Armed ​& Dangerous (Cut & Run 5.) 20 csillagozás

Abigail Roux: Armed & Dangerous Abigail Roux: Armed & Dangerous

Left ​alone in Baltimore after his unpredictable lover bails, Special Agent Zane Garrett takes his frustration out on everything in his path until he is ordered to Chicago to back up an undercover operative. When he gets there, though, he finds himself face to face with his wayward partner, Special Agent Ty Grady.

They have to deal with the uncertainty lingering between them while they work to retrieve their intended mark, a retired hit man and CIA wet-works operative named Julian Cross.

Ty, once a Marine and now an FBI hotshot, has a penchant for being unpredictable, a trait Zane can vouch for. Zane is a man who once lived for his job but has come to realize his heartbreaking past doesn't have to overshadow his future. They're partners, friends, lovers, and the go-to team for unusual cases. With Cross and his innocuous boyfriend, Cameron Jacobs, in tow, Ty and Zane must navigate the obstacles of a cross-country trek, including TSA pat-downs, blizzards, their… (tovább)

>!
ASIN: B00D6BARG2 · Felolvasta: Sean Crisden
>!
330 oldal · ISBN: 9781613725122
>!
330 oldal · ASIN: B0084B693O

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett · Cameron 'Cam' Jacobs · Deacon "Deuce" Grady · Julian Cross · Nick O’Flaherty


Kedvencelte 3

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
CsepAdri
Abigail Roux: Armed & Dangerous

Nem tudom hol kezdjem ismét . Eddig is sejtettem és voltak utalások Ty-jal kapcsolatban, h miért olyan amilyen, miért viselkedik úgy ahogy és miért fél dolgoktól miközben kb megállíthatatlan, mikor Nick mesélt a szívem a torkomban dobogott.
Mindeközben a humor a jól megszokott, imádom ahogy egymás agyára mennek :)), de most már nemcsak Zane és Ty, hanem Ty és Julian is :D. Végre végre valahára Zane és Ty ugyanazon a ponton vannak és nemcsak elméletben, tetszett a kis tervük nagyon reméltem, h sikerül megvalósítaniuk spoiler. Amúgy nekem kicsit antiklimatikus volt az eleje én azt hittem Ty több időre ment rendbe rakni magát. Ezzel a mentális pihivel nem is lett volna baj, ha előtte szól Zane-nek, nah de mindegy ha így tett volna akkor nem Ty lenne. Ohh, de kíváncsi vagyok mi fog még velük történni :)

>!
eSsZ P
Abigail Roux: Armed & Dangerous

imádom! egyszerűen imádom! ráadásul nem gyengén lettem függő… nem tudok betelni ezzel a két ön-és közveszélyes majommal :D totál teljesen levettek a lábamról… na jó, ty a kedvencebb„ fülige szerelmes vagyok a dinka fejébe :D

az a jó ebben a sorozatban, hogy a pasik annyira szerethetőek, annyira lehengerlőek…, hogy teljesen mindegy mi a story, hogy életszerűtlen vagy teljesen realisztikus… nem érdekel, nem tud érdekelni.. mert ty és zane személyisége annyira élő és vibráló, hogy egyszerűen nem tudsz mást tenni, mint azt, hogy fejedtől a lábad ujjáig belemerülsz a világukba.

mindig elmondom, hogy vigyorgok ha csak eszembe jut, és sokszor fáj a szám a mosolygástól… de azért vannak ebben mélységek is. nagyon szépen megfogalmazott de hétköznapi érzések, vívódások, nyugtalanság és kétség… mely nem vezethet sehova máshova csak oda… amit úgy hívnak, hogy szerelem. méghozzá ki*aszottul nagybetűs szerelem, olyan szenvedéllyel, hogy néha még bele is pirulok.. :D ja, most képzeld el, hogy én elpirulok?!! én?! :D de szerintem ennek csak az az oka, hogy annyira élethű… az egész… mintha karnyújtásnyira lenne

nagyon jól fel van ez építve… mármint az, hogy hogyan alakul az a bizonyos érzés… itt nem úgy van, mint a könyvek 90%-ban, hogy meglátom- megd*gom -szerelmes vagyok…
mert ez soha nem szerettem, mert semmi valóság alapja… testi kapcsolat van és lehet, hogy nem tudsz ellenállni a másiknak… de ez nem szerelem, hanem vágy…
oké. ty és zane is egymásnak esett… ohhh! de még hogy! sikongattam örömömben… :D
de aztán oldalról oldalra és könyvről könyvre erősödtek azok az érzések.. miközben a munkájuk révén vagy csak simán vakáció közben… életveszélybe kerülnek… ami erősíti a kapcsolatukat…

