A ​múlt fogságában 51 csillagozás

Abby Winter: A múlt fogságában Abby Winter: A múlt fogságában

Vivien nem akart mást, csak új életet kezdeni egy új városban, és túllépni a múlt fájdalmain. Napközben egy lakberendező vállalkozást vezet, éjszaka pedig férfiakat csavar az ujja köré. Alapszabály, hogy mindegyikkel csak egy éjszakát tölt el, hiszen érzelmeknek nincs helye az életében.
Daniel egy jól menő cég vezérigazgatójaként mindent megkapott az élettől, amit csak lehetett. Gazdag, támogató családot, hatalmat, pénzt és nőket.
Egy nem várt találkozás, egy szenvedélyes éjszaka és minden megváltozik.
Mi történik, ha ez az éjszaka mindkettőjük életében fontosabb lesz, mint azt gondolták?
Vajon Vivien ki tud lépni a múlt fogságából?
Mi lesz, ha a fájdalmas emlékek újra a felszínre törnek? Ha váratlanul visszatér a múltja? Meg tudnak birkózni a titokkal, ami napvilágra kerül?
Csalódás, szenvedély, szerelem egy történetben.

>!
NewLine, Bakháza, 2020
428 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156182197
>!
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150019086
>!
NewLine, Bakháza, 2018
364 oldal · ISBN: 9786158114608

Kedvencelte 6

Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 24

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Anarchia_Könyvblog>!
Abby Winter: A múlt fogságában

Összességében tetszett nekem a történet, a cselekményszálak remekül el lettek találva. Rengeteg érzelem volt a műben, de számomra leginkább a vége felé jöttek át a dolgok. Azután a csavaros pont után. Néhol már a könnyeimet törölgettem annyira hihetetlen és fájó volt számomra az egész, de talán ha ez nem lett volna ebben a formában a történetben, akkor kevésbé lenne pozitív élmény számomra.

Az ajánlót teljes egészében itt találod:
http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/06/14/abby-wi…

sarahangel P>!
Abby Winter: A múlt fogságában

Hűha! Az elején még nem is gondoltam volna, hogy a végére ilyen komoly kis történet kerekedik belőle. Annak ellenére sem, hogy gyorsan kiderült számunkra, főhősnőnkkel valami komoly dolog történt a múltban. És bár én nem értettem egyet azzal az életmóddal, amivel Vivien 'kúrálni' akarta magát a 'kutyaharapást szőrével' elve alapján – sőt, a barátnőket sem értettem, hogy ebben miért támogatják – , a végére ha nem is elfogadhatóvá, de érthetőbbé vált minden. Igaz, én a Vivien és Daniel közti kapcsolat alakulását picit jobban kibontottam volna – több lépcsőfokkal és fokozatossággal, hogy mi is érezzük, miért is szerettek egymásba, miért látják egymást másnak, mint a korábbi kalandjaikat – , a nagy csattanó kiderülésétől kezdve viszont mindent vitt a történet. Megkaptam végre a vágyott érzelmi adagot, még ha ez sok fájdalmas pillanattal is járt. Ettől a száltól kezdve a szereplők – nem csak a fő-, de a mellékkarakterek is – sokkal élettelibbek lettek, jobban megismerhettük őket, amit hiányoltam a könyv korábbi fejezeteiben. Azt hiszem, én Katie helyében spoiler Mindenesetre érdekes volt az elgondolás, hogy ki hogyan reagál egy ilyen esetre; meg lehet-e bocsátani egy ilyen súlyos dolgot akkor, ha spoiler, és mi a megoldás, létezik-e egyáltalán. Ezért külön plusz pont jár a történetnek. Vivien pedig annyira önzetlenül viselkedett a végén.

Összességében nekem tetszett. :) Köszönöm az élményt, és főleg azt, hogy nekem is sikerült elgondolkodnom a végén, ezért már megérte elolvasni. ;)

4 hozzászólás
Emy_Dust I>!
Abby Winter: A múlt fogságában

Egy ùjabb szuper történet az ìrónőtől.
Nagyon köszönöm, hogy olvashattam. Minden egyes sorát IMÀDTAM!! Az ìrónő könnyed stílusa az ember kezébe ragasztja a könyvet. :) A karakterek szerethetőek, annak ellenére hogy mindketten keménynek mutatják magukat, szerencsére szépen megtörnek. Tökéletes páros. Tökéletes történet izgalommal, erotikával és csavarokkal, amitől minden oldal után kiváncsi vagy a következőre. A végén nagyon nehéz helyzetbe került Vivien, itt megmutatkozik a történet komoly szála is, ami persze mindvégig ott lebeg az oldalakon. Örültem, hogy a helyére került minden, aggódtam, miképpen lehet túljutni azon amin keresztülment és a kialakult helyzeten!
Köszönöm az élményt és türelmetlenül várom a következő könyvet, hogy olvashassam!!!

