A ​póráz két végén 48 csillagozás

Abby Jimenez: A póráz két végén

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Az ​érzelmeket erotikával és rengeteg humorral bolondítja meg.” – Publishers Weekly
„A szellemesség, a szerelmi csalódás és a humor tökéletes elegye.” – Kirkus
„Az olvasók élvezni fogják ezt a varázslatos és szemérmetlen, romantikus mesét.” – BookPage

Két évvel a vőlegénye elvesztése után, úgy tűnik, Sloan Monroe már sosem fog tudni visszatérni megszokott életéhez. Mindent megváltoztat azonban a kóbor kölyökkutya, aki „vigyél-haza” nézésével teljesen leveszi a lábáról. Új kedvence, Tucker mellett végre kezd visszatalálni önmagához, ezért végképp rosszul érinti, amikor a kutyus eredeti gazdája, Jason hosszú hetek után válaszol a leveleire. Tucker gazdája zenész és éppen Ausztráliában turnézik. Na de a lényeg: vissza akarja szerezni a kutyáját, akit Sloan nem akar harc nélkül odaadni.
De mi van, ha ez a Jason igazán szereti Tuckert? Az eleinte flörtölős üzenetváltásaik hosszú telefonbeszélgetésekké alakulnak, és Sloan nem tagadhatja, hogy valami kialakult… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
368 oldal · ISBN: 9786156145130 · Fordította: Nagy Boldizsár
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156145123 · Fordította: Nagy Boldizsár

Enciklopédia 1


Kedvencelte 5

Most olvassa 5

Várólistára tette 76

Kívánságlistára tette 138


Kiemelt értékelések

turanett P>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Bár itt nem így jegyzik, de ezt második résznek tekintem. Ott folytatódik, ahol „Barátnak tartalak” befejeződött. Itt most Kristen barátnőjét, Sloant ismerhettem meg.
Sloan, egy motor balesetben elvesztette vőlegényét és két évig nem talált magára. Igazság szerint, most sem ő találta meg önmagét, hanem Tucker, a kutya. A semmiből elé ugrott és bemászott a kocsijába. Így ismerkedett meg Jasonnal, a kutya gazdájával. Az elején csak telefonon tudtak beszélni, mert Jason épp turnén volt. Aztán minden ment a maga útján. Nagyon cukik voltak együtt. Sajnos nem egyszerű a zenészek élete, interjúk, Tv műsorok és koncertek. Jason végül hozott egy döntést, amivel nem igazán értettem egyet, de ő tudja. A vége megoldás aranyos volt és még Lolát is megsajnáltam. Jó volt még Kristenékről is olvasni, aranyos páros voltak Joshal. Könnyed, vicces és aranyos történet. Nekem tetszett, Tacker baromi cuki.

Ani249>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Ez a rész sokkal jobban tetszett, mint a Barátnak tartalak. A kémia az első üzenettől kezdve működik a szereplők között. Jason szimpatikus volt az elejétől, szerettem a családdal töltött időt, de nagyon haragudtam rá, amit a turnén tett, még ha valahol érthető is, és ő jót akart. De kinek? Tuckert imádtam.

thelga P>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Nagyon vártam a folytatást, mert Sloant megszerettem az első részben és nagyon sajnáltam őt a veszteség miatt. Ez a regény két évvel a tragédia után folytatódik, tehát túl vagyunk már az első sokkon és az azt követő mély gyászfolyamaton. Sloan mélyebb gyászban szenved, mint az átlag ember spoiler de egy kedves kutya, majd észbontóan jóképű gazdája (Jason) kirángatja őt ebből a spirálból, gyors szerelem alakul ki köztük. Tetszett a regény, Kristen és Josh üde szinfoltként sokszor megjelenik a könyvben. Viszont a konfliktust, amit az írónő kitalált a főszereplők között, erőltetettnek éreztem, emiatt 4 csillagot adok neki. off

pufivipi>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Barátnak tartalak-ból megismert Sloan története folytatódik. Olyan kis vicces, könnyen magával ragadó történet. Egyszerre esel szerelembe a szereplőkkel. Jason tökéletessége a turnéig tartott, majd kicsit csalódtam benne. A szívem szakadt meg, mikor kirakta Sloant, együtt zokogtam vele. Nagyon közel kerültem Sloanhoz, ritka jó fejnek tartottam végig. Jason döntését nem értettem, karrier a boldogságért cserébe, nem tűnt valami jó üzletnek. Szurkoltam nekik és kicsit féltem, hogy nem kapom meg a boldog happy endet.

