Misbehaving (Sea Breeze 6.) 6 csillagozás

Abbi Glines: Misbehaving Abbi Glines: Misbehaving Abbi Glines: Misbehaving

An unexpected affair leads to mind-blowing harmony in this Sea Breeze novel from New York Times bestselling author Abbi Glines.

Jason is sick of living in his rock star brother’s shadow. So when he ships off to Sea Breeze, Alabama, he’s looking for a much deserved escape and a chance to blow off some envious steam. Falling for the local bad girl was definitely not the plan. But as the new duo enjoys some naughty fun in the Alabama sun, Jason learns that even though Jax is the musician in the family, he’s not the only brother who can rock someone’s world.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Simon & Schuster, New York, 2014
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 1471120473
>!
352 oldal · ASIN: B00DA7MHUQ
>!
352 oldal · ISBN: 9781481406734

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Picichef
Abbi Glines: Misbehaving

Oké. Hàt valoban ahogy az ironö is irta a könyvröl, többen kérték màr, hogy a sorozatànak egyik kötetében legyen a làny a tapasztaltabb és akinek több fiu van azon a bizonyos listàjàn…
De hàt persze ahogy a többi könyvét is, ezt is alaposan tulszàrnyalta Abbi Glines :) Fantasztikusra sikeredett és hàt a végén a làny miket be nem vàllalt hogy segitsen az anyukàjànak a szàmlàkat kifizetni és minden… huhh szegény.
Na de röviden csak annyit, hogy jo ez is. :)

>!
Blue_Nadine P
Abbi Glines: Misbehaving

Nem volt annyira rossz, mint többen is beállították – bár megértem az indokokat.
Tényleg eléggé a testiségre ment a dolog, főleg az elején, amikor nem ismerték egymást. Inkább a vonzalom volt ott az erősebb, amit próbáltak kicsit az érzelmekkel bebugyolálni… de kb. ez volt Low és Marcusnál is (elég instalove), úgyhogy én nem akadtam fent ezen.
Ennek ellenére Jesst közelebbről megismerni jó volt, főleg olyan rossz hírnévvel, mint ami neki volt. Nekem tetszett, ahogy alakult a története.
Jax nem volt egy nagy szám – mondjuk még így is sokkal érdekesebb, mint a tök sablon bátyja… De valahogy ő sem fogott meg igazán. Főleg, hogy eléggé hülyén tudott viselkedni néha.
Ennek ellenére szórakoztató volt, mint mindig. A stílus még mindig jó, kellemes olvasni… olyan könnyű belesimulni. Mindenképp várom, hogy folytathassam a sorozatot, mégha a többi srác jelölt sem kifejezetten mozgatta meg a fantáziámat. (Talán mert én nem csorgatom egyáltalán a bandatagokra a nyálamat. Mármint úgy sehol sem. Főleg, ha a pasi festi a körmét… xd)

>!
Veronika_Szakács
Abbi Glines: Misbehaving

Untam ezt a könyvet, se Jason nem fogott meg, se Jess. Nem éreztem a tragédiát, ami Jess életét lengte be, igazából nem éreztem semmit.
Tényleg mintha az első rész forgott volna újra, csak szappanoperás fordulatokkal telepakolva… Mrs. Stone a Laura Zapata által játszott legrosszabb gonosz karaktereket ötvözte az összes valaha tévébe került mexikói telenovellából… Random bukkantak fel elemek a történetben, az egyetemet épp csak halálra nem unó srác anyja arról álmodozik, hogy a fia politikus lesz, és elveszi a tökéletes politikusfeleséget (igaz, hogy erről előtte 250 oldalon át egy szó sem volt, de nem baj). A konfliktusok szinte a semmiből jöttek, igazi vívódás szinte nem is volt, nem úgy, mint a Just for now esetében.
Elfáradtam, mire a végére értem az egész kavarodásnak, egyik főhős sem volt igazán szerethető, bár Jason szódával még elment…

>!
lilice
Abbi Glines: Misbehaving

???
Mi a fene ez?!
Végig az volt az érzésem, hogy ezt a sztorit már olvastam valahol (nem is kellett nagyon erőltetnem a „hol” kérdéssel az agyam, hiszen a sorozat első részének története köszön vissza gyakorlatilag egy az egyben, annyi különbséggel, hogy itt a lyányka nem egy ártatlanka nebáncsvirág – sőt!).
Általában azért szoktam morogni egy-egy könyv kapcsán, ha az unalmas és igazából az ég egy adta világon semmi nem történik benne. Nem hittem volna, hogy ennek ellenkezője is zavaró lehet. De lett.
Egyik meglepetésből esünk a másikba, teljesen random jönnek az új cselekményelemek bármilyen felvezetés és előzmény nélkül. Néhányszor vissza is lapozgattam, hogy hátha valami szösszenet elkerülte a figyelmemet, de nem. Hazudnék, ha azt mondanám, nem kötött le, mert egyszer sem jutott eszembe, hogy hagyom a fenébe, érdekelt ugyanis, hogy mi sül ki mindebből, de az tuti, hogy soha a büdös életbe’ nem fogom újra elolvasni. Ennyi baromságot egymás hegyén-hátán még egyszer nem bírok befogadni.
Nagyon szeretem (szerettem?) ezt a sorozatot, de az utolsó két kötet már nem hozta a várt szintet. Előzőnél azt éreztem, hogy csak muszájból íródott és kb. semmit nem pakolt hozzá az alaptörténethez, csak ellenszenvesebbé tette a szereplőket. Számomra legalábbis. Ha lesznek újabb részek elolvasom mindet persze, de remélem nem valami ciklikusság vette kezdetét és a következőkben újrajátszódnak majd a korábbi történetek csak jóval vadabb kiadásban. Attól mentsen az ég.


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Losing Hope
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Whitney G.: Reasonable Doubt 2.
Colleen Hoover: Maybe Someday
Jamie McGuire: Beautiful Oblivion
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Julie Johnson: Like Gravity
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
Linda Kage: Price of a Kiss