1 hozzászólás
Silverlight>!
Abby Winter: A múlt fogságában

Gördülékenyen olvasható történet. Nekem ez most annyira nem tetszett az írónőtől. Lehetséges, hogy azért, mert korábban a Treasure annyira hatással volt rám, hogy ez most nem jött át. A történet eleje tetszett. A két főszereplő nagyon el lett találva. A cselekmény is jó és tényleg nagyon ki vannak dolgozva a szálak. A stílus itt is tetszett, bár néha kissé összecsapottnak tűnt. Nekem néhány rész nem tetszett. Bár igaz, ami igaz tényleg nagyon ki van találva az egész történet, de nekem egy kicsit sok volt a végére a szenvedés, meg a „felakarom áldozni magam” a többiekért, hogy azok boldogok legyenek. Alapvetően egy jó történet.

>!
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150019086
3 hozzászólás
turanett P>!
Abby Winter: A múlt fogságában

Na igen! Most sem csalódtam. Nagyon szeretem az írónő stílusát. Már a Leomló falakkal is megvett, de ha mondhatom ez még jobban betalált. Könnyed, romantikus történetnek indul, de drámaian fejeződik be. Már az elejétől sejteni lehet, hogy Viviennel valami szörnyű dolog történt a múltban. Azt is sugallta az írónő, hogy mi is történhetett. Sajnáltam Vivient, mert elég érdekes módját választotta a felejtésnek. De így találkoztak az „ősember” Daniellel. :D Az elején tartottam tőle, hogy hogy is találnak egymásra,de csak megoldódott. Azért volt pár érdekes szituáció, amivel kibabráltak egymással. Azt viszont sajnálom, hogy nem lett egy epilógus, ahol esetleg megtudhatjuk, hogy Katie, hogy is döntött Chris-el kapcsolatban. (én szurkoltam neki, bár megbocsájthatatlan amit tett,de megbűnhődött érte). A borító pedig gyönyörű!

4 hozzászólás
marilynmiller I>!
Abby Winter: A múlt fogságában

Sokat gondolkoztam, hogyan is értékeljem a könyvet. Minden elfogultság nélkül, mert az írónőt közelebbről is ismerem, sőt, tovább megyek, nagyon kedvelem. De igyekeztem elkülöníteni a két dolgot. Először is a történet jó volt, a karakterek szerethetőek. Adott egy sötét múltú nő, akit az élet edzett, és egy arrogáns férfi, Daniel, akit ezek ellenére is imádunk. A barátnők és barátok körét imádtam. Jó volt olvasni ilyen mértékű összetartásról. Minden megvan egy jó sztorihoz. Ehhez jött még az írónő humora, és kész az Abby féle romantikus regény. Szépen haladtunk a történetben előre, egyre közelebb jutva Vivien sötét múltjához. És itt elértünk az első negatívumhoz. Nekem kicsit pörgős volt a könyv. Olyan gyorsan történt minden. Örültem volna, ha jobban körbejárjuk az eseményeket, illetve szerettem volna több párbeszédet olvasni közben. A másik, amit ki kell emelnem az a szerkesztési hiba. Voltak zavaró dolgok a könyv felépítésében. De mindezek ellenére, egy fantasztikus könyvet kaptam Abbytől. Egy írónőtől, aki folyamatosan fejlődik, aki szerethető karaktereket jelenít meg a könyveiben, és akitől biztos hogy fogok még olvasni! A könyvet ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikus regényeket, némi erotikával fűszerezve. Köszönöm szépen hogy olvashattam, további sok sikert kívánok drága Abby Winter!❤

1 hozzászólás
Zso89 P>!
Abby Winter: A múlt fogságában

Atyaúrrrriiiiiiisssttteeeeennnnnnn
❤❤❤❤❤
Azt sem tudom hogy merre van az előre.
Már a cím és a fülszöveg megfogott,a váltott szemszög pedig megint betalált.
Imádtam a történetet,a szereplőket.
Egy romantikus történetre számítottam egy kis erotikával,egy-két csavarral megfűszerve de sokkal több mondanivalója volt mint amire számítottam.
Daniel az első pillanatban elrabolta a szívem,aztán az ősember kirohanásaival még jobban az ujja köré csavart.
Tetszett hogy kimutatta az érzéseit,de ami igazán megdobogtatta a szívemet az a domináns,s@ggfej oldala volt.☺❤
Vivien-nel kapcsolatban nagyon vegyes érzéseim voltak.
Néha megráztam volna hogy „térj már észhez kisanyám”,viszont volt hogy vele együtt törölgettem a könnyeimet,vagy épp a körmöm rágtam hogy mikor adja már be végre a derekát Daniel-nek,úgysem tudja elkerülni az elkerülhetetlent.☺☺☺
Bár néha teljesen kiakadtam mikor Daniel mindíg másik pasi mellől rángatta el Vivient.
Imádtam a macska-egér játékukat.
Kemény dolgokon ment keresztül Vivien,Daniel kitartása viszont példaértékű volt.
Imádtam a történetüket,bár kíváncsi lettem volna hogy alakul a jövőjük a későbbiekben.
Köszönöm hogy „részese” lehettem.❤❤❤❤❤

2 hozzászólás
pufivipi>!
Abby Winter: A múlt fogságában

A borító fogott meg legelőször, annyira gyönyörű és magával ragadó.
Beltartalom: klisék halmaza? igen – élveztem? Igen
Fogságba ejtett és majdnem egy szuszra végeztem vele. Gyorsan beindul a történet, rengeteg a sablonos dolog (arrogáns, seggfej pasi, gyönyörű csaj,aki mindenkit levesz a lábáról és a kegyetlen múlt),de valahogy most jól esett a lelkemnek. Nem volt hibátlan, de ettől rosszabb könyvet soha ne kelljen olvasnom.

