Stars ​& Stripes (Cut & Run 6.) 18 csillagozás

Abigail Roux: Stars & Stripes Abigail Roux: Stars & Stripes

Special Agents Ty Grady and Zane Garrett have managed the impossible: a few months of peace and quiet. After nearly a year of personal and professional turmoil, they're living together conflict-free, work is going smoothly, and they're both happy, healthy, and home every night before dark. But anyone who knows them knows that can’t possibly last.

When an emergency call from home upsets the balance of their carefully arranged world, Ty and Zane must juggle family drama with a perplexing crime to save a helpless victim before time runs out.

From the mountains of West Virginia to a remote Texas horse ranch harboring more than just livestock and childhood memories, Ty and Zane must face their fears—and their families—to overcome an unlikely enemy and bring peace back into their newly shared world.

>!
ASIN: B016DTAS8U · Felolvasta: J. F. Harding
>!
292 oldal · ISBN: 9781937551582
>!
292 oldal · ASIN: B008WNVJNO

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett · Deacon "Deuce" Grady · Nick O’Flaherty


Kedvencelte 6

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
CsepAdri 
Abigail Roux: Stars & Stripes

Szerintem írtam már, h imádom a fiúkat, de ezt újra és újra hangsúlyoznom kell :)) Megint voltak izgalmak bőven. Chester, hát nem semmi :DD. Zane anyját néhányszor orrba vágtam volna, meg kicsit megkínáltam volna egy lapáttal puszta szívjóságból.
Írtam már, h imádom Ty-t? tudom, h igen, de ezt is hangsúlyozni kell :D Nagyon jó volt ezt a részt olvasni, nemcsak a macskák (picik és nagyok) ohtejóég :DDD miatt, hanem a családok miatt és persze az elmaradhatatlan Ty és Zane humor miatt is :))))). A nyomozás is lekötött, de a családok reakciói sokkal jobban érdekeltek. Ahh, nagyon szeretem ezt a sorozatot és a szereplőket :)

>!
Tufuka
Abigail Roux: Stars & Stripes

Ez a rész rendkívül jóra sikeredett. Azt hittem az előző után nem lehet fokozni, de tévedtem.
Imádom a srácokat. (Szerintem ezt minden résznék leírtam, de egyszerűen nem tudok mást mondani:D) Imádom, hogy hiába ott vannak a cuki pillanatok, akkor sem lesz túl sok. Néha saját magamról elfelejtkezve vigyorgok, mint egy tejbetök, de hát nem tudok mit tenni ez a két idiótán cuki ügynök belopta magát a szívembe.
Végre előbújtak a családjuknak és milyen jól fogadták, hatalmas pacsi jár érte! A macskás dologért pedig ultra pluszpont, imádom a nagymacskákat, szóval ez megint csak dobott az élményen.
Kíváncsi vagyok még hova lehet ezt fokozni, remélem a következő részek is, ha nem is ilyen kiemelkedően jók, de hasonlóan élvezetesek lesznek.

3 hozzászólás
>!
anemona P
Abigail Roux: Stars & Stripes

Szóval az a helyzet, hogy a sorozat korábbi részeinek értékeléseinél előfordult, hogy panaszkodtam arra, hogy nem túl akciódús, nem a nyomozáson van a nagyobb hangsúly, meg ilyesmi. Most, hogy befejeztem ezt a könyvet, jutottam el odáig, hogy át kell gondolnom a korábbi véleményemet és megkövetni az írónő(ke)t.
A sztori nem bullshit, csak én voltam az, aki valami X-akták-Poriot keveréket vártam, egy kis romantikával fűszerezve, és ebből a szempontból értékeltem, de ez nem volt igazságos. És most került nálam szinkronba, hogy mit akart(ak) mondani már az elejétől fogva, hogy milyen hihetetlen jelentősége van az érzelmeknek, az apró gesztusoknak, a nüansznyi részleteknek.
A „legkevésbé szimpatikus szereplő” kategória győztese: Beverly Carter-Garrett, Zane anyja. Voltak nehézségek mindkét családban spoiler, de az ő viselkedését nem tudom sem elfogadni, sem megérteni, a szöges ellentéte annak, amit a szülői szeretetnek jelenteni kellene. Viszont Zane apját és húgát, és a Grady családot továbbra is nagyon bírom!

>!
FSzK 
Abigail Roux: Stars & Stripes

Ez aztán egy igazi hullámvasút volt, a legjobb része eddig a sorozatnak!
Ebben a kötetbe inkább a családok voltak a középpontba, a nyomozás csak másodlagos volt. Ty apjának spoiler és Zane anyjának úgy folyamatosan osztogattam volna a tockosokat.
Már csak 3 kötet (plusz spin-off) van hátra :( mi lesz velem utána?