Kathreen>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Ez jobban tetszett, mint a Barátnak tartalak.
Sloan-t és Jason-t az ég is egymásnak teremtette, de kisebb-nagyobb hullámvölgyeket rakott az élet eléjük, hogy még jobban tudják értékelni egymást.

hovi P>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

A barátnak tartalak-ban vérzett a szívem Sloanért és nem tudtam, hogy fog abból a helyzetből kilábalni. Ebben a könyvben választ kaphattam a kérdésemre, igaz, nem igazán úgy ahogy én szerettem volna. Nekem egy kicsit furcsa volt az egész és nem tudom megmondani miért. Hisz imádtam mind Sloant, mind Tuckert és azok kettősét is.
Mindkettejük helyzetét meg lehetett érteni, de a problémamegoldásuk lehetett volna jobb is. Nem az a megoldás amit Tuckert tett a turné alatt: spoiler ez egy örökös harc. :/
A vége szívmelengető volt, de egy kicsit talán túl szirupos is.

3 hozzászólás
bogarancs>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Nagyon szerettem Sloan törtenetét. Nagyon izgalmasan kezdődött és sokat nevettem a szereplők üzenetváltásain.
A szereplök itt ténylegesen fejlődtek, különösen Sloan.
Lebilincselt, megnevettetett és megsiratott. Minden megvolt benne, ami egy tökéletes olvasmányhoz kell!

Detty77 P>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Izgatottan vártam a folytatást, azaz Sloan történetét. Az előző részben vérzett érte a szívém, így kíváncsi voltam, hogy alakul az élete Brandon halála után. Ez a gyönyörű és csupa szív lány nem kapott “ingyen” semmit az élettől♥ Drukkoltam neki, off hogy megtalálja a boldogságát az óriási vesztesége után, hogy ki tudjon kelni az ágyból… aztán berohant az életébe Tucker, a szőrös kutyagyerek, aki aztán mindent megváltoztatott. Nagyon tetszett Jason (Tucker gazdája) és a Sloan közti telefon-, és üzenetváltás, jókat nevettem. De ez a történet sokkal mélyebb érzésű volt Kristen történetéhez képest. Nem volt olyan könnyed, mert egy igazán komoly téma volt a gyász feldolgozása és annak lépései, megdöbbentett az utószóban leírt rész az Írónő által, hogy végülis a cselekmény alapja igaz történet, hiszen off. Kristen és Josh hozta a formáját, őket nagyon kedveltem és örültem, hogy olvashattam róluk. Patrícia, Jason anyukája, ahogy egész családja, tüneményes volt♥ Itt több volt a mellékszereplő és igazán helyesek is voltak, akár csak Zane, az asszisztens off. off). Sokat gondolkoztam Jason döntédén, helyesen tette-e, hogy spoiler, de azt hiszem, valahol megértettem. Egyetlen dologgal bem értettem egyet, a spoiler. Vége fele elbizonytalanodtam, spoiler Imádtam!!

“ Az elért siker az maga a döntés volt.”

mkitti04>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Imádtam elejétől a végéig, pedig a „Barátnak tartalak” után nem sok jóra számítottam. Emlékszem, annyira megtetszett az első részének a borítója, a fülszövege, kb. minden, hogy alig vártam a megjelenését, viszont maga a könyv elég nagy csalódás lett. Tetszett, csak jobbat vártam.
Ehhez képest „A póráz két végén”-nél ez pont fordítva lett. :) Nem igazán vártam, nem is terveztem elolvasni, mivel az első részben Sloan valahogy nem volt annyira szimpatikus, plusz ami Brandonnal történt…. nem igazán tudtam, hogy fog ebből az írónő egy szép romantikus történetet kikanyarítani, de sikerült neki
Sloant imádtam, Jasont pedig……… <3 <3 <3
A befejezési is cuki volt, nagyon tetszett elejétől a végéig :)