végre megkaptam azt, amire már nagyon régóta vártam… végre -végre…. és ezáltal egy kicsivel közelebb kerültem zanehez.. mert már kezdtem kiakadni, hogy tynak esetleg fájdalmat okoz… és nem bírtam, ..felfogni, hogy mi a fenéért nem vall színt… miközben már a tettei mindennél hangosabban beszéltek… :D

szóval végre megnyugodtam, és teljes mértékben élveztem ezt a részt… szintén hangosan röhögtem nem egyszer…. és bizony jól megmelengették a szívemet a sok édes-cukker pillanattal… :)
plusz hab volt a tortán cam és jules… deuce és nick.. :)

na és persze a macskák… :D örök humor forrás… mint az ominózus eset után.. amikor ezek ketten gyepálták egymást csak edzés gyanánt… és zane beköpte tynak, hogy elvitte a cica a nyelvedet… ? :D és még csodálkozott zane, hogy ty belepaszirozta a földbe.. :D
vagy az smsezés munka közben… ty mennyi hülyeséget összebír hordani, csak hogy zane mosolyogjon… :D vagy a mostani idióta találós kérdések… hogy teszel egy zsiráfot a hűtőbe?! really?! és tényleg :D

nem tudok mást mondani, csak azt, hogy totally love :D és nagyon remélem, hogy egyszer magyarul is jönni fog, kár lenne ha nem… mert egy maga nemében páratlan jó sorozatról maradnak le azok, akik csak magyarul olvasnak…

ui.: akik olvasták, azok észre vehették, hogy csapongtam a részek között… akik meg nem olvasták, azoknak mondom, hogy kezdjék el most! és tudni fogják, hogy miért írtam, hogy csapongtam… :D
olvassátok!!

4 hozzászólás
>!
Tufuka
Abigail Roux: Armed & Dangerous

Imádom a sorozatot és a srácokat is. Eddig ezen a részen nevettem a legtöbbet, de rengeteg érzelmes pillanatot is tartogatott. Julian és Cam a legjobb mellékszereplők, szívesen olvasnék róluk később. Ty és Zane pedig annyira cukik, hogy azt gondolná az ember hogy ez már sok, és egy idő múlva unalmas lesz, DE ez tévedés. A háttérben álló rejtély megint kissé egyszerűre sikeredett, de hát üsse kavics, nem emiatt olvasom ezt a sorozatot. :)

>!
Nusejka_Sentellion
Abigail Roux: Armed & Dangerous

Wow, és még tudja fokozni. Az 5. résznél már nem gondolnám, hogy tudnak nagyon újat mondani, és még nem kezd el kifulladni a sorozat, de igen! Lehet, hogy ez gonoszul hangzik, de szerintem jót tett Abigail Roux-nak, vagyis inkább a könyvnek, hogy ezt a részt már egyedül írta meg. Végre kaptunk sok-sok HBR akciót, amiben végre nem voltak olyan égbekiáltó logikai bukfencek sem és az imádni való mellékszereplők még jobban feldobták az egészet. Már-már kedvet kaptam az ő könyvükhöz is :D Szerintem az eddigi részek közül ez volt a legviccesebb, nem lehet röhögés/vigyorgás nélkül végig olvasni :)

2 hozzászólás
>!
anemona P
Abigail Roux: Armed & Dangerous

Ismét egy jól sikerült rész, izgalmas volt, de azért nem volt túl nagy meglepetés, hogy ki a „főgonosz”. Ami számomra a legfontosabb volt ebben a könyvben, és ami miatt nagyon tetszett, az a humor. Persze eddig is ott voltak a jó kis megjegyzések, beszólások (punishment :D), de most valahogy mindenki nagyon elemében volt, tényleg sokat nevettem olvasás közben. A két „vendégszereplő” is szimpi volt. spoiler Na és, Smith és Wesson, állati :)

