Vegán ​szakácskönyv 5 csillagozás

100 remek vegán recept a világ minden tájáról
Adele McConnell: Vegán szakácskönyv Adele McConnell: Vegán szakácskönyv

Az ausztrál blogger szakácskönyvét lapozgatva még a született kételkedők is meggyőződhetnek arról, hogy a hús-, tejtermék- és tojásmentes vegán étrend változatos, izgalmas – és ami a lényeg – nagyon finom. A szerző száz, különböző nehézségi fokú receptet ajánl, s körutazásra invitál minket a gasztronómia világába. A hagyományos fogások mellett ínycsiklandozó marokkói, mexikói, thai, indiai és japán ételek közül válogatva új ízeket, illatokat, világokat ismerhetünk meg.
A recepteknél piktogramok segítik az eligazodást, így azok is megtalálják a számukra megfelelő fogásokat, akiknek speciális étrendet kell követniük, vagy épp a nyers életmód hívei. A ritkábban előforduló vagy nehezebben beszerezhető hozzávalók mellett mindig feltüntettük, mivel helyettesíthetők. A könnyű, akár reggelire is fogyasztható fogásokból, a laktató levesekből és főételekből, valamint a különleges desszertekből összeállított menüsorral húsevő barátainkat is elkápráztathatjuk.

>!
Bioenergetic, Budapest, 2018
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632913643
>!
Bioenergetic, Budapest, 2014
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632912332 · Fordította: Pordány Katalin

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Mills: Deliciously Ella vegán szakácskönyve
Michael Greger – Gene Stone – Robin Robertson: Receptek, hogy sokáig élj
Ella Woodward: Egyél jókat Ellával!
Deli Zsófia: Intuitív vegán konyha
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Adorján Éva: Egészséges finomságok
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel
Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve
Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe!
Christine Bailey: Nyers ételekkel az egészségért