Touch ​& Geaux (Cut & Run 7.) 17 csillagozás

Abigail Roux: Touch & Geaux Abigail Roux: Touch & Geaux

After having their faces plastered across the news during a high-profile case, FBI Special Agents Ty Grady and Zane Garrett have become more useful to the Bureau posing for photo ops than working undercover. Just as Zane is beginning to consider retirement a viable option, Ty receives a distress call from a friend, leading them to a city rife with echoes from the past.

New Orleans wears its history on its streets, and it’s the one place Ty’s face could get him killed. Surrounded by trouble as soon as they land, Ty and Zane are swiftly confronted with a past from which Ty can’t hide—one with a surprising connection to Zane’s.

As threats close in from all directions, both men must come to terms with the lives they’ve led and the lies they’ve told. They soon discover that not all their secrets are out yet, and nothing lasts forever.

>!
ASIN: B016P4KQIK · Felolvasta: J. F. Harding
>!
286 oldal · ISBN: 9781937551872
>!
286 oldal · ISBN: 9781937551865 · ASIN: B00C8PK956

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett · Kelly (Kels, Doc) Abbott · Duruand "Digger" Garrigou · Nick O’Flaherty · Owen Johns


Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
CsepAdri 
Abigail Roux: Touch & Geaux

Ohh, hát ez Durva volt! Voltak titkok bőven, csak kapkodtam a fejem. Ty elmélete az akció végén elgondolkodtatott, plusz a könyv vége miatt meg kb leesett az állam és nem kicsit izgultam miattuk. A humor most inkább szolgált feszültség oldásra tekintve Ty és Zane helyzetét. Ellenben jó volt látni Ty csapatának dinamikáját, megkedveltem a srácokat.

>!
eSsZ P
Abigail Roux: Touch & Geaux

tetszett. sőt! nem mondom, hogy jó, de még annál is jobb.
annyira megfogott, hogy nagyon. a két főszereplő pedig, nem semmi pasik, az tuti.
jó volt, csak még is néha volt olyan, hogy nem is tudom, de tetszett, érdekes volt…és a vége! na az tetszett a legjobban!!
:D :D :D

bocsi, de ezt muszáj volt, és eskü, valóban olvastam a könyvet..

na, szóval!! 5 k*rva kib*b*sz*tt csillag!!
sőt!! ha lehetne 10-et adnék!

határozottan ez volt a sorozatnak a legütősebb része.. csak kapkodtam a fejem.. mint egy francos akció filmben.. mint amikor a feláldozhatók végig tarol a városon… csak itt ty-és zane és a többiek jó pasik.. :D

nem hiába ty a kedvencem, megőrülök érte ..enyhén pszichó a drága..
annyira jó volt,hogy végre kiderültek a dolgok… tudtam én, hogy ty valamit rejteget… de ezek.. sajnáltam zanet.. spoiler igen, tudom, túlságosan elvakult vagyok ty irányába..

azért annál a telefon hívásnál amikor burns-el beszélt ty… na ott nem gyengén káromkodtam…
de valahol reméltem, hogy jól alakulnak a dolgok..

fene vigye! mi a francukarikát fogok olvasni ha vége lesz?! hol találok még két ilyen hülye, kiszámíthatatlan, vagány barmot.. akik telis-tele vannak érzelemmel..
komolyan elsírtam magam.. annyira szépen átadta az írónő a fájdalmat a megbántást a haragot a szerelmet„, azt a valamit amit nem is tudunk megnevezni, mikor úgy érezzük hogy elárultak.. letolta a torkunkon az egészet abigial.. bedobta a bombát… és a végén.. ott annál a jelenetnél… amikor ty azt mondja zanenek, hogy… spoiler na ott eltört a mécses…

imádtam! imádom!

ui.: nickék felbukkanása külön fűszert adott a történetnek..
ennek hatására elolvastam azokat a kis szösszeneteket,amik javarészt karácsonyos..
és öö… mit mondjak.. azt hiszem nick is kedvelhető….
ty meg… a karácsonyfa és a mókus esete.. sirtam röhögéstől.. :D :D

