Te ​vagy nekem a jelen (Sea Breeze 4.) 175 csillagozás

Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Preston ​Drake vonzó és megnyerő, ráadásul egy igazi rosszfiú. Nem okoz neki gondot, hogy bármelyik nőt az ujjai köré csavarja, és ezt ki is használja. Tipikusan olyan srác, akitől egy okos lány távol tartja magát. De valóban ez az igazi énje? Amanda Hardy szíve már egy jó ideje vadul dobog a bátyja haverjáért, Prestonért. De a lány azt kívánja, bárcsak ne remegnének meg a térdei minden egyes alkalommal, amikor meglátja a fiút. Gyűlöli, hogy a szíve őrült iramban kezd verni, valahányszor Preston megereszt felé egy mosolyt. Nem tud ellenállni neki. Az ismerősök aggódva figyelik az eseményeket. Senki sem akarja, hogy együtt legyenek. Sem Amanda bátyja, Marcus, akinek a házassága lassan menthetetlenné válik, sem Preston haverjai. Túl sokat tudnak a srác sötét oldaláról. Még maga Preston is tudja, hogy nem elég jó a lánynak. Mindennek ellenére Amanda mégis úgy érzi, több van amögött, amit Preston mutat a világnak, és elhatározza, felfedi, milyen titkok rejtőznek a csábító, kék… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2017
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617336 · Fordította: Beck Anita
>!
Maxim, Szeged, 2017
296 oldal · ISBN: 9789634993544 · Fordította: Beck Anita
>!
Maxim, Szeged, 2017
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617336 · Fordította: Sárossy-Beck Anita

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Cage York · Amanda Hardy · Preston Drake


Kedvencelte 13

Most olvassa 6

Várólistára tette 85

Kívánságlistára tette 78

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Te jó ég, mi volt ez?
Leginkább fintorogtam olvasás közben. Kicsit úgy éreztem, hogy mindenki megbolondult. Ez a túlzott testvéri szeretet is gázos. Hiába volt Prestonnak fűvel-fával múltja, láthatóan megváltozott. Nem szeretem a túlzott felhajtást, az ilyen dolgok felett… Az ilyen „tiltott” szerelmes könyvekben mindig meg akarják mondani a főszereplőnek, hogy mit csináljon, holott, nem sok köze van hozzá a beleszólónak, max a jóakarata miatt kotnyeles. Nem Marcusnak kell Prestonnal együtt lenni, hanem Mandának, akkor hagy döntse el ő maga, hogy mit akar. Nincs baj azzal, ha a testvér elmondja a véleményét a kapcsolatról, de ez „ jaj mi lesz ha Marcus megtudja, jaj mi lesz, hogy lesz” 200 oldalon keresztül KIKÉSZÍT. Nekem ez nem szimpatikus, de nyilván kellett valami, amin össze tud ugrani mindenki mindenkivel.. Mandával nem volt problémám, talán néhol túl hisztisre sikerült. Azok a részek pedig, ahol abbamaradt a fintorgásom, egyértelműen a gyerekekről szóltak, akik nagyon édesek és feldobták a könyvet.

kellyolvas P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Úgy érzem, ez megosztó történet lesz még az AG fanok között is, de nekem nagyon is bejött! Először is odavagyok a tiltott szerelmekért. Itt ugye az a felállás, hogy Amanda évek óta szerelmes a bátyja legjobb barátjába. Viszont ez egy általánosan bevett dolog a barátoknál, hogy a kishúg az olyan, mintha a barátnak is családtagja lenne, tehát nagybetűs tabu. Másodsorban nagyon értékelem, hogy a szerző meg merte lépni a második tabu témát is a történetben, mégpedig Preston munkáját illetően.
Preston nehéz körülmények között nőtt fel és mindig is duplán meg kellett küzdenie a mindennapokét. Az anyja alkoholista, gyakorlatilag alkalmatlan a gyereknevelésre, de Preston igyekszik mindennel ellátni őket, hogy a gyermekvédelem ne szakítsa el egymástól a családot, ugyanis három kisebb testvére lakik a lakókocsiban az anyjukkal. Rendszeresen bevásárol nekik és fizeti a csekkeket. Mellette saját kuckót bérel, egyetemre jár és sportol. Jogosan teszed fel a kérdést, vajon miből tartja fent magát? Erre kíváncsiak a barátai is, de valahogy elhárítja a kérdést, ez az ő nagy titka..
Amanda bátyja árnyékában nőtt fel, és már kezd az idegeire menni, hogy szinte gyerekként kezelik. Ő egy édes, jólnevelt kislány, aki pontosan tudja, milyen a tiltott szerelem, hiszen évek óta rabja Prestonnak, aki szinte észre sem veszi. Látszólag. Mert valójában nagyon nehezen tudja távol tartani magát Amandától, csakis azt tudja mondogatni magában, hogy ő nem érdemli meg ezt az ártatlan lányt. De a sors mégis egymás felé sodorja őket, ami a várható katasztrófához vezet.
Preston képes összetörni az olvasók szívét a gondolataival, mennyit vívódik ezen. Kilátástalannak látja a helyzetet a testvérei miatt. És ott van a barátsága Marcus-al, aki sokkal inkább egy testvér a számára. Bevallom, imádom ha egy pasi a saját levében fő! Nos, ez itt megvalósul! Ez a pasi érzelmeket vált ki az olvasóból, kész, ennyi. Egy pici tüske maradt bennem, mert túllő a célon, de egyébként imádnivaló.
Beszéljünk a szexről… Erről egy mondatot írhatok: Preston veri a sorozat eddigi pasijait, és ezzel azt hiszem sokat elmondtam róla, nagyjából mindent.
Összességében azt kaptam, amit vártam Abbi Glines-től, egy szexi párt, jó sok szívfájdalmat, ellentételezésként jó sok szexi jelenetet.

