Someone ​to Love – Szeretni valakit 169 csillagozás

Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mi történik, amikor két ember, aki nem hisz a szerelemben, őrülten egymásba esik úgy, hogy azt életükben elképzelni sem tudták? Vonatszerencsétlenség.

Amikor a húszéves Kendall Jordan átkel az országon a Garrison egyetemre, az utolsó dolog, ami eszébe jutna, egy egyéjszakás kaland. Sajnos az elbűvölő Cruise Elton pontosan ezt kínálja neki.

Kendall már régen ráébredt, hogy a szerelem illúzió, amely nem tart örökké, és ezt Cruise is teljes mértékben osztja – valami a lány lelkében mégis azt súgja, hogy szőröstül-bőröstül magának követelje a fiút. Ezért azután maga is szeretne részt venni a játszmában, és azt javasolja, hogy Cruise tanítsa ki őt a Garrison egyetem női playboyának szerepére.

Közben feltámadnak az igazi érzelmek, és sem Kendall, sem Cruise nem tudja, miképp kezelje ezeket. Minden, amiről úgy képzelték, hogy tudják, megváltozik akkor, amikor megtalálják egymásban azt, akit szeretni kell.

Eredeti mű: Addison Moore: Someone to Love

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
428 oldal · ISBN: 9789632548463 · Fordította: Balázs Júlia, Sillár Emőke

Enciklopédia 1


Kedvencelte 14

Most olvassa 9

Várólistára tette 119

Kívánságlistára tette 69

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
kis_macko
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

Ez a könyv csúcs!
Majdnem életem második be nem fejezett könyve lett, de hős vagyok és kitartottam.
Soha nem szenvedtem ennyit romantikusnak szánt történettel.
Eddig még nem kapott el az az érzés, hogy szívesen megsemmisíteném a könyvemet. Lehet, hogy később ez az érzés csökken majd bennem, de most erősen kísért a gondolat.

Kendall (Kenny) bátran indulhat a legostobább női főszereplő címért. Akinek 21 éves korára ennyire fogalma sincs a szexuális életről, megtermékenyítésről, egy férfi testfelépítéséről, az ne akarjon a főiskola női Casanovája lenni még gondolatban sem, hanem menjen vissza biológiaórára!

Jó pontot jelentett, hogy váltott szemszögű a könyv, így nem végig Kenny gondolatait kellett követni, azt garantáltan nem bírtam volna ki.
Az erotikus jelenetek kielemzéséhez szavakat sem találok, ezt meghagyom jobb tollú olvasóknak, és előre várom! Azért az óvszergyárak figyelmébe ajánlanám itt is a könyvben hiányolt fájdalomcsillapító hatású óvszer kifejlesztését!

Azért nem volt teljesen elpocsékolt idő, ami az olvasással telt, kiderült, hogy tényleg minden könyvből lehet tanulni valamit, nekem újdonság volt a csőrös kamion kifejezés, de kiderült, hogy ennek kivételesen van értelme.

18 hozzászólás
>!
kiruu P
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

Őszintén? Nem kertelek. Kimondom. Ez a könyv szar. Értelmetlen. Nulla. Nem mondd semmit. Túlzás. Lehetetlen. Képtelenség. Unalmas. Valóságtalan. Nincs értelme. Az időmet pazaroltam rá.

11 hozzászólás
>!
Bajnoczianna
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

Nekem ez túl sok érzelemmel teli szerelmes regény volt. A mondanivalója is kevésnek bizonyult, nagyon nehezen haladtam vele. Inkább már azt vártam mikor ér véget a könyv.

>!
Fufukaaa
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

Most jöhetnek a leszólások meg beszólások, de nekem tetszett ez a könyv.
Az alapsztori jó volt, és bár az elején már rögtön belecsap a „közepébe” az írónő, de a történet negyedénél kezdtem megkedvelni ezt az egészet.
Kendall-ról nem mindig tudtam, hogy most mit is kéne róla gondolnom. Egyik pillanatban azt állítja ő nem szerelmes, a következőben már az, aztán, hogy ez az egész csak vonzalom..áhh..:D Viszont voltak jó pillanatai is:)
Cruis hmmm. Jobban szerettem az ő nézőpontjából olvasni a könyvet.:) Szerintem ezzel mindent elmondtam:P
És persze egy szerelmespárnak barátokra is szükségük van:) Azok a külön szálak- pl. a megcsalás gondolata és a lebuktatási kísérletek- azok okoztak vicces pillanatokat:)
De az ex sem maradhat ki, aki naná, hogy okoz jó néhány kellemetlen pillanatot.
Összességében nem volt rossz könyv, amit még megjegyeznék, hogy sajnálom, hogy a fordítás nem sikerült olyan jól:/ Örülnék, ha a kiadó kiadná a sorozat többi részét is:')

4 hozzászólás
>!
Szil78
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

Hát ez a könyv ez no komment. Annyira nonszensz dolgok vannak benne, hogy arra már nincsenek szavak, de komolyan! Néha a legszívesebben a hajamat téptem volna… Az az egy csillag amit kapott az nekem jár, amiért végig tudtam olvasni!

