Te ​vagy nekem a jelen (Sea Breeze 4.) 87 csillagozás

Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Preston ​Drake vonzó és megnyerő, ráadásul egy igazi rosszfiú. Nem okoz neki gondot, hogy bármelyik nőt az ujjai köré csavarja, és ezt ki is használja. Tipikusan olyan srác, akitől egy okos lány távol tartja magát. De valóban ez az igazi énje? Amanda Hardy szíve már egy jó ideje vadul dobog a bátyja haverjáért, Prestonért. De a lány azt kívánja, bárcsak ne remegnének meg a térdei minden egyes alkalommal, amikor meglátja a fiút. Gyűlöli, hogy a szíve őrült iramban kezd verni, valahányszor Preston megereszt felé egy mosolyt. Nem tud ellenállni neki. Az ismerősök aggódva figyelik az eseményeket. Senki sem akarja, hogy együtt legyenek. Sem Amanda bátyja, Marcus, akinek a házassága lassan menthetetlenné válik, sem Preston haverjai. Túl sokat tudnak a srác sötét oldaláról. Még maga Preston is tudja, hogy nem elég jó a lánynak. Mindennek ellenére Amanda mégis úgy érzi, több van amögött, amit Preston mutat a világnak, és elhatározza, felfedi, milyen titkok rejtőznek a csábító, kék… (tovább)

Eredeti mű: Abbi Glines: Just for Now

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Maxim, 2017
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617336 · Fordította: Sárossy-Beck Anita
>!
Maxim, 2017
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617336 · Fordította: Beck Anita

Kedvencelte 12

Most olvassa 3

Várólistára tette 62

Kívánságlistára tette 67

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
kellyolvas P
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Úgy érzem, ez megosztó történet lesz még az AG fanok között is, de nekem nagyon is bejött! Először is odavagyok a tiltott szerelmekért. Itt ugye az a felállás, hogy Amanda évek óta szerelmes a bátyja legjobb barátjába. Viszont ez egy általánosan bevett dolog a barátoknál, hogy a kishúg az olyan, mintha a barátnak is családtagja lenne, tehát nagybetűs tabu. Másodsorban nagyon értékelem, hogy a szerző meg merte lépni a második tabu témát is a történetben, mégpedig Preston munkáját illetően.
Preston nehéz körülmények között nőtt fel és mindig is duplán meg kellett küzdenie a mindennapokét. Az anyja alkoholista, gyakorlatilag alkalmatlan a gyereknevelésre, de Preston igyekszik mindennel ellátni őket, hogy a gyermekvédelem ne szakítsa el egymástól a családot, ugyanis három kisebb testvére lakik a lakókocsiban az anyjukkal. Rendszeresen bevásárol nekik és fizeti a csekkeket. Mellette saját kuckót bérel, egyetemre jár és sportol. Jogosan teszed fel a kérdést, vajon miből tartja fent magát? Erre kíváncsiak a barátai is, de valahogy elhárítja a kérdést, ez az ő nagy titka..
Amanda bátyja árnyékában nőtt fel, és már kezd az idegeire menni, hogy szinte gyerekként kezelik. Ő egy édes, jólnevelt kislány, aki pontosan tudja, milyen a tiltott szerelem, hiszen évek óta rabja Prestonnak, aki szinte észre sem veszi. Látszólag. Mert valójában nagyon nehezen tudja távol tartani magát Amandától, csakis azt tudja mondogatni magában, hogy ő nem érdemli meg ezt az ártatlan lányt. De a sors mégis egymás felé sodorja őket, ami a várható katasztrófához vezet.
Preston képes összetörni az olvasók szívét a gondolataival, mennyit vívódik ezen. Kilátástalannak látja a helyzetet a testvérei miatt. És ott van a barátsága Marcus-al, aki sokkal inkább egy testvér a számára. Bevallom, imádom ha egy pasi a saját levében fő! Nos, ez itt megvalósul! Ez a pasi érzelmeket vált ki az olvasóból, kész, ennyi. Egy pici tüske maradt bennem, mert túllő a célon, de egyébként imádnivaló.
Beszéljünk a szexről… Erről egy mondatot írhatok: Preston veri a sorozat eddigi pasijait, és ezzel azt hiszem sokat elmondtam róla, nagyjából mindent.
Összességében azt kaptam, amit vártam Abbi Glines-től, egy szexi párt, jó sok szívfájdalmat, ellentételezésként jó sok szexi jelenetet.