Cat8>!
Abby Jimenez: A póráz két végén

Jó volt, hogy az első részben tragikusan elveszített vőlegénye után az írónő megadta Sloannak a happy endet.
Bár a gyász feldolgozása még 2 évvel a baleset után sem sikerült, magába fordult és „oltárt” emelt a halott vőlegényének. Ebbe robban be a csodálatos szökevény kutyus, aki és a gazdija visszahozza az életbe.
Majd érzelmi hullámvasút következik, de már az életet választja Sloan.
Undorítóak voltak a lemezkiadó machinációik.
A család és a barátok nyújtanak támaszt az élet viharai közben. Igazából nincs testvére, de Kristen barátnőként lelkitársa. Imádnivaló volt Kristen „beszólásai”.


Népszerű idézetek

Elisabeth_Montagu>!

Csodálatos, mennyire motiváló tud lenni egy kutya, aki folyton azzal fenyeget, hogy összehugyozza a padlódat. Komolyan. Jobb, mint egy személyi edző. A Fitbitem sosem jelzett még ennyi aktivitást.

Kapcsolódó szócikkek: kutya
Elisabeth_Montagu>!

Valami megmozdult bennem. Talán a rutintól, amire Tucker kényszerített, a sétáktól vagy a napsütéstől. Talán attól a gondolattól, hogy ez a kutya valamiképp egy ajándék attól a férfitól, akit szerettem, egy jel, hogy próbálkozzam. Mindig is hittem a jelekben. Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy a kutya megjelenése a véletlen műve. A világ összes kocsija közül Tucker pont az enyém elé szaladt ki. Mintha kiválasztott volna engem.

Elisabeth_Montagu>!

– Fogalmam sincs. Nincs hozzáférésem a részeg Sloan agyához. Az a nő vadidegen számomra.

Elisabeth_Montagu>!

…Most pár órát a kutyaböriben fog tölteni, hogy elgondolkodjon azon, amit tett.
– Kutyaböri?
– A mosókonyha. nem egy Guantanamo-öböl, mint a láda, de azért megteszi.
Folyamatosan a láda miatt szívatott.

Elisabeth_Montagu>!

– Ugye tisztában vagy azzal, hogy ha újra és újra a kedvenc kávémmal lepsz meg, az olyan, mintha egy kóbor macskát etetnél? És tudod mi lesz így a vége: sosem szabadulsz meg tőlem.
– Helyes … – Épp valami ilyesmibe reménykedtem.

Elisabeth_Montagu>!

Valójában a teljes naptár egy aknamezőnek tűnt, tele nehéz napokkal. Néha úgy, ahogy átvészeltem őket, de aztán jött egy újabb, ami maga alá gyűrt, bekebelezett a hálójába és lenyelt egyben.

Elisabeth_Montagu>!

„Szóóóval, megmentettem a kutyád életét a biztos haláltól, amit ő azzal köszönt meg, hogy akár egy kézigránát, rám zuhant a kocsim napfénytetőjén át…”

Elisabeth_Montagu>!

„Szia, Jason! Itt Sloan, ismét. A kutyád telehugyozta a házamat a húgyhólyagfeztőzése miatt, amit attól kapott, hogy nem volt kiengedve. Szuper lenne, ha el tudnál jönni érte, hogy mostantól a te házadat pisilje tele. Köszi.”

Elisabeth_Montagu>!

– Azt mondta, hogy másszalak meg, mint egy fát.

– Azt is ajánlotta, hogy rázzam meg a lombodat.

Elisabeth_Montagu>!

– Sosem fogja feladni. Egyszer egy levágott mellbimbót találsz majd a postaládádban, vagy arra ébredsz, hogy az ágyhoz vagy láncolva a pincéjében.


Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Mary E. Pearson: Az árulás szíve
Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját
Susan Elizabeth Phillips: Várom a párom
Janet Evanovich: Két ravatal
Tracey Garvis Graves: Kötelék
Mary Alice Monroe: Déli karácsony
Vi Keeland: Egomániás
Tracey Garvis Graves: Péntek a Szigeten