Because ​of Low (Sea Breeze 2.) 13 csillagozás

Abbi Glines: Because of Low Abbi Glines: Because of Low Abbi Glines: Because of Low Abbi Glines: Because of Low Abbi Glines: Because of Low

Marcus ​Hardy had hoped to enjoy a year away at college while he put the summer he’d rather forget behind him. But instead, he’s jerked right back to the coastal town of Sea Breeze, Alabama due to a family crisis. His dear ol' dad found himself a girlfriend only a few years older than Marcus. So now his sister needs help dealing with their mother who is mentally falling apart. The only bright spot to returning is the fascinating red head who sleeps over several times a week. The problem is she's sleeping in bed with his new roommate, Cage York.

Willow “Low” Foster needs a place to live. Running to Cage’s apartment every time her sister kicks her out isn’t exactly a long term solution. Juggling her courses at the local community college and a part time job doesn’t produce excess income. But Cage has a new roommate and suddenly sleeping over at her best friend’s apartment isn’t such a bad thing. Not when she gets to see those sexy green eyes of Marcus Hardy’s twinkle when he… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Simon & Schuster, New York, 2013
290 oldal · ISBN: 9781471117534
>!
Simon Pulse, 2013
320 oldal · ISBN: 9781442488649
>!
Simon Pulse, 2013
320 oldal

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Tori0925 P>!
Abbi Glines: Because of Low

Marcus a gazdag fiú, akit eddig senki sem hagyott el.
Low a szegény lány, akit mindenki elhagy.
Néhol meg tudtam volna fojtani magam (és bizonyos szereplőket) a sok hiszti miatt. Ugyanakkor sok jó és szívhez szóló rész is volt (semmi mélyre nem kell gondolni).
Már kicsit tucat könyv, de egyszer kibírható. Itt már érrezhető, hogy kik lesznek a további szereplők.

Veronika_Szakács>!
Abbi Glines: Because of Low

Gondban vagyok ezzel a könyvvel, mert akartam szeretni, de tényleg. Volt is, amit szerettem belőle, de közben annyi mindent nem.
Marcus már az előző részben sem volt túlzottan szimpatikus, de most főleg nem tudtam megszeretni. Néhol túl tökéletes volt, néhol pedig túlságosan hülye. Az egyik pillanatban még ő volt az aranygyermek, a gazdag srác, akit nem ront meg a világ mocska, ezért nincs egy szinten Cage-dzsel és Low-val, a másikban arról mesél, hogy neki csak szex az arctalan lányok tömegével zajló kufirc? A harmadikban meg olyan részegre issza magát, hogy alig tudják hazahúzni? Nem mintha nem lett volna „oka rá”, de akkor is.
A külseje se fogott meg, a szőke szempillákkal sosem tudok mit kezdeni, meg a „loknis szőke férfiakkal” se. Mindig Gilderoy Lockhart jut eszembe a göndörkés szőke fiúkról, nem tehetek róla. Ha a nagy egészet nézem, nem volt bajom a sráccal, el tudnék viselni egy ilyen embert a baráti körömben, de hogy mint férfi érdekeljen? Soha.
Aztán ott volt Low, akit eléggé meggyötört az élet, de nem jutottunk igazán mélyre a tragédiájában, csak a felszínt kapargattuk. 1-2× voltak megrázó pillanatai, de egyébként csak evickélt a történetben. Édes lány, de kicsit irritált, hogy mindig másoktól várta a helyzet megoldását. Hogy állandóan Cage karjaiba menekült. Hogy képtelen volt normálisan kommunikálni dolgokat, csak menekült örökké. Nem konfrontálódott igazán, csak nyelt, és szenvedett. Valahogy egyszerre tűnt elképesztően erősnek és röhejesen gyengének. Marcus és közte pedig hihetetlenül gyorsan alakultak a dolgok, ismét. Van bájos „szerelem első látásra”, és van kicsit erőltetett is. Ez inkább az utóbbi volt.
Cage édes volt, ahogy törődni próbált a lánnyal, és ahogy terelgette Marcus-t is. Felbukkant Sadie és Jax, bár a jelenlétüknek nem sok értelme volt.
Aki viszont kicsapta a biztosítékot, az Marcus édesanyja. Egy 50 körüli nő így reagál a válási papírokra? Mint egy depressziós 13 éves emo? Nem törődik senkivel és semmivel, hanem mérhetetlen önzésében egyszerűen megpróbálja eldobni az életét? Érthetetlen, és elfogadhatatlan. Egy ennyi idős nőnek, akinek családja, 2 remek gyereke, és stabil egzisztenciája van, valamint céljai (jótékonyság, stb.) több esze lehetne ennél. Abbi Glines itt egy kicsit elragadtatta magát.
A történet egyébként egészen kellemes, majdhogynem izgalmas, kicsit problematikus ugyan, hogy már a 10. oldalon tudtam, mi lesz a fő konfliktus, és mi fogja elválasztani a szerelmeseket, de ez nem biztos, hogy Abbi hibája. Lehet, hogy én olvastam túl sok ehhez hasonló csavart korábban.
Fogalmam sincs, hány csillagot adjak, mert igazából nem volt olyan rossz, amilyennek az értékelésem alapján tűnik, de jó se.

Blue_Nadine>!
Abbi Glines: Because of Low

Ez már lényegesen jobb volt, mint az előző, bár a történetben még mindig kicsit klisés volt. Főleg, ez a hirtelen szerelembe esés. De! Legalább a végére már tényleg lettek igazi érzelmek, és a két karakter is érdekesebb volt. Marcus annyira nem, de sokkal inkább kedvelhetőbb, mint az előzőben. Azt is bírtam, hogy nem az a tipikus rosszfiú-vagyok-megdugok-minden-csajt-aki-szembe-jön-velem típus volt.
A főkonfliktus sem volt annyira gáz, szerintem teljesen érhető az ilyen pattanásig feszült helyzetben, hogy a karakterek hogy reagáltak.
Mondjuk Cage-et nem teljesen értettem… elég nagy téveszmében élhetett Low-t és a jövőbeli életüket illetően. xD De legalább a végén rendes volt.


Népszerű idézetek

Tori0925 P>!

„You ready to leave?”
I was but telling Cage that would have him leaving his date and rushing to my side. He had a hero complex when it came to me. I often wondered if it was because no one ever saved us as kids.

Tori0925 P>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Krit leaned forward and bit his bottom lip while staring me down. He really did think his sex appeal worked on everyone.
„What time do you get off, Low?” he asked in a husky voice.
„Ah, shit he's already using his fuck me voice on her. Run Low before he starts the winking and dimple flashing.” Green warned, then gave Krit a playful punch in the arm when everyone at the table burst into laughter.

Tori0925 P>!

She was here.
She was talking to me.
She was in a bikini.


A sorozat következő kötete

Sea Breeze sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Sarina Bowen: Bittersweet
Tracey Garvis Graves: On the Island
J. A. Redmerski: The Edge of Never
Tara Sivec: Troubles and Treats
Whitney G.: Sincerely, Carter