Tiltott ​szenvedély 66 csillagozás

Abby Winter: Tiltott szenvedély Abby Winter: Tiltott szenvedély

Julie Hamilton hosszú idő után végre kilépett az apja árnyékából. Miután megunta, hogy minden lépését figyelik, barátnőjével New Yorkba költözik, és új életet kezd. Mostanra majdnem mindene megvan, amire korábban vágyott. Lakás egy jó környéken, egy klassz munkahely és David, aki mindent megad Julie–nak, neki azonban mégis hiányzik valami az életéből.
Jonathan Parker volt katonaként egy biztonsági céget üzemeltet. Múltjának köszönhetően megbízható, határozott és megfontolt. Egy nap azonban olyan megbízást kap, ami mindent megváltoztat.
Már az első találkozás alapjában rengeti meg mindkettőjük világát.
De milyen jövője lehet egy kapcsolatnak, ami mögött több titok is lappang?
Mit tesz Julie, mikor kiderül, hogy senki nem az, akinek kiadja magát?
Lehet jövője egy szenvedélyes, de tiltott kapcsolatnak?

>!
NewLine, Bakháza, 2019
310 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956164
>!
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150029238

Kedvencelte 7

Most olvassa 1

Várólistára tette 57

Kívánságlistára tette 31

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Hópárduc P>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Végeredményben olvasmányos, könnyed kis történet volt.
A könyv feléig nem sok minden történt, „csak szex”.
A második felében kezdtek beindulni az események.
Személy szerint nekem furi volt, hogy két ismeretlen személy ennyire egymásra kattanjon és szinte idegenek egymásnak, mégis történik, ami történik. Gyors volt és hirtelen.
Ami nem tetszett, a duzzogások, mint a gyerekeknél.

1 hozzászólás
sarahangel P>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Az elején egy kicsit bajban voltam a könyvvel, nekem ugyanis túl gyorsan és túl hirtelen történt minden főhőseink között. Megtetézve azzal, hogy spoiler. Érdekes (vagy sem), de ez Julie részéről jobban zavart. spoiler

Kettejük kapcsolata olyan, mint a hirtelen jött vihar. Az egyik pillanatban még nem is létezett, a másikban tornádóként söpör végig rajtuk, és nem tudnak egymásnak ellenállni.

Biztos nem könnyű egy ilyen helyzet, de spoiler.

A könyv második fele már sokkal jobban rám talált. Amint egyre több titokra derült fény, és beütött a már várt krimiszál is, azzal párhuzamosan úgy éreztem, jobban megismerhetem a szereplőket, a lecsupaszított lelküket, az egymás iránti aggódást, főleg Jonathan részéről. Megható volt, hogy mennyire törődik a lánnyal, és mennyire félti.
A végével viszont, kedves írónő, majdnem rám hoztad a szívrohamot. ;) spoiler

2 hozzászólás
Emy_Dust I>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Egy újabb szuper történet az írónőtől, tele szenvedéllyel, Szerelemmel, erotikával és sok izgalmas fordulattal. Élménydús volt minden oldala, nem unatkoztam. Jon tökéletes pasi! Örülök, hogy sikerült leküzdeniük az eléjük gördülő akadályokat. Sok részt olvastam belőle az írónő csoportjában, de még így egybe olvasva is jó szórakoztam. Volt olyan fordulat, amikor nagyot néztem a döbbenettől, de a végén minden rendeződött szerencsére.
Nagyon köszönöm az élményt. ♥♥♥
u. i. : Gyere Treasure, gyere! :))))

1 hozzászólás
marilynmiller I>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Nagyon vártam már, hogy olvashassam ezt a könyvet.
Olvastam belőle pár részletet, amit az írónő osztott meg, azok nagyon tetszettek. És a könyvben sem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Szenvedélyes volt és romantikus, finom erotikával fűszerezve. Az elejétől a végéig fenntartotta a figyelmemet. Nagyon kíváncsi voltam, hogy a tiltott szenvedélyből lesz-e a végére szerelem. Hogy le tudják-e győzni az eléjük gördülő akadályokat. És ha már a végét említem. Hát volt meglepetés és izgalom bőven. Jonathan az első perctől levett a lábamról. Tipikusan az a férfi karakter, akit csak szeretni lehet. Nagyon szépen köszönöm az élményt és ezt a nagyszerű könyvet.

