Fish ​& Chips (Cut & Run 3.) 28 csillagozás

Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Special Agents Ty Grady and Zane Garrett are back on the job, settled into a personal and professional relationship built on fierce protectiveness and blistering passion. Now they're assigned to impersonate two members of an international smuggling ring-an out-and-proud married couple-on a Christmas cruise in the Caribbean. As their boss says, surely they'd rather kiss each other than be shot at, and he has no idea how right he is. Portraying the wealthy criminals requires a particular change in attitude from Ty and Zane while dealing with the frustrating waiting game of their assignment. As it begins to affect how they treat each other in private, Ty and Zane realize there's more to being partners than watching each other's backs, and when the case takes an unexpected turn and threatens Ty's life, Ty and Zane will have to navigate seas of white lies and stormy secrets, including some of their own.

>!
ISBN: 9781615812264 · Felolvasta: Sean Crisden
>!
314 oldal · ISBN: 9781615812264
>!
Dreamspinner Press, Tallahassee, 2010
314 oldal · ISBN: 9781615812271 · ASIN: B004FN1Q0G · Illusztrálta: Mara McKennen

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett


Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Érdekes érzésekkel fejeztem be az olvasást.
Kicsit sem vagyok meglepődve, hogy eme páros ilyen jól elszórakoztatott, pedig az elején húztam a számat, de végül is csak pozitívan könyvelhettem el.
Az események számos helyen megleptek, bár azt meg kell jegyezzem, egy bizonyos résznél egyhén szólva is kiakadtam.
A karakterek átlagosak, mégis szerethetőek, semmi extrát nem kaptam, de helyén tudtam kezelni és a kilengések sem idegesítettek.
A krimiszál nagyon gyenge, de őszintén szólva a sok humoros rész elfeledtette velem eme hiányosságot.
Összességében jól szórakoztam.

>!
angelmanna
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Picit gyengének éreztem most ezt a részt. A krimi szál megmosolyogtató volt, és még az én műfajilag teljesen rutintalan szemem is látta a kidolgozatlanságból adódó logikai bakikat.
Értettem hogy miért lett kiemelve Ty és Zane közegükből. Ahhoz, hogy szintet tudjon lépni kapcsolatuk, szabadabb mozgásteret kellett hogy kapjanak, mert a felvett szerep lehetőséget nyújtott nekik a szabad megmutatkozásra. Sőt elvárt volt. A nyilvános érintések, csókok, az álházasság elvezettek a beismeréshez, hogy a testiségnél sokkal többről szól a kapcsolatuk.
Viszont jobban élvezhető lett volna a történet, ha kicsit több energiával dolgozták volna ki a bűnügyi részét, mert az sajnos elég gyengére sikerült. Ez miatt nem is tudtam maximálisra csillagozni. Remélem a folytatás nem fog csalódást okozni.

>!
Tufuka
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Én magam sem gondoltam, hogy ez a két ön- és közveszélyes FBI ügynök lesz az új kedvenc párosom, de mégis megtörtént.
Ebben a részben Ty és Zane beépülve egy luxus hajóutazáson vesznek részt egy párként. A helyzetből adódóan volt nagyon sok vicces és még annál is több aranyos pillanatunk. A nyomozás továbbra is menthetetlenül gyenge, de hát ha izgalmas krimire vágynék mást olvasnék. :D
Még az első részben úgy gondoltam Zane lesz végig a bátrabb, ha a kapcsolatukat nézzük, de már az előző részben megmutatkozott, hogy Ty az, aki bár tart a következményektől azért sokkal hamarabb megnyílik, mint Zane. Azt hiszem ez jól is van így. Könyvről könyvre fejlődik a kapcsolatuk és nagyon kíváncsi vagyok, hogy hova is fognak a végére eljutni.