1 hozzászólás
>!
Deziréé
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

NEM, NEM ÉS NEM!!! Hihetetlen, hogy már vége. Még úgy olvasnám. :D Túl rövid volt.
Annyit mosolyogtam és nevettem. Hjaj. Nagy sóhajjal tettem le a könyvet. Nem igaz, hogy vége. Túl gyorsan haladtam vele, de egyszerűen nem lehetett letenni.
Kicsit nekem túl gyorsan történtek a dolgok, de így utólag nem bánom.
Eddig is tudtam, de most már biztosan tudom, hogy nem akarom, hogy befejeződjön ez a sorozat, rengeteg részt akarok még. Úgy érzem erre a sorozatra nem tudok ráunni.

>!
Pillecukorkám
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Ez volt a legjobb rész! Nagyon aranyos és megindító volt! Olyan cuki meg minden az egész történet! Mikor megláttam csak magamhoz öleltem és sikítottam és most hogy vége ugyan ezt teszem! Nagyon jó volt az elejétől kezdve! :D ♥

>!
loveQhuay P
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Elég hullámzó a sorozat, némelyik rész jó, más meg nem annyira. Nekem ezzel most kifejezetten nem volt bajom, jó könyv volt.

Kicsit felszínesnek mondanám Amandát, mert nem sokat tudtuk meg róla és az érzéseiről, azt leszámítva, hogy Preston bármit tett vagy mondott, ő fülig bele volt zúgva. Ilyen nincs.
Preston már erősebb karakter volt, tekintve hogy neki volt mocska amit tikolt Amanda elől, de ő tényleg szeretni való karakterré nőtte ki magát.
Plusz pozitívum, hogy Willow és Marcus esküvőjére most került sor, és sokat szerepeltek ők is. A gyerekek is sokat dobtak a történeten, és egyáltalán nem számítottam arra a megoldásra hogy spoiler.

Továbbra is szeretem a sorozatot, várom a folytatásokat!

2 hozzászólás
>!
B_Vivien_Kitti P
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Jó volt, de nem a legjobb :/
Érdekes, hogy nekem eddig az első rész tetszik a legjobban :D
Preston karaktere viszont határozottan az egyik legjobb a sorozatban.
A munkája érdekes, eddig csak egy ilyen szakmával találkoztam, de az a pasi egy 300-350 éves vámpír volt, Bones XD
Amanda viszont kicsit idegesített az elején, főleg miatta lett csak 4 csillagos a könyv.

>!
Evika82 P
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Nagyon tetszett. Szinte le sem tudtam tenni. Éjszakába nyúlóan olvastam. :)
Úgy kellett megreguláznom magam, hogy most már tényleg tedd le Éva!! Holnap is lesz nap! Teljesen magával ragadott a történet. Igen voltak hibái, megvoltak benne a megszokott klisék, de engem ez egyáltalán nem zavart. Olvastatta magát a könyv, faltam a sorokat. Nagyon drukkoltam azért, hogy Preston és Amanda végül egymás mellett kössön ki.
spoiler

>!
SzAngelika
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

     „Hogy szerethetsz valakit, akivel soha nem lehetsz teljesen őszinte?”

Ahogy a korábbiak, úgy ez a Sea Breeze kötet is olvastatta magát; újabb érzékiséggel meghintett, könnyed és habos kis rózsaszín románcot kaptunk.
A történet mellett szól, hogy ha csak érintőlegesen, de azért felvet egy szerintem roppant elgondolkodtató problémát. Csak kár, hogy az írónő ismét visszarettent attól, hogy valódi mélységet vive a regényébe alaposan ki is fejtse ezt az édekes és kényes kérdést.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2017/04/abbi-glines-j…

3 hozzászólás
>!
Kitti_Kinczer P
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Wáó! Még egyszer is csak azt tudom mondani WÁÓ!
Imádtam!
Megszerettem Amandát aki eddig inkább közömbös volt számomra, sosem szerepelt annyit, hogy el tudjam dönteni kedvelem-e vagy sem, sőt annyira erős karakternek sem éreztem, hogy eszembe jusson gondolkodni azon kedvelem-e. Hát meg kedveltem, jóóó a végén egy kicsit nyafogott, de hát teljesen jogosan volt bizonytalan magában és Prestonban is szerintem.
Preston! Hát igen… azt hiszem tényleg nincs olyan nő aki őt ne szeretné. Most mondhatnám, hogy milyen hibái vannak, hogy milyen a karaktere, meg a fejlődése, meg minden félét, de aki olvasta tudja milyen az élete, lehet őt hibáztatni, de én nem tudom. Azt hiszem én is olyan hamar megbocsátottam neki mint Manda.
Nagyon szerettem ezt a történetet, izgalmas volt és magával ragadó, engem elragadott teljesen… :)

