Te ​vagy nekem a remény (Sea Breeze 3.) 202 csillagozás

Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Cage ​York baseball játékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak, és a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon.
Eva Brooks, élete sokáig úgy zajlott, ahogy a nagy könyvben mag van írva. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Egészen addig, amíg első szerelme, John Beasley, életét nem vesztette egy tragédiában. Eva gondosan megtervezett élete egy pillanat alatt semmivé lett.
A csalódott Cage és az összetört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbálja bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel., minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. De képesek lesznek maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2016
272 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617046 · Fordította: Margitta Nóra
>!
Maxim, Szeged, 2016
272 oldal · ISBN: 9789634993537 · Fordította: Margitta Nóra

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Cage York · Eva Brooks · Larissa · Willow "Low" Foster


Kedvencelte 21

Most olvassa 4

Várólistára tette 98

Kívánságlistára tette 75

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

kellyolvas P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Abbi Glines azért lett az egyik kedvenc szerzőm, mert mindig azt kapom az írásaitól, amit megszoktam tőle, igazi romantikus történeteket, mai környezetben, vagány szereplőkkel, akik vágynak az igaz szerelemre, és kisebb nagyobb fordulatok után be is teljesedik a vágyuk. A Sea Breeze sorozat pontosan megtestesíti ezt a jellemzést, nagy örömömre immár a harmadik részét olvashattam.
Már a prológusban elénk tárul a női főszereplő, Eva szívfacsaró története, így máris a szívembe zártam ezt a lányt, akinek másfél éve meghalt a vőlegénye Irakban. Azóta bezárkózott, nem szívesen mozdul ki, egyetlen barátja a szomszédban élő Jeremy, aki egyébként Josh testvére volt.
Cage súlyosat vétkezett, részeg vezetésen kapták, ezzel veszélybe került a főiskolai ösztöndíja és a baseball karrierje. Nincs más választása, el kell fogadnia az ítéletet, egy farmon kell végigdolgoznia a nyarat, távol a korábbi csábításoktól, itt nincs pia, nincs csajozás és egyéb szórakozás. A főnök egyértelműen a tudomására hozta, a lánya tabu.
A szerző sikere szerintem egyrészt abban rejlik, ahogyan ezt a kétféle szerelmet, kétféle kapcsolatot egymás mellé helyezte. Eva és Josh szerelme a biztonságon és a kölcsönös szereteten alapult, melyet pici koruk óta volt alkalmuk fejleszteni. Ezzel szemben Cage óriási újdonság volt Eva számára, mert ő nem ismerte korábbról, nem eleve sajnálattal közeledett hozzá, hanem önmaga miatt akarta megismerni, barátkozni vele, megnevettetni. Eva ha meg is ijedt ettől a vonzalomtól, tagadhatatlanul tetszett neki a figyelem.
A másik ami jól megfigyelhető, az a karakterek fejlődése. Mindketten más emberekké váltak a történet során, és remek élmény volt végigkövetni a változásaikat. Eva kinyílt, vállalta a vágyait és merte élvezni Cage adottságait. Persze nem mehet minden simán, bőven akadt konfliktus, ami megcsavarja a történetet. Természetesen Cage is más lett, a „dugd meg és dobd el” többé nem működhet. A borzasztó gyermekkor meghatározta az önképét, nem engedhet magához közel senkit Low-n kívül, meg van győződve arról, hogy képtelenség őt szeretni.
Na de ami felteszi a koronát az egész könyvre, az a kettejük közötti kémia. Szenvedélyes, valós, intenzív a szerelmi szál, ami lépésről lépésre fejlődött, imádtam minden közös jelenetüket. Oh, igen, megkaptam a kettős szemszöget is, szóval tényleg elég közelről figyelhettem a Cage fejében járó gondolatokat. Amik persze Eva körül keringenek, és nem mentesek a túlfűtött erotikától, és amit Cage egyszer a fejébe vesz…
Imádtam ezt a könyvet, szívből ajánlom a romantikát kedvelőknek. Akik nem olvasták a sorozat többi részét, bátran olvashatják önállóan, úgy is megállja a helyét.

2 hozzászólás
Deziréé>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

A harmadik kötet is teljesen magába szippantott, ezt bizonyítja az is, hogy kb. fél nap alatt elolvastam, pedig néha letetettem a könyvet.
Nagyon szimpatikus lett Cage végre. Megmutatta nekem, hogy hiába egy igazi nőcsábász neki is érző szíve van.
Eva múltja nagyon megrázott, teljesen beleéltem magam a helyzetébe.
Jókat mosolyogtam Cage és Eva flörtölésén.
Kellemesen kikapcsolt ez a könyv is. Alig várom a következő részét.

