Te ​vagy nekem a jövő (Sea Breeze 5.) 115 csillagozás

Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Cage ​Yorknak végre mindene megvan, amire valaha vágyott, Eva pedig csak a hab a tortán: ő a tökéletes lány, gyönyörű és tüzes. Viszont a baseballösztöndíj mindig is az álma volt. Így amikor Cage eléri ezt, Evával túl kell élniük a távkapcsolat nehézségeit – és az összes veszélyesen csábító helyzetet, ami ezzel jár. Olyanokat, amelyeknek nem biztos, hogy az egykori rosszfiú, Cage York ellen tud állni.
A fiatalok megbeszélik, hogy együtt költöznek Tennesseebe, ám Eva édesapja beteg lesz, így a lány nem tarthat Cage-dzsel. A távolság lassan bizalmatlanságot szül, és amikor olyan fotók látnak napvilágot, amik bebizonyítják, hogy Cage nem volt hűséges, egy csapásra minden rosszra fordul. De Cage vajon tényleg ilyen könnyen lemondana a szerelméről? Eva őrülten vonzó szomszédja és gyermekkori barátja, Jeremy karjaiban lel vigaszra, aki megígéri, hogy úgy fog vigyázni rá, ahogy Cage sosem tudna. Ez pedig egy olyan ígéret, ami túl jó ahhoz, hogy Eva elutasítsa.
A baseball és… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2017
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617343 · Fordította: Sárossy-Beck Anita
>!
Maxim, Szeged, 2017
256 oldal · ISBN: 9789634993551 · Fordította: Sárossy-Beck Anita

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Cage York · Eva Brooks


Kedvencelte 7

Most olvassa 5

Várólistára tette 72

Kívánságlistára tette 65

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

kellyolvas P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Abbi Glines továbbra is a műfaj egyik királynője a szememben, szórakoztatóan ír, bár ez a rész sokkal drámaibb, mint az eddigiek, mégis élvezetes és kellően szexi. Most nem ismeretlen fiatalok összeboronálása volt a cél, hanem egy meglévő kapcsolat újraélesztése, a drámai szakítás után. Eva döntése érthető, hogy az apjával akart maradni, de nem tudom megérteni, hogy miért nem bízott meg jobban Cage-ben, hiszen előtte teljesen biztos volt benne, hogy a szerelem megváltoztatta. Nekem sántított ez az spoiler nem volt egészen hihető. A hatása azonban igen. Az elutasítás lenullázta érzelmileg Cage-t, és ez szinte végleges hatású volt. Aztán kiderült a titok a temetésen, Cage vissza akarta kapni Evát, és én imádtam figyelni az erőfeszítéseit. Ebben a részben is tovább tudott fejlődni, gondoskodni akar Eváról, ugyanakkor nem lehet nem észrevenni a sebezhetőségét. Napról napra bizonyította az elszántságát, nagyra értékeltem, hogy gyakorlatilag mindenről lemondana a lányért.
Jeremy-vel kapcsolatban vegyes érzéseim voltak, ő mindig is Eva mellett állt, és tudni lehetett az előzmények óta, hogy szerelmes a lányba, ezt a vak is láthatta. Most viszont nem küzdött eléggé, vártam volna egy komolyabb megnyilvánulást, de ez valahogy elmaradt. Mindenesetre Jeremy megérdemelne egy saját részt, hogy ő is megtalálja a szerelmet.
Nos, nem kellett csalódnom az írónőben, a spoiler és a barátok ebben a részben is összejöttek egy-két örömteli esemény kapcsán, találkozhatunk a többi szereplővel is a sorozatból. Jó volt újra látni őket és a boldogságukat.
Összességében egy érzelemdús történetet olvashattam, ahol a sok dráma mellett megkaptam Abbi Glines szokásos szexi stílusát, pimaszul szókimondó karaktereit, akik nagy kedvenceim továbbra is.