1 hozzászólás
Deziréé>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

NEM, NEM ÉS NEM!!! Hihetetlen, hogy már vége. Még úgy olvasnám. :D Túl rövid volt.
Annyit mosolyogtam és nevettem. Hjaj. Nagy sóhajjal tettem le a könyvet. Nem igaz, hogy vége. Túl gyorsan haladtam vele, de egyszerűen nem lehetett letenni.
Kicsit nekem túl gyorsan történtek a dolgok, de így utólag nem bánom.
Eddig is tudtam, de most már biztosan tudom, hogy nem akarom, hogy befejeződjön ez a sorozat, rengeteg részt akarok még. Úgy érzem erre a sorozatra nem tudok ráunni.

ZitussKa>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Nem volt ez rossz, de csak nagy dünnyögve tudnám romantikusnak nevezni. Azért olvastam Abbitől mert a megszokott önfeledt rózsaszín ködbe akartam veszni, hogy a könyv által picit feldobódjak. De a vérnyomásomat nyomta meg csupán, amit én sajnálok a legjobban.
Volt ebben potenciál, nem véletlenül ugrottam neki rögtön a negyedik résznek, kihagyva a harmadikat. Érdekelt Preston és az elején kedveltem is. De az őszinteség minimális hiánya, a képmutatás és az általa használt kettős mérce (túlzott önsajnálattal nem is gyarapítom a listát), végtelenül untatott egy idő után. Nem a hivatásával volt a gond, legalábbis nálam vajmi keveset számított a személyéhez képest. De itt először értelmet nyert a más könyvekben is sokszor hangoztatott „jobbat érdemelsz nálam” mondat.
Amanda tényleg fényévekkel jobbat érdemelt volna. Őt szerettem.
Egynek elment.

Pillecukorkám>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Ez volt a legjobb rész! Nagyon aranyos és megindító volt! Olyan cuki meg minden az egész történet! Mikor megláttam csak magamhoz öleltem és sikítottam és most hogy vége ugyan ezt teszem! Nagyon jó volt az elejétől kezdve! :D ♥

loveQhuay>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Elég hullámzó a sorozat, némelyik rész jó, más meg nem annyira. Nekem ezzel most kifejezetten nem volt bajom, jó könyv volt.

Kicsit felszínesnek mondanám Amandát, mert nem sokat tudtuk meg róla és az érzéseiről, azt leszámítva, hogy Preston bármit tett vagy mondott, ő fülig bele volt zúgva. Ilyen nincs.
Preston már erősebb karakter volt, tekintve hogy neki volt mocska amit tikolt Amanda elől, de ő tényleg szeretni való karakterré nőtte ki magát.
Plusz pozitívum, hogy Willow és Marcus esküvőjére most került sor, és sokat szerepeltek ők is. A gyerekek is sokat dobtak a történeten, és egyáltalán nem számítottam arra a megoldásra hogy spoiler.

Továbbra is szeretem a sorozatot, várom a folytatásokat!

2 hozzászólás
SzAngelika>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

     „Hogy szerethetsz valakit, akivel soha nem lehetsz teljesen őszinte?”

Ahogy a korábbiak, úgy ez a Sea Breeze kötet is olvastatta magát; újabb érzékiséggel meghintett, könnyed és habos kis rózsaszín románcot kaptunk.
A történet mellett szól, hogy ha csak érintőlegesen, de azért felvet egy szerintem roppant elgondolkodtató problémát. Csak kár, hogy az írónő ismét visszarettent attól, hogy valódi mélységet vive a regényébe alaposan ki is fejtse ezt az édekes és kényes kérdést.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2017/04/abbi-glines-j…

3 hozzászólás
_Leelan_>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Jó volt, de nem a legjobb :/
Érdekes, hogy nekem eddig az első rész tetszik a legjobban :D
Preston karaktere viszont határozottan az egyik legjobb a sorozatban.
A munkája érdekes, eddig csak egy ilyen szakmával találkoztam, de az a pasi egy 300-350 éves vámpír volt, Bones XD
Amanda viszont kicsit idegesített az elején, főleg miatta lett csak 4 csillagos a könyv.

