Érezni ​akarlak (Treasure 1.) 78 csillagozás

Abby Winter: Érezni akarlak

Ann egy átlagos nő, átlagos élettel. Unalmas mindennapjaiból barátnője szakítja ki egy meglepetés szülinapi koncertre, Londonba. Egy rég dédelgetett vágya válik valóra, mikor kiderül, hogy kedvenc zenekarát láthatja élőben, de arra, ami ott történik, legmerészebb álmában sem gondolt.
Brad a világ egyik leghíresebb zenekarának frontembere. Több éve a rivaldafényben éli mindennapjait, amiből kezd elege lenni. Nem csak a maga gondjával kell megküzdenie, de zenekara, a Treasure sincs a helyzet magaslatán. Meddig tudnak a csúcson maradni, ha kicsúszik a kezéből az irányítás?
Aztán egy váratlan találkozás úgy tűnik, mindent megváltoztat, és Brad úgy érzi, végre révbe ért.
De vajon elég erősek az érzései, vagy csak egy múló fellángolás a részéről?
Ann elbír a sztársággal járó kellemetlenségekkel?
Küzdelmes úton kell végigmenniük, ha együtt szeretnének lenni. Vajon képesek legyőzni az ellenségeiket?

„Érezni akarlak, érezni mindig.”

>!
NewLine, Bakháza, 2019
396 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956065
>!
NewLine, Bakháza, 2019
394 oldal · ISBN: 9786155956089
>!
NewLine, 2019
396 oldal · ISBN: 9786155956072

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Ann Kingsley · Brad


Kedvencelte 11

Várólistára tette 70

Kívánságlistára tette 66

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Kyle története érkezőben van hozzám, addig úgy gondoltam visszatérek a kezdetekhez.
Egy nagyon igényesen megírt szívhezszóló történet az Érezni akarlak. Van benne érzelem bőven, erotika kellő mennyiségben és dráma is csak annyira, amennyire egy kis színt csepegtet a történetbe.A középpontban egy zenekar, a Treasure áll, és jó volt nagyon bepillantást nyerni a kulisszák mögé, és látni, hogy a híres zenészek is csak emberek mint mi, a maguk érzéseikkel és démonjaikkal. Nagyon szimpatikusak voltak az együttes tagjai, csak úgy, mint a két barátnő, Ann és Liza is.

1 hozzászólás
Ferger_Jolcsi P>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Nagyon sok jót hallottam erről a kötetről, ami kíváncsivá tett és amint tudtam, belefogtam az olvasásába. Alapjáraton a csak szimpla romantikus kötetek nem az én műfajom, nekem kell mellé egy kis izgalom is, hogy élvezni tudjam az adott könyv olvasását. Ebben sajnos nem találtam meg azt a pluszt, ami izgalmassá tette volna számomra. De az, aki szereti a romantikus könyveket, szerintem bátran belefoghat, mert nem volt rossz, minden adott volt benne: egy híres zenész, tipikus rosszfiú, illetve egy hétköznapi lány, aki találkozik vele és persze őrülten egymásba szeretnek. Scott karaktere engem jobban érdekel, hogy mi lesz vele mindezek után, úgyhogy várom, hogy olvashassam a folytatást és megtudhassak többet is róla, remélem, az ő sorsa is rendeződni fog majd.

4 hozzászólás
Hddorka P>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Ez a könyv tökéletes kezdése egy jónak ígérkező sorozatnak. Miután elolvastam a fülszöveget már el is dölt, hogy nekem ezt a sorozatot olvasnom kell. Mindig is szerettem az olyan könyveket, ahol a középpontban egy zenekar van. A könyv illetve a sorozat egy rockbanda, a Treasure tagjainak történetét meséli el. Nagyon szerettem az első szótól az utolsóig. Végig érdekes, szórakoztató, viszi az embert magával a történet. Brad és Ann nagyon szerethetőek. Imádtam, ahogy elkezdődött a történetük azon az ominózus Londoni koncerten♡.
A banda tagok közül már most tudom, hogy Scott lesz a kedvenvem, jobban bejött mint Brad,így hát nagyon örülök, hogy a következő rész már róla fog szólni!