>!
Szami81
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

Spoileres es merges ertekeles lesz, ugyhogy elore is sorry, grrrr…..
Tudjatok mi lomboz le ebben a regenyben?
– a tragya modon megirt tortenet, mintha random modon lennenek egymasra hajigalva a szavak
– a tragya forditas
– a borito szep, …csakhat fohosnonk haja ebenfekete
– kezdjuk az elejen: a varos kanja, aki az ot perce egy barban megismert not befogadja, mert nincs hol laknia
– a pasi, aki ugy csalja be az agyaba fohosnonket, hogy 1, spoiler
– az egy het utan halalosan szerelmes fohosok, akik amugy nem hisznek a szerelemben. De tenyleg. Vagy megis. Vagy megse??
– minden idegennel siman beszelgetni a szexualis eletedrol total okes
– amikor spoiler
spoiler
Hova sirjak??

Tanulsag:
Ezert kell moly.hu-t olvasni, mielott random elkezdunk olvasni egy konyvet.

>!
Alexandra0924 P
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

OMG! Annyira cuki voltak! Az a sok bénázás és félreértés… Imádtam őket :D

Fogalmam sincs miért húzta le mindenki ezt a könyvet. Szerintem egyáltalán nem borzalmas. Vannak benne érdekes dolgok, de engem inkább megmosolyogtatott! Annyit aláírok, hogy a fordítás nem a legjobb, és vannak benne érthetetlen mondatok.
Viszont Kendall és Cruise nagyon cukik voltak! Igen cukik…. cuki, cuki, cukik!
Azt vettem észre magamon, hogy végig mosolygok! Azok a kis bénázások, és katasztrófák amiket Kendall csinált… hát nem semmi a csaj. Cruise meg a trükkjeivel csak pont az ellenkezőjét érte el annak, amit szeretett volna…. fantasztikus páros.

Én szerettem ezt a könyvet!! Nagyon köszönöm @nypiro! Egy élmény volt olvasni :)

1 hozzászólás
>!
eSsZ P
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

aztaaa!! ezzz… tyűűhhaa… még egy ilyet… szóhoz sem jutok…teljességgel… jah! várj! nem..ez nem az a könyv… bocsi…
a hülyeség netovábbja volt ez a borzadvány… azt se tudtam, hogy hol vagyok… gondoltam magamba.. 'ehhh… anyám gyógyszerét vettem be a vitaminjaim helyett…hogy ennyire lementem ikuminuszba.. az ostoba és végtelenül agyhalott hősnő… a pasi pedig egy tenyérbe mászó nyálgép… az ész teljes hiányával együtt…. ők ketten kb. annyira észlények mint egy marék szárított lepke..
a könyv alapvetően nem szól másról csak a semmiről… és hősünk irdatlan nagy f*rkáról… az eszetlenség hadserege van itten' felsorakoztatva… pl. a végén a pasit spoiler éri egy elkaszálás… és abszolúte nem érdekli… és az írás is úgy fejeződik be, hogy ez egy jelentéktelen smafu..
váltott szemszög… de ez a pasi még hardinon is túl tesz… az szétver mindenkit… ez meg elbőgi magát a mimóza szende lelkem…
én tényleg nem tudok mit értékelni ebben a valamiben… korlátolt és idegesítő… és ritka egy sz*r ez na…
ui.: nem vagyok prűd és engem a trágárság sem zavar, bár kiszoktam hangsúlyozni ha nagyon ellendül a mérleg nyelve… kevés dolog hoz ki a komfort zónámból.. de emellett nem tudok elmenni szó nélkül….
lány a pasiját a szájával elrepíti vigyorföldjére… és a lány… mit csinál? na mit?
a padlóra köpi …
ééééééééééés a pasi utána nem csókolja meg a csajt…
háttt … én… lehidallok…
ez nagyooooooooon gáááááz…. szerintem…

