Fallen ​Too Far (Too Far 1.) (Rosemary Beach 1.) 56 csillagozás

Abbi Glines: Fallen Too Far Abbi Glines: Fallen Too Far Abbi Glines: Fallen Too Far

To ​want what you’re not supposed to have…

She is only nineteen.

She is his new stepfather’s daughter.

She is still naïve and innocent due to spending the last three years taking care of her sick mother.

But for twenty-four year old Rush Finlay, she is the only thing that has ever been off limits. His famous father’s guilt money, his mother’s desperation to win his love, and his charm are the three reasons he has never been told no.

Blaire Wynn left her small farmhouse in Alabama, after her mother passed away, to move in with her father and his new wife in their sprawling beach house along the Florida gulf coast. She isn’t prepared for the lifestyle change and she knows she’ll never fit into this world. Then there is her sexy stepbrother who her father leaves her with for the summer while he runs off to Paris with his wife. Rush is as spoiled as he is gorgeous. He is also getting under her skin. She knows he is anything but good for her and… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
ASIN: B00CQ7X912 · Felolvasta: Jennifer Bronstein
>!
298 oldal · ISBN: 9780988301313
>!
300 oldal · ASIN: B00AOTGI08

1 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Rush Finlay · Blaire Wynn


Kedvencelte 16

Most olvassa 2

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 18


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Ha szigorúbb kedvemben lennék, akkor fél helyett egy egész csillagot is levonnék, ám nem teszem. Inkább lágy szívemre hallgatok és őszintén megmondom, hogy hibái ellenére, nagyon szerettem ezt a könyvet.
Az írónő Sea Breeze sorozata nem igazán tetszett. Rosemary Beach a nekem való hely! Rögtön a kezdő jelenettel megfogott magának, majd beszippantott és teljesen a hatása alá kerített. Minden elég gyorsan történt. Gyorsan megkedveltem Blaire-t, gyorsan meggyűlöltem a gazdag libákat. Hamar fellángolt a vágy a főszereplők között. Olyan gyorsan haladtam a könyvvel, hogy nem volt időm találgatni, mit titkolnak el Blaire elől? Mi emészti Rush-t? Csak úsztam az árral és élveztem. Rush kezdeti bunkó viselkedése szintén hamar elmúlt. Amikor kiborult a bili, szerettem volna megfojtani Abe-et. Személy szerint Őt tartom felelősnek mindenért! Szívfacsaró volt a vége. Még szerencse, hogy elérhető a folytatás.

5 hozzászólás
pveronika>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Lehet velem van a baj, vagy mostanában túl sok jó olvasmány akadt a kezembe, de nem igazán nyűgözött le ez a könyv. Ennyi szenvedést, vívódást és bizonytalanságot még nem olvastam, és a szereplőket sem tudtam megszeretni.

Egyszerűen nem értettem meg, hogy eleve mit lát egy ekkora szemét srácban Blaire, aki természetesen 19 évesen még szűz, annyi tragédián van túl, ami másnak egy életre elég lenne, és kb. egy szent. Oké, hogy Rush magától értetődően egy Adonisz, kockahassal, tetkóval meg a többi csodálatos kiegészítővel, de hogy ez a kis ártatlan leányzó ennyire felszínes legyen, hogy egy jól kinéző, de eszméletlenül bunkó és állatias srácnak egyből ledobja a bugyiját? Hát nálam ez valahogy nem fér bele a karakterbe. (főleg hogy amúgy a mostohatestvére.. uhh…) És akkor itt jön a nagy klisé, hogy a fiú természetesen a kőbunkó valójából egyből szerelembe esik és minden megváltozik, meg persze kell egy-két szaftos titok amit mindenki tud kivéve Blairt, és értelemszerűen neki senki nem mondja el.

