Hold ​on Tight (Sea Breeze 8.) 6 csillagozás

Abbi Glines: Hold on Tight Abbi Glines: Hold on Tight

Six ​years ago, Dewayne Falco's life changed. He lost someone he never expected to lose. Resigned to punish himself for something he felt he could have prevented, he goes through life without getting too close to anyone.

What he didn't expect was for the girl across the street to move back home and remind him of what they both lost: Dewayne's younger brother Dustin. However, when a miniature version of Dustin opens the door to greet him, Dewayne realizes he might not have lost everything after all.

Sienna Roy loved Dustin Falco most of her life. He was the boy next door, the high school basketball star and her best friend. But when his life was cut short, she realized he left a part of himself behind.

Now, she's back in Sea Breeze, thankful to have a home for her and Dustin's son, but not sure if she can ever forgive the people across the street who abandoned her when she needed them the most — The Falcos.

Betrayal, lies, and forbidden attraction… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Simon Pulse, 2014
288 oldal · ISBN: 9781481420778
>!
Simon & Schuster, New York, 2014
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 1471122085

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Blue_Nadine>!
Abbi Glines: Hold on Tight

Hát emberek… amennyire nem számítottam rá ez tetszett az egész sorozatban a legjobban. Mondjuk csak azért, mert Trisha és Rock története olyan gyorsan véget ért, de még talán akkor is… Az előző könyvekben annyira keveset szerepelt Dewayne, hogy totál nem tudtam megismerni és amennyit láttam is belőle egyáltalán nem hozott lázba. Olyan semmilyen nagyszájú, nőcsábásznak tűnt. Pedig annyival több ő! Nagyon megkedveltem, és tényleg… Abbi Glines pasijai közül ő a top 1-es jelenleg. Talán azért is, mert ő már idősebb, mint amilyenek a többiek voltak az előző részekben (azt hiszem).
Sienna pedig egy felüdülés volt. Bár természetesen itt is megvolt ez a nevetséges ártatlan-faktor, annyira nem volt vészes. (Tulajdonképpen csak azért volt zavaró, mert már szült egy gyereket…! De ha a körülményeket tekintjük… mondjuk azt, hogy elfogadtam vagy inkább szemet hunytam felette.) E mellett viszont egy nagyon erős, és jó anyukát ismerhettünk meg, aki remekül kezelte a nehéz helyzeteket, amik szembe jöttek vele és nem volt olyan határozatlan, mint a legtöbb Abbi Glines főhősnő.
A kapcsolatuk és annak alakulása az egyik legjobb volt, érdekes, fordulatos, és bittersweet. Főleg az volt aranyos, ahogy mesélték, hogy milyen volt, amikor még gimibe jártak.
Ami nagyon zavart és nem tetszett – de azért nem vonok le csillagot érte –, hogy annyira piedesztálra akarták emelni a halott öccsét… azok után is, hogy mennyi szörnyűséges dolog kiderült róla. Értem én, hogy hallottról jót vagy semmit, de… Azért hiányzott nekem az, hogy határozottabban kimondjuk, hogy igen, ez egy marha nagy hiba volt, és bár nem érdemelte meg, amit kapott… csak magának köszönheti és ők nem érdemelték meg, hogy szenvedjenek miatta. Mert azért baszki elég durva dolgokat csinált Dustin, még ha „gyerek” is volt… És akkor ő a golden boy? Dewayne-el szemben? Pleeeeease.
A vége mondjuk nekem meglepően hamar megoldódott én még vártam volna egy kis szenvedést, ami lehet máskor idegesítene, de… ezek a könyvek erről szólnak. :D
Szóval összességében ez volt a legjobb rész – mondhatni a csúcspont – és kifejezetten örülök neki, hogy elolvastam.

lilice>!
Abbi Glines: Hold on Tight

Nocsak, nocsak. Úgy fest némileg visszatért a sorozat – számomra az utolsó három kötetben igencsak megkopott – régi fénye. Végre!
Dewayne jól hozta a bunkó, de a kiszemelt nőstényért a pokolba is alászálló hős figuráját, csipetnyivel több területféltési ösztönt neki és szavam se lenne. Sienna karaktere lehetett volna árnyaltabb, mert igazából két oldalát láttuk csak, és úgy tűnt, több nincs is neki: a) csodálatos anya, amit Dewayne nem győzött elégszer ismételgetni, és ami abban merült ki, hogy állandóan sajtos makarónit készített a fiának, és b) Dewayne után ácsingózó kiéhezett nőszemély. De szerintem csodásan passzolt a Sea Breeze csajok közé, mert ott – az egyetlen rossz-lányJess kivételével – mindenki szende, szép, okos, jóságos, rosszfiú-suttogó és folyamatosan lepedőakrobatikázni vágyó bombanő.
Kicsit összecsapott lett a vége (meg öllég szirup, ám erre számítottam), és tökjó lett volna még olvasni a mellékszálakról, nem lett mindegyik elvarrva. De nekem így is bejött, és – visszakapott reményekkel feltöltve – biztos ott leszek a következő résznél is majd.


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: November 9 (angol)
L. J. Shen: The Devil Wears Black
Tara Sivec: Troubles and Treats
Kristen Callihan: Idol (angol)
Colleen Hoover: Ugly Love
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Colleen Hoover: Maybe Someday