A ​jövőm (Existence trilógia 3.) 185 csillagozás

Abbi Glines: A jövőm

Dank ​vajon magába tudja bolondítani a lányt… újra?
Amikor Pagan Moore bebizonyította, hogy méltó a Halál szerelmére, esélyt kaptak arra, hogy együtt maradjanak, ha teljesítenek egy próbatételt.
Azonban azt senki sem ígérte meg Danknek, hogy a lány továbbra is akarni fogja őt…
Amikor egy lélek megteremtetik, annak párja is megszületik. Ezek a lelkek pedig minden életükben egymásra találnak. Beteljesítik egymás sorsát. Pagan számára ilyen lélek a voodoo király. Eljött hát az idő, hogy a lány eldöntse, mire vágyik jobban: együtt lenni a Halállal az örökkévalóságig, vagy amellett a lélek mellett maradni, akit neki teremtettek.
Dank sosem gondolta, hogy aggódnia kellene a választás miatt. Tudta, hova húz a lány szíve. Azonban rá kellett jönnie, hogy semmi sem biztos, miután a lánynak törölték az emlékeiből minden csókjukat, érintésüket, minden közösen eltöltött pillanatukat. Így hát újra el kell nyernie Pagan szerelmét, és bebizonyítania a lány lelkének,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

Tagok ajánlása: 13 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2017
264 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617718 · Fordította: Komáromy Zsófi

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Dank Walker · Pagan Moore · Gee · Leif Montgomery · Miranda


Kedvencelte 19

Most olvassa 3

Várólistára tette 67

Kívánságlistára tette 71

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Abbi Glines: A jövőm

No végre! Sokkal jobb volt, mint az előző rész, habár itt sem 100% tökéletes.
Én ennek ellenére is szerettem, mert sokkal több romantikát kaptunk, aminek csak örülni tudtam. Mivel nem olvastam el a fülszöveget, nagyon meglepett, hogy mi történt Pagan-nal. Az ő helyében nagyon mérges lettem volna, ha csak így más spoiler Simán meg lehetett volna oldani másképp is ezt a választást lélektárs és szerelem között.
Jay-t amúgy egy picit sajnáltam, mert ez írónő teljesen ellehetetlenítette a srácot már az elejétől kezdve. Olyan kis bugyuta volt, pedig azt hittem szimpi lesz. Persze Dank mellett ugye senki sem rúghat labdáda…
Amúgy ha nem lett volna ez a fő csavar, lehet nem is élveztem volna ennyire a könyvet. Mert így olyan volt, mintha megint az elejéről kezdődött volna minden, és én azt imádtam. :) Hiába, szeretem, amikor Dank és Pagan romantikázik.
Örülök, hogy Miranda is megkapta a boldog lezárást, még ha nem is kedvelem a csajt. :D Gee dettó. Jó lett volna még róla is hallani valamit, meg közben nem is. Már én sem tudom, mit akarok mondani xD
Igazából ez a sorozat akkor élvezhető, ha nem agyalsz rajta sokat, és nem vársz túl sokat. Nekem tetszett, és ez a lényeg :D

Ezen a borítón röhögök a legtöbbet xP

9 hozzászólás
Szücsi >!
Abbi Glines: A jövőm

Úgy voltam vele hogy hamár az első 2 részt elolvastam miéért ne kezdjem el ezt is. Rosszabb már csak nem lehet. De mégis…
A fülszöveg elolvasása nélkül kezdtem neki olyan csak esünk túl rajta módon, szóval képzelhetitek hogy össze voltam zavarodva hogy Pagan marhára nem emlékszik semmire. Ez most komoly? Miért?
Az egész olyan volt mintha csak az első könyvet olvastam volna elölről. Pagan továbra is idegesító volt, Leif helyett a zavaró pasi szerencsétlen Jay volt, és Dank…oh Dank miért kelett szegényt elrontani ezzel a túlzott nyálasággal? Amenyire megszeretem a 2.részben anyira csalódtam most benne.
A könyv nem tett a történethez semmi pluszt leszámitva a túlzott szexuális feszültséget.
Az egyetlen értelme szereplő Gee volt.
Hát azt hiszem erről ennyit…

