Crank ​– A kurblis (A Gibson-fiúk 1.) 20 csillagozás

Adriana Locke: Crank – A kurblis

Ezt ​a hibát Sienna Landry nem tudja pénzzel eltüntetni.

Amikor Walker Gibson először ránéz, még mielőtt észre venné imádott kocsiján a horpadást, amit Sienna – véletlenül vagy talán nem annyira véletlenül – okozott, a lány már tudja, hogy nagy bajban van. De nem a betört fényszóró vagy a behorpadt hűtőrács jelenti az igazi problémát, hanem a bűnre csábító pasi az orra előtt.

Itt ez a kisvárosi autószerelő, aki mogorva. Goromba. A bőrén motorolaj és benzin szaga. Sienna maga sem tudja, miért olyan őrjítő ez, de az biztos, hogy őt megvadítja. Ha csak intene a csavarkulcsával, ő már dobná is le a bugyiját.

És tudja, hogy a férfi is kívánja őt. Érzi, amikor megérinti. És megbizonyosodik róla, amikor a szerelőműhely falához szorítja. Ott rejtőzik a mélybarna szempárban, amikor úgy néz rá, mintha Sienna lenne minden, amire valaha is vágyott. De akkor mégis miért habozik?

Walker kocsijának széttörése csak az első a hibák közül, amelyeket elkövetnek, és a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634578413 · Fordította: Sereg Judit

Most olvassa 10

Várólistára tette 112

Kívánságlistára tette 123


Kiemelt értékelések

Hddorka P>!
Adriana Locke: Crank – A kurblis

Ez tipikusan az a könyv, amit kinyitsz, gyorsan elolvasol majd becsukod és elfelejted. Az volt a szerencse (a könyvnek), hogy valami hasonló, könnyed olvasmányra vágytam. Nyári limonádé ebben az esős, őszi időben. De ennyi. Tipikusan tucatkönyv a történet szempontjából, amit már más szereplőkkel, címmel már valahol olvastál. Lehet nem is egyszer. Magáról a történetről sem tudok semmi újat írni. Sablonos, kiszámítható cukormázzal a végén. Sajnálom, mert vártam és kíváncsi voltam a Gibson fiúkra. De semmi újat nem tudtak nyújtani.
A csillagozás: adtam már négy csillagot ennél jobb könyvre, szóval erre csak ennyi jutott (és azt hiszem, még jó szívű is voltam).
És amin elgondolkoztam és sokszor beleszaladtam ebbe a kérdésbe itt a molyon. Miért ilyen könyvek megjelentetését erőlteti a kiadó? Ennél sokkal nagyobb kincsek is lapulnak valahol magyar kiadásra várva!

3 hozzászólás
shadowhunter1975 P>!
Adriana Locke: Crank – A kurblis

Gyorsan olvasható könyv, semmi extra, nekem csakis Walker és a családja miatt maradandó. Tetszett, ahogy Mami irányítja ezt a közösséget, szeretek ilyen amerikai kisvárosokról olvasni. Szívesen olvasnék még a többi Gibson fiúról is, na és persze Peckről. Walker igazi könyves álompasi, felvettem a listára. Sienna nálam felejtős. Aranyos volt.

Beusom24>!
Adriana Locke: Crank – A kurblis

Azt hittem h valami gagyi lesz, de nem volt az, pedig olvastam olyan értékelést ami miatt egy kicsit kedveszeggett lettem, de szerencsére neki álltam. Nekem tetszett . Az eleje számomra egy kicsit gyengén kezdődött, puff meglátják egymást, és már semmi másra nem tudnak gondolni. Egy kicsit túl cuki volt a csaj, h mindenkin akar segíteni, és fura volt, h mindenki azt akarja szinte h összejöjjenek. A vége felé a csattanó, hát valami ilyenre számítottam is. Ez egy könnyed is könyv volt, nem vártam tőle hatalmas érzéseket. Mindenesetre nagyon várom majd a következő részeket, mert tényleg megkedveltem a fiúkat, főleg Peck-et

Aninaa P>!
Adriana Locke: Crank – A kurblis

Ez most tetszett nekem nagyon :)
Nem az a fajta amin a befejezés után még napokig gondolkodsz és nem is hagy mély nyomot benned, de egy igazi könnyed kikapcsolódást nyújtó könyv. Nagyon szerethetők a szereplők, de számomra a legmeglepőbb és a legjobban eső az Sienna volt. Ez a csaj totál olyan mint én :D Magamra ismertem benne :)
A Gibson fiúk is mind imádni valóak. Dave bácsival volt egy kis Szerelmünk lapjai beütés is :D
Vannak hibái nyilván, és a bonyodalom is előre kiszámítható off, mégis jó volt ez úgy ahogy volt :))

wallery>!
Adriana Locke: Crank – A kurblis

Könnyed kis olvasmány, de eget rengető dolgot ne várjon tőle senki, sőt nagyon kiszamithaóis. A mellékszereplőket imádtam, s végre a hősnőt se akartam megfolytani

