Értékelések 46

>!
VVivuss
Abbi Glines: Fallen Too Far – Beléd esve

Hát, nem is tudom.. A főszereplőknek nem sikerült elnyerniük a tetszésemet. Úgy kifejezetten nem volt velük gondom, de nem is szerettem meg őket.
A történet klisé. Várható is volt, hogy így alakul a történet.
Esküszöm nem értem, hogy miért Blaire-t kellett utalni. Miért nem a drágalátos apukát? Szegény lány elvesztett mindenkit. És mindenről ki tehet? Hát persze, hogy az apja. Elég elvont gondolkodás, hogy mindenki azért utalta, mert Nan gyermekkora nem olyan volt mint Blaire-nek. A másik, hogy erről mindenki tudott? Nem volt egyetlen „jóakaró”, aki véletlenül elszólta volna magát?! Én mindenkire dühös lettem volna. Még Bethy-re is. Ha tényleg olyan jó barát, akkor figyelmeztette volna, hogy valami nem stimmel.
Na a fegyveres részeket nagyon bírtam :D
Rush is tud időzíteni. Simán megvárta, míg a szülők hazaérnek (még ha nem is direkt). Nem lett volna jobb, ha nem húzza az időt, hanem elmondja az igazat mielőtt megfekteti? Na meg a nagy bulizós, nőfaló pasi, hogy lesz egyik pillanatról a másikra jófiú? Ezeket sosem értettem.
Igazából könnyed kikapcsolódásnak tökéletes volt. Az sem kizárt, hogy elolvasom a második részt. Azért ilyen vég után kíváncsi vagyok hogy is alakul a sorsuk :)

>!
Kiskosar
Abbi Glines: Fallen Too Far – Beléd esve

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Jajj. Igen, sokan irtak hogy klises, de ez mar fajt… Nem azt nem ertem, hogy irhatnak ilyet megegyet, hanem hogy miert veszi meg egy kiado is… Boduletes marhasag, ahol tinik jatszanak felnott szerepeket, eletre szolo szerelmek szuletnek egy pillanat alatt, a szuzlany jo utra teriti a rosszfiut, es minden, de minden kovetkezmeny nelkul marad. Es persze csak ket szin letezik, a fekete meg a feher. Hibas is csak egy van. Nem szeretnem, hogy fiatal nok ilyen konyveket olvassanak, es ezert faszkalapokkal randizzanak. Ugye senki nem hiszi el, hogy ennek barmi koze lehet a valo elethez?

>!
rebeka202 P
Abbi Glines: Fallen Too Far – Beléd esve

Az általános hibái ellenére, nekem most nagyon jól esett ez a könnyed kis limonádé. Jól esett az óceán melletti nyári hangulat, rendesen odaképzeltem magam! Ahhoz képest, hogy tipikus jegyekkel megáldott romantikus majdnem tinidráma, nem volt az a tipikus szemforgatós. Szerintem teljesen rendben volt a történet, rettenetesen olvastatta magát, tuti, hogy tegnap befejeztem volna, de meg akartam hagyni a délelőtti igen, későn kelek kávém mellé egy kicsit belőle.
A szereplőkbe nem zúgtam bele, nem voltak olyan mély személyiségek, a tipikus drámák nem hiányoztak, viszont Blaire picit sekélyes személyisége sem szegte kedvem :D
Nem kell nagyot várni tőle, csak azt, hogy kikapcsoljon egy napra, elrepítsen az óceánig, jól szórakozz és kész. Nem is vártam tőle többet. Colleen Hoover thrillere után olyan üdítő érzés volt, mint forró nyári napon egy jeges kávé. És még az is lehet, hogy megveszem a következő részt, mert borzasztó kíváncsi vagyok mi történik majd a főszereplőnikkel!

19 hozzászólás
>!
ReppaHu
Abbi Glines: Fallen Too Far – Beléd esve

Egynek elment. A történet alapvetően tetszett, szeretem az ilyen típusú könyveket, de nem volt benne semmi kiemelkedő.
A „rosszfiú” tulajdonképpen már kezdettől fogva rendesen viselkedett, annak ellenére, hogy a szavai néha ellentmondtak ennek.

Nagyon tipikus sztori, akarlak – nem akarlak, nem kaphatlak meg, és a hatalmas, mindent megváltoztató titok. Igazából nem számítottam arra, hogy ilyen dolgok fognak kiderülni, de különösebben nem is sokkolt.

Gyorsan kiolvasható, egy délutáni kikapcsolódásnak teljesen megfelel. Viszont talán pont a rövidsége miatt nem tudott annyira beszippantani, a végére gyakorlatilag már hidegen hagyott, hogy mi lesz a szereplők sorsa.