Just ​for Now (Sea Breeze 4.) 17 csillagozás

Abbi Glines: Just for Now Abbi Glines: Just for Now Abbi Glines: Just for Now Abbi Glines: Just for Now

Preston is one bad boy. And Amanda has harbored a crush on him for forever. When she finally makes her move on him, it does not end well. But still, she can’t resist him. Especially now that he seems to be pursuing her, too.

No one wants wants them to be be together. Not Amanda’s brother Marcus, who is on the verge of his marriage to Low, and definitely not any of Preston's buddies. They know way too much about Preston’s dark side. Yet the dangerous attraction is there…and neither Preston nor Amanda are going to deny it.

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Simon & Schuster, New York, 2013
336 oldal · ISBN: 1471117529
>!
304 oldal · ASIN: B009UVTY6Q

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Tori0925 P>!
Abbi Glines: Just for Now

Enyhén vegyes érzelmeket hagyott bennem.
Szerettem, mert a történet maga remek. Részletes karakterek, visszatérő, nem figyelmet nem terelő szereplők. Csodás.
Manda és Preston mindketten érdekesek és a maguk módján sokat fejlődnek a végére.
Viszont Preston munkájától a hideg kirázott. És ilyen van.
Viszont Amanda állati jól kezelte.
Aki felhívta magára a figyelmem, az Dewayne. Ez a srác mindent tud?
Eddig nagyon tetszik a sorozat és remélem, hogy nem fogok pofára esni.

lilice>!
Abbi Glines: Just for Now

Fúúú, hát ebben aztán minden megvolt, ami csak kell egy pörgős, berántós lávsztorihoz: kedves, ártatlan lány + nehéz sorsú, nőcsábász rossz fiú, egy ilyen pár már alapból megfelelő indítás, erre jön még pluszban, hogy a lány a srác legjobb barátjának a húga, vagyis tiltott gyümölcs; no meg van még itt titkolózás, kemény birtoklási vágy, bunyó, családi problémák…. Huh, csak kapkodtam a fejem.
Óriási ez a páros, köztük aztán tényleg vibrált a levegő, minden mozdulat, minden mondat a helyén volt. Mondjuk azt hittem, hogy YA könyvet olvasok , de ez azért erőteljesen felülről veri a 18-as karikát (aztán megnéztem, és asszem New Romance a besorolása), ami persze nem baj, mert azok a jelenetek is nagyon jól vannak megírva, de még milyen jól! :) Preston beszólásai… *sóhaj* :)
Ugyan ez egy sorozat negyedik kötete, és én előtte csak a második részt olvastam (az pedig nem fogott meg túlzottan), de önálló történetként is simán megállja a helyét, mert igaz, hogy jelen vannak a korábbi szereplők is, de a visszautalásokat az írónő pár szóban mindig meg is magyarázza.
Szóval a verdikt: ez valami hihetetlen jó, óriási! Imádtam!

2 hozzászólás
Blue_Nadine>!
Abbi Glines: Just for Now

Szintén nagyon jó rész volt, körülbelül az előző szintjén. Értem miért mondják többen is, hogy ez a legjobb rész. Történetileg, karakterileg is ez volt úgymond a leginkább a helyén. Mégsem lopta be magát a szívembe annyira, mint Cage-nél… Talán, mert annak ellenére, amin keresztül ment Preston egyáltalán nem jött be. Pedig eddig szerintem ő volt a leg…érzelmesebb srác karakter vagy nem is tudom. A kapcsolatukat is bírtam Amandával, nagyon aranyosak voltak. És nem volt semmi túlzott dráma benne a végén sem, sőt, Amanda meglepően jól reagált a dologra – ez nagyon tetszett benne.
A gyerekek is nagyon aranyosak voltak. Mondjuk eléggé meglepett a végén a dolog Rock-kal és Trishával.
Ja, szóval… jó volt. :D

U.i.: Most nem tudom, hogy elolvassam-e a következőt, mert az egy filler rész… nem akarom, hogy elcsesszék Evának meg Cage-nek a kapcsolatát… :/

