Appointment ​With Death (Hercule Poirot 19.) 11 csillagozás

Agatha Christie: Appointment With Death Agatha Christie: Appointment With Death Agatha Christie: Appointment With Death Agatha Christie: Appointment With Death Agatha Christie: Appointment With Death Agatha Christie: Appointment With Death Agatha Christie: Appointment With Death Agatha Christie: Appointment With Death Agatha Christie: Appointment With Death

Collins brings the Queen of Crime, Agatha Christie, to English language learners. Agatha Christie is the most widely published author of all time and in any language. Now Collins has adapted her famous detective novels for English language learners. These carefully adapted versions are shorter with the language targeted at upper-intermediate learners (CEF level B2). Each reader includes: * A CD with a reading of the adapted story * Helpful notes on characters * Cultural and historical notes relevant to the plot * A glossary of the more difficult words Mrs Boynton, a cruel and hated woman, is found dead in the ancient city of Petra. Was it just a weak heart and too much sun that killed her, or has one of Mrs Boynton's many victims found revenge? By chance, the great detective Hercule Poirot has some useful information, but is it enough to find the killer? He has 24 hours to solve the case.

Eredeti megjelenés éve: 1938

>!
HarperCollins, London, 2016
304 oldal · ISBN: 9780008164959
>!
HarperCollins, London, 2010
272 oldal · ASIN: B0046RE5FE
>!
HarperCollins, London (United Kingdom), 2001
320 oldal · ISBN: 9780007119356

4 további kiadás


Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Banditaa P>!
Agatha Christie: Appointment With Death

Nem átlagos Agatha Christie krimi, ami jó is, meg nem is. Érdekes volt ennek a családnak az életébe belepillantani, de én jobban szeretem a hagyományosabb krimiket. És még azt is kitaláltam, hogy ki a gyilkos…

Zsofir>!
Agatha Christie: Appointment With Death

Nagyon különleges és érdekes könyv, mély mondanivalóval. Olvasás közben nem csak a csattanóra vártam, hanem arra is, hogy mindez hogy hat a szereplőkre.
Érdekes volt, hogy Poirot csak a regény közepe felé kezdett nyomozni, így szinte helyzeti előnyben éreztem magam Poirotval szemben, hiszen én már „ismertem” a többieket.
Akárhogyan is, szívesen újraolvasnám majd a könyvet.

Firexh>!
Agatha Christie: Appointment With Death

Ahogy a többi AC műtől, ettől sem dobtam el az agyam. Mégis egy kicsit jobban tetszett, talán mert több a pszichológiát érintő rész van benne, mégha felszínesek is. Apró megjegyzés, hogy van pár zavaró szóismétlés és elég zavaró volt számomra, hogy a „queer” szót használta állandóan az írónő arra, hogy kifejezze milyen furcsák a Boyton család tagjai. Lehet én vagyok túl moden, de számomra ez a szó egy igen erős mellékjelentéssel bír.(Ez a szó tuti nem létezik a magyar nyelvben, nem baj.)

Viktoria_Agnes_Takacs P>!
Agatha Christie: Appointment With Death

Remek volt ezt ujra elolvasni! Nemreg jartam Jeruzsalemben es Petraban, igy a sorokat olvasva megjelent elottem a jeruzsalemi ovaros kepe, Jordania sziklai, az Petraba vezeto osveny, a Szentely epulete. Emellett persze a tortenet is erdekes volt, de ezt Agatha Christie-tol mar megszokhattuk.


A sorozat következő kötete

Hercule Poirot sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Robert Galbraith: The Cuckoo's Calling
Raymond Chandler: The Big Sleep
Arthur Conan Doyle: The Memoirs of Sherlock Holmes
J. K. Rowling: Harry Potter and the Philosopher's Stone
Lee Child: The Midnight Line
Paul Auster: The New York Trilogy
Dashiell Hammett: The Maltese Falcon / The Thin Man / Red Harvest
Erle Stanley Gardner: The Case of the Caretaker's Cat
Dorothy L. Sayers: Murder Must Advertise
Vilmos Kondor: Budapest Noir (angol)