!

Te ​vagy nekem a jelen (Sea Breeze 4.) 7 csillagozás

Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen
2.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Preston ​Drake vonzó és megnyerő, ráadásul egy igazi rosszfiú. Nem okoz neki gondot, hogy bármelyik nőt az ujjai köré csavarja, és ezt ki is használja. Tipikusan olyan srác, akitől egy okos lány távol tartja magát. De valóban ez az igazi énje? Amanda Hardy szíve már egy jó ideje vadul dobog a bátyja haverjáért, Prestonért. De a lány azt kívánja, bárcsak ne remegnének meg a térdei minden egyes alkalommal, amikor meglátja a fiút. Gyűlöli, hogy a szíve őrült iramban kezd verni, valahányszor Preston megereszt felé egy mosolyt. Nem tud ellenállni neki. Az ismerősök aggódva figyelik az eseményeket. Senki sem akarja, hogy együtt legyenek. Sem Amanda bátyja, Marcus, akinek a házassága lassan menthetetlenné válik, sem Preston haverjai. Túl sokat tudnak a srác sötét oldaláról. Még maga Preston is tudja, hogy nem elég jó a lánynak. Mindennek ellenére Amanda mégis úgy érzi, több van amögött, amit Preston mutat a világnak, és elhatározza, felfedi, milyen titkok rejtőznek a csábító, kék… (tovább)

Eredeti mű: Abbi Glines: Just for Now

>!
Maxim, 2017
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617336 · Fordította: Beck Anita

Hirdetés

Kedvencelte 3

Most olvassa 7

Várólistára tette 58

Kívánságlistára tette 60

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
kellyolvas P
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Úgy érzem, ez megosztó történet lesz még az AG fanok között is, de nekem nagyon is bejött! Először is odavagyok a tiltott szerelmekért. Itt ugye az a felállás, hogy Amanda évek óta szerelmes a bátyja legjobb barátjába. Viszont ez egy általánosan bevett dolog a barátoknál, hogy a kishúg az olyan, mintha a barátnak is családtagja lenne, tehát nagybetűs tabu. Másodsorban nagyon értékelem, hogy a szerző meg merte lépni a második tabu témát is a történetben, mégpedig Preston munkáját illetően.
Preston nehéz körülmények között nőtt fel és mindig is duplán meg kellett küzdenie a mindennapokét. Az anyja alkoholista, gyakorlatilag alkalmatlan a gyereknevelésre, de Preston igyekszik mindennel ellátni őket, hogy a gyermekvédelem ne szakítsa el egymástól a családot, ugyanis három kisebb testvére lakik a lakókocsiban az anyjukkal. Rendszeresen bevásárol nekik és fizeti a csekkeket. Mellette saját kuckót bérel, egyetemre jár és sportol. Jogosan teszed fel a kérdést, vajon miből tartja fent magát? Erre kíváncsiak a barátai is, de valahogy elhárítja a kérdést, ez az ő nagy titka..
Amanda bátyja árnyékában nőtt fel, és már kezd az idegeire menni, hogy szinte gyerekként kezelik. Ő egy édes, jólnevelt kislány, aki pontosan tudja, milyen a tiltott szerelem, hiszen évek óta rabja Prestonnak, aki szinte észre sem veszi. Látszólag. Mert valójában nagyon nehezen tudja távol tartani magát Amandától, csakis azt tudja mondogatni magában, hogy ő nem érdemli meg ezt az ártatlan lányt. De a sors mégis egymás felé sodorja őket, ami a várható katasztrófához vezet.
Preston képes összetörni az olvasók szívét a gondolataival, mennyit vívódik ezen. Kilátástalannak látja a helyzetet a testvérei miatt. És ott van a barátsága Marcus-al, aki sokkal inkább egy testvér a számára. Bevallom, imádom ha egy pasi a saját levében fő! Nos, ez itt megvalósul! Ez a pasi érzelmeket vált ki az olvasóból, kész, ennyi. Egy pici tüske maradt bennem, mert túllő a célon, de egyébként imádnivaló.
Beszéljünk a szexről… Erről egy mondatot írhatok: Preston veri a sorozat eddigi pasijait, és ezzel azt hiszem sokat elmondtam róla, nagyjából mindent.
Összességében azt kaptam, amit vártam Abbi Glines-től, egy szexi párt, jó sok szívfájdalmat, ellentételezésként jó sok szexi jelenetet.

>!
SzAngelika 
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

     „Hogy szerethetsz valakit, akivel soha nem lehetsz teljesen őszinte?”

Ahogy a korábbiak, úgy ez a Sea Breeze kötet is olvastatta magát; újabb érzékiséggel meghintett, könnyed és habos kis rózsaszín románcot kaptunk.
A történet mellett szól, hogy ha csak érintőlegesen, de azért felvet egy szerintem roppant elgondolkodtató problémát. Csak kár, hogy az írónő ismét visszarettent attól, hogy valódi mélységet vive a regényébe alaposan ki is fejtse ezt az édekes és kényes kérdést.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2017/04/abbi-glines-j…

2 hozzászólás
>!
Poradri P
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Ez volt a legjobb eddig a sorozat részei közül! Imádtam azt birtoklási vágyat amit Preston mutatott, illetve magát Prestont is
Amanda egy kedves, szerethető lány, aki szintén belopta magát a szívembe. Remélem a sorozat folytatásában kiderül hogy mi lesz velük a továbbiakban.


Népszerű idézetek

>!
kellyolvas P

Mindig is az volt a legegyszerűbb, ha hagytam, hogy mindenki azt higgye, egyik partiról a másikra élek. Ez elfedte a valóságot. Élveztem, hogy úgy tehetek, gondtalan életet élek. Mindig is jobbnak tűnt az igazságnál. De rettenetesen fájt elhitetnem Amanda Hardyval, hogy egy felszínes senkiházi vagyok.

>!
SzAngelika 

A válaszokat néha a szívünk adja meg. Csak nagyon kell figyelnünk rá.

259. oldal

>!
Sheila_7

A szív (…) nem érzékeli, hogy hazudtak neki. Az még mindig tovább szeret.

>!
kellyolvas P

Kiszálltam az öléből, és egy darabig csak álltam előtte, miközben hátranyúltam a kezemmel, és lehúztam a ruhám cipzárját, aztán hagytam, hogy a földre hulljon.
– Uram atyám – suttogta Preston.
Nem volt alattam melltartó, és a legkisebb bugyimat vettem fel, amit reggel találtam. Épp le akartam hajolni, hogy levegyem a csizmámat, amikor Preston előrehajolt, és megfogta a karom.
– Hagyd magadon a csizmát!


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Origin
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
Cassandra Clare: Üvegváros
Kerstin Gier: Smaragdzöld
Richelle Mead: A halál csókja
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: Tűz
Helena Silence: Ezüsthíd
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka / Tűzrózsa
Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!