Felperzselt ​a hőség, elvakított a napfény 6 csillagozás

Adrienne Stephan: Felperzselt a hőség, elvakított a napfény

Ez nem az a történet, mikor az ambiciózus és fiatal lány Los Angelesbe költözik, hogy valóra váltsa álmait. Egyetlen vágya van csupán: újra a barátai közé tartozni. Audrey Rose Parker vakmerő vállalkozása örökre megváltoztatja az életét; félig-meddig jövőkép nélkül próbál ismét részese lenni a csapatnak. Zenész barátai népszerűsége által többet kap Los Angeles nyüzsgő és botrányos életviteléből, mint várta volna… Régi és új barátságok, eddig megközelíthetetlennek hitt hírességek, és a szerelem keserédes íze fogadja a fiatal kanadai lányt egy számára eddig ismeretlen világban.

>!
Publio, 2015
puhatáblás · ISBN: 9789634243076
>!
Publio, 2015
494 oldal · ISBN: 9789634243083

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Anarchia_Könyvblog>!
Adrienne Stephan: Felperzselt a hőség, elvakított a napfény

A Felperzselt a hőség, elvakított a napfény című mű már az első oldaltól rabul ejtette a szívemet, a lelkemet és a gondolataimat. Egyszerűen nem tudtam kizárni a fejemből egy-egy rész befejezése után, hogy mi mindent tartogathat még és mi mindent rejt magába a történet.

Hogy milyennek láttam ezt a művet? Egy olyan történetnek, amihez foghatót rég volt szerencsém megismerni. Elkalauzol bennünket a romantika világába lelki mélységekig, ahol bőrünkön tapasztalhatjuk olvasóként mindazt az érzelmi hullámvasutat, ami Audrey életén végigszáguld. S a történet olyan becsapódásokat tartogat számunkra, amik akár a saját életünkre tekintve is példának élhetünk meg.

A teljes értékelésemet itt olvashatod el: https://anarchiakonyvblog.blog.hu/2019/04/25/adrienne_s…

Bettina_94 I>!
Adrienne Stephan: Felperzselt a hőség, elvakított a napfény

Adrienne Stephan regénye egy igazi romantikus kaland, nem kevés drámával megfűszerezve. Az én érdeklődésemet már a fülszöveg első sora felkeltette, és bár nem szeretem a zenés regényeket, nem lankadt a kíváncsiságom.

Noha a regény nem olyan formában jelent meg, ami méltó lett volna hozzá, én élveztem. A történettel semmi gond nincs, sőt! Biztos vagyok benne, hogy az írónőben ott rejlik a tehetség.

Bővebb értékelés és interjú az írónővel: http://irokkozott.blogspot.hu/2018/03/adrienne-stephan-…

Szédültnapraforgó>!
Adrienne Stephan: Felperzselt a hőség, elvakított a napfény

Első olvasásom a dunaújvárosi írónőtől. Igazán jól szórakoztam. Nekem soha nem volt egyik együtteshez sem semmilyen kapcsolódásom, mint hősünknek, Audreynak, aki a fiúbarátai együttesének menedzsere lesz. Furcsa volt számomra, hogy magyar szereplőkben gondolkodtam és mégis Amerikában játszódik a történet. Pörögtek az események, minimális betekintést kaptunk egy menedzser munkájába, viszont az emberi kapcsolatokat nagyon jól bemutatta a könyv. (baráti viszonyok, szerelem, testvéri kapcsolat) Gyorsan olvasható, könnyed olvasmány, én szerettem a szereplőket és a történetet.

zoria16>!
Adrienne Stephan: Felperzselt a hőség, elvakított a napfény

Az írónő nagyon jól kidolgozott karakterrel dolgozik. Az volt az érzésem, hogy már régóta él benne a főhősnő. Összeszokottak lettek, mire ez a mű megszületett. Ugyanakkor a történet kicsit vontatott. Nem volt meg az az érzésem, hogy a mű kerek egész, bár lehet, hogy ez annak is betudható, hogy lesz folytatása is a könyvnek, de nekem akkor is hiányzik belőle valami.
Egyébként a karakterek nagyon jók, az egész mű olyan hétköznapi és természetes, de jó értelemben, mert felülsz a történet szálára és visz magával (még ha kicsit lassúcskán is). Minden lány számára ajánlom az elolvasását.


Népszerű idézetek

Anarchia_Könyvblog>!

– Mitől rettegsz annyira? – kérdezte a hangját felemelve. Láttam a fájdalmat a szemében. Hát mégis bántjuk egymást, futott át az agyamon a gondolat.
– Attól, hogy összetöröd a szívemet! – kiabáltam vissza.

>!

Hányszor törhet össze a szívünk, mielőtt végleg megszűnne létezni? Mennyi terhet bírunk el érzelmileg, a teljes érzéketlenné válás előtt?
Én már kettőnél tartok. Két szerelem szippantott be annak minden örömével és kínjával együtt. A baj csak az, hogy a gyötrődés mintha több ideig tartana a boldogságnál.

Anarchia_Könyvblog>!

– A múltad is te vagy. – válaszoltam csendesen – A korábban történtek mind-mind alakítanak valamit a személyiségeden, ahogy mindenki másnál is.
– Ez igaz – bólintott – de a mi kapcsolatunk a jelenről szól. Sem a múlt, sem a jövő nem bír jelentőséggel. Egyelőre.

Anarchia_Könyvblog>!

– Ezek csak szavak, Audrey.
– Fájdalmat okozhatnak. – ráztam a fejem. Úgy éreztem összeomlóban van az általam felépített kis világ. Ha megpróbáljuk, és nem megy… Ha én akarom, de ő nem…

Anarchia_Könyvblog>!

– Ki dönti el, hogy mi számít nagyobbnak? – suttogta, és megszorította a kezem – Ki mondja meg, mi a különbség következmény és következmény között?
– Minden okkal történik. – válaszoltam, mert nekem sokszor ez volt a kapaszkodóm, ha kétségeim támadtak.

Anarchia_Könyvblog>!

Akkor felperzselt a hőség, ahogy később felperzselt az eddig nem ismert szenvedélyes szerelem, s elvakított a napfény; úgy, mint a nap annak előtte sohasem.

Anarchia_Könyvblog>!

– Meg kell próbálnom. – ismételtem konokul. – Nem tudnék szakítani vele, mert szeretem. Ha már száz százalékig biztos vagyok benne, hogy menthetetlen, talán lesz hozzá elég erőm. Így azonban képtelen vagyok kiszállni. – Brendon lassan lehunyta a szemét, majd felsóhajtott:
– Padlóra fog küldeni. – suttogta, a tekintetemet keresve.
– Megéri. – válaszoltam elszántan.

Szédültnapraforgó>!

Mielőtt beléptünk volna a nappaliba, Noah félrevont:
– Jobb, ha tudod, hogy… – kezdte.
– Csak annyit mondj el, amennyit feltétlen szükséges. – vágtam a szavába – Felfordul a gyomrom attól a libától.
– Együtt jártunk, úgy kábé fél évig. – mondta Noah, majd némi tétovázás után hozzátette: – Közben pedig lefeküdtem Ericával. Nem is egyszer. – dühösen préseltem össze az ajkaimat – Most mérges vagy. – állapította meg.
– Nem, tökéletesen boldog vagyok, hogy négy ismeretlen csaj közül, neked csak kettő volt meg! – háborogtam.

131. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: Nász és téboly
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Leiner Laura: Valahol
Leiner Laura: Ég veled
A. O. Esther: Megbocsátás
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Utánad
Lakatos Levente: A hatalom szabályai
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
Helena Silence: Ezüsthíd