2 hozzászólás
turanett P>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Már nagyon kíváncsi voltam a könyvre, és azt kell mondanom, hogy nem is kellett csalódnom. Az írónő eddigi könyveit már mind olvastam (a következő a Treasure – Téged akarlak lesz, már nagyon várólistás! :) ) Eddig még soha nem csalódtam. Nagyon szeretem a stílusát.
Ennél a történetnél nekem csak az elejével volt egy pici bajom. Minden olyan gyorsan történt. Lehet, hogy tényleg van ilyen, de nekem ez annyira fura. De ennek ellenére, nagyon vicces, izgalmas és szerethető. A karakterek jól el lettek találva és a történet is jó. Mi is kellene még egy szombati napon? :D

1 hozzászólás
Fire_bird>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Régóta terveztem már, hogy olvasok az írónőtől, mert többször is „szembejött” már velem valamelyik könyve, és elég jó értékeléseket olvastam róla. A magas százalék miatt erre a könyvére esett a választásom. Sajnos ez nekem most nagyon kevés volt, és nagyon nem tetszett.

A prológus kellőképpen felkeltette az érdeklődésemet, viszont utána olyan gyorsan történtek a dolgok, ami egyáltalán nem volt hihető és valószerű számomra. Párszor már leírtam mit gondolok erről a szerelem első látásra dologról. Nem hiszek benne. Vonzalom első látásra kialakulhat szerintem, de szerelem nem. Pláne nem lelki társak egyből. Olvastam már könyvet, ami meg tudott győzni ennek ellenére, viszont többnyire az a jellemző, hogy szájhúzogatással olvasom az ilyen könyveket.

Most is így éreztem a könyv elején. spoiler Olyan volt, mintha egy turbó verzióba kapcsolt szerelmi történetet olvastam volna.

A szereplők sem igazán fogtak meg. Johnatan annak ellenére, hogy egy jóképű, kockahasú exkatona, inkább éreztem egy nyámnyila papucsnak, mint egy határozott, domináns férfinek. Párszor pedig olyan bunkó, paraszt megnyilvánulása volt, amitől végképp ellenszenves lett számomra. A munkájában sem éreztem hitelesnek, hiányzott belőle a profizmus, hibát hibára halmozott, hiába mondogatták a szereplők, hogy micsoda profi csapat az övéké. Julie szintén nem nyerte el a szimpátiámat. Ilyen naiv, buta női főszereplőről ritkán találkoztam olvasásaim során. spoiler Szóval bűntudata egyiknek sem volt, és ez azért elég sok mindent elárul a személyiségükről. Valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy nem igazán kedveltem meg a szereplőket.
A könyv feléig spoiler semmi sem történt. De tényleg semmi. A két szereplő semmit sem tudott egymásról, még beszélgetni sem nagyon beszélgettek. spoiler Julie oldalról oldalra lett egyre unszimpatikusabb, minden cselekedete, minden megszólalása után egyre jobban.
Aztán eltelt két hónap, és még mindig ugyanott tartottak, semmi sem tudtak egymásról. Egyre többször ismételgettem magamban olvasás közben, hogy Úristen, ezt nem hiszem el. Még egy ilyen idióta nőt, és férfit, ezt nem hiszem el! spoiler

Oldalról oldalra egyre nehezebben szántam rá magam, hogy tovább olvassam, sokszor már egyáltalán nem volt hozzá kedvem, de egyébként mikor rászántam magam, akkor gyorsan haladtam vele, mert az írásmód nem volt rossz, gördülékeny stílusban ír az írónő. Viszont maga a történet nekem annyira hiteltelen volt, annyira nem tudtam azonosulni a történettel, sem a szereplőkkel, akiktől a végére már szabályosan rosszul voltam, hogy nem is bántam mikor a végére értem.

off

Annak ellenére, hogy ez a könyv nem tetszett, szeretnék még olvasni az írónőtől, főleg a Treasure-re vagyok nagyon kíváncsi.