8 hozzászólás
>!
FSzK 
Abigail Roux: Touch & Geaux

Szegény Zane! Ebben a részben egymás után kapja a 'pofonokat', sem Ty, sem az írónő nem kíméli! Ahogy ő is mondja:
“Goddamn you, Ty.” By the time he got the last word out, Ty was pulling him closer by the back of the neck to kiss him again. “Feel like I’ve been on a goddamn seesaw,”
Már ahogy az eleje indul, az elnapolt nagy kérdés. Én a helyébe elég pipa lettem volna egy ilyen kamu vészhelyzet miatt. Bár utólag, jó hogy így alakultak a dolgok, mert ha már spoiler és utána derül ki ez a sok titok és hazugság, akkor nem biztos, hogy lett volna visszaút számukra. Így, hogy spoiler
A másik dolog amin csak néztem azok spoiler Én valamiért úgy emlékeztem még a Cut & Run-ból, hogy Ty-nak korábban csak egyéjszakás kalandjai voltak férfiakkal és jellemzően inkább nőkkel volt együtt. Erre sora kerülnek elő a spoiler Amúgy a visszaemlékezések eléggé tetszettek, jól komponálta az írónő, egyensúlyban voltak a fő történetszállal.
A spoiler nekem megrázó volt, mert nagyrészt Zane-nel értettem egyet, de a végére Ty oldalát is átéreztem. spoiler
Gyakorlatilag nem lehetett kiszedni az olvasót a kezemből, nagyon izgalmas volt! A vége pedig odab@sz. Még jó, hogy már lezárult a sorozat és nem kell várnom éveket a folytatásra.

>!
Nusejka_Sentellion
Abigail Roux: Touch & Geaux

Elképesztő! Imádom, amikor így összefutnak a szálak, és kiderülnek dolgok, egyrészt, mert tele van meglepetésekkel, amin csak pislogni tudok, másrészt meg az apró kis szeletkék is, amik korábban zavartak, végre helyrekerülnek. Ebből a szempontból nagyon jó volt ez a rész.
Az előző kötetnél kicsit féltem, hogy túl sok lesz a cukormáz, csillámpor és szivárvány, na erre most aztán megkaptam. Biztos gonosz vagyok, de én kifejezetten szeretem, amikor a szerelmesek összebalhéznak, már ha van min :)
Az egyetlen probléma, amit fel tudok hozni, hogy ez az utolsó kiadott kötet jelenleg és (hüpp) még egy évet kell várni a következő részre :(((

8 hozzászólás
>!
Tufuka
Abigail Roux: Touch & Geaux

Kissé kettős érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban. Voltak nagyon humoros és megható pillanatok, de ugyanakkor úgy érzem sok volt a felesleges szenvedés is.
Az hogy sokat szerepeltek a Sidewinder tagok mindenképpen a könyv pozitívumai közé tartozik. Eszeveszett egy bagázs, de egymásért készek meghalni is. Tetszett hogy jobban megismertük Zane és Ty múltját, azonban azok a titkok, amik a felszínre kerültek nagyon megzavarták kettőjük boldog kapcsolatát. Persze végig kellett ezen esniük, hogy erősebben kerüljenek ki belőle, de a könyv 60%-ban nagyon feszült volt a légkör.
A történet tartogatott néhány fordulatot és külön jó volt, hogy végre nem a srácok nyomoznak, hanem más helyzetet kellett megoldaniuk. Sajnos a sorozat történetében először durva függővéggel zárult ez a rész, és nem is egy, hanem két komoly esemény kimenetelét nem tudjuk egyelőre.
Határozzottan nem ezt lett a kedvenc részem, de ettől eltekintve Ty & Zane továbbra is az egyik legkedveltebb párosom és remélem, hogy a még két hátralevő részben is legyőzik az akadályokat és révbe érnek.