2 hozzászólás
>!
perpetua P
Addison Moore: Someone to Love – Szeretni valakit

Féltem a rossz értékelések miatt elolvasni, de nem volt ez rossz. :) Sokáig tanakodtam, hogy 3,5 vagy 4 csillagot adjak, de a végül csak sikerült dönteni.
A történet alapvetően tetszett. Egy egyszerű szerelmes történet, nem sok extrával, és mivel szeretem a romantikus sztorikat, ezzel még nem volt bajom. De olvastam már nem egy sokkal izgalmasabbat, ezért kap alacsonyabb pontot.
Ami nem tetszett, az a sok leíró rész, nyugodtan le lehetett volna belőle jó pár sort húzni. Kendall, hosszas gondolatmeneteit már néha untam. Túl sok bonyodalom se volt benne, nem voltak nagy drámák a könyvben. A 3,5 csillag mellett a végén döntöttem, mert még egy mondva csinált ürüggyel csak kaptunk egy kis konfliktust, de nem is éreztem komolynak, meg fölösleges is volt. Ha ez nincs, megkapja a 4-et.
Ja és a legfurcsább nekem Cruise Elton neve volt. Ezt inkább fordítva kéne! :D Elton a keresztnév, Cruise meg a vezetéknév, nehezen szoktam hozzá. :D
Kedvenc részem a közös rajzórai jelenet volt, az nagyon aranyos volt, azon mosolyogtam a legtöbbet. :)
Azért egyszeri olvasásnak jó volt, a kibontakozó szerelmet jó volt olvasni, csak még csiszolni kellett volna a könyvön. :)


Népszerű idézetek

>!
brabiviki

Alapelvem újra és újra visszacseng, mint valami kísértő refrén: a szerelemből végül soha semmi jó nem sül ki. Utálom, hogy igazam volt.

>!
Nes P

Ha jobban belegondolok, Cruise Elton sosem volt igazi ragadozó. Arca és szíve olyan, akár egy angyalé, aki csak az enyém, most és mindörökre.

>!
Ilya

Felkönyöklök. – Azt hiszem valahogy másképp kéne csinálnunk. Tudod, mondjuk tehetnél rá sapkát – ahogy ezt kimondom, hirtelen összerezzenek, mert attól tartok, már túl késő kivédeni a felelőtlen támadást.
– Sapkát? – Vigyorogva hőköl hátra, valószínűleg nem érti pontosan mire is gondolok. – Van sapkám, tessék! – Előkap egy baseballsapkát a dohányzóasztal alól, és a fejére teszi, majd újból fölém hajol, és édesen csókolgatni kezd.

271. oldal

>!
Petra_Nemes

(…) mert a szerelem érzelmi hatalmi játszmát indít el a partnerek között, amikor teljesen kitárulkoznak egymás előtt.

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
>!
Odilia P

Boppy rakétasebességgel dörzsöli a fejemet, miközben a barátja profi ketrecharcos karrierjének bizalmas részleteiről tájékoztat, míg egy nedves és kemény valami repül a szemembe.
– Ó, szent isten! – Felkapja, és visszadugja a szájába. – Kérlek, ne mondd el senkinek! Esküszöm, hogy bármikor bejöhetsz, amikor csak akarsz, akár egy évig, de ha a főnököm megtudja, hogy megint rágógumit ejtettem egy vendégre, nekem annyi, meg a béremnek is. Hidd el, biztosan nem hagylak elmenni innen, amíg nem vagy kielégítve!
Pfuj! A rágógumija? Mármint az a gumicement, amelyet megpróbált engedelmességre kényszeríteni a higiénikusnak aligha nevezhető nyelv alatti nedveivel? Az a gumi? Az a nedves trutyigalacsin, amelyik most esett a nyavalyás szemgolyómra?

95. oldal

>!
Petra_Nemes

Cruise a csillogó varázslat. Beköltözött arra a titkos helyre bennem, amelynek korábban még a létezését is tagadtam. Tökéletesen rásimult a szívemre, a lelkemre, a csontvelőmre. És most már soha nem engedem el.

>!
Odilia P

Egy tűzvörös színű, göndör hajú törékeny nő vizsgálgatja a fürtjeimet roppant érdeklődéssel. Fodros lila köpenyt visel, amelynek szikrázó ékkövekkel tűzdelt mellrészén a "Boppy” név díszeleg. Kék körömlakkja csúnyán lepattogzott, és piszkosak voltak a körmei a körömágynál. Jócskán verejtékezik, bár mindössze két fok van idebent.

93. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Cora Carmack: Szakítópróba
Jessica Park: Lélegezz velem!
M. Leighton: Down to You – Rajtad áll
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Kim Holden: Bright Side
Jean Webster: Nyakigláb Apó