>!
eSsZ P
Abigail Roux: Stars & Stripes

jesus fucking christ!! :D
nem tudom megállni, hogy ne írjak értékelést :)

annyira de annyira imádtam ezt a részt, hogy azt szavakkal nem is tudom kifejezni..

az ember azt gondolná, hogy két felnőtt érett ,badass férfi szerelme és minden ami ezzel jár, az nevetséges vagy esetlegesen túl rózsaszínluficukor… de nem!! b*sszus! egyáltalán nem! a plusz benne, hogy mindezt úgy tárja elénk az írónő, hogy egy másodpercre sem fordul meg a fejedben, hogy ezek a pasik puhap*cs*k lennének… sőt! néha el is gondolkodom, kettőjük közül melyik veszélyesebb… talán egy kicsivel, de Ty… minden részrehajlás nélkül…

aztán, alapvetően olyan szinten utálom a bébizést és a baba szavak használatát becézés gyanánt… hogy legszívesebben Chester papi lapátjával ütném agyon aki ezt használja.. de! amikor Zane mondja Ty-nak, vagy fordítva… eskü, de annyira izgató… és semmiféle ellenérzésem nincs ilyenkor… mert nekik még ez is belefér… mert az a valami ami köztük van, annyira érezhető és látható,és teljesen valóságos,hogy olykor úgy érzem, hogy csak kikellene nyújtanom a kezem,és simán rácsaphatnék Ty s***gére :D :D igen, egy álmom válna valóra.. :D

kicsit féltem azért ettől a résztől, mert azt gondoltam, hogy lehet, hogy elmegy az egész egy lányos nyivák lilaszirupba , de hál' Isten… csalódásom kellemes volt. igazság szerint, az, hogy végre felvállalták a kapcsolatukat a családjaik előtt is… és nem mindenki fogadta tárt karokkal és zökkenő mentesen… teljesen reális volt.
Chester papi haláli fazon, imádom :D és Ty többi családtagját is… bár az apján elgondolkodtam… de aztán azt mondtam, hogy üsse kő… nem helyeseltem.. de belefért..
Zane családja.. ohhh szent mókus.. a legnagyobb vihogásom Zane apukája miatt volt.. :D :D miután Zane-ék bevallották.. a papa nagyon jól fogadta.. és amikor előkerült egy bika meg egy eladás .. sírtam :D
viszont, Zane anyja egy stupid bitch.. jól meg kellene rángatni…

a nyomozós szál most is elhanyagolható… de ellenben kaptunk egy édes kislányt… Zane unokahúga személyében.. amikor bemászik Ty ölébe *.* egy hatalmas bengáli tigrist.. és sok-sok mosolyogtató pillanatot..
:D

természetesen nekem megint Ty szolgáltatta a legnagyobb élményeket , miatta nevettem többet.. mikor összeszedik, hogy Ty milyen állatoktól fél.. és közben meg ragadnak rá :D bár keveselltem azt az időt amit a fejében tölthettem volna.. de így is teljesen nyomon lehetett követni, hogy mit gondolhat..

na, jó, nem áradozok tovább.. mást úgy sem nagyon tudnék mondani, mint azt, hogy ha lehet szerelmesnek lenni egy sorozatba.. egy kitalált karakterbe.. akkor én tuti hibbant vagyok, mert én totál teljesen belezúgtam ebbe az egészbe :D

2 hozzászólás
>!
Nusejka_Sentellion
Abigail Roux: Stars & Stripes

Ez csúcs! :) Az elején azt hittem, hogy itt a vég, és nekem már túl sok lesz, túl nagy a boldogság, a cukormáz meg a csillámpor, de végül ugyanúgy berántott, mint a többi kötet! A humor fantasztikus, egyre többször kapom magam azon, hogy emberek között, buszon, villamoson röhögök hangosan a két marhán :D Végig jártam a srácokkal az érzelmi hullámvasutat, felváltva örültem a srácok boldogságának és utáltam Zane anyukáját az a jó édes. Utóbbit Queen Bitch nagyon szívesen megsimogattam volna Chester nagypapi ásójával, úgy érzem számára már nincs remény. És én még azt hittem, hogy Ty faterja a legrosszabb… Hű, és a macskák, nálam ez ultra plusz pontos lett, imádtam Smith és Wessont és a tigriseket is. Állati jó lett ez a rész :) Már csak attól félek, hogy vajon meddig lehet ezt fenntartani?