>!
ap358 P
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Egyszerűen imádtam a történet vázát.
Amanda ártatlansága és az évek óta tartó rajongása a bátyja legjobb barátja után még nem lenne újdonság, de Preston teljesen felkavarja az állóvizet. A fiú háttere, a körülményei és a munkája tabu és szívszorító. Szerettem azokat a részeket, ahol együtt voltak Preston testvéreivel, a korábbi könyvek alapján ilyen gondoskodást nem reméltem volna tőle.
A prológus után kíváncsian faltam a betűket, hogy ezt hogyan fogják rendbe hozni, de a folytatáshoz képest ez a legkisebb problémájuk. Utána jön a lényeg.
Eddig Cage volt a kedvencem, de Preston őt is überelte.
Mégis űr maradt bennem, mert összecsapottnak éreztem a végét. Túl gyorsnak találtam a lezárást, még több drámát vártam és szívesen olvastam volna még.

>!
Nickola
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Vegyes érzéseim vannak ezzel a könyvvel kapcsolatban. Tetszett is de nem is. Olyan érzésem volt mintha az írónő sietett volna valahova és septében írta volna meg a könyvet. Gyors volt minden, összecsapott, részletesebben is leírhatta volna a dolgokat. A gyerekek elhelyezése is furán oldódott meg, gyorsan elvart azt a szálat is Abbi.
A befejezési se volt a legjobb.
Igazából jóindulatból adtam 4 csillagot, aki egy egyszuszra kiolvasható könyvet akar annak ajánlom csak!


Népszerű idézetek

>!
SzAngelika 

A válaszokat néha a szívünk adja meg. Csak nagyon kell figyelnünk rá.

259. oldal

>!
Sheila_7

A szív (…) nem érzékeli, hogy hazudtak neki. Az még mindig tovább szeret.

>!
kellyolvas P

Mindig is az volt a legegyszerűbb, ha hagytam, hogy mindenki azt higgye, egyik partiról a másikra élek. Ez elfedte a valóságot. Élveztem, hogy úgy tehetek, gondtalan életet élek. Mindig is jobbnak tűnt az igazságnál. De rettenetesen fájt elhitetnem Amanda Hardyval, hogy egy felszínes senkiházi vagyok.

>!
kellyolvas P

Kiszálltam az öléből, és egy darabig csak álltam előtte, miközben hátranyúltam a kezemmel, és lehúztam a ruhám cipzárját, aztán hagytam, hogy a földre hulljon.
– Uram atyám – suttogta Preston.
Nem volt alattam melltartó, és a legkisebb bugyimat vettem fel, amit reggel találtam. Épp le akartam hajolni, hogy levegyem a csizmámat, amikor Preston előrehajolt, és megfogta a karom.
– Hagyd magadon a csizmát!

>!
ap358 P

Ahogy rájöttem, hogy nem bírok hazudni neki, mert szeretem, ő is rájött, hogy nem szerethet egy hazugságot.

245. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Preston Drake
>!
nóraaa

Szerelmes voltam belé. Összetörte a szívem, de még mindig szerettem.

>!
nóraaa

Nem fogok sírni miatta. Nem fogok. Soha nem volt az enyém, nem igazán.

Kapcsolódó szócikkek: Amanda Hardy
>!
nagara

Dühös volt, de még így is gyönyörű. A haját lófarokban hátrafogta, sortot és pólót viselt. Semmi smink. Tökéletesen nézett ki.

67. oldal

>!
nóraaa

Én szeretnék megváltozni. Miattad mindent meg akarok változtatni. De nem tehetem.


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Amanda Hardy · Preston Drake


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Origin
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
Cassandra Clare: Üvegváros
Kerstin Gier: Smaragdzöld
Richelle Mead: A halál csókja
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: Tűz
Helena Silence: Ezüsthíd
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka / Tűzrózsa
Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!