Until ​the End (Sea Breeze 9.) 4 csillagozás

Abbi Glines: Until the End Abbi Glines: Until the End

The ​backstory that fans have been clamoring for—how Rock and Trisha fell in love—is the final installment in the Sea Breeze series from New York Times bestselling author Abbi Glines. And don’t miss the sizzling Epilogue, where Abbi wraps up all the Sea Breeze couples’ stories!

Trisha Corbin always knew how to hide a bruise. With her momma’s boyfriends unable to keep their hands off of her, she had no choice. And as long as it meant the guys wouldn’t go near her little brother, Krit, it was worth it. But her days of dreaming that Prince Charming would ever come rescue her are far, far in the past.

Rock Taylor always had a plan. Through football, he would rise above the life he was born into. A full ride to play for a major college team was within his reach—assuming he didn’t let anything get in his way. But scoring a date with the hottest girl in Sea Breeze was proving harder than expected. Trisha Corbin was every man’s walking fantasy, and she wouldn’t even glance… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Simon & Schuster, New York, 2015
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781471123818

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Blue_Nadine>!
Abbi Glines: Until the End

És akkor itt a vége…
Megadom neki az öt csillagot csak, mert jó volt olvasni végre, végre, végre Trisha és Rock történetét. Annyira örülök neki, hogy ezt végül megadta az írónő nekünk. Én már az első pillanattól kezdve, hogy megismertem őket akartam tudni hogyan jöttek össze. Főleg, mert nem volt az olyan könnyű nekik sem. Nagyon kedveltem Trishát és ő a legtökösebb, legszórakoztatóbb főhősnő Abbi Glines csajai közül. Tényleg annyira kár, hogy ennyire rövid volt… Mármint a fiatalkori részek pont jól jöttek ki így, ahogy voltak, ahogy összejöttek. Azonban én olvastam volna még a jelenkorról is, hogy most milyen a kapcsolatuk, illetve az igazi esküvőt is megnéztem volna. *.* A legérdekesebb, hogy itt még Kritet is totál bírtam. Olyan aranyos tini volt. :D
A többi történet:
Sadie&Jax – Komolyan mondom ez a szösszenet érdekesebb volt, mint az egész könyvük. xd Először egy nagyot szusszantam, hogy a francba miért kell ezekhez visszatérni, totál nem érdekelnek, de végeredményben egészen élveztem. Bár attól még nyilvánvalóan felesleges dráma volt. Marcus&Low – Jó volt, bár nem nyújtott semmi újat, nem volt egy nagy konfliktus. Az nyújtott örömöt igazából, hogy nem velük volt a probléma, hanem mással kapcsolatban történt. Én mondjuk örültem neki, hogy Marcus szülei újra összejöttek (mondjuk nem volt nagy meglepetés, mikor Low testvére olyan, amilyen…).
Preston&Amanda – Őket majdnem kifelejtettem! Pedig ugyanúgy, mint a könyvüknél majdnem ők voltak a legjobbak – még ha elég klisé volt a konfliktus náluk –, bár ennek ellenére nem éreztem magamhoz olyan közel őket, úgyhogy hozzám mégsem ért el az a nagy láz, hogy húúú, de jó. Azért szórakoztató volt.
Jess&Jason – Ez egészen aranyos volt, kicsit jobban megbocsájtottam Jasonnek, hogy olyan görény volt a saját könyvében. Olyan furcsa amúgy, hogy ők nem Sea Breeze-ben vannak, már megszoktam ezt a légkört…
Krit&Blaire – Majdnem átéreztem Krit problémáját, tök reális volt az érvelése, ennek ellenére totál nem mozgatott meg az ő részük. Ugyanaz az érzés volt, mint amikor az ő könyvüket olvastam: mivel egyikőjüket sem kedveltem, nem izgultam értük.
Sienna&Dewayne – Ők azok, akikből soha nem lenne elég, bármikor szívesen olvasok róluk. Meghatóak voltak az ő jeleneteik.
A végén pedig nagyon nevettem… félig a sorozat iránti szeretetemből, félig azon mennyire… nevetséges, hogy legyártottak ennyi gyereket, de hát… engedjük el! Az pedig, hogy a végén benne van a másik sorozatból annak a két főszereplőnek a fia egészen jót dobott az egészen (még ha azt a történetet nem is ismerem).
Szóval végeredményben nagyon jó volt ez a sorozat. Ez tetté kedvenccé Abbi Glines-t, úgyhogy biztos továbbra is fogok olvasni tőle. Igazi quilty pleasure számomra! :D


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Jennifer Probst: Searching for Perfect
Jessica Park: Flat-Out Matt
Laurelin Paige: Fixed on You
Tammara Webber: Sweet
Emma Chase: Royally Screwed
Emma Chase: Twisted
Rachel Van Dyken: The Bet
Alice Clayton: Wallbanger
Jenny Han: We'll Always Have Summer