Hát, ha ez volt Abbi Glines legjobb könyve, akkor köszönöm szépen inkább nem kérnék a többiből, túl sok jó könyv van ahhoz, hogy ilyen középszerűekre pazaroljam az időmet… Na jó, egyébként annyira nem volt rossz, csak az értékelések alapján sokkal jobbra számítottam. :( Az is lehet, hogy csak egyszerűen rosszkor olvastam, de ez tipikusan az az egy nap alatt elolvasható slussz és passz könyv, ami ráadásul cliffhangerrel végződött, így naná, hogy kénytelen vagyok elolvasni a második részt is, mert nem tud nem érdekelni, hogy a szereplők végül átszenvedik-e magukat az adott szituáción. :) Remélem az jobban fog tetszeni…

update: nincs kedvem értékelést írni a többi kötethez, de jobban tetszettek ennél! Legalább ott már nem voltak karakteridegen dolgok. Az írónő eldöntötte, hogy Rush „jó fiú” lesz és az is maradt. Igaz a második és harmadik rész is ugyanarra a sémára épül. spoiler

3 hozzászólás
Ittimi78>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Ez volt életem eddigi olvasmányai közül a legjobb NA regény.

Abszolút kategória győztes.
Aki olvasta, gondolom megérti, hogy miért :DDD

Ha szereted az olyan NA történeteket, ahol olyan magas fokon van folyamatosan a vibrálás a levegőben, hogy lehetetlenség még evéshez is letenni a könyvet, akkor ezt neked találták ki.

Ha nem lett volna kéznél a folytatása, rögtön kezdtem volna előröl, ahogy a végére értem.
Biztos, hogy még többször el fogom olvasni. Egyszerűen függő lettem … :DDD

19 hozzászólás
csillagka P>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Szépen megveregetem a vállamat, beletanulok az angol nyelvű olvasásba, mint kiskutya az ugatásba. Nagyon könnyű angol nyelvű vagy én haladok (egyenlőre inkább az elsőre tippelek) de nagyon régen nem örültem ennyire könnyeknek, igen eljutottam arra a szintre, hogy rejtvényfejtés helyett, végre belemerülök, már sírni is tudok. Oké, nagyon sajnáltam Blaire, tényleg nem könnyű sors amit kiosztott rá az író (akkor is ha a gondok egy része csak a fejében létezett) Rush pedig egy igazi könyves alfa alapanyag, még kell kicsit csiszolni, de meglesz az. Nagyon hiányoltam a szülőket (azaz a legelemibb apai gondoskodást) és utáltam a gazdag libákat (ki nem?) néhol nem volt kerek a történet, de is iszonyúan élveztem, talán mert végre tényleg azzal voltam elfoglalva amit nagyon szeretek, olvasni egy jó regényt. Sajnos (vagy tudatosan) kell azonnal a következő rész, mert ezt így és itt nem lehet abbahagyni.
Ui: ami nagyon nem tetszett az a fogamzásgátlás teljes mellőzése, mit gondoltak ezek a gyerekek, nem lesz ennek következménye? spoiler

3 hozzászólás
Tufuka>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Nem azt kaptam, amit vártam…nagyon nem. Sokkal többet.
Nem gondoltam, hogy ez lesz a vége, de most itt ülök, és azt sem tudom mit írjak.
Blaire és Rush… nem tudom mi fog következni, de ez nem volt egy sablon NA, nagyon nem. Mikor beütött a konfliktus bizony jól arcon talált.

Hogy az írónőt idézzem, totális Rush Crash.

5 hozzászólás
Timiii>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Imádtam minden sorát! :D
Eszméletlenül jó volt nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz a könyv.
Eddig ez a könyv tetszik a legjobban Abbi Glines.től, bár még a sorozatból hátra van két könyv.
Rush ááhwww :$.. most top pasi nálam, azok a szemek előttem vannak. :$
Blaire meg nagyon szimpatikus karakter, egyszer sem volt olyan, hogy gondolatban többször is lapáttal vertem volna fejbe. Ami nagy szó:D
Rögtön neki is kezdek a második résznek!:3

