Thunderlight (The Dragonian 2.) 2 csillagozás

Adrienne Woods: Thunderlight Adrienne Woods: Thunderlight

Vibrant, ​scale swathed wings… Abilities that can be harnessed by a chosen few… Dragons…

All this may seem like old news, but for seventeen year-old Elena Watkins the world of Paegeia is not finished revealing all its secrets. During a summer break intended for relaxation, she discovers that her harrowing adventure to retrieve the King of Lion sword wasn’t the destiny foretold by the cryptic Viden, a dragon with the ability to see a person’s true fate. The words inked onto the page of the mysterious Book of Shadows remains black and Elena must return to Dragonia Academy to discover their true meaning.

Upon her return to the magnificent castle she has to face a challenge of a different kind, keeping her boyfriend Lucian McKenzie, the Prince of Tith and love of her life, away from the dangerous new student, Paul Sutton. As a Wyvern, Paul has made it his mission to claim Elena as his rider but he is proving to be more perilous than at first glance.

Everyone… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Fire Quill, 2014
604 oldal · ASIN: B00O3FS758
>!
Fire Quill, 2014
500 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780992244613 · ASIN: 0992244617

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Ashriver 
Adrienne Woods: Thunderlight

EZ már sokkal jobb volt. A történet elején egy jó kis sárkány meccsre mennek, tiszta HP4 érzésem volt, miközben olvastam, vártam, hogy mikor fog valami szörnyűség történni és nem hiába vártam. Bár a meccset végig játszhatták volna, de így is frankó volt :D
A történet is tetszett, most nem akadtam ki, Elena sem sírt már, kivéve a végét, de azt megértem. Lucian nem lopta be magát a szívembe, még annak ellenére sem, ami a végén történt.
Egyszerűen imádom ezt a világot, s mindent benne!

>!
A_albiel
Adrienne Woods: Thunderlight

Te jó isten. Abszolút kedvenc lett. Érzelmek hullámvasútja a könyv, az izgalmaktól alig lehet letenni. Amikor azt hiszem tudom mi lesz a sorozat vége, mindig elbizonytalanít. Egyáltalán nem értem, miért nem felkapottabb és miért nincs még magyarra fordítva. Tökéletes.


A sorozat következő kötete

The Dragonian sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julie Kagawa: Rogue
Sophie Jordan: Firelight
Annette Marie: Chase the Dark
T. J. Klune: The Lightning-Struck Heart
Raye Wagner – Kelly St. Clare: Blood Oath
Kristen Ciccarelli: The Last Namsara
Michelle Sagara: Cast In Secret
Alison Goodman: Eona
Sherry Thomas: The Perilous Sea
Rachel Hartman: Seraphina (angol)