1 hozzászólás
marilynmiller I>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Abby Winter fantasztikus könyvet alkotott.
A Treasure, egy életérzés.
Nagyon tetszenek azok a könyvek, amikben nagy hangsúly van a zenén. És itt kapott. De leginkább maga a sztárélet, amit Abby olyan tökéletesen leírt. Sikerült egy kicsit szó szerint betekinteni a kulisszák mögé. Valóban nem lehet könnyű egy világsztár szerelmének lenni. Megértettem Annt. A félelmeit, az aggályait. Nem volt könnyű az útjuk…
Brad igazi szívtipró, nem kérdés, az elején belopta magát a szívembe. Egy rocker, aki nem fél szeretni.
A banda nagyon bejött, az a láthatatlan kötelék, ami összekovácsolta őket.
Liza karakterét kell még kiemelnem, nagyon bírtam. Így nagyon örültem, amikor kiderült, az ő története folytatódik a szexi dobossal.
Nálam most ért el Abby előkelő helyre.♥
Egyszerűen imádtam a könyvet, így hamarosan belecsapok a folytatásba.
Köszönöm szépen az élményt.♥

2 hozzászólás
turanett P>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Nagyon élveztem. Nem is bírtam lerakni. :D Nagyon megkedveltem a szereplőket. Ann és Brad nagyon aranyosak voltak. Az mondjuk zavart, hogy Bumm, egymásba szerettek, de nem nagyon ismerték egymást. Ann csak Brad múltján tudott rágodni, de pl az ő múltja szóba se került. Pedig nem kis megrázkódtatáson ment keresztül. Bradat sokszor sajnáltam, nem volt könnyű dolga Ann-el. de őt is megértem. Pont a múltja miatt félt, hogy megint átverik. A vége nagyon aranyos volt. Nagyon kíváncsi vagyok Scott történetére is. Izgulok érte :D

2 hozzászólás
Ella_Steel I>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Brad és Ann története tökéletes kikapcsolódást nyújt a nyári estéken.
Ha szeretnél egy erotikus pillanatokban gazdag romantikus történetet egy rocksztárról és egy hétköznapi lányról, akkor ne hagyd ki Abby legújabb regényét.
Ez a könyv megtanít arra, hogy nem mindenki az, aminek látszik. Megmutatja, hogy egy vérbeli rockernek is lehetnek igazán mély érzései. Sőt, ez a sztori nem csak egy rockerről szól, már az első részben ízelítőt kapunk Scottból is.
Kíváncsian várom, miért fordított hátat Lizának. Illetve vannak sejtéseim és ha tényleg így van, akkor ahogy kézhez kapom megszorongatom a nyakát. Ettől függetlenül várom őket is.

1 hozzászólás
Momo89 P>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Már akkor felkeltette az érdeklődésemet a történet mikor a részleteket olvastam belőle, és izgatottan vártam. Szerencsére nem is kellett csalódnom. Egyébként már a borítóba beleszerelmesedtem, csodálatos.
Brad az egyik legodaadóbb és cukibb könyves pasi. Tényleg mindent megtett Annért és ez nagyon tetszett benne. És hát Ann rendesen meg is dolgoztatta szegényt. :D Egy icipicit zavart is Ann viselkedése. Értem én, hogy kicsi az önbizalma, már sokszor csalódott, de Brad soha nem tett semmit, mégis folyton bizalmatlankodott vele szemben. De még ez se rontott a könyv élvezhetőségén. Egyszerűen a szívembe zártam az összes szereplőt.
Ráadásul, bár Brad és Ann párosát is nagyon szerettem, de sokszor a falat tudtam volna kaparni, hogy Scottékról olvashassak még. És a vége… röviden és tömören:
minél hamarabb szükségem van a Téged akarlak-ra. :)

2 hozzászólás
Borka_V_Szabó IP>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Köszönöm itt is az írónőnek, hogy elolvashattam a könyvet. Bár nem vagyok célcsoport – ezt már belátom –, az érzelmi része megragadott (személyes emlékek okán is). Ajánlom azoknak, akik szeretik ezt a zsánert, mert ők élvezni fogják, ebben biztos vagyok. Abbytől egyébként nagyon érdekel a Leomló falak, azt mindenképp szeretném majd elolvasni. <3