Viktória_Erdei P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Már régen olvastam az előző részeket, de nem éreztem a hiányát. Drukkoltam Cage-nek és Evának, hogy boldog véget érjen a szerelmük. Imádtam, ahogy Cage harcol Eva szerelméért, miután rájött, hogy hibát követett el. De Eva is hibázott, mert nem bízott meg Cage-ben. Jó volt olvasni a többi szereplőről is. Most pont ez a könyv kellett a lelkivilágomnak.

turanett P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Kicsit féltem tőle. Végre ők is réve értek, de erre tessék, még több bonyodalom. Persze megértem Evat, hogy otthon maradt. Sajnáltam Caget, de én sem döntöttem volna másképp. Abban a helyzetben biztos, hogy nem, A rossz dolgok ellenére, olyan jó volt olvasni a régebbi szereplőkről. Low anyuka.. Prestonnak is vannak tervei :) Én az egész történetben Jeremyt sajnáltam a legjobban. Annyira önzetlen, bármit megtenne Evaért. De szerencsére nem kellett. Cage észbe kapott (persze, megkellett mosni a fejét) A vége bitang jó lett. Imádom Cage-t! ♥♥

Evika82 P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Jaj mamikám!!!!
Cage York felnőtt és igazi férfi vált belőle. Bármelyik nő boldog lehet, aki ilyen férfit talál magának.
A fél csillag levonás Eva miatt történt, őt néha felképeltem volna.
Volt amikor a hisztije és a bizalmatlansága kikészített, de könyv végére szerencsére helyrebillen a feje. ;)
Még mindig jó párost alkotnak Cage-el. :)

1 hozzászólás
Trice29 P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Aranyos esti mese. Kicsit kevés a történet, de a szereplők továbbra is meggyőztek.

ap358 P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Ez nem hiányzott.
Cage és Eva aranyos párost alkottak és már az első kötetükben is volt némi dráma. Szívesebben olvastam volna róluk, mint mellékszereplőkről, esetleg egy Jeremyről szóló könyvben.
Itt viszont most drámahegyek tobzódtak. Cselekményorientált történetnek találtam, tele sablonokkal. Az érzelmi szál ezúttal nem tudott megérinteni, mintha mindenhol csak a felszínt kapirgálta volna az írónő.
A szerelmesek balhéja eléggé furára sikeredett, a „nagy cselszövés” hiteltelennek tűnt, semmi pasilogikát nem találtam benne. Több fejezetnyi kínlódás után viszont Eva egyből a fejéhez kap, megbocsát, és még magát hibáztatja. Részben az is volt, mert nem hallgatta meg Cage-t, de Cage sem törte magát igazán.
Se füle, se farka nem volt ennek a résznek.
A többi szereplőről viszont jó volt újra olvasni, hogy miként alakult az életük, és mik a terveik.

Kitti_Kinczer>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Alig vártam a következő részt a sorozatból, aztán megtudtam miről fog szólni, és hát kicsit sem vártam, nem értettem miért?! Cage és Eva történetét imádtam, boldogok, hagyjuk őket boldogan éni…
Az első oldalaknál majdnem becsuktam és nem olvastam tovább, hiszen miért akarnék 200 oldalnyi tömény szenvedésről olvasni? De nem! Erős leszek végig olvasok, ha máshogy nem minden nap egy fejezetet olvasok, és előbb-utóbb végzek! Nos ez működött kb. három fejezet erejéig…
Aztán Cage és Eva bebizonyította, hogy nekik még nem jött el a boldogan éltek míg, meg nem… Nekik kellett és kijárt egy könyv, aminek a során felnőnek.
Persze sablonos volt a történet? Igen. Tudtam mi lesz a vége? Igen. Okozott bármi meglepetést? Nem. Felesleges volt ez a regény? Igen. (sajnálom, de az elolvasása után is így érzem, hogy az volt) Élveztem az olvasást? Igen. Továbbra is imádom Eva és Cage párosát? Jobban mint eddig!
Jeremy végig egy kérdő jel volt, miatta izgultam néha az olvasás során spoiler Szomorúan láttam, hogy nem kap saját regényt, pedig, ha valaki megérdemli, az Jeremy!
Szerettem, hogy a többi szereplő is feltűnt, bár kicsit úgy érzem, hogy egyik pillanatról a másikra az írónő úgy döntött megunja a gyermeki karaktereket és felnőtteket csinál belőlük, erre nem talált más módot, mint hogy spoiler.
Kíváncsi leszek a továbbiakban is a folytatásra, egy könnyed laza kis olvasmány, ami kikapcsolódást nyújt.

