While ​it Lasts (Sea Breeze 3.) 16 csillagozás

Abbi Glines: While it Lasts Abbi Glines: While it Lasts Abbi Glines: While it Lasts Abbi Glines: While it Lasts Abbi Glines: While it Lasts

Maybe ​driving home after a few (or more) shots of tequila had been a bad idea, but hell, he did it all the time. The cops had to have been freaking bored to have pulled him over. He wasn’t even swerving! That’s Cage York’s story and he’s sticking to it.

Unfortunately, his baseball coach isn’t buying it. Cage has a free ride to the local junior college for baseball – or he did, until he’d gotten a DUI. Now, Cage has to decide: does he drop out and give up his dream of getting noticed by a college in the SEC, and possibly making it into the Major Leagues – or does he give in to his coach’s demands and spend his summer baling hay?

Eva Brooks planned out her life step by step when she was eight years old. Not once over the years had she lost sight of her goals. Josh Beasley, her next door neighbor, had been the center of those goals. He’d been her first boyfriend at seven, her first kiss at ten, her first date at fifteen, and her first tragedy at eighteen. The moment… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Simon & Schuster, New York, 2013
ISBN: 9781471117541
>!
Simon Pulse, 2012
304 oldal · ISBN: 1442488689
>!
CreateSpace, Washington, 2012
304 oldal · ISBN: 9781478358329

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Tori0925 P>!
Abbi Glines: While it Lasts

Hát egy Playboy is megszelídíthető, hölgyeim.
Cage York a rezidens manwhore ittas vezetés miatt az edzője testvérének farmján segít a nyáron. Megszokta, hogy minden lány elájul tőle, míg nem találkozik Eva-val.
A lány megveti a Cage-féléket. Nincs lenyűgözve.
Aztán elkezdenek közeledni. És elszabadul a világ.
Eva eléggé sokat agyal az érzésein. Jó volt látni, hogy Cage provokációja kicsalogatja a várából.
Cage meg sokkal aranyosabb, mint Low részében megismertem. Sokkal több van benne, mint az arc és a test.
Az élet nem ad nekik könnyen zöld utat és keményen megküzdenek a démonjaikkal, de végül mindenki ott köt ki, ahol lennie kell.
spoiler

lilice>!
Abbi Glines: While it Lasts

Ez is tetszett. Badboy-Goodgirl sztorikat nagyon bírom. Valószínűleg az ezt megelőző kötetet azért éreztem gyengébbnek, mert az éppen a kedves, aranyos pasi párra találását taglalta nem valami egetrengető háttértörténetbe ágyazva (meg a főszereplő csaj is elég teszetoszára, határozatlanra sikerült).
Nem volt ugyan annyira patent, mint a sorozat negyedik része – nálam az óriásit ütött, teljesen odáig vagyok tőle –, de a feszültség, a szenvedély, az érzelmek remekül átjöttek. És itt is van bőven szamárfülezhető megszólalás :)

zwecki>!
Abbi Glines: While it Lasts

Jobb volt, mint a második rész, de nem jobb, mint a negyedik.
Kicsit sablonos, kicsit nyafogós.
Tipikus YA. :D