2 hozzászólás
inci81>!
Abby Winter: A múlt fogságában

Egy igazán különleges romantikus történet tele izgalommal, amelyből nem hiányoztak a szépen kidolgozott erotikus jelenetek sem.

Olykor szívfájdító, de mindenképpen imádni való.

Be kell valljam, hogy az elején egyáltalán nem kedveltem Danielt, mert öntelt, durva és erőszakos pasi benyomását keltette bennem. Viszont minél többet megtudtam róla, ahogy megismertem, változott a véleményem, a végére egészen megszerettem.

Vivient egy érzékeny, sebezhető nőnek láttam, aki kedves és szeretnivaló.

Egy érzelmekkel teli történetet ismerhettem meg Abby Winter eme letehetetlen, fantasztikus szerzeményében.

1 hozzászólás
Detty77 >!
Abby Winter: A múlt fogságában

Egy újabb kincs Abby könyvtárából♥Eddig is tudtam, bármit is ír, imádom. Ez most sem volt másképp!! Fordulatos, érzelmes és elképesztően szerethető volt mindkét főszereplő. Nagyon szerettem, hogy Viviennek és Danielnek is ilyen hihetetlen barátaik vannak, akik mindig mellettük állnak. Vivien nagyon erős lány, de Őt is utoléri a végzet, Daniel személyében. Kitartása irigylésre méltó. Nagyon imádtam a párosukat! Csak ajánlani tudom! Abby: megvettèl♥

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Anarchia_Könyvblog>!

Pár óra elteltével elfogytak a könnyeim, de a fájdalom cseppet sem csillapodott, sőt. Egyre inkább úgy éreztem magam, mint akinek eltűnt a szíve a mellkasából. A nagy ürességen kívül semmit sem éreztem.

Anarchia_Könyvblog>!

Valóban megőrülök érte, de hogy szerelmes lennék, azt erősen kétlem. Bár, ha jól meggondolom, az is lehet. Soha életemben nem ismertem olyan nőt, akihez komolyan kötődni akartam, vagy tudtam, de Vivien! Istenem! Annyira más!

Anarchia_Könyvblog>!

– Hagyd magad szeretni! – tette hozzá halkan.
Összeszorult a szívem a mondatára. Miért ismer ennyire? Tudta, hogy pont ettől tartok. Attól, hogy jobban megkedveljük egymást, és ha kiderül a múltam, és ő elmenekül, padlót fogok, megint.

Anarchia_Könyvblog>!

Hat éve nem voltam a temetőben. Furdalt a lelkiismeret, de egyszerűen nem tudtam magam rávenni, hogy akár egyszer is elmenjek oda azután, ami történt. Szégyelltem magam, de most el sem tudtam képzelni, hogy máshova menjek. Muszáj volt kiadnom magamból mindent, ami a szívemet nyomja, különben be fogok golyózni. Úgy éreztem, hogy a mázsás teher alatt, amit hat éve rejtegetek, egyszerűen összeroskadok. Már nem éreztem magam egy cseppet sem erősnek, sem lelkileg, sem fizikailag. Dühös voltam és csalódott

Anarchia_Könyvblog>!

Ki kell vernem a fejemből a gyönyörű szemeit, a puha ajkát, a hosszú combjait, a kéjes nyögését!

Zso89 P>!

A szemébe nézve biztosra vehettem, hogy sikerült a múlt fogságából kiszabadítanom. Volt még, ami megoldásra várt, de éreztem, hogy már nem fog elmenekülni. Büszkeséggel töltött el, hogy tudja, számíthat rám, és ha rajtam múlik, ez örökké így is fog maradni.

Anarchia_Könyvblog>!

Végre megszabadulok az állandó pillangóverdeséstől a gyomromban, ami eddig nem volt jellemző rám, és nem mondanám, hogy túlságosan oda voltam érte. Kimondottan zavart, hogy elgyengülök a közelében, de egyszerűen ilyen hatással volt rám. (..) A szívem azt súgta, hogy Daniel a megfelelő, de az eszem szerint Aaron a biztonságosabb.

sarahangel P>!

El lehet futni a problémák elől, de nem érdemes, úgyis utolérnek.

287. oldal

Hársi_Era>!

Bulizni megyek a kollégáimmal, és keresem a megfelelő ruhát. Na, ez az, ami sosincs meg egy nő szekrényében.


Hasonló könyvek címkék alapján

Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!
B. E. Belle: Árvák
Farkas Andrea: A Főnök ajánlata
K. M. Holmes: Miénk a pillanat
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Liane Moriarty: Hatalmas kis hazugságok
Marilyn Miller: A vezér
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Borsa Brown: Gyalázat és szenvedély