>!
_ada
Abigail Roux: Touch & Geaux

(Maximum pontot adtam a részre első olvasáskor. Most másodszor is. Mazochista vagyok?)
Mikor először olvastam, csak az járt a fejemben, hogy én tudtam! Úgy tudtam! Akkor nem voltam felkészülve arra az érzelmi lavinára, ami ebben a könyvben betemeti a túl-sok-érzelmet-kitalált-karakterekbe-belefeccölő olvasót. Azonban így újraolvasás után azt mondhatom: erre nem lehet felkészülni. Ez másodszor is pont annyira borzalmasan érintett, mint előszörre. Előre is örülök a kis kitérőnek, amit a Shock & Awe nyújt majd.
Egyébként így másodszor olvasva (pontosabban hallgatva), úgy éreztem, kissé el van húzva a könyv első fele: visszaemlékezések, és vudu, meg a jó ég tudja mi. Rettentően vártam már a konfliktust, úgy is, hogy pontosan tudtam, mire számítsak… (Persze az is lehet, hogy csak túl akartam esni a legrosszabbon…)

>!
zwecki
Abigail Roux: Touch & Geaux

Hát ez nagyon jó volt.
Akciódús, érzelmekben gazdag, repültek a pofonok, süvítettek a golyók, kiderültek a titkok. :D
A végső megoldás nekem kicsit fura volt, de végül volt benne ráció. A legvégét pedig előre sejteni lehetett.

>!
Szinna
Abigail Roux: Touch & Geaux

Az előző résznél kezdtem aggódni, hogy kifújt a sorozat. Hát nem kellett volna. Eddig ez volt a legjobb rész amit olvastam. Tele háromdimenziós szereplőkkel, őrült érzésekkel. Kicsit hiányzott, hogy Ty fejébe is belelássak, de az író úgy is meg tudta mutatni, hogy mit érez, hogy más szemén át láttuk, és ez hatalmas tehetségre vall.
Abigail Roux you rock!

>!
anemona P
Abigail Roux: Touch & Geaux

Oh. My. God! Ez meg mi volt? Kizárt dolog, hogy ebben az állapotban normális értékelést tudjak írni, ehhez a részhez. A legalja és a legteteje mindennek. Le vagyok döbbenve az egész miatt úgy ahogy van, és persze a befejezés miatt is. Sürgősen tovább kell olvasnom, mert ez… veszélyezteti a mentális egészségemet :)

>!
Lex
Abigail Roux: Touch & Geaux

Oh… my… f*cking… God! This is a very heartbreaking volume!

Amennyire humoros volt az előző rész, ez pont annyira volt elszomorító. Mielőtt belekezdtem volna a könyvbe, már belefutottam egy-két értékelésbe, szóval számítottam rá, hogy nem lesz minden fenékig tejfel. De ezt azért nem vártam. Durva titkok láttak napvilágot, és őszintén szólva eleinte nehéz volt szurkolni a fiúknak, mert én Zane helyében az első géppel húztam volna a fenébe, és vissza se néztem volna. De persze a romantikus lelkem nem engedte, hogy efféle befejezést kívánjak nekik, így izgatottan vártam, hogyan oldják meg a helyzetet. És volt ám csitt-csatt, dirr-durr, de azért minden jó, ha a vége jó… lenne. Te jó ég, az a befejezés!!! Hát, micsoda lezárás! És még nincs folytatás… :'( Meg fogok bolondulni! Már most elvonási tüneteim vannak, pedig még csak alig egy órája fejeztem be a könyvet.

A cselekmény amúgy ismét egész jóra sikeredett, de valahogy még mindig kicsit esetlennek érzem. Határozottan fejlődik az írónő, és jók az ötletei, de valamit még mindig hiányolok. De igazából ez már nem számít, mert Ty és Zane megvettek kilóra. És kezdem imádni ezt az érzelmi ping-pong-ozást, hogy hol az egyiküket bírom jobban, hol meg a másikat. Végül is, ettől olyan életszerűek; egyikük sem tökéletes, mégis meg tudnám őket zabálni. *-*

