Misbehaving (Sea Breeze 6.) 6 csillagozás

Abbi Glines: Misbehaving Abbi Glines: Misbehaving Abbi Glines: Misbehaving

An unexpected affair leads to mind-blowing harmony in this Sea Breeze novel from New York Times bestselling author Abbi Glines.

Jason is sick of living in his rock star brother’s shadow. So when he ships off to Sea Breeze, Alabama, he’s looking for a much deserved escape and a chance to blow off some envious steam. Falling for the local bad girl was definitely not the plan. But as the new duo enjoys some naughty fun in the Alabama sun, Jason learns that even though Jax is the musician in the family, he’s not the only brother who can rock someone’s world.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Simon Pulse, 2014
352 oldal · ISBN: 9781481406734
>!
Simon & Schuster, New York, 2014
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 1471120473
>!
352 oldal · ASIN: B00DA7MHUQ

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Picichef>!
Abbi Glines: Misbehaving

Oké. Hàt valoban ahogy az ironö is irta a könyvröl, többen kérték màr, hogy a sorozatànak egyik kötetében legyen a làny a tapasztaltabb és akinek több fiu van azon a bizonyos listàjàn…
De hàt persze ahogy a többi könyvét is, ezt is alaposan tulszàrnyalta Abbi Glines :) Fantasztikusra sikeredett és hàt a végén a làny miket be nem vàllalt hogy segitsen az anyukàjànak a szàmlàkat kifizetni és minden… huhh szegény.
Na de röviden csak annyit, hogy jo ez is. :)

Blue_Nadine>!
Abbi Glines: Misbehaving

Nem volt annyira rossz, mint többen is beállították – bár megértem az indokokat.
Tényleg eléggé a testiségre ment a dolog, főleg az elején, amikor nem ismerték egymást. Inkább a vonzalom volt ott az erősebb, amit próbáltak kicsit az érzelmekkel bebugyolálni… de kb. ez volt Low és Marcusnál is (elég instalove), úgyhogy én nem akadtam fent ezen.
Ennek ellenére Jesst közelebbről megismerni jó volt, főleg olyan rossz hírnévvel, mint ami neki volt. Nekem tetszett, ahogy alakult a története.
Jax nem volt egy nagy szám – mondjuk még így is sokkal érdekesebb, mint a tök sablon bátyja… De valahogy ő sem fogott meg igazán. Főleg, hogy eléggé hülyén tudott viselkedni néha.
Ennek ellenére szórakoztató volt, mint mindig. A stílus még mindig jó, kellemes olvasni… olyan könnyű belesimulni. Mindenképp várom, hogy folytathassam a sorozatot, mégha a többi srác jelölt sem kifejezetten mozgatta meg a fantáziámat. (Talán mert én nem csorgatom egyáltalán a bandatagokra a nyálamat. Mármint úgy sehol sem. Főleg, ha a pasi festi a körmét… xd)


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday
Kristen Callihan: Managed
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Sarina Bowen: Bittersweet
R. S. Grey: Not So Nice Guy