The ​Warrior King (Inferno Rising 3.) 1 csillagozás

Abigail Owen: The Warrior King

Meira ​Amon is the most reserved of the phoenixes, finding computers easier to deal with than people and their messy emotions. But she wants revenge against the Rotting King Pytheios for the murder of her parents just as much as her sisters. Offering herself as a queen for their ally, dragon shifter King Gorgon of the Black Clan, only makes sense.

Just one problem…

Samael Veles worked his lowborn ass off to become the fiercest warrior of the Black Clan. He has pledged his life to protect his king at all costs. Yet somehow, in the middle of war, he took one look at a woman in a reflection and gave up his heart. When that woman turns out to be the phoenix promised to mate his king and help bring peace to their kind, he has no choice but to accept it.

Until her fire unexpectedly destroys the king after they’ve wed. Now Samael must choose between his loyalty to his clan and protecting the queen who might be his mate from his people’s wrath, one of which will… (tovább)

>!
Entangled, New York, 2021
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781640639997
>!
Entangled, New York, 2021
306 oldal · ASIN: B087P5DJ86

Kiemelt értékelések

repe993 P>!
Abigail Owen: The Warrior King

Végig volt egy sejtésem, hogy Maul kinek az elvégezetlen dolgát kell rendbe tenni, és igazam is lett! Ettől függetlenül, olyan masztiff-formának képzelem el, még ha a gugli szerint nem is így néz ki, vörösen izzó szemek és dögszag, ide vagy oda…
No, de térjünk rá a történetre! Samael és Meira története nem annyira érzéki, ebben is érződik, hogy ő más, mint a testvérei, hanem sokkal inkább arról szól, hogy nem lehetnek egymásé, mert a politka és a ráció felülírja a sorszerűséget. Amikor pedig szerencsétlenek végre összejöhetnének, mindig történik valami, ami az útjukba áll, spoiler, amitől csodálkozom, hogy nem lett egyik sem skrizofén, de aztán a végén Gordon egy merész huszárvágással megoldja az egészet. A végén a csata a kissé zavaros volt, ki mikor hol hova megy és ütközik meg, spoiler
Ettől függetlenül, egy csomó kérdés nyitott maradt, mint pl. a lelki társak, Airk/Alexandra ügye, mi lesz Tisiphone-nal, és róla eszembe jutott Arden is, aki hasonló cipőben jár, de teljesen más módon képzelik el üdvösséghez vezető utat, és nem vagyok rőla meggyőződve, hogy Tisiphone-éa a helyes választás.
Kíváncsi lennék a 4. nővér történetére is, spoiler de a folytatás egyelőre nagyon a habokban!


Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Kiss of Snow
Sherrilyn Kenyon: Night Play
Sarah J. Maas: Empire of Storms
Maggie Stiefvater: Forever
Ilona Andrews: Bayou Moon
Claire Farrell: Verity
Kiersten White: Supernaturally
Nikki Jefford: Mating Games
Crystal Ash: Freak Show