>!
CsepAdri 
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Újabb nyomozás és most a fiúk beépülnek. Nagyon kíváncsi voltam hogyan fog alakulni az akció és a kapcsolatuk. Imádom a dinamikájukat, a párbeszédeiket, de leginkább Ty-t tud tangózni :))! Zane összedhetné magát, a végére azért úgy tűnik, h jó irányba halad.
Az előző könyv közepén kicsit beszippantott a google és ezt találtam :))
https://gaybook.reviews/2011/10/05/interview-with-ty-and-zane/

>!
Vicky3
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Még mindig egyre jobb és jobb ez a sorozat!*sóhaj*

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire odavagyok ezért a párosért és ez a rajongás csak fokozódik kötetről kötetre. Kifejezetten élveztem ezt az új helyzetet, amikor nyíltan felvállalták a kapcsolatukat, persze mindezt „csak” az álca miatt. Élmény volt olvasni, ahogy szép lassan komolyodik a kapcsolatuk és elképesztő fejlődésen megy keresztül az 1. rész óta. Imádtam az egyre gyakoribb gyengéd pillanataikat, apró gesztusokat, amik már természetessé váltak a számukra. Persze, Zanehez és Tyhoz híven megint volt rengeteg félreértés, de végül tisztázódtak, én pedig olvadoztam és sóhajtoztam:)

Bővebben: http://three-points-of-view.blogspot.hu/2014/08/abigail…

1 hozzászólás
>!
anemona P
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Nagyon kedvelem ezt a sorozatot – és a fiúkat! :)
De ugyanazt tudom mondani, mint az első rész után: jó volt, de a nyomozós része lehetett volna eseménydúsabb.
Viszont nem akarok túl szigorú lenni, mert tényleg tetszik. De eddig a második rész a kedvenc.

>!
eSsZ P
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

ahhh szent tehen!!! iimadoom!!
ez a ket idiota … csak mosolygok :)
ty ❤ tovabbra is menthetetlenul oda vagyok erte :)
azt hiszem kedvenc sorozatot talaltam magamnak..

4 hozzászólás
>!
abstractelf
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Függő vagyok.
.
.
Ó te jó ég, mennyire imádtam ezt a részt! Mármint persze, a történetben ismét szép kis lyukak voltak, de úgy mínusz végtelen szinten érdekelt, mikor cserébe kaptam egy csomó Ty-t és Zane-t és TyZane-t!
Annyira, de annyira imádtam, hogy ebben a részben nyíltan pózolhattak, és mindemellett nem kellett semmitől tartaniuk, és hogy ez milyen hatással volt a kapcsolatukra.
Ráadásul több abszolút favorit jelenetem is ebből a részből származik – kezdve a medencéssel, ami a no1. volt nálam (beleértve a másnapi beszélgetést is).
És, ami szuper bónusz, sikerült Zane-t jobban megkedvelnem (ha már ő volt a középpontban), de néha úgy fejbe csaptam volna valamivel, amikor „szomorúvá” tette Ty-t. Mondjuk Ty se volt egy kis szent, de mivel ő a kedvencem…

Gondolom ezek után nem meglepő, hogy hajnali négyig fent maradtam, csak hogy befejezzem ezt a részt.

>!
FSzK 
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Az írónők nem kímélik szegény párosunkat. Ebben a részben is jó kis slamasztikába kerülnek, szinte vakon menni undercover küldetésre nem vicces.
A medencés jelenet nagyon megrázó volt számomra. Mind a kettőjük helyébe beletudtam képzelni magam, de ez sem segített enyhíteni a helyzetet.
Ty bátor volt a végén, remélem Zane is felölti a nagyfiús nadrágját és előáll a fabrával.

>!
Nusejka_Sentellion
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips

Van egy érzés, ami nem hagy nyugton, de nem tudom igazán megragadni. Valami hiányzik. Olyan, mint amikor főzés közben kóstolgatsz, és elvileg minden benne van, de valami még nem az igazi és nem tudsz rájönni, hogy mi hiányzik. Nem vagyok benne biztos, hogy ez az, de valószínűleg az zavar, hogy az FBI-os hátteret egy kicsit lazán kezelik a hölgyek. Mintha félnének belemenni egy full-on nyomozásba, vagy akcióba, de az is lehet, hogy tudatosan kerülik el, mert nem tartják fontosnak. Ez egy kicsit piszkál, de közben meg mégis ott van az az érzés, hogy na de who the f*ck cares? , miközben egyfolytában olvadozok a két sráctól, vagy röhögök rajtuk vagy izgulok értük.