SzAngelika>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

„… bíznod kell magadban annyira, hogy tudd, érdemes vagy valamire és küzdened kell azért, amit akarsz.”

Mindent összevetve, úgy gondolom, Eva és Cage románcának második kötete érzelmes és drámadús ráadás, némi vadul szenvedélyes jelenettel fűszerezve. Igazán kár, hogy a valódi mélység, a realisztikus döntések és a jellemfejlődés hiányzott belőle, mert így sajnos számomra csak egy lett a rózsaszín semmiségek sorában.

Bővebben: https://angelikablogja.blogspot.com/2017/11/abbi-glines…

Cyby>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő

Imádtam ezt a részt (is)! Cage és Eva története mindenképp megért még egy könyvet, úgyhogy örülök, hogy az írónő ezt megadta nekünk. :)
Cage és Eva a kedvenc párosom (legalábbis eddig). Nagyon szerettem az ő könyvüket és ez szerencsére nem változott: most sem csalódtam. Tetszett a cselekmény és az egész történet. Végig nagyon drukkoltam Cage-nek és Evának; és még egy kicsit Jeremynek is, hogy találjon ő is valakit. :) Jut eszembe, szívesen olvasnék róla is később…


Népszerű idézetek

booksta_girl01>!

– […] Előfordul, hogy bíznod kell magadban annyira, hogy tudd, érdemes vagy valamire, és küzdened kell azért, amit akarsz.

138. oldal

2 hozzászólás
Evika82 P>!

– … amikor a közeledben vagyok, teljesnek érzem magam és boldognak. Hibáztam, és elveszítettelek. És nem várom, hogy valaha is visszakapjalak, mert nem érdemellek meg.

204. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cage York
Evika82 P>!

– Harcolnom kellett volna érted. Harcolnom kellett volna értünk.

227. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cage York
Viktória_Erdei P>!

– Sírj csak, zokogd ki magad, ahogy csak jólesik! Csak add ki magadból – mondtam neki.

50. oldal, 4. fejezet

Viktória_Erdei P>!

– Az életben senki nem számít arra, hogy elveszít valakit, akit szeret. Nem tervezzük, hogy kiállunk a család és a barátok elé, és mesélünk arról, aki a világot jelentette számunkra. De mégis megtörténik. És nagyon fáj. Soha nem lesz könnyebb.

6. oldal, Előszó

Moncsi22>!

Csak a tetteimmel bizonyítom, hogy az a férfi vagyok, akire
szüksége van, és aki korábban nem voltam. Az a férfi, akit a szerelmem és a
kislányom megérdemel. És hogy ezt hogy az ördögbe fogom véghezvinni,
még fogalmam se volt, de akkor is megcsinálom.

Moncsi22>!

– Majd később találkozunk — mondtam búcsúzóul.
– Mi a franc van? – faggatott tovább Preston, és úgy nézett rám, mint
akinek elment az esze.
– Elhatározta, hogy itt az ideje férfiként viselkednie – felelte Dewayne,
én pedig csak vigyorogva elindultam az ajtó felé.

Moncsi22>!

– Utálod? De hiszen ez volt az álmod.
– Egyszer régen az volt. De az álmok is változnak. A sors olyan utakat
is kijelöl, amit még jobban akarsz.


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Hívatlan vendég
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Vi Keeland: A kemény főnök
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Tracey Garvis Graves: Kötelék
Vi Keeland: Egomániás
L. J. Shen: A szélhámos
J. A. Redmerski: A soha határa