>!
lilice
Abigail Roux: Stars & Stripes

Ezek a sztorik! Minden egyes könyv tud újat mutatni, és nemhogy nem lesznek unalmasak, hanem egyre jobban magukhoz láncolják az embert. Mégis mi ez?! Mi. A. Fene. Ez?! Mert hótziher, hogy valami tudatalattira ható hókuszpókusz van a sorok között elrejtve, amitől az olvasó szeme előtt a leglehetetlenebb pillanatokban is a Cut&Run fickók kalandjai lebbennek fel. (Itt persze nem magamról beszélek, egy barátomról van szó… egy barátom barátjáról…ő mesélte.) :)
Már a pokol cicái sem voltak gyengék, na de hát a tigrisek! Ty-t minden és mindenki imádja, én is rég beálltam már a sorba. Zane is remek karakter és szuperek együtt, de nálam kezdetektől fogva a „Ty! Ty! Ty! Csak-kis Ty” szellemben történő olvasási elv érvényesül, ezért bizony néhányszor előfordult a korábbi kötetek során, hogy nem túlzottan kedveltem Zane-t. A negyedik részben kifejezetten utáltam egyes jelenetekben.
Hát most ilyen nem volt, kedvenc párosunk szerelemben-bódottcágban tetőtől talpig, előrukkolnak a farbával a családjaik előtt, kik jobban, kik rosszabbul fogadják az igazságot. Mellette van még itten lovaglás, cowboy csizma meg kalapok egész armadája, lasszóvetés és egyéb show elemek.
Könnyedebb és rengeteg humorral teletűzdelt kötetet kaptunk ezzel és nekem nagyon betalált. Viszont gyanítom, hogy a nagy öröm nem tart soká, és félve merem csak kérdezni: valami rossz fog történni a srácokkal a következő részben, ugye? De erős vagyok. Plusz teljesen függő, úgyhogy ide vele!

3 hozzászólás
>!
abstractelf
Abigail Roux: Stars & Stripes

Kissé csalódott vagyok, azt kell mondjam. Határozottan ez a leggyengébb része a sorozatnak, és ez leginkább a repetitív voltának köszönheti – rengetegszer olvastam ugyanazt a gondolatot, mintha elsőre nem fogtam volna fel; a karakterek párbeszédei szintén gyakran ismétlődtek, ráadásul gyakran hiányzott belőle az a szellemesség, játékosság és humor, ami annyira szórakoztatóvá tette őket.
A történetbe bele sem kezdek, mert az eddigiek közül ez volt a legkuszább. És tele volt logikai hibával, ami mellett már nem tudtam elmenni (pl. Ty keze csak akkor van eltörve, ha az lényeges a történet szempontjából).
Viszont, ami fájt, hogy Ty és Zane karaktere is lapos lett. Nagyon ritkán mutatták csak meg azt az énjüket, amelyért annyira szeretem őket. Főleg Ty esetében éreztem ezt – hiába szerepelt a könyvben, nem érződött a jelenléte. Folyton róla beszéltek, de nem sok mindent csinált.
Mindennek ellenére még mindig nagyon szeretem ezt a sorozatot, és nagyon remélem, hogy a következő rész szuperizgalmas lesz, és kapok egy csipetnyi drámát is erre a rengetegre fluffra.

4 hozzászólás
>!
_ada
Abigail Roux: Stars & Stripes

Hűha, romantika és összhang a tetőpontjára hágott! Nem szeretem a csöpögős dolgokat, de kell a szélcsend vihar előtt… És különben is, mi kifogásom lehet a könyv ellen: túl sok szerelem? Túl sok családi dráma? Túl sok jelenet Ty-jal és Texas állatvilágával? Túl sok gyomorgörcs az eszetlen mennyiségű nevetés után, amit ez a rész kiváltott? Nem, ezeket még túléltem (szarkazmus), viszont azt nem, hogy lecserélték a narrátort egy rosszabbra! Abba belehaltam (komolyan).

>!
zwecki
Abigail Roux: Stars & Stripes

A srácokat még mindig szeretem, olyan kis cukik. :D A kapcsolatuk is szépen alakulgat, bár gondolom, nem lesz mindig ilyen felhőtlen a dolog.
A történet ismét olvasmányos volt, bár sok helyen fogtam a fejem. :D A krimi szál ismét elhanyagolható volt. Ami nekem hiányzott, az Ty nézőpontja. Olyan ritkán láttam a fejébe, mondjuk ennek ellenére nagyjából követni lehetett, mikor mit gondol.
Tetszett, hogy a szülői reakciók igen széles skálán mozogtak (a rögtön-megölelemtől a nem-tudom-elfogadniig).