Evika82 P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Nagyon tetszett. Szinte le sem tudtam tenni. Éjszakába nyúlóan olvastam. :)
Úgy kellett megreguláznom magam, hogy most már tényleg tedd le Éva!! Holnap is lesz nap! Teljesen magával ragadott a történet. Igen voltak hibái, megvoltak benne a megszokott klisék, de engem ez egyáltalán nem zavart. Olvastatta magát a könyv, faltam a sorokat. Nagyon drukkoltam azért, hogy Preston és Amanda végül egymás mellett kössön ki.
spoiler

Viktória_Erdei P>!
Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Az előző részt már nagyon régen olvastam, így nem emlékszem mi volt az előző részekben. Preston anyja elviselhetetlen volt, viszont a kis Daisy annyira cuki volt. Preston nem lett kedvenc. Nem bírja elviselni, hogy Amandát akár egy másik pasi is megérintheti, viszont az ő „munkája” meg, hogy más nőket is „megérint”. Számomra kicsit birtokló személyiség Preston.


Népszerű idézetek

SzAngelika>!

A válaszokat néha a szívünk adja meg. Csak nagyon kell figyelnünk rá.

259. oldal

2 hozzászólás
Sheila_7 I>!

A szív […] nem érzékeli, hogy hazudtak neki. Az még mindig tovább szeret.

1 hozzászólás
kellyolvas P>!

Mindig is az volt a legegyszerűbb, ha hagytam, hogy mindenki azt higgye, egyik partiról a másikra élek. Ez elfedte a valóságot. Élveztem, hogy úgy tehetek, gondtalan életet élek. Mindig is jobbnak tűnt az igazságnál. De rettenetesen fájt elhitetnem Amanda Hardyval, hogy egy felszínes senkiházi vagyok.

kellyolvas P>!

Kiszálltam az öléből, és egy darabig csak álltam előtte, miközben hátranyúltam a kezemmel, és lehúztam a ruhám cipzárját, aztán hagytam, hogy a földre hulljon.
– Uram atyám – suttogta Preston.
Nem volt alattam melltartó, és a legkisebb bugyimat vettem fel, amit reggel találtam. Épp le akartam hajolni, hogy levegyem a csizmámat, amikor Preston előrehajolt, és megfogta a karom.
– Hagyd magadon a csizmát!

nóraaa>!

Szerelmes voltam belé. Összetörte a szívem, de még mindig szerettem.

nagara>!

Dühös volt, de még így is gyönyörű. A haját lófarokban hátrafogta, sortot és pólót viselt. Semmi smink. Tökéletesen nézett ki.

67. oldal

nóraaa>!

Én szeretnék megváltozni. Miattad mindent meg akarok változtatni. De nem tehetem.

ap358 P>!

Ahogy rájöttem, hogy nem bírok hazudni neki, mert szeretem, ő is rájött, hogy nem szerethet egy hazugságot.

245. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Preston Drake
Viktória_Erdei P>!

Preston úgy vigyorgott rám, ahogy mindig szokott. Szemmel láthatóan jól szórakozott. Nem látott bennem mást, csak a legjobb barátja, Marcus Hardy ártatlan kishúgát. Hogy ez milyen közhelyes! Megszámolni se tudnám, hány ócska szerelmes regényt olvastam arról, hogy egy kislány reménytelenül szerelmes lesz a bátyja legjobb barátjába. Se szeri, se száma, annyit.

8. oldal, Prológus

Viktória_Erdei P>!

Daisy izgatottan ugrálni kezdett örömében. – Igen, igen! Jó lesz. – Aztán újra felém fordult: – Neked csak ebben a juhában tetszik Pjcston, vagy bájmiben? – Az őszinte kérdés hallatán mosolyognom kellett. Úgy látom, valóban kampányolni fog azért, hogy a bátyja minden nap ezt a ruhát vegye fel, csak hogy újra láthasson. És ha eddig még nem lopta volna be magát a szívembe, ezzel garantáltan megtette.
– Az a helyzet, Daisy, hogy Preston bármiben tetszik nekem. Csak véletlenül most kapott rajta, hogy megbámultam.
Daisy tekintete elkerekedett, és hatalmas mosoly jelent meg az arcán, ahogy megint Prestonra nézett. – Tetszel neki, és Manda nagyon szép és ajanyos.
Tisztára úgy viselkedett, mint egy kerítőnő. Ennél aranyosabb dolgot soha életemben nem láttam.

188. oldal, 15. fejezet


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Probst: Érdekházasság
L. J. Shen: Sparrow
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
B. N. Toler: Lélekvesztők
J. A. Redmerski: A soha határa
Sarah Addison Allen: A varázslat tava
Sarah Dessen: Altatódal
Vi Keeland: Egomániás
Lisa Kleypas: A kék szemű ördög