Picichef>!
Abbi Glines: Just for Now

Wow… hàt meg kell hogy valljam, Amanda belevalo csak és Prestonnak egy nagyon piszkos titka van. Én nem tudom, hogy hogyan tudnàm tultenni magam a dolgon. :/
De a magukkal és egymàssal vivott harcok utàn csak összejön a dolog kettöjük között :)

Veronika_Szakács>!
Abbi Glines: Just for Now

A tiniromantikára éhezők álmait már az első pár oldalon összetöri ez a könyv, az biztos. Szegény Amanda olyan megalázó helyzetben/módon kerül ugyanis kapcsolatba Preston-nal, hogy ezt még az ellenségeimnek se kívánom. Már az, hogy meg sem csókolja őt, árulkodó lehet, de minden további esemény főleg. Kicsit a prostituáltak alapszabályára emlékeztetett a dolog, hiszen közülük sokan vallják azt az elvet, hogy mindent odaadnak, arc nélkül, lélek nélkül, de csókolózni nem képesek, mert az annyira intim, annyira bensőséges dolog, azt annak a férfinak/nőnek tartogatják, aki iránt éreznek is valamit. A többi csak a hús érintkezése. Azt ki lehet zárni. De a csókolózásban benne kell lennie a szívnek is. Preston abban a pár percben, amíg Amanda épp a mennyben jár, hogy végre észrevették, ugyanúgy nincs vele, mint ahogy abban a pár percben sem, amikor a pokolba zuhan, mert rádöbben, hogy abszolút nem ő számított. Csak egy nő kellett, bárki, akárki.
Kemény indítás, annyi biztos, de hát innen szép nyerni… És kétség sem férhet hozzá, hogy Amanda nyerni fog. Bár aki a fődíjat kapja, az itt egyértelműen Preston. Ő tapasztalhatja meg végre, hogy milyen érzés szeretve lenni, milyen érzés biztonságban lenni.
Azt hiszem azzal együtt, hogy még (legalább) 2 megjelenésre váró rész van hátra, mondhatom, hogy a sorozat legjobb kötetével van dolgunk. Bővebben később.

Dolgok, amiket imádtam:
× Preston önmarcangolása
× Preston küzdelme azért, hogy helyrehozza a dolgokat
× Manda közbelépése az első nagy botránymegakadályozása céljából
× Low felbukkanásai
× Larissa
× Brent
× Jimmy
× Daisy

Dolgok, amiket nehezen vett be a gyomrom:
× Preston munkája
× Preston anyja

Sok mindenen elgondolkoztam a könyv kapcsán. Hogy mennyire vagyok toleráns, hogy el tudnám-e fogadni, ha valaki így élne, ebből élne. Hogy el tudnám-e viselni, ha aközben is folytatná, hogy kapcsolata van velem. Preston indítékai annyira egyszerűek, és annyira tiszták. Ott vannak a srácok, kell a pénz. Iszonyú nehéz elítélni őt mindezért. Szinte már lehetetlen. Ha csak saját magáért tenné, jobb kocsiért, jobb ruhákért, megvetném őt. De így? Pörögtek a lapok, és azon kaptam magam, hogy tisztelem. Röhejesen is éreztem magam miatta, de tényleg így volt. Tiszteltem őt, amiért megtette a lehetetlent is, hogy ellássa a családját. Kicsit talán szentségtörő lehet, hogy egy romantikus-erotikus NA könyv kapcsán erre gondolok, de egy József Attila vers jutott eszembe ezt a regényt olvasva. A Tiszta szívvel, annak is az alábbi két sora:
"Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök."
Preston is tiszta szívű fiú, akinek olyan dolgokat kell megtennie az életben maradásért, amiket még elképzelni is szörnyű. Olyan srác, akinek a valóságban nem, vagy nem feltétlenül jutna happy end osztályrészül. De azért én hiszem, hogy a való életben is megtalálná a boldogságot. Hinni akarom.

Nincs az a csillagszám,ami kifejezhetné, mennyire tetszett ez a könyv.


Népszerű idézetek


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarina Bowen: Bittersweet
Whitney G.: Sincerely, Carter
Jennifer Probst: The Marriage Bargain
Colleen Hoover: It Ends with Us
L. J. Shen: Sparrow (angol)
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Colleen Hoover: Ugly Love
Penelope Bloom: His Banana
Erin Watt: Fallen Heir