baba03 P>!
Adriana Locke: Crank – A kurblis

Nagyon vártam ezt a könyvet (is), kíváncsian kezdtem bele az olvasásba, mert számomra teljesen ismeretlen az írónő. Könnyen, gyorsan olvasható könyv. Bár nem hibátlan, nekem bejött, lekötött, jó volt olvasni.
Nagyon tudtam értékelni, hogy Sienna annak ellenére, hogy gazdag családból származik, teljesen normális. Nem egy önző, hisztis csajszi, hanem egy csupaszív ember, szeret segíteni másokon, talpraesett és nincs híján az önbizalomnak sem.
Walker pont az ellentéte. Zárkózott, mogorva pasi, de az ő családját is bírtam. A nagyija „Mami” és a tesói is jó fejek, üde színfoltjai voltak a történetnek.
Bírtam, ahogy Walker küzdött Sienna ellen, de aztán elbukott. :-) A bukást követően nagyon bunkó volt, totálisan megértem Sienna reakcióját. Tetszett, hogy nem hagyta magát és borított leplet az egészre, Walker megküzdött az új esélyért. Aztán persze ahogy az lenni szökött jött a csavar, a titok, hogy Walker spoiler. Én is csak pislogtam, hogy mi van? Persze, oké, hogy a múltban megbántották, rászedték és megcsalták, de erre nem számítottam. Oké, hogy nem volt annyira fontos, hogy tegyen ellene, de nagyon rosszul került napvilágra ez a titok. Mindketten megszenvedték az ezt következő időszakot. Tetszett, hogy akkor ért oda Walker, amikor Sienna épp visszafordulni készült volna. :-) Így volt tökéletes, nekem nagyon bejött a vége, jó volt belepillantani a közös életükbe. Jöhetnek sorban a Gibson fiúk, mindenkire kíváncsi lettem. :-)


Népszerű idézetek

Zso89 P>!

– Nem fogunk random faszikat kergetni vasárnap délelőtt – nevetem el magam. – Még akkor se, ha oltári cukik voltak.
– Cukik? Nem kiskutyák, Sienna! Inkább díjnyertes csődörök.

Zso89 P>!

– Az emberek nem tökéletesek. Néha egyszerűen elszúrják. Néha megtervezik a dolgokat, aztán jön valami, ami mindent fenekestül felfordít, és nem tudják, hogy mit kellene tenniük.

Zso89 P>!

– Vajon mit tesznek az ivóvízbe?
– Szexepilt. Egyenesen a vízvezetékbe – vágja rá Delaney, és a levegőbe bokszol, hogy milyen mázlisták vagyunk.

Zso89 P>!

– Elkéstél.
Egy pillanatig tanulmányoz:
– Attól függ, hogy kit kérdezel róla.
– Délelőttöt mondtam. És már dél van.
– Én pedig azt mondtam, hogy eljövök ma. És még ma van.

Zso89 P>!

– Ülj le! – sóhajt fel, és előredől a székkel, hogy annak újra mind a négy lába a földön álljon. – Nem harapok.
– Erről nem vagyok meggyőződve – morgom.
Előredől, két kézzel szorítja az előtte álló üveget.
– Ha mégis megtenném – suttogja –, azt élveznéd.

Zso89 P>!

– Itt van Donaldson. Hol a számlája?
– A franc se tudja – morgom. – Sienna rendszerezte az összes szart.
– De hol?
– Csak azt tudom, hogy a mappák csillogtak. Még most is csillámporos a padló. Csak kövesd a csillámot, Peck!
– Ezt a csillámot szívesen követem – vigyorodik el.

Zso89 P>!

– Nem gondoltam volna, hogy értek a papírmunkához. Eddig biztos mélyen elbújt bennem ez a képesség.
– Én is szívesen mélyre bújnék benned – szalad ki a számon, mielőtt átgondolhatnám.

Zso89 P>!

Bármilyen hülye ötlet is volt elsőre ez a dizájncég, tényleg úgy gondolom, hogy akár lehetne is belőle valami, már ha nem egy szójababföld közepére telepíted.

Beusom24>!

A távolodó motorzúgást hallva hátamat a falnak támasztva a földre rogyok. Nem tudom, hol visszhangzik jobban a zokogásom, az üres házban vagy a magányos lelkemben.

Zso89 P>!

– Nagyon utálok a mosodába járni.
– Tényleg erre gondoltál?
– Fura szag van, és utálom a szappanozást meg azt,hogy egy örökkévalóságig kell ott ülni.
Egy kicsit arrébb húzódik, és összeráncolt homlokkal néz rám.
– Miért érzem úgy, hogy ez valami csapda?
– Mit szólnál hozzá, ha elmondanám, hogy új törülközőket vettem a műhelybe?
– Sienna!
– Walker! – vágok vissza gúnyolódva, aztán közelebb húzódom hozzá, és a vállára hajtom a fejemet. – Még szerencse, hogy szeretsz!
A karja a vállamra fonódik, és az oldalához húz.
– De még mekkora szerencse!


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Kingdom of Ash – Felperzselt királyság 1-2.
Leiner Laura: Bízz bennem
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám
Rick Riordan: Neptunus fia
Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt
R. Kelényi Angelika: Bűnös örömök városa
Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban
Riley Baker: A Happy End után