A ​dzsungel veszélyes hely (A dzsungel veszélyes hely 1.) 23 csillagozás

Abby Green: A dzsungel veszélyes hely Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Nincs veszélyesebb hely, mint az Amazonas menti esőerdők, gondolja Serena, miközben összeszorított foggal követi új főnökét és egyben régi ellenségét, Luca Fonsecát. A férfi próbatételnek szánja az utat, amit ha a lány nem teljesít, nem dolgozhat a Roseca Alapítványnál. A nemrég még elkényeztetett celeb azonban meglepően jól bírja a gyűrődést, bár nemsokára rájön, hogy a dzsungeltúra nem a kígyók és vadállatok miatt kockázatos, hanem Luca társasága miatt…

Eredeti cím: Fonseca’s Fury

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2017
96 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634481805 · Fordította: Scheer Katalin
>!
HarperCollins Magyarország, Budapest, 2017
96 oldal · ISBN: 9789634481812 · Fordította: Scheer Katalin

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Luca Fonseca


Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Hmmm.
A történet nem éppen tiszta happy, elég komoly témát boncolgatott. Meglepődtem, mert füzetek közt ritka az ilyen. Vagyis én még nem igazán találkoztam hasonlóval.
A karakterek külön-külön nagyon szerethetőek voltak.
De a történetet egy picit csalódásnak éltem meg.
Kíváncsian várom a története folytatását, amire szerintem nem is kell sokat várni, biztos hamarosan itt lesz a Júlia 642. száma.

Illatos_Hópehely>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Ez így pont jó volt egy laza vasárnap délután.
Jó kis sztori volt szerethető szereplőkkel
Kíváncsi vagyok Max történetére.
Köszönöm @Sippancs a lehetőséget. :)

Sippancs P>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Gyakorlatilag egy szuszra befaltam, úgyhogy egy rossz szavam nem lehet.
A háttérsztori rendesen felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy ha az írónő Max, az ikertesó történetét is papírra vetné, mindenképpen vevő lennék rá.

christine>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Kicsit vegyes érzéseim vannak ezzel a füzettel kapcsolatban. Szerintem túl gyorsan röppentek egymás karjai közé, kicsit tovább olvastam volna a vívódásukat. Ettől függetlenül viszont tetszett Luca karaktere. Jó, imádom a Luca nevet, szerintem a legtöbb Luca nevü férfi karakterbe egyenesen szerelmes vagyok.
Egyszer olvasósnak elmegy.

1 hozzászólás
sarahangel P>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Sejtettem, hogy jó kis történet lesz, mikor olvastam @zuna19 értékelését, és nem kellett csalódnom. A cselekmény pörgős, olvasás közben egyszer csak azt vettem észre, hogy elfeledkeztem minden másról. Serena kitartása nagyon tetszett, Luca is megcsillogtatta olykor a sebezhető és érzékeny oldalát, egy ilyen rövid történethez képest pedig hihetően volt leírva a szereplők érzelmi hátterének komolysága. Bár nekem más volt a gyanúm a nagy titokkal kapcsolatban, de így legalább meg tudott lepni az írónő.

Na és ráadásként még Rio de Janeiro-ban játszódik a történet, a Krisztus szoborra néző panorámájú lakással (is). :) Ajánlom a műfaj kedvelőinek, mert a jobb fajta füzetek közül való.

2 hozzászólás
nypiro P>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Alig vártam, hogy vege legyen annyira unalmas, egy kaptafa volt a sztori. Az iró stílusa jó, olvastatja magát. Igazán huzavona sem volt. Csak a nem hiszek Neked, mert akkoris királykisasszony vagy én meg majd jól megszívatlak verzió volt. Aztan ezt bukta Luca, és happy end :D

Trice29 P>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Veszélyesek a Fonseca ikrek. Hajlamosak a női nem fejét elcsavarni :o)
Viccet félretéve, ez a történet tetszett jobban. Izgalmas, ötletes volt. Erős érzelmi szálakkal. Igaz ennek is megvolt a füzet rövidsége miatt a kissé összecsapott vég hibája.

1 hozzászólás
Zsuzana P>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Évek óta nem olvastam ilyen romantikus füzetet, de nagyon örülök, hogy most ezt választottam. Nagyon jó az alaptörténete. Én sokkal többet is olvastam volna Serena brutális gyerekkoráról. De még Luca gyerekkora sem volt egy egyszerű habos babos történet. Kis túlzással egy dark románcnak is beillene, ha jobban ki lenne dolgozva. De a rövidsége miatt sajnos kissé gyors folyású a történet.

heysunny>!
Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Nohát, sose gondoltam volna, hogy valaha is lesz merszem a kezembe venni egy romantikus füzetet… de hát újra bebizonyították a molyos kihívások, hogy mennyire ki tudják rángatni az embert a komfortzónájából. :D

Igazából nem is olyan rossz esti olvasmány ez, amíg nem vesszük komolyan. Aki bugyinedvesítésre forró romantikára vágyik és nem akar dolgokon agyalni, annak nagyon is jól jöhetnek ezek a kis füzetek, és bevallom, engem is kikapcsolt jó egy órára. És még csak nem is kergettek ki a világomból a főszereplők! Persze a cselekmény nevetséges, a létező összes tragic backstory elem megtalálható a két emberke háttértörténetében, de mint mondtam: egyszerűen nem kell komolyan venni és csak hátradőlve kikapcsolódni olvasás közben.


Népszerű idézetek

sarahangel P>!

Elviselhetetlen a gondolat, hogy nélküled kell leélnem az életem. Ha ez a szeretet, akkor igen, jobban szeretlek, mint bárkit eddigi életem során.

nypiro P>!

A lány még ilyen csapzottan és izzadtan is lélegzetelállítóan szép volt. Mint egy görög istennő. Luca hirtelen megértette, miért buzdíthatja a női szépség háborúra a férfiakat. Vagy arra, hogy elveszítsék az eszüket.

Kapcsolódó szócikkek: Luca Fonseca
sarahangel P>!

Hidd el, nincs üdítőbb látvány egy jó étvágyú nőnél.

Sippancs P>!

Az apja példáján egy életre megtanulta, hogy az emberek képesek a külvilág előtt hihetetlen nagy emberbarátnak mutatkozni, miközben olyan sötét a lelkük, hogy a sátán hozzájuk képest Miki egérnek tűnik.

2. fejezet

sarahangel P>!

Nincs mit sajnálnod, Luca. Sokat köszönhetek neked. Megmutattad, milyen erős vagyok.

Kicsicsillag123 P>!

– Féltél, hogy nem jövök vissza, mert felfaltak a jaguárok, hercegnőm?
– Reménykedni csak szabad – válaszolta Serena mézesmázos hangon.


A sorozat következő kötete

A dzsungel veszélyes hely sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Molnár Gábor: Gyémántmosók
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám
Vavyan Fable: Mogorva nyár
Stephen King: A ragyogás
Colleen Houck: A tigris utazása
Heinz G. Konsalik: Orvos a dzsungelben
Sandra Brown: Az ördög jussa
Sandra Brown – Katrina Britt: Az ördög jussa / Veled vagy nélküled
Susanna Carr: A bosszú istennője
Kim Leine: Kalak