Cut ​& Run (Cut & Run 1.) 54 csillagozás

Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

A ​series of murders in New York City has stymied the police and FBI alike, and they suspect the culprit is a single killer sending an indecipherable message. But when the two federal agents assigned to the investigation are taken out, the FBI takes a more personal interest in the case.

Special Agent Ty Grady is pulled out of undercover work after his case blows up in his face. He's cocky, abrasive, and indisputably the best at what he does. But when he's paired with Special Agent Zane Garrett, it's hate at first sight. Garrett is the perfect image of an agent: serious, sober, and focused, which makes their partnership a classic cliché: total opposites, good cop-bad cop, the odd couple. They both know immediately that their partnership will pose more of an obstacle than the lack of evidence left by the murderer.

Practically before their special assignment starts, the murderer strikes again — this time at them. Now on the run, trying to track down a man who has… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
376 oldal · ASIN: B001H0GCRM
>!
376 oldal · ISBN: 9781935192237

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett


Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

Kicsit vegyes érzésekkel fejeztem be az olvasást.
Néhol nagyon szájba rágósnak éreztem a két karakter közti különbséget.
Több helyen untam, hogy ugyanarról olvasok és az is fárasztott, hogy nem történik semmi.
A stílussal nem lenne bajom, mert ettől függetlenül olvastatta magát.
Messze se lett kedvenc, de nem adom fel.

>!
csillagka P
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

Nem lett a könyvem, valahogy kevésnek éreztem. Túl sok volt a felesleges kör, a visszajátszott jelenet, az értelmetlen semmitevés. Nem szeretem a sérülések bagatellizálását.
Miközben fejezetek szólnak arról hogy mit gondolunk a másik ruházatáról (elsőre is értettem hogy Ty egy trehány disznó, Zane pedig egy pedáns piperkőc ezt nem kell állandóan a fejembe sulykolni) valahogy elsiklik a lényeg, megint van egy áldozat jaaa, de az a gyürködés… Sokkal jobban tetszett volna ha megfelelően van súlyozva.
Nem éreztem a vonzást a könyv felé, mondjuk ez azt hiszem kölcsönös volt, nagyon nehezen csúszott.

>!
Szimirza P
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

Nem tökéletes, de nagyon jól indul ez a sorozat. Ty és Zane .. hmmm… nagyon csípem őket :))) A krimi szál is elég jó, de azt hiszem van még hová fejlődni. Ettől függetlenül ajánlom!

>!
anemona P
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

Tetszett, de azért a történet nyomozós szálától kicsit többet vártam. Viszont „cserébe” Ty és Zane jelenetei és párbeszédei nagyon …hmmm… erősek voltak. Abszolút szerethető karakterek. Kíváncsian várom a folytatást!

5 hozzászólás
>!
Tufuka
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

A nyomozás borzasztóan béna volt, és a srácok is néha sokat picsogtak, ahhoz képest, hogy milyen kemény fiúk, de valamilyen érthetetlen oknál fogva megkedveltem ezt a két önpusztító idiótát, szóval folytatni fogom a sorozatot.
De egy kis karakterfejlődést plusz jobb háttérsztorit azért szeretnék, valamint ne fussuk már újra és újra le ugyanazokat a szenvedős köröket.

1 hozzászólás
>!
CsepAdri 
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

Először is @SzAngelika ejnye bejnye, h rám ijesztesz gyanútlan olvasóra :P
Másodszor, én ezt a könyvet nagyon élveztem! :))) Ty kb a könyv feléig olyan volt, mint egy rosszalkodó gyerek, folyton visszaszúrt Zane-nek vagy csak kötekedett vele, azért Zane-t se kell félteni. Nem kicsit szerettem meg ezt a párost. Ellenben a kobak beverés után majdnem minden megváltozik, úgy éreztem, h a sztori is leült és nem kifejezetten értettem a mély érzelmek honnan jönnek Zane részéről, plusz mindekettejük 180fok-os fordulata. Azt ne is említsem, h azt hiszem a felenél volt egy mozzanat és utána ráutaló nyomok a gyilkosra, amit nem nagyon értettem, h ügynökeinknek miért nem tűntek fel, de ettől függetlenül tetszett. Biztos, h folytatom. Jajj! Ty poloi, majdnem elfelejtettem őket, azokat külön imádtam!

2 hozzászólás
>!
Vicky3 
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

A könyv erőssége egyértelműen Zane és Ty fantasztikusan jól megformált párosa. Imádtam mindkettőjüket, pedig tényleg elcseszett egy páros ez – a legjobb értelemben. Mindketten sok sebet hordoznak kívül belül, igazi vérbeli macsók, ezért nagyon nehezen vergődnek zöld ágra érzelmi téren, ami meglátszott a kapcsolatuk alakulásán is, de egyszerűen képtelen voltam haragudni rájuk, mert olyan édesek voltak. (Szinte felvisítottam örömömben, mikor Ty végre beesett a fürdőszobaajtón:) Nehéz őket kiismerni és még mindig sok minden van, amit nem tudunk a múltukról (inkább úgy kellene mondanom, hogy van néhány dolog, amit lehet róluk tudni:), de szerencsére még jó pár rész hátra van és ahogy az értékelésekből hallottam a sorozat csak egyre jobb lesz. A kapcsolatuk alakulása is nagyon jól lett felépítve és teljesen természetes volt, onnantól kezdve ahogy összeszoknak, megismerik egymást és elkezdenek bízni a másikban, egészen addig, hogy bármi áron megmentik a másikat. A kémia is remekül működött a szereplők között. Szerencsére nem is lett túl nyálas, amitől én személy szerint nagyon féltem az elején és pornóba se csapott át a történet. Pont annyi szex és intimitás volt benne, amennyi kellett.

