Never ​Too Far (Too Far 2.) (Rosemary Beach 2.) 44 csillagozás

Abbi Glines: Never Too Far Abbi Glines: Never Too Far

He had held a secret that destroyed her world.

Everything she had known was no longer true.

Blaire couldn’t stop loving him but she knew she could never forgive him.
Now, she was back home and learning to live again. Moving on with life… until something happened to send her world spinning once again.
What do you do when the one person you can never trust again is the one that you need to trust so desperately?

You lie, hide, avoid, and pray that your sins never find you out.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
306 oldal · ASIN: B00BLBK1QK
>!
272 oldal · ISBN: 1476776016

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Rush Finlay · Blaire Wynn · Grant Carter


Kedvencelte 8

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Szilvi00 P
Abbi Glines: Never Too Far

Rush! Rush! Rush! Kicsit be vagyok zsongva! Nagyon szórakoztatóra sikeredett a folytatás! Engem teljesen levett a lábamról ez a rész, ami valószínűleg annak tudható be, hogy Rush szemszögét is megismerhettem. Imádnivalóan igyekezett helyesen cselekedni, de azért még van hova fejlődnie. Rosszfiús oldalának viszont már se híre, se hamva nem volt. Blaire-t ugyanúgy kedveltem mint az első részben. Minden tiszteletem az övé, amiért még nem pofozta fel Nan-t.

>!
csillagka P
Abbi Glines: Never Too Far

Még mindig értem, csak éppen azt nem értem, hogy miért?
A terhességi hormonok fura jószágok, vannak akiből a legjobbat és sajnos akikből a legrosszabbat hozzák ki. Braire rossz felé változott, a tökös, együttérző kislányból egy teljesen önző, nyafka-macskává, nem tett jót neki. Mindenki az ő kényelmét keresi, ilyen munkahely nekem is el kell volna mikor vártam a lányomat. Akkor dolgozik amikor akar, és általában a nagy féltékenységi önmarcangolás mellett a legkevésbé sincs ideje rá. Rush feje kicsit tisztább, ő legalább tudja mit akar és ezért mindent meg is tesz. Végre az ő fejébe is beleláttunk. A család pedig menjen a francba. Az a bizonyos Rocksztár apuka pedig már szinte említve sincs. Kicsit kaotikus és sokkal kevésbé additív mint az előző rész. By by, Rosemary Beach, egyszer lehet visszatérek, most másfelé visz a szél.

1 hozzászólás
>!
Nono_Tamas 
Abbi Glines: Never Too Far

Nagyon tetszett ez a rész is,és jó volt angolul olvasni, megértettem a dolgokat! ❤
Rush és Blaire a bestek természetesen, és imádtam,hogy Rush mindent meg tett,hogy Blairet visszakapja!
Várom a következő részt omg.
„I could love this man and be happy with him the rest of my life. I just hoped I got the chance.”

>!
Tufuka
Abbi Glines: Never Too Far

Imádtam ezt a részt is, nézze nekem el mindenki, de rajongóvá váltam.
Oh Rush…rég volt olyan szereplő akit egyszerre szerettem volna orrba vágni, és megölelni. Időnként olyan édes volt, hogy elolvad tőle az ember, de időnként olyan idióta, hogy vertem a fejem a falba.
Én Blaire-t nagyon kedvelem, már az első részben is így volt, és itt is. Szerintem nagyon aranyos lány, aki kissé talán bizonytalan, és mindig a legrosszabbra számít, de olyan kis jólelkű. Ritka az ilyen karakter.
Woods a szívem csücske, imádom. Abbi olyan jó mellékszereplőket alkot. Grant és Bethy is nagyon szerethető. Nagyon drukkolok Bethy-nek, hogy boldog legyen.
A gyenge láncszem Nan, nagyon utálom szegényt. Egy lány az ő helyzetében nem így viselkedik, legalábbis az nem, akinek van egy kis agya és felfogja, hogy ki is valójában a hibás a helyzetéért. Ráadásul, amik kiderültek a könyv végén, kicsit átértékelik a dolgot, hogy pontosan kit is kellene főképp utálnia, és megmondom, hogy az nagyon nem Blaire….
Ohh igen, és végre ez a könyv váltott POV-ba íródott, imádtam Rush gondolatait is olvasni. Bár megjelent a Rush Too Far, szóval az első rész esetében is lesz végre lehetőségem, hogy megtudjam, mi is jár Rush fejében. ;)