>!
abstractelf
Abigail Roux: Armed & Dangerous

Minden résznél rádöbbenek arra, hogy ezek a történetek totálisan irreálisak. Mégis olyan jó olvasgatni őket. Pláne most, hogy két olyan imádnivalót szereplőt hozott be Abigail Roux! Cameron alapból kedvenc szereplőm lett.
Ty és Zane kapcsolata nagyon sokat változott ebben a részben is, olyan kis aranyosak tudnak lenni, és legalább millió érzést bírnak átadni, amikor nem maszkot viselnek. Ebben a részben is Ty-ról tudtam meg többet, de még így is biztosan van olyan infó, amit később közöl az írónő. Azt mondjuk sajnálom, hogy Zane és Nick 23 napról való beszélgetésére így reagált.
Mindentől függetlenül imádok erről a kettő drágáról olvasni, és van olyan érzésem, hogy hamarosan folytatom is tovább a sorozatot (pedig idénre csak két kötetet terveztem be – kell egy kis önmérséklet:)).

>!
_ada
Abigail Roux: Armed & Dangerous

Kedvenc részem a sorozatban. A két főszereplő kapcsolata szilárd alapokon áll, és új fázisba lép. Oké, becsúszik egy kis dráma, de hogyan élhetnénk dráma nélkül? … Az események izgalmasak, a mellékszereplők tökéletesek, Ty és Julian civakodása pedig biztosította a kellő mennyiségű humort. Véleményem szerint Abigail Roux remekül építette fel a cselekményt, és ügyelt az arányokra: kellő mennyiségű romantika, akció, krimi, road trip, humor… Legszívesebben azonnal újrakezdeném.
(Ó, és Sean Crisden… Még! Még! Még!)

>!
lilice
Abigail Roux: Armed & Dangerous

Az a helyzet, hogy már nem tudok hova csillagozni, egyre jobb és jobb ez a sori. Szóval ha az előző kötetekre öt gombócot adtam, és annyit adtam, mert marhajók voltak, akkor ez legalább nyolc fényességes-magasságos csillagot érdemel. Tessen mellékepzelni mindenki.
Izgalmas, vicces, érzelmes. Nagyon tetszett. Mindegyik résznél idáig azt hittem, hogy nem lehet tovább fokozni… Dehogynem lehet! Félve veszem a kezembe a következő könyvet, vajon mit rejt?! :) Óriási, ajánlom mindenkinek!
Ja, és luv Cameron! :)

1 hozzászólás
>!
Szinna
Abigail Roux: Armed & Dangerous

Végre a hősök a „beszéljünk nyíltan” mellett döntöttek, és ezzel teljesen megszűnt a kapcsolatukat jellemző belső bizonytalanság. Az első szexjelenet… nem, az első szeretkezés fantasztikus. Az érzések szinte perzselnek a sorok között.
Végre a történetnek van valami értelme. És volt néhány beszólás amikor nem bírtam abbahagyni a röhögést, pl. amikor a CIA kihallgatja Tyt, de Nick agyamentsége sem maradt el mögötte. „Man in Blackből jöttek érte, hogy szkenneljék az elméjét.” Nick ugyan olyan lökött mint Ty.
Ritka az a sorozat, ami nem laposodik el, ami a stílus, vagy a történet stagnálása miatt nem fáraszt le. Ez a sorozat szerencsére folyamatosan fenntartja az érdeklődésem és még jó ideig tudnám olvasni.


Népszerű idézetek

>!
SzAngelika 

“Why a compass?” Ty asked. He hadn’t taken his eyes off Zane’s yet.
Zane smiled and ran his thumb across the pendant. “Because you gave me direction when I was lost. You showed me the way.” He looked up to meet Ty’s eyes. “You’re like my very own compass.”

3. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
Szinna

"It seems the man you brought in was not, in fact, Julian Cross.”
“No?” Ty asked, feigning surprise as he sat back up and doing it badly just to annoy his superior. “Huh. That’s weird.”
Burns hummed, meeting Ty’s eyes and trying not to smile. “You want the CIA to believe that you mistook your partner for your prisoner, handcuffed him, and delivered him to Langley?”
Ty shrugged. “I mean… he grew a beard. It was an honest mistake.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
SzAngelika 

“We’ll solve this like men.”
“What do you want, MacGuffin, a duel?”
“No.” Julian held out both hands, one palm flat, the other held over it in a fist. “Rock, paper, scissors. Two out of three.”
Ty rolled his eyes and held out his fist, apparently willing to play. Julian hit his palm three times, and Ty kept time with his fist in the air. But when Julian threw a paper, Ty reached into his jacket with his other hand and pulled his gun, aiming it at Julian. (…)
“Glock, paper, scissors. I win.”

11. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Julian Cross
>!
SzAngelika 

“Okay, here’s a quiz,” he said. (…)
“How do you put a giraffe in a refrigerator?”
Cameron groaned in the backseat. “If the answer involves knives I want out of the car.”
Zane tipped his head to the side, his brows drawn together. He opened his mouth to reply, paused and narrowed his eyes at Ty, then hummed. “Open the door and stuff it in.”
Ty glanced at him, trying to hide his smile. “Very good. How do you put an elephant in a refrigerator?”
Zane leaned his head back against the headrest as he drummed his fingers on his thigh. “I feel like this is a trick question. Same answer, though.”
Ty was shaking his head. “You have to take the giraffe out first.” He glanced in the rearview mirror at their prisoners. Julian was watching them, head cocked as he listened. Ty continued. “The Lion King is hosting an animal convention. All the animals attend except one. Which one is it?”
“Oh Lord,” Zane said under his breath as he shook his head and looked out the window. (…)
“I feel like I should know this,” Zane said under his breath.
“Is it the animal the Lion King is serving for dinner?” Cameron asked, a wry undertone to his voice.
Ty shook his head.
“The elephant isn’t there,” Julian finally said in an irritated voice. “Because you just stuffed it into the refrigerator.”
“That’s right,” Ty said as he tried not to smile. “Last question. There’s a river you have to cross that’s patrolled by crocodiles, and you don’t have a boat. How do you get across?”
“Ask the crocodile for a ride,” Cameron said.
Ty shook his head.
“Swim,” Zane said instead.
Ty turned his chin and looked at him for his reasoning.
“What about the crocodiles?” Cameron asked.
“The crocodiles aren’t there. They’re at the convention,” Zane said with a shrug, and Cameron scowled at him.
Ty grinned before looking back at the road.
“You realize those are questions they ask schoolchildren to test their reasoning skills, yes?” Julian provided sardonically.

9. fejezet

3 hozzászólás
>!
Nusejka_Sentellion

“He will shoot you, you know.”
“You told him to shoot the stupid one,” Ty said as he pointed at Zane.
“Yeah,” Zane said. “The one standing out in the open in front of the window, waving at the sniper.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
Szinna

"Your task was to retrieve and deliver a CIA asset by the name of Julian Cross, correct?”
“No, no, you’ve got this all wrong. I was sent to get milk. I got 2 percent instead of skim and everything went ballistic. I mean you’d think I brought home soy milk or something!”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
>!
enechh

I have no excuse. Sometimes I'm a selfish asshole.

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady
2 hozzászólás
>!
Nusejka_Sentellion

“Deuce glanced at him before turning his attention back to Zane and Julian. “Dare I ask what you’ve done to deserve protective custody?” he asked Julian.
“I deal antiques,” Julian answered in a soft voice.
Deuce nodded, looking Julian up and down. He turned his head to look at Ty speculatively. “That’s a euphemism for ‘I kill things’, isn’t it?”

Kapcsolódó szócikkek: Deacon "Deuce" Grady · Julian Cross
>!
Nusejka_Sentellion

“The Agency would like to extend an invitation to both of you.”
Ty leaned his head forward as if he’d heard wrong.
“An invitation?” Zane repeated.
“You’re offering us a job?” Ty asked, incredulous.
Agent X nodded. “We here at the Agency believe that if you can’t kill it, you hire it.”

Kapcsolódó szócikkek: Beaumont Tyler Grady · Zane Zachary Garrett
>!
SzAngelika 

“Goddammit!” Zane lashed out without warning and hit the water bottle, sending it skidding across the carpet and splattering at Julian’s feet. “I’m gonna end up in the fucking madhouse because of you!” He reached out and grabbed Ty’s wrist, pulling him closer. “Loving you is going to make me fucking insane! I said no, and I mean it!”

Kapcsolódó szócikkek: Zane Zachary Garrett

A sorozat következő kötete

Cut & Run sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Josh Lanyon: Somebody Killed His Editor
Cordelia Kingsbridge: One-Eyed Royals
Kaje Harper: Learning Curve
Gabrielle Evans: Strip: Tease and Search
A. J. Rose: Power Exchange
L. A. Witt: Cover Me
Lisa Henry – J. A. Rock: The Two Gentlemen of Altona
Charlie Cochet: Rise & Fall
Mercy Celeste: Light from the Dark
L. C. Chase: Riding with Heaven