Népszerű idézetek

>!
Nusejka_Sentellion

“How is it that you can love cats so much and hate all other forms of animal?”
Ty frowned. “I don’t hate all other animals.”
“Horses. Dogs. Chipmunks.”
“They’re twitchy, Zane. And chipmunks have shifty eyes.”
“Moths?”
“They have erratic flight patterns!”
Zane doubled over, laughing so hard he couldn’t catch his breath.
Ty glared at him. “I’m glad my phobias amuse you.”
“Just the fact that someone like you has a chipmunk phobia amuses me,” Zane gasped.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
Nusejka_Sentellion

“I needed a break.”
“In the broom closet?” Ty leaned against the door and met Zane’s eyes, smiling and shaking his head.
Zane moved in close, placing a palm flat on the door on each side of Ty’s shoulders, caging him in. “A little more private than a bathroom stall.”
Ty raised his head, making his hat hit the door and slide up away from his eyes. “ That kind of break,” he said, a hint of playful sarcasm to his words. “It’s the hat, isn’t it? Just can’t help yourself.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
4 hozzászólás
>!
SzAngelika

Don’t matter who you love, son,” he said. “As long as you do it well.

2. fejezet

>!
SzAngelika

“So, Mr. Grady, how did you find yourself in the FBI?” (…)
Ty gave her a charming smile. “The Marines didn’t want me, and it’s hard to find a job where you can shoot things without getting arrested.”

4. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
SzAngelika

Had a gay bull I had to sell last year. That was a damn nuisance. Gay son? That don’t cost me nothing.

4. fejezet

>!
SzAngelika

“How is Texas making you so freaking hot?” (…)
“Must be the horse smell.”

7. fejezet

>!
Nusejka_Sentellion

“Okay, son, now take your shot,” he invited as he opened his arms.
“Earl,” Mara warned.
“I got mine, Mara; now he gets his. Take your shot, Beaumont.”
Before Mara could protest again, Ty reared back and hit his father with a wicked right hook that knocked Earl off his feet. Earl struck the floor hard enough to make the plate of cookies on the table rattle, and Ty immediately doubled over, holding his hand and cussing.
“Nice hook, Tyler!” Chester cried triumphantly. “Woo!”
“Jesus Christ, boy!” Earl shouted as he clutched at his nose and wallowed on the floor.
“What is your face made of, Dad, steel?” Ty cried as he held his hand. “Oh my God!”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
17 hozzászólás
>!
Nusejka_Sentellion

“I love you. Even if you are a crazy, cold-blooded murderer of your coworkers.”

Kapcsolódó szócikkek: Zane Zachary Garrett
1 hozzászólás
>!
Nusejka_Sentellion

He leaned back with a sharp-looking black Stetson that he settled on his head.
Ty burst out laughing, clapped a hand over his mouth, and snorted loudly as he tried to stop himself. Zane just grinned and winked, obviously not surprised by Ty’s reaction.
“Oh, Jesus,” Ty mumbled behind his fingers. “I’m sorry, I still can’t get used to it.”
“It goes with the boots.”
Ty shook his head, hand still over his mouth. Zane glared at him. The hat settled well on his head and shaded his eyes from the light. “Watch it, Grady.”
“Or what, Sheriff? Showdown at high noon?” He lost his hold on his composure and laughed harder.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
Nusejka_Sentellion

Zane thought Ty might cry as they loaded Barnum into the truck.
“Will they have to put him down since he attacked someone?” Ty asked the sheriff as the Roaring Springs truck ambled down the drive.
The sheriff glanced at Cody’s ravaged body and shook his head. “Looks like he got hit by a truck to me. Ain’t that what happened, son?”
Ty stared at him, eyes wide. Then he nodded. “Yes, sir.”
“That’s right. A very angry truck,” the sheriff drawled as he walked away.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Cut & Run sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Josh Lanyon: Somebody Killed His Editor
Cordelia Kingsbridge: One-Eyed Royals
Kaje Harper: Learning Curve
Gabrielle Evans: Strip: Tease and Search
A. J. Rose: Power Exchange
L. A. Witt: Cover Me
Lisa Henry – J. A. Rock: The Two Gentlemen of Altona
Charlie Cochet: Rise & Fall
Mercy Celeste: Light from the Dark
L. C. Chase: Riding with Heaven