6 hozzászólás
Silverlight>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Ez a könyv most nagyon kellett. Kicsit fáradtan és letargikusan fogtam bele az olvasásába. Féltem is tőle, mivel az írót sem ismerem. Pozitívan csalódtam benne. Nagyon feldobott és jókedvre derített. Nagyon jó kis könnyed történet, amin szerencsére semmi agyalni valóm sem volt. Persze elismerem, hogy elég gyorsan történnek benne a dolgok, meg hát a realitáshoz persze semmi köze, de nagyon nagyon tetszett. Imádtam! :) De a borító :( Na az nagyon nem az én világom. Túl sötét szerintem a történethez. És a túlfűtött erotika is egy kicsit sokkolt. Mindenesetre igazán kellemeset csalódtam a könyvben. Nagyon jó a stílusa és szinte beszippantja az olvasót. Már elő is készítettem a következő olvasmányt is az írónőtől. Még a végén az egyik kedvencemmé válik.

2 hozzászólás
EditVagyok P>!
Abby Winter: Érezni akarlak

Na, ismét köszönjük a szerintem határozottan jól sikerült borítót! ^^ Imádom!
Jó volt ez a könyv. :)
Bár nem egészen olyan, mint amire számítottam, vagy mint, amit vártam tőle.
Hogy is mondjam el…?
Megvolt a pasi és megvolt a nő. Megvolt a rockbanda, koncert, turné… Megvolt a bonyodalom és a kellő mennyiségű küzdés és félreértés is. :D
Szexből sem volt hiány, azt meg kell hagyni. XD
Az, amit mégsem kaptam meg, az….

Egy kemény, határozottan férfias rocker történetét vártam, aki pimasz, makacs, rohadt szexi és perzselően szenvedélyes. És mindent megtesz, hogy meghódítsa a nőt.
Amit kaptam, az egy cuki csajszi, aki nem akarja hinni, de hagyja, hogy egy kemény, határozottan férfias rocker, aki pimasz, makacs, rohadt szexi és perzselően szenvedélyes, meghódítsa őt.
Megkaptam, amit szeretek egy könyvben. Sokat mosolyogtam, izgultam is értük. Édesek voltak és nagyon szerelmesek…
Az itt izzó parázs felmelegített ugyan, de nem égetett meg. Ez a könyv nem Brad története volt, hanem Anné. Ennyi pusztán a különbség. :D Máshogy ezt nem tudom elmondani ;P
Köszönöm.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

EditVagyok P>!

Nem az volt a kérdés, hogy megéri-e vele eltöltenem ezt az időt, hanem az, hogy meg tudok-e birkózni az ürességgel, amit maga után fog hagyni.

135. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ann Kingsley
Evika82 P>!

– Tudom, hogy nem lesz egyszerű, és azt is, hogy neked lesz a nehezebb. De adj egy esélyt kérlek! Szeretném megpróbálni. Sok csontváz pihen a szekrényemben, de igyekezni fogok, hogy elég jó legyek neked!

122. oldal

Borka_V_Szabó IP>!

Olyan közel állt hozzám, hogy simán meg tudtam állapítani a szeme színét. A gyenge fényviszonyok mellett is látszott, hogy kék színű. Az a fajta, amiben szívesen elvesznék.

38. oldal

Kovács_Ági_3 P>!

Nem akartam a címlapokra kerülni, mint a lány, aki kirobbantotta az év balhéját.

Kovács_Ági_3 P>!

Úgy csókolt, mint még senki azelőtt. Épp ezért reagálni sem tudtam. Úgy álltam ott, mint akit leforráztak. Éreztem, hogy elmosolyogja magát, majd elhúzódik.

Silverlight>!

Ahogy Bradre gondoltam, millió pillangó kezdett verdesni a gyomromban.

Kovács_Ági_3 P>!

– Nem – vágta rá hangosan és határozottan. – Nem fogom feladni, érted? Valahogy akkor is kiderítem, hol érhetlek el.

Kovács_Ági_3 P>!

Miért van az, hogy végre van egy pasi, aki ilyen hatással van rám, mégsem lehet az enyém?


A sorozat következő kötete

Treasure sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sárközi Erika: Három akkord az élet
Jennifer Ashley: Lord Mackenzie tébolya
Jodi Ellen Malpas: Ez vagyok
Sarah Waters: A szobalány
R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona
Imre Viktória Anna: Kísértés Rt.
Elisa J. Smith: Őrizd meg
Sienna Cole – Laura Porter: Száz évvel utánad
Gaál Viktor – Kiss Angéla: Feketén fehéren
Marilyn Miller: A vezér