4 hozzászólás
Silverlight>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Ismét egy nagyon jó kis történet az írónő tollából. Szeretem, hogy bármit olvasok mindig más és mást kapok, mégis minden alkalommal tetszik, amit olvasok. Teljesen le tudott kötni a történet. A cselekmény jól megformált, minden van benne, ami ahhoz kell, hogy az ember még véletlenül se tudja letenni. Nem kellett túl agyalnom, s ez is jó. Bár szeretem azokat a történeteket is, ahol komolyabb mondanivaló is rejtőzik a sztoriban, de azt sem bánom, ha egyszerűen csak egy izgalmas romantikus történetet kapok. Ráadásul ez nem egy szokványos történet volt, még akkor sem ha fedeztem fel benne ismerős jeleket is. Az is tetszett, hogy két személy mennyire egymásra tud hangolódni.

>!
NewLine, Bakháza, 2019
310 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956164
1 hozzászólás
Papírra_vetett_gondolataim>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Jó kis romantikus-erotikus történet, amelyben szerethető karakterek, némi humor, és izgalmas cselekményszálra számíthat az olvasó. Én ezt a könyvet bátran ajánlom mindenkinek !
https://papirravetettgondolataim.blogspot.com/2018/12/e…

1 hozzászólás
Garbai_Ildikó P>!
Abby Winter: Tiltott szenvedély

Az eleje inkább szex,mint romantikus történet volt. kissé hamar már kb. a 20. oldaltól tolták,mint a nyuszik. :) Kicsit aggódtam,hogy lesz-e története is vagy csak a hormonok tombolása… De lett hála.. Ami igen csak izgalmasra sikeredett. Gyorsan zajlottak az események és a történések kezdtek össze állni. Volt izgalom,félelem persze fájdalom. Néha úgy éreztem kissé túl toltuk az érzelmeket de hát ez egy könyv végül is nem probléma.. :) A végével se lehet kötekedni.Összességében jó ki kikapcsolódás volt.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Papírra_vetett_gondolataim>!

Milyen furcsa az élet ! Néha fel sem tűnik, hogy egy kapcsolatban valami nem működik, csak ha már lesz mihez hasonlítani. David akkor sem vette észre az ilyen pillanatokat, ha percekig bámultam magam elé. De az is lehet, hogy csak nem foglalkozott vele, nem tudom.

58. oldal

sarahangel P>!

Tényleg igaz lehet, hogy minden nőben ott van a vadmacska, csak kell egy pasi, aki kihozza belőle.

118. oldal

Papírra_vetett_gondolataim>!

Legalább ő lehetne erősebb, ha már nekem nem megy. Végignézett rajtam, majd nyelt egyet. Valószínű gyalog jöhetett, attól lihegett, én viszont ettől a nézéstől kezdtem szaporábban venni a levegőt.

52. oldal

inci81>!

. .. én mindig romantikus alkat voltam. Nem szerettem könnyen bele a pasijaimba, de minden történetbe bele tudtam képzelni a boldog befejezést. Igen, lehet, hogy túl sok szerelmes könyvet olvastam és filmet néztem meg, de ez vagyok én.

50. oldal

inci81>!

Lassan ráemeltem a tekintetem, és szólni sem tudtam. Olyan sok érzelem volt az ő arcán is, hogy megakasztotta a gondolataimat.

Edina77>!

„ Ki az a marha, aki ilyen képek láttán is mosolyogna? Én tudom. Egy megkönnyebbült, szerelmes marha.”

208. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Wesley: Brooke
Christine Anne Colman: Elveszetten
Leda Schwartz: A negyedik szerető
Borsa Brown: Az Arab szeretője
Leda Schwartz: A harmadik szerető
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Tiffany Reisz: A szent
Jeaniene Frost: Síri csendben
Kresley Cole: A sötétség démona