2 hozzászólás
Toffy_Sentellion>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Abbi Glinest szerencsére nem írtam le egy életre a másik, paranormális könyvével. Inkább maradjon a sima romantikusoknál. :D
Ez nagyon jó volt! Jár a pirospont… :)

becky_b>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Hahahahaha NO! NEM HAGYJUK ÍGY ABBA A KÖNYVET, KEDVES ABBI GLINES ÍRÓNŐ! NEM! Abbi G.: Hahaha. De én megtehetem. *wicked grin*
Én: De nem lehet! Ezt így nem! *tears appear in my eyes*
Abbi G.: De már megtettem. *evil laughter*
Én: De… Ez… Ne….. *elfut a fehér gumiszobába sarkába, leül, felhúzza a térdét, magához szorítja, és sírva dülöngél*
Most őszintén, semmi fényezés nélkül, de én az esetek 90%-ban rájövök a csattanóra elég hamar. ( Ettől függetlenül még a szereplőkkel együtt sokkolok, hogy húú, meg hááá, hogy lehet ez blabla :D ) De itt… itt nem ez volt a helyzet. Nem láttam előre. Miért nem láttam előre?! Megkíméltem volna magam egy kicsit. Rettentően várom már, hogy a kezemben tarthassam a második részt. Blaire egy igazán jó karakter. Semmi, tényleg semmi bajom nem volt vele. És ez is ritka. :D Rush meg… Üdvözöllek a Book-Boyfriend polcomon! Nyammi. De azért egy kicsit haragszom rád, bár tudom, hogy ügyes fiú leszel, és minden rendben lesz. ( De ha mégsem, nálam mindig lesz helyed, csak szólok ;) )
Plusz 20 piros pont : zéró szerelmi háromszög. Köszönöm!
Az első Abbi Glines iromány, amit olvastam, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. Megtetszett az írónő stílusa és igyekszem beszerezni a többi kötetet is. :)

2 hozzászólás
ma_ya17>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

5/5

Azt hiszem ki kell találnom egy újabb pontozási rendszert.Ez határozottan 5 csillag. És annak ellenére hogy jelenleg omg omg omg hangulatban vagyok,valami mégis hiányzott nekem. Nem tudom mi,mert a könyv letehetetlen volt. Egyszerűen nem tudtam elszakadni tőle,olvasnom kellet minden szabad másodpercemben.
Blaire igazi hősnő.Komolyan imádtam. De tényleg. Helyén van a szíve,senkinek nem hagyja hogy lenézze,lekezelje,tud vigyázni magára és tud bánni a fegyverrel :) Ah ,ezt az apróságot imádtam :D
Rush,felkerül a book boyfriend listámra. Ott a helye. Annak ellenére hogy először nagyon szemét Blaire-el szemben,a könyv végére érve kiderül hogy miért. De aztán megváltozik. Olyan szépen bánik majd a csajjal,hogy egyszerűen levesz a lábadról,és álmodozni kezdesz róla.
Itt kivételesen bírtam a cselekményt. Gondoltam hogy valami nagy lesz,és hogy, öszinte legyek kitaláltam. Nem mindent,de a lényeget.
Azt hiszem beleszerettem a boritón levő srácba :) De komolyan. Tényleg olyannak képzelem magam előtt Rusht.
A vége viszont,sikításra késztet. Really????????? Így nem fejezünk be könyvet. Ha nem tudnék azonnal nekiesni a folytatásnak,most szabályosan rosszul lennék.
Így ……kezdem a 2 részt :P

1 hozzászólás
Cyby>!
Abbi Glines: Fallen Too Far

Úristen! Na ez az a könyv, aminek a végén pityeregtem. Csodálatos. Ha nem tudnám, hogy van még két része, akkor biztos, hogy teljesen összeomlanék. Imádtam Rush és Blaire érzelmi fejlődését, külön-külön és együtt is. Hihetetlen, hogy a végére milyen szintre jutottak el. Az a „hatalmas” titok pedig (őszintén szólva, én valami durvábbra számítottam, de még így is nagyot ütött) teljesen összetörte mindkettejüket. Kíváncsi vagyok, hogy a következő rész hogyan folytatódik és hozni fogja-e ennek a színvonalát. Az biztos, hogy nehéz lesz. :)


Népszerű idézetek

Javíthatatlan>!