>!
Ittimi78
Abbi Glines: Never Too Far

Ez a rész is nagyon jó volt, bár az elsőt nem tudta megközelíteni.
Nagyon örülök, hogy volt folytatás, mert rossz érzés lett volna, ha végül nem fordul minden jóra :)

Azt gondolom, hogy lehetett volna az első rész talán kicsit hosszabb és befejezett, függővég nélkül, ahelyett, hogy két kötetesre van írva. A békülést kicsit rövidebbre véve.

De nem baj, mert annyira jó őket olvasni :DDD Főleg úgy, hogy most már Rush gondolataiba is bekukucskálhattunk :)

Ahhh… kár, hogy vége ennek a könyvnek is…

>!
Toffy_Sentellion
Abbi Glines: Never Too Far

Nem volt annyira jó, mint az első, de rossz sem volt. :D Mostani hangulatomban pont jó.

>!
molybarby
Abbi Glines: Never Too Far

Ez de jó volt :) Már az első részét is imádtam, de valahogy mindig többet és többet akarok belőle. Igaz, nem angolul olvastam hanem szlovákul (sajnos ilyen opciót nem találtam a könyvek között), mégis, ó Rush, nekem is kell egy ilyen pasi :D Annyira édes. Igazából az egész történetben Nanon voltam kiakadva, akinek legszívesebben fejbe vágtam volna valamivel. Hogy lehet valaki ennyire értetlen? Beth és Woods pedig a legjobb fej (barát) a világon :)

9 hozzászólás
>!
Cyby
Abbi Glines: Never Too Far

Méltó folytatása az első résznek, ez is 5 csillagot kap. :) Jobban tetszett benne, hogy végre Rush szemszögéből is láthattuk az eseményeket és megtudhattuk, hogy ő mit érez Blaire iránt. Lehet, hogy valakinek már túlontúl csöpögősek voltak Rush érzelmei, de nekem még bőven belefért, imádtam. Blaire egy kicsit „idegesített” már a vége felé, hogy mindenen megsértődött, amit Rush csinált és nem volt olyan oldal, amikor ne azon gondolkozott volna, hogy ő most elmegy és elhagyja a várost, de még ez sem tudta elvenni a kedvemet. ;)

>!
esztikriszti
Abbi Glines: Never Too Far

Az első rész jobban tetszett.

Negatívum: Blaire tehetetlensége (az első résszel szemben), Rush soooook-sok ígérete, Nan (kikészített) , túlzásnak éreztem a csavart

Pozitívum: Woods, Bethy, Rush szemszögéből is láthattuk a dolgokat

>!
colecordium
Abbi Glines: Never Too Far

Hát ez csalódás volt. Nem szeretem az ilyen könyveket. (Nem akarom lelőni a spoilert, ezért nem írom, hogy milyeneket) Blaire is csalódást, okozott, szinte semmit nem láttam abból az erős lányból, aki az első részben volt. Folyton csak felelőtlen dolgokat csinált, vagy azzal volt elfoglalva, hogy ő nem elég jó, mert nem gazdag.
Rush-t viszont megszerettem. Bár volt egy-két dolga, ami nem tetszett, de végig Blaire-nek próbált bizonyítani, aki ezt egyáltalán nem értékelte.
Örültem Woodsnak (még ha az az érzésem is volt, hogy talán még mindig Blaire-t szeretné) és Grant-nek, jó, hogy ott voltak Blaire-nek, mint barátok. Csakúgy, mint Bethy.
Bár a vége nem igazán volt cliffhanger, még így sem tudta annyira felhozni. Sajnálom, de ennek ellenére folytatni fogom.