MissFortune>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Végre egy igazán jó élmény Abbi Glinessel. Eddig nem voltam túlságosan oda a munkásságáért, azonban ezzel a könyvvel teljesen meglepett.
Valahogy rájöttem olvasás közben, hogy amely könyvnél farm a helyszín, az már nálam szinte nyert ügy. Ez még ilyen gyerekkori beidegződés, a Kicsi ház a nagy erdőben miatt. Egyszerűen minden könyvet imádok, ahol farmon dolgoznak, élnek.
Cage egyáltalán nem volt szimpatikus az előző kötetben. Félve kezdtem ennek a résznek, tudván, hogy ő lesz a főszereplő. Kellemes meglepetés ért, ugyanis egyáltalán nem olyan felszínes, mint gondoltam. Egészen jól megbékültem vele az elejétől fogva. Sokkal durvább viselkedést vártam tőle. Azt hittem, jön majd a tipikus történet, amikor a bunkó csávóba beleszeret az ártatlan lányka. Cage azonban az elejétől kezdve kedves, figyelmes volt, ami nekem hatalmas plusz pont volt, így azután, hogy az első részben hatalmasat süllyedt a szememben, itt már elkezdett növekedni.
Nagyon tetszett. Több farmos sztorit kéne olvasnom. xd

Pillecukorkám>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Nem csalódtam………… egy kicsit sem…. Talán eddig a három rész közül ezt tetszett eddig a legjobban…. mert ez egy gyönyörű kis történet volt…. Egy olyan meseszép történet amit mindig nagyon szívesen olvasgatok…
Amikor megláttam a könyvtárban nem bírtam hova tenni ezt a könyvet…. Aztán haza jöttem utána kerestem és egyből eszembe jutott…….. és hála istennek az egész könyvtárat feltérképeztem tegnap…….mert ha nem…. Nem tudom mi lett volna nélküle……!♥

_Leelan_>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Végre :D
Oda merem adni rá az öt csillagot!
Cage az előző kötetben idegesítőnek és egy nagy kurafinak tűnt, de ne ítélkezzünk hamar!
Ő egy nagyon érző fiú, kedves, aranyos.
IMÁDTAM!
Eva is elég menő csaj volt és jó volt végre más fajta rossz múlttal találkozni, mint a rossz anya, vagy a rossz nővér. Itt sokkal fájdalmasabb eseményekről volt szó, amit a könyv rövidsége ellenére egész jól lett ábrázolva, majd leküzdve.
Nagyon tetszett. Kellemes kikapcsolódást nyújtott :)

loveQhuay>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Alapvetően szeretem Abbi Glines írásait, és a Sea Breaze sorozatot is, de ez most nagyon gyengére sikeredett.

A női karakter, Eva, az elején még tetszett, mert tökös volt még úgy is, hogy közben gyászolt, de aztán egy hülye picsa lett belőle akinek nincsenek önálló gondolatai, és hiába hangoztatja állandóan, hogy ő felnőtt, mindig azt teszi amit az apja akar és amit a volt pasijának az anyja. Korához képest hisztis és gyenge jellem, nem is értettem Cage mit látott benne!

Cage-t már ismertük eddig is, és most sem változott sokat az eddigiekhez képest. Egyszer-kétszer beleláthattunk a lelkébe, és tudtuk sajnálni is, de sajnos ez kevésszer fordult elő.

Felszínesnek mondanám az egész sztorit és nagyon kiszámíthatónak. Jeremy-ben látok potenciált, remélem az övé lesz a következő könyv.

Egyébként a biztosítékot nalám végleg az csapta ki, amikor Eva spoiler

4 hozzászólás
Nikyy18>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Hát ez a rész annyira nem tetszett mint az előző. Pedig nagyon kíváncsi voltam Cage történetére. Cage-et csak még jobban megkedveltem, de Eva-t valahogy nem sikerült. Mivel nagyon idegesített hogy mennyire megakar felelni a volt anyósának. Alapjában véve nem rossz történet.