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Nusejka_Sentellion

“I’m an assassin,” Ty said, his voice unsteady. “I’m a killer. I’m the tip of a spear.”
The hair on Zane’s arms rose. His stomach tumbled. Another tear followed the trail of the first down Ty’s dirty face, but Ty didn’t seem to notice.
“And you,” Ty continued, his voice breaking. “You’re a phoenix, Zane. Rising from the ashes. And all I do is make you burn.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
12 hozzászólás
>!
SzAngelika

You told me one time that … I was your compass. I gave you direction when you were lost. Well you were my anchor. You were something solid for me to hold onto. I wanted you to remember that.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
SzAngelika

“Who are you, Zane?"
Zane cocked his head. „I'm an artist. I'm a geek.” He felt Ty smile. „I am one badass motherfucker on a motorcycle.”
Ty began to laugh.
Zane dipped his head until they were staring into each other's eyes. "And I'm yours.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
1 hozzászólás
>!
SzAngelika

“This is a bad idea. Remember when we were on TV?”
“Yes, Grady got fan mail for a month.”
“I did?”
“We burned it, as you should all evil things,”

Chapter 1

1 hozzászólás
>!
SzAngelika

“Ty laughed, a carefree, boyish sound, and glanced to his side, distracted by what he saw. “You moved the rug.”
“I kitty-cornered it.”
“Why would you do that?” Ty asked, aghast.
“To see you lose your shit when you got home.” Zane leaned closer, grinning evilly. “There are other things out of order too. Books not alphabetized. Coffee mug handles facing different directions.” He lowered his voice to a whisper as Ty’s eyes widened in horror. “The closet isn’t color coded.”
“You’re just watching the world burn, huh?”
Zane laughed.
“God I missed you.” Ty said in a rush of breath.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
SzAngelika

“It can’t be over,” he whispered. “Right? Not when neither of us want it to be.”
Ty lifted his head, and they lay facing each other in the dark.
“We’ve never made it simple,” Zane finally said.

Chapter 13

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
Lex

Ty looked down at his suit, his favorite Tom Ford suit, and visibly balked at the mention of getting it dirty. “Maybe you could put us in civvies and have us undercover,” he suggested as he smoothed a protective hand over his lapel.
Susan gasped and grabbed his arm. “Under covers!”
“No. What? No!” Ty blurted.
“That’s brilliant!” Cynthia exclaimed.
Zane felt a real flash of panic. “I really don’t think—”
“Oh, I like this even more than the motorcycle!”
“He’ll do the motorcycle,” Ty tried, but they weren’t hearing him.
“Oh, this is perfect. I’ll call ahead and have them set up a bed.” Susan pulled out a cell phone as the ladies in the backseat chattered and jotted down notes.
Zane leaned in and hissed at Ty. “What have you done?”
Ty shrugged helplessly. “I . . . I’m . . . this is not my fault!”

Chapter 1

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
SzAngelika

“Feet pue tan!” she shouted.
Ty cleared his throat, looking at Zane wryly. “She just called me a goddamned son of a bitch.”
“I like her,” Zane responded.

Chapter 8

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
CsepAdri 

“Swear to me, Garrett.”
“Fine, whatever, I pinky swear, just call him.”
“I feel like I missed an episode of a television show here,” Owen said.

>!
CsepAdri 

Ty managed to surprise him yet again. Inside he found trinkets Ty had collected over the years. Things he’d picked up and taken home for no apparent reason. Things from cases he’d worked. Things from people he’d known. In one box, Zane found a bottle cap from a Shiner beer, the kind he’d had in Texas. A poker chip. A purple crayon. A piece of the fake skin they’d used to cover his tattoo on the cruise ship. A dried flower.
Zane discovered that Ty was basically a squirrel.


A sorozat következő kötete

Cut & Run sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Josh Lanyon: Somebody Killed His Editor
Cordelia Kingsbridge: One-Eyed Royals
Kaje Harper: Learning Curve
Gabrielle Evans: Strip: Tease and Search
A. J. Rose: Power Exchange
L. A. Witt: Cover Me
Lisa Henry – J. A. Rock: The Two Gentlemen of Altona
Charlie Cochet: Rise & Fall
Mercy Celeste: Light from the Dark
L. C. Chase: Riding with Heaven