Népszerű idézetek

>!
Cyby

“Listen to me, Blaire. If you try to go anywhere I will chase you down. I will become your shadow. I won’t let you out of my sight because I can’t live without you. I made so many damn mistakes with you I don’t even want to try and count them but I am going to start making things right from here on out. I swear to you that this won’t happen again. I know now that this is where I’m supposed to be. No more lies. Just us.”

Kapcsolódó szócikkek: Rush Finlay
>!
LyennSunny

No man has ever loved a woman as much as I love you. Nothing will ever come before you. I don't know what else I have to do to prove to you that I won't let you down again. I won't hurt you. You don't have to be alone anymore. I need you.

Kapcsolódó szócikkek: Rush Finlay
>!
Tufuka

“What the hell did you say to him?” Grant asked from behind me. It was Grant who had mein a vise grip.
“Don’t you fucking say it!” I roared when Cain opened his mouth to reply. (…)
Grant’s arms tightened on me as he pulled me back against his chest. “You need to go now. I can only hold him for so long. He’s got about twenty more pounds of muscle on him than I do and this ain’t as easy as it looks. You need to run, dude. Don’t come back. You’re one lucky shit I showed up.”

Kapcsolódó szócikkek: Grant Carter · Rush Finlay
>!
Tufuka

“If I let you go are you gonna chase his truck down or are we good?” Grant asked loosening his hold on me.
“I’m good,” I assured him as I shrugged free of his arms and walked over to the railing to grip it and take several deep breaths.

Kapcsolódó szócikkek: Grant Carter · Rush Finlay
>!
Tufuka

“Can I ask you what the hell that was about or are you gonna beat the shit outta me too?” Grant asked putting some distance between us.

Kapcsolódó szócikkek: Grant Carter
>!
Tufuka

“Come on Grant, so far Rush has the best out of three and I have the best out of two. This one is yours buddy. You can do it,” Meg taunted him as he set up to put for par.
Grant shot her a warning glare. Putting wasn’t Grant’s strong point and it hadn’t taken Meg long to figure that out. If he sunk this one it’d be a miracle.
“I think he needs a little help, Meg. Maybe you could go give him a lesson,” I suggested.
The angry look on Grant’s face made both of us crack up. Damn he was too easy. “You might wanna back up, Meg. He looks ready to blow. If his putter goes flying you don’t want to be in the line of fire.”
Meg backed up and stood by me. “Does he really throw clubs?” she asked with a hopeful smile.
“Don’t get too excited. If he’s pissed enough to throw clubs then he is pretty damn mad.”
“I’m not scared. You have the bigger arms,” Meg said throwing another grin toward Grant. She was goading him.
“He does not have bigger arms!” Grant barked, straightening up from his putting stance with a defensive look on his face.
Meg reached over and squeezed my arm. “Um, yeah these are pretty damn impressive. Show me what you got,” she teased Grant some more.
Grant jerked his shirt off and walked over to stand in front of Meg flexing his muscles. “Feel that, baby. He ain’t got nothing on me. He’s just a pretty boy

Kapcsolódó szócikkek: Grant Carter · Rush Finlay
>!
Tufuka

“If I ask for a Diet Coke is he going to take a swing at me?” Meg asked.
Blaire laughed and shook her head. “No. He’ll be a good boy. I promise.”

Kapcsolódó szócikkek: Blaire Wynn
>!
Cyby

…"I had no doubt in my mind that the moment you laid eyes on Blaire that she’d get to you. The sweet gentle spirit that was in her mother is in Blaire. Val was me. But Blaire… she is my Becca. She is so much like her. No man can be around her and not love her. I wanted someone strong and capable of taking care of her. So I sent her to you.” He wiped away the rest of his tears and stood up. I was speechless.
“Don’t become me. Don’t let her down like I did. You only deserve what you make yourself worthy of. Do what I couldn’t. Be a man.”


A sorozat következő kötete

Too Far sorozat · Összehasonlítás
Rosemary Beach sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
Jeaniene Frost: This Side of the Grave
Christina Lauren: Beautiful Player
Jamie McGuire: A Beautiful Wedding
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
Christina Lauren: Dirty Rowdy Thing