Veronika_Szakács>!
Abbi Glines: While it Lasts

Sokkal mélyebb könyv, mint a sorozat korábbi kötetei. Eva fájdalma átérezhető, mert korrektül van kommunikálva az olvasó felé. Jeremy megfelelési vágya szintén érthető, és érezhető. Cage pedig az a tipikus rosszfiú, akinek az első másodperctől drukkolsz, hogy ne szúrja el. Bármi is történik, ne szúrja el. Aztán persze úgyis elszúrja, mert a rosszfiúknak ez a sorsuk.
A fel-felbukkanó Low sokkal szimpatikusabb, mint a róla szóló történetben, és Cage is sokkal vonzóbb lett, mint az előző könyv alapján vártam. Talán az az oka, hogy ott sokkal inkább a külsejére és a bizarr szexuális szokásaira helyezték a hangsúlyt, ezen kívül csak annyi volt a szerepe, hogy Low körül sürgött, most pedig azért sok más rétegét megvillantja. Eva is elmereng ugyan Cage izmain, például a fenekén, de más dolgokat sokkal fontosabbnak tart. Valahogy hitelesebb ezáltal az érzelmi oldal, és emiatt szerethetőbb a párosuk. Tetszett, hogy teljesen más helyszínen játszódott a történet, szerettem ezt a vidéki hangulatot, Széna/szalmabálák, tehenek, kút, tó… Néha tényleg csak a szalmaszár hiányzott a srácok ajkai-fogai közül, meg hogy köpjenek 1-1 ízeset, miközben járják a hoedown throwdown-ra. Mindezt úgy éreztem, hogy közben abszolút nem voltak vidékiek. Egyikük se. Talán Eva apjának ízessége egy leheletnyire, de semmi több. Amennyire nem illett ide Cage, annyira jól működött ebben a környezetben a karakter. Különösen édes volt, ahogy belekezdett a fuckin' szóba, majd valami teljesen másba fordította. Really. Amazingly. Stb. Nagyon szenvedett szegény, hogy intelligens jó fiúnak tűnjön, és ez vicces volt. Örültem, hogy Becca Lynn eltűnt még a történet elején, megőrültem volna, ha végigasszisztálja az egészet. Ő volt az egyetlen szereplő, aki leírhatatlanul irritált. Amíg Cage és Eva lassan óvatosan közeledtek egymáshoz, szépen háttérbe pakolta Glines, és ez nagyon jó döntés volt tőle. Ahogy az is, hogy inkább NA irányba vitte a dolgokat, nem maradt YA szinten. Eva ugyan nem tűnt 21 évesnek, és főleg nem nőnek (hiába mondta magáról) inkább lány maradt, de azért sokat változott a történet végére.

Blue_Nadine>!
Abbi Glines: While it Lasts

Sokkal, de sokkal jobb volt, mint az első, vagy az előző.
Nagyon tetszett, mind Cage, mind Eva karaktere. Mondjuk azért Evánál az idegesített, hogy csak nagyon, nagyon a végére tudta összeszedni magát, hogy végre ne másokra támaszkodjon – mert kb. egész könyv alatt valakitől függnie kellett, saját lábán képtelen volt megállni. A végén is csak azért csinálta, amit csinált, hogy egy újabb pasit szerezzen magának, akire támaszkodhat, de már lényegtelen… Azért aranyosak voltak. xD
Cage meg… hmm… sokkal jobban megkedveltem, mint gondoltam, hogy fogom az előző könyvben. Sőt, még az indokait is jobban megértettem, Low-val kapcsolatban.
Eva apukáját is bírtam, viszont Mrs. Eilane-t (vagy hogy kell leírni) tuti biztos fejen csaptam volna egy péklapáttal. Hogy volt képes ilyet mondani egy gyereknek?? Normális ez? Még csak nem is az igazi anyja, de akkor sem lett volna joga ilyet mondani! Fúj. (De persze Eva hallgatott rá, aztán még ő volt megsértődve, hogy Cage nem foglalkozott vele. Ja, BOCS.)
Ennek ellenére eddig tényleg ez tetszett a legjobban, nem tudom pontosan miért. Na, jó, talán nagyrészben Cage miatt. :D


Népszerű idézetek

Tori0925 P>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Well, hell, I'd just got a parental lecture from Marcus fucking Hardy. Wasn't that sweet?

Tori0925 P>!

I only had three problems with this plan:
1. No girls.
2. I hated manual labour.
3. No girls.


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gina L. Maxwell: Seducing Cinderella
Colleen Hoover: Maybe Someday
L. J. Shen: Pretty Reckless
Meghan March: Defiant Queen
Elle Kennedy: The Chase