“How old are you?” I asked
Rush grinned, “Too old to be in this room with you and way too damn old for the thoughts I have of you.”

Kapcsolódó szócikkek: Blaire Wynn · Rush Finlay
4 hozzászólás
Cyby>!

“I can’t love you, Rush.”
A choked sob rocked his body as he dropped his head in my lap. I didn’t console him. I couldn’t. How did I soothe his ache when mine was a big gaping hole large enough for both of us to fit in?
“You don’t have to love me. Just don’t leave me,” he said against my leg.

Chapter 26

Kapcsolódó szócikkek: Blaire Wynn · Rush Finlay
LyennSunny>!

The love wasn't enough. Everyone always said that love was enough. It wasn't. Not when your soul was shattered.

Chapter 27

Tufuka>!

He wasn’t what sent me running. He was what had made me want to stay.

Chapter 25

Kapcsolódó szócikkek: Rush Finlay
Javíthatatlan>!

“Really? That’s the best you’ve got? I never asked you for anything more than a room. I don’t expect you to want me. I never did. I am aware that you and I are in two different playing fields. Your league is one I will never measure up to. I’m not the right bloodlines. I wear cheap red dresses and I have a fond connection to a pair of silver heels because my mother wore them on her wedding day. I don’t need designer things. And YOU are designer, Rush.”

“I’m not designer. Get that through your head. I can’t touch you. I want to so damn bad it hurts like a motherfucker but I can’t. I won’t mess you up. You’re… you’re perfect and untouched. And in the end you would never forgive me.”

Kapcsolódó szócikkek: Blaire Wynn · Rush Finlay
Javíthatatlan>!

“If you can forgive me, I promise this will never happen again. I love Nan. But I’m done trying to please her. She’s my sister and she has some issues she needs to work out. I’ve told her that I’m going to talk to you about everything. There are some things you need to know.” He closed his eyes and took a deep breath. “I’m dealing with the fact that you may walk away from me once you know them and never look back. It scares the hell out of me. I don’t know what this is that is going on between us but from the moment I laid eyes on you I knew you were going to change my world. I was terrified. The more I watched you the more you drew me in. I couldn’t get close enough.”

Kapcsolódó szócikkek: Rush Finlay
Javíthatatlan>!

“Talk. Hurry. I want you gone,” I told him.
Rush flinched from my words. I would not allow myself to feel for him. I couldn’t.
“I love you.”
No. He was not saying that. I shook my head. No. I was not hearing this. He did not love me. He couldn’t. Love didn’t lie.

Kapcsolódó szócikkek: Blaire Wynn · Rush Finlay
Javíthatatlan>!

"I’ve had a taste and I’m not sharing. This isn’t just for fun. I may be slightly addicted.”

LyennSunny>!

„That first night I tried to get rid of you. Not because I disliked you.” He let out a hard bitter laugh. „But because I knew. I knew you'd get under my skin. I knew I wouldn't be able to stay away. Maybe I hated you a little bit then because of the weaknes you'd be able to find in me.”

Chapter 16

Kapcsolódó szócikkek: Rush Finlay
cam_s_18>!

You don't have to love me. Just don't leave me – he said against my leg


A sorozat következő kötete

Too Far sorozat · Összehasonlítás
Rosemary Beach sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jessica Park: Left Drowning
Jennifer L. Armentrout: The Return
J. Lynn: Stay With Me
B. N. Toler: Where One Goes
Linda Kage: Price of a Kiss
Penelope Bloom: His Banana
Cora Reilly: Bound by Hatred
Anna Todd: After Ever Happy
Erin Watt: Paper Princess