nypiro P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Kedves Cage. Nagyon vártam a Te személyes történetedet. A Willow-al való kapcsolatodat már ismertem, kíváncsi voltam Neked milyen lapokat osztott az írónő. A második részben egy igazi csajozógépet ismerhettem meg a személyedben, aki nagyon gondoskodó azzal akit szeret és mindent megtesz érte.
Evának sem osztottak nagyon lájtos lapokat. Az anyukája gyerekkorában meghalt, majd a vőlegénye Irakban. Az Ő élete sem volt fenékig tejfel. Nehezen dolgozta fel Josh halálát. Kellett neki egy pórlék, aki Jeremy volt, az ikertestvére a vőlegénynek. De erre a fiúnak is szüksége volt, viszont ő másfél év után már „besokallt” kicsit. Ekkör jött Cage, aki ittas vezetés miatt nyáron egy farmra kellett menjen dolgozni, Eva apjához. Így megmaradhat a baseball ösztöndíj. Apuci egy pillanat alatt levette, hogy Cage nem elég jó az ő kicsi lámyához, meg is tiltotta, hogy egy pillantást is vessen rá. Aki nem is vetett egészen addig amíg a szomszéd lány át nem jött és meg nem látta Cage-t. Onnét persze Evában is beindult a kíváncsiság a csini fiú felé ☺. Aztán jöttek az adok kapok. Mindenki éppen jókor monta, hogy nem elég jó Cage Evanak, bonyodalmak minden irányból. Apuci éppen meglátta Evát kijönni Cage-től, persze azonnal el is zavarta. Sóhajtozás, hogy biztos nem szeret már…….stb. Majd jött a happy ende☺, ami kissé össze lett csapva, ezért a fél csillag mínusz. Az énekelős szerelembevallós kis szösszenet után még írhatta volna Eva mit fog tanulni, stb.
Nekem eddig ez a rész tetszett a legjobban. Az első még olyan próbálkozós. A másodikban nekem Marcus annyira nem szimpi főhős, viszont Willow meg nagyon. Kíváncsi leszek Prestonra, meg az ötödik részre, mit bonyolítanak még Cage meg Eva sztoriján.

1 hozzászólás
PEvice>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Vissza gondolva…gyengének érzetem a történetet. Mégis néhány óra alatt kiolvastam. Ez a kettősség megzavart a csillagozásban. Végül rájöttem, hogy ha ilyen gyorsan kiolvastam akkor tuti megérdemli az 5 csillagot…de el is bizonytalanított, így csak 4.5 adok neki.
Ez egy szokásos nyári olvasmány mely érzelmekkel kezdőik hát én megkönnyeztem a prológust. A történet jó volt. Könnyed olvastatta magát nem is volt átlagos, de mégis olyan sablonos volt. Kedveltem a főszereplőket. Örültem a 2. rész párjának, viszont hiányoltam az 1. rész párját.
Könnyed nyári olvasmány, parton, szobában hűsölve jó olvasni :)

szymba23>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény

Nagyon jó volt, eddig fantasztikus ez a sorozat, nagyon tetszett Eva és Cage kapcsolata ahogy kialakult, beleszerettem Cage-be, abszolut kedvenc lett. Remélem folytatás hamarosan. :)

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

Pillecukorkám>!

Eva hozzám hajolt, és megcsókolt. – Szeretlek! – mondta. Ettől megint muszáj volt ostobán vigyorognom.

Pillecukorkám>!

Megtaláltam őt. Aki csodálatos. Egyáltalán nem olyan, mint akit elképzeltem magamnak. Nem illik bele a képbe. De belopta magát a szívembe, és kisajátította magának már azelőtt, hogy észre vettem volna, hogy mi is történik.

timitoth23>!

Boldoggá tett, hogy átöleltél, és megmutattad,
hogy nem ér véget az élet, ha másfelé halad.

AnkerAdri>!

Ne hagyd, hogy a bánat és a fájdalom olyan útra vigyen, ahonnan nincs visszaút

200. oldal

Viktória_Erdei P>!

Lépj tovább! Élj boldogan, mert megérdemled! Tudd, hogy szerettelek! Tudd, hogy boldoggá tetted az életemet! De lépj tovább, Eva! Szeress megint! Éld az életedet!

10. oldal, Előszó

turanett P>!

– Ember, tudod hány olyan csajjal találkoztam, aki tudja, hogy mi a franc az a basszusgitár? Eggyel sem! Ezt a csajt hol találtad? Én is ilyet akarok!

Kapcsolódó szócikkek: basszusgitár

A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
J. A. Redmerski: A soha határa
L. J. Shen: Vakmerő
Vi Keeland: A beosztott
Meghan March: Tiéd vagyok
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Carly Phillips: Forró szívek