Amiért viszont levontam azt az egy pontot, az a krimi szál. Elég lapos lett és nem is bántam, mikor háttérbe szorult Ty és Zane kapcsolata mögött, de aztán újra és újra előtérbe került, így nem tudtam tőle sajnos elvonatkoztatni. A sorozatgyilkos kiléte annyira egyértelmű volt, hogy szinte kiszúrta a szemüket, ráadásul a nyomozás is unalmas volt, legtöbbször hotelekben bujkáltak a gyilkos elől. Ezen felül, amin még fennakadtam, hogy az írónők kihangsúlyozták, hogy Zane, de legfőképp Ty milyen profi az ilyen esetekben, de mégis olykor olyan orbitális hülyeséget csináltak, hogy én csak néztem. A vége viszont egy kicsit kárpótolt és izgalmassá tették ezt a szálat is:)

Összességében nagyon tetszett a könyv és azt hiszem egy újabb rajongóra tett szert Zane és Ty szerény személyemben. Mindenkinek ajánlom, aki nyitott az ilyen típusú könyvekre, nem fog csalódni. Én pedig már alig várom, hogy elkezdhessem a következő részt.

http://three-points-of-view.blogspot.hu/2013/08/vicky-a…

8 hozzászólás
>!
eSsZ P
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

❤ ty ❤
tölthetek vele egy napot? lécccciiiiiii!! :D

zárójelben megjegyezném, hogy a két pasi között olyan fokú izzás és szenvedély van, hogy még egy hetero kapcsolatban lévő is megirigyelné.. komolyan mondom,hogy rég voltam már ennyire túlfeszített, mint itt.. hogy végre legyen már valami.. amikor végre megtörtént.. felvisítottam örömömben… ty és garrett megvett kilóra.. a többi meg nekem nem számít.. imádom és kész :)

11 hozzászólás
>!
Kawaii_vIVIv
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

Miért csak öt csillag van? Erre a könyvre még a tíz is kevés lenne. :)
Ty és Zane a lehető legjobb páros, minden értelemben ;)
A gyilkos kiléte a könyv közepéig kb homály volt, aztán rájöttem…a kis rohadék..
Bővebb értékelés lesz majd a blogomon. :)

>!
FSzK 
Abigail Roux – Madeleine Urban: Cut & Run

Azt kaptam ettől a könyvtől, amit vártam: sok akció, humor, két szórakoztató főszereplő és izgalmas nyomozás.
Amit kicsit nem tudtam hová tenni, hogy kétszer is nagy szünet van a könyvben, így gyakorlatilag 1 évet ölel fel a történet. Értem én, hogy rendbe kell jönniük, de ez szerintem sok volt.
Mindenképpen folytatós sorozat!


Népszerű idézetek

>!
SzAngelika

Ty rolled his eyes and leaned back in his chair. “You wanted to work together,” he reminded.
“When did I say that?” Zane asked quietly.
“It’s in the silent pleading in your eyes,” Ty answered sarcastically.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
2 hozzászólás
>!
enechh

“You make me absolutely fucking crazy,” he said thickly.
“Hate to break it to you, but I think you were there long before I came along,”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
Nusejka_Sentellion

"Special Agent Grady,” a familiar voice greeted warmly.
"Dick?” Ty responded in shock. “I didn't do it,” he said immediately. “Whatever it was, I didn't do it. I'm on vacation,” he insisted defensively.

>!
enechh

“Tease,” Ty accused softly.
“Do I have your attention now?” Zane drawled.
“You never lost it,” Ty responded before thinking better of it.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
CsepAdri 

Ty looked down at himself and then back up at Zane with a sniff as he realized what Zane was blathering about. “I’m a lethal weapon, man,” he grunted.

>!
CsepAdri 

“You’re using yourself as bait?” Zane asked disbelievingly.
“Are you getting hysterical?” Ty asked eagerly. “Can I smack you?”

>!
Lex

“Other than the little bit of buckshot stil left in it, my ass is perfectly smooth, I’l have you know,” Ty replied easily.
“I hope so, since I’m supposed to kiss it after breakfast,” Zane said facetiously as the waitress arrived with his drink.
“I don’t do that before lunch,” Ty cautioned.

Chapter 2

>!
Lex

“Shouldn’t go alone,” Ty reminded, though his voice stil had the slightly detached tone to it.
“I’l be careful. Let’s go,” Zane said after he parked and shut off the engine. “You need to get horizontal.”
“Not the best pickup line I’ve ever heard, but it’l do for now,” Ty responded, his voice lighter again, if not stil slightly groggy.

Chapter 8

>!
CsepAdri 

Zane sighed. “I’ll have to lose a limb before I get any respect from you, won’t I?” he said, deadpan.
“Maybe not a whole limb,” Ty answered thoughtfully


A sorozat következő kötete

Cut & Run sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Rose: Scream for Me
Charlaine Harris: Dead Until Dark
Sara Shepard: Pretty Little Liars (angol)
Liane Moriarty: Big Little Lies
Erica Spindler: Bone Cold
Nalini Singh: Archangel's Legion
Janet Evanovich: High Five
Nalini Singh: Slave to Sensation
Julie James: Something About You
J. D. Robb: Connections in Death