Ez a két elcseszett karakter annyira magával ragad, hogy nem bírom nem folytatni mostazonnalderögtön ami súlyosan megnehezíti a könyvvásárlás stop betartását A srácokat felváltva szeretném néha tarkón csapni vagy megsimogatni a buksijukat és azt motyogni, hogy „Aaawwww, de cukiiii.” a motyogás olvasás közben is megy, körülöttem tuti azt hiszi mindenki, hogy édes, bolyhos kiscicákról olvasok Félelmetes, de állítom, hogy több izzás és érzelem van a két pasi között, mint némely „normál” romantikus könyvben, és ráadásul annyira valóságosan és hitelesen vannak árnyalva, hogy néha még a hideg is kiráz tőle.
Szerintem nem tagadhatom tovább, hogy ez a sorozat egy az egyben beszippantott :))) és azt hiszem az életben nem mosom le magamról, hogy csak azért olvasom, mert ez most menő

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
SzAngelika

The pessimist says, ‘It can’t get any worse!’ And the optimist replies, ‘Oh yes it can!'

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
Nusejka_Sentellion

Anyone who knew Ty knew that he wasn’t trying to kill his partner, though. Cause brain damage, maybe. But not kill him.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
Nusejka_Sentellion

“You’re not making us take a vacation, are you?” Ty asked in something close to panic. Zane’s chin snapped up in alarm.
“Jesus, Grady, we agreed not to even think that word, much less say it.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
Nusejka_Sentellion

It was sort of like the first jump out of a plane. Close your eyes and take a step and hope the ground doesn’t hit you too fast. Either way, you knew wind was going up your nose at two hundred miles per hour.
Falling in love or just plain falling: they were both terrifying at any speed.

>!
Lex

“Che cazzo stai facendo?” one of them demanded.
Ty leaned forward slightly, as if listening closer might actually make him understand the foreign language. It was definitely Italian. Which was fucking awesome, because Ty still didn‟t speak Italian.

Chapter 7

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
Lex

Ty stood and stepped over to Zane. He slid his hand around Zane's waist and pulled him closer. “I know it's hard,” he whispered. “But next time you think you might need a second glass, just remember that I will kick your ass when you get home.” He punctuated the threat with a forceful kiss.

Chapter 8

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
Tufuka

“One thing I've learned is, if you're too focused on the falling and how horribly it's going to hurt, you don't see what's around you. You might miss the very thing you can hang onto, something that could stop the fall altogether. So if you stay calm….” He shrugged. It wasn't a lesson he'd necessarily learned while literally hanging in the air, but it served for many of life's difficulties.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
Tufuka

“I wish I was what you believe,” he whispered. “I wish I was what you need me to be.”
Ty looked down at his hand and sighed heavily.
He seemed to be struggling with what to say or do, and seeing Ty indecisive was another novel experience, though not an entirely enjoyable one.
Finally, Ty swallowed hard and looked back up.
“Zane,” he said hoarsely. Then he stopped and looked down again quickly before meeting Zane's eyes again with determination. “You're everything I need you to be,” he whispered.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
2 hozzászólás
>!
Tufuka

“You're so easy,” he told Zane in satisfaction as he looked at the plain white wall again.
“Only for you, doll,” Zane drawled in his Corbin voice.
Ty sighed and ran a hand through his blond hair. “Don't ever call me that again,” he warned in a tired voice. “Asshole.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
zwecki

“Even when I‟m someone else, people try to kill me,” he joked.
Zane sighed and sat down next to him. “Must be your charming personality showing through all the bleach.” He reached out to run his fingers through Ty's abused hair.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett

A sorozat következő kötete

Cut & Run sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Josh Lanyon: Somebody Killed His Editor
Cordelia Kingsbridge: One-Eyed Royals
Kaje Harper: Learning Curve
Gabrielle Evans: Strip: Tease and Search
A. J. Rose: Power Exchange
L. A. Witt: Cover Me
Lisa Henry – J. A. Rock: The Two Gentlemen of Altona
Charlie Cochet: Rise & Fall
Mercy Celeste: Light from the Dark
L. C. Chase: Riding with Heaven