Noragami ​1. (Noragami 1.) 10 csillagozás

Stray God
Adachitoka: Noragami 1.

DIVINE INTERVENTION FOR SALE
Yato is a homeless god. He doesn’t even have a shrine, not to mention worshippers! So to achieve his ambitious goals, he’s set up a service to help those in need (for a small fee), hoping he’ll eventually raise enough money to build himself the lavish temple of his dreams. Of course, he can’t afford to be picky, so Yato accepts all kinds of jobs, from finding lost kittens to helping a student overcome bullies at school.

Eredeti mű: あだちとか: ノラガミ (Noragami) 1.

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Kodansha Comics, New York, 2014
200 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781612629063 · ASIN: 1612629067 · Illusztrálta: Adachitoka

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

>!
molybarby
Adachitoka: Noragami 1.

Aranyos volt, bár az a váltás az első lány után kicsit fura volt, de a végére azért megértettem :) Nem rossz, szép a rajzolás és érdekes a történet. Yato személyiségét pedig még van mit csiszolni :D

3 hozzászólás
>!
Narutofan98
Adachitoka: Noragami 1.

Akció dús és még mindig Yato-s. Végigröhögtem és izgultam a manga lapjait, pedig már láttam a belőle készült animét.
Azt persze azért megjegyezném, hogy még mindig a mangának van szebb rajzolása. Maguk a karakterek is másabbnak hatnak. A történet ugyanaz, nem találtam kihagyást, inkább olyan részeket találtam, amiket betettek az animébe, hogy színesítsék egy kicsit, és megfelelően átvezessék az eseményeket.

>!
TiaManta
Adachitoka: Noragami 1.

Igazán sajnálom, hogy az első fejezet kimaradt a mozgó változatból, szeretem az első fejezetét. Itt ugyanis az anime első perceiben látott események előzményeit figyelhetjük meg. Mikor még az előző társa volt vele, Tomoki, mielőtt lelépett tőle. Láthatunk egy másik példát a túlvilági lényekre, egy pozitívat. Nekem ez nagyon tetszett, hisz nem csak rossz energiák léteznek.
Aztán találkozik Hiyorival is a következő fejezetben, és kezdetét veszi kis csóró intenünk története.

>!
Henrietta_Dalma_
Adachitoka: Noragami 1.

Szeretem az olyan történeteket, amelyekben nagy szerepet játszik a barátság kibontakozása. Ez a manga is ilyen volt. Anime változatban nagy kedvencem a Noragami. Imádom Yatot, Hiyorit, Yukine-t és a többieket is. Kedvencem Yukine és Yato. :) A története is izgalmas és ami fontos számomra, vicces is! De vannak benne komoly jelenetek is.
Nagyon ajánlom mindenkinek.

>!
Nihilchan
Adachitoka: Noragami 1.

Sokkal izgalmasabb és humorosabb, mint gondoltam. Nagyon felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy folytatni fogom és betervezem az animét is.

>!
victoria_m997
Adachitoka: Noragami 1.

Eszméletlen vicces, aranyos és izgalmas manga. Yato személyisége a maga nemében páratlan néha annyira hülye, hogy az fizikailag fáj, nagyon sokat nevettem rajta már az animében is. Az egyik kedvenc manga és anime karakterem. Kezdésnek nagyon jó volt, szép kis sztori van itt kibontakozóban. Imádtam mindenkit!

>!
azuredream
Adachitoka: Noragami 1.

A manga elolvasása egy gyönyörű barátság kezdete volt, úgy érzem.
Először az anime első (és jelenleg az egyetlen) évadát láttam, és ezért kezdtem el. Ebben az esetben is nagyon tetszik, hogy sokkal több minden van benne, mint az animeben, sok kis apróság, ami szépen színezi a történetet.
Az alapötlet számomra nagyon érdekes, szeretem az ilyen típusú megközelítését a hitvilágnak. Amellett, hogy alapvetően humorosak a párbeszédek, helyzetek, sok komoly kérdést, gondolatot dob fel a cselekmény, a szereplők élete, veselkedése.
A rajzolása gyönyörű, én imádtam.
Mindhárom főszereplőt megszerettem, remélem, hogy még sokáig olvashatom a történetüket.


A sorozat következő kötete

Noragami sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Eiichiro Oda: One Piece 1.
Yana Toboso: Black Butler 2.
Kyousuke Motomi: Beast Master 1.
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.
Masashi Kishimoto: Naruto 28. (angol)
Shungiku Nakamura: Sekaiichi Hatsukoi 1.
Matsuri Hino: Vampire Knight 7.
Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon 12.
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 19.
Chica Umino: Honey and Clover 1.