Az ​első huszonöt év – The First Twenty Five Years 1957–1982 Melbourne H.S.C. alapításának 25 éves évfordulója 1 csillagozás

Agárdy Ferenc – Hargitay Béla – Hargitay István – Kun Endre – Márffy Attila: Az első huszonöt év – The First Twenty Five Years 1957–1982 Melbourne H.S.C. alapításának 25 éves évfordulója

Az ​első huszonöt év
Egy anekdotával szeretnénk kezdeni.
1957 elején, mikor az egyik éjszakába nyúló gyűlés után végleges formát öltött a Melbourne Hungária Soccer Club megalakulása, s megittuk rá az áldomást, valaki – már nem tudni hogy ki – az utolsó szó jogán viccesen megjegyezte: ne aggódjatok gyerekek, csak az első 25 év lesz nehéz….
Nos, ez az első huszonöt esztendő hihetetlenül gyorsan eltelt. Sikerek és balsikerek váltogatták egymást, játékosok, edzők, vezetőségek garmadája jött és ment, végleges otthont keresve vándoroltunk pályáról pályára, ám ha valaki megkérdezné, hogy nehéz volt-e, nem tudnánk határozott választ adni.
Jubileumi évkönyvünkben sem célunk a válasz keresése, helyette klubunk történetét próbáljuk bemutatni évről-évre, úgy ahogy történt, nem szépítve, nem is csorbítva a 25 év érdemeit, eredményét.
Egy valami volt csak nehéz: a jubileumi könyv összeállítása. Szerkesztőbizottságunk a Magyar Élet 25 évkönyvét lapozta át (kb. 20… (tovább)

>!
Southdown Press, Melbourne, 1982
122 oldal · puhatáblás

Hasonló könyvek címkék alapján

Andrew Dettre: Silver Jubilee of St. George-Budapest (1957-1982)
Andrew Dettre: The First 15 Years of St. George-Budapest (1957-1972)
Kozák Mihály (szerk.): Hajrá Fradi!
Szendrey Marót Ervin: Magyar lélek / Hungarian Spirit
Golarits István – Prokopp Mária: Árpád-házi Szent Erzsébet
Dubravka Ugresic: The Ministry of Pain
Charlotte Mendelson: Almost English
Dubravka Ugrešić: The Museum Of Unconditional Surrender
Alex Bandy: Chocolate and Chess
Dubravka Ugrešić: Have A Nice Day