Kawaii_vIVIv>!
Abbi Glines: A jövőm

Én szerettem ezt a sorozatot és sajnálom, hogy vége. Néhol lehet kicsit bugyuta a sztori, de Dank ♥ annyira imádnivaló.
Pagan elfelejtette Danket, és jött ez a szöveg, hogy Jay a lelki társ hagyjuk kibontakozni őket bla bla… Komolyan??? Jay egy vicc volt ebben a részben, főleg ahogy próbálta mentegetni magát a kínos helyzetekben és bizonygatta még saját magának is, hogy őt bizony érdekli ám Pagan, hiába zsírozott le a lány orra előtt egy randit meg döngetett meg más csajokat. Ahhhaaaaaaam, ugye elhittétek neki ti is, hogy Pagan az igazi neki…XD
Leif én komolyan bírtam a srácot, de ebben a részbe kár volt berakni őt a néhány mondatával mert nem osztott vagy szorzott semmit, azon kívül, hogy egyszer bekavart de semmi több.
A könyv végén a megoldás nem volt nagy durr, de lehetett volna rosszabb is, és így legalább adott a happy end. :)
Ui.: Miért ilyen borzalmas a magyar borító??? Uhhh, rossz ránézni XD

kellyolvas P>!
Abbi Glines: A jövőm

Újra ott tartunk, mint az első részben, Dank szerelmes, udvarol, meg akarja hódítani Pagant, és féltékeny, rettenetesen féltékeny. Mindez nagyon jól áll neki, úgyhogy nyugodtan dőljetek hátra, ezt a részt nagyon fogjátok élvezni!
A szokásos kettős szemszögben olvashatjuk a regényt most is, és én imádtam Dank fejében lenni ismét. Látszik, hogy Abbi meg akar felelni az olvasók elvárásainak, még egyszer teret ad Leif-nek, Miranda sorsát is helyre teszi, és Jay-nek is esélyt ad valami újra. Az olvasó a befejezésben egy kicsit beleshet a kulisszák mögé, jobban megismerhetjük, hogyan működnek a lélekkel kapcsolatos szabályok. Szerencsére Dank nem hagyja el a rockbandát, így velük is újra találkozhattam és természetesen a kéretlen rajongó hölgyekkel is meggyűlik a baja. Ezek mind olyan dolgok, amiről jó volt olvasni és tényleg minden az olvasó szája íze szerint alakul, mégis van néhány pont, ahol hiányérzetem volt, vagy nem voltam 100%-ban elégedett.
Sokkal több szerepet vártam Leif-től, főleg annak tudatában, hogy mindenki klasszul le lett rendezve, ezt a szálat viszont elég mostohán kezelte Abbi, nem éreztem, hogy elvarrná, ahogy azt kell, pedig szerintem megérdemelte volna, még ha elég csúnyán búcsúzott is el korábban. Jay meg annyira átlátszó figura lett, hogy kicsit cikinek éreztem, hogy ennyire balfék. Ilyen tuti nincs az életben, ennyi kínos szituáció. Pagan helyében nulla esélyt sem adtam volna neki.
Hogy a végére mégis valami felemelőt mondjak, nagyon tetszett a spoiler.
Abbit lehet szeretni vagy nem szeretni, én mindenesetre szeretem, és nagyon élveztem ezt a sorozatát is. Nem várom el, hogy tökéletes legyen, viszont maximális mértékben szórakoztató és ebben a műfajban nem is kell több.

Sippancs P>!
Abbi Glines: A jövőm

Csalódás. Hatalmas csalódás.
Az előző részek után valami ütős, pörgős és eldobom-az-agyam-Danktől érzésre számítottam a befejező résztől, erre kaptam egy gyakorlatilag nulla sztoris, nyüglődős, az unalmastól éppen csak egy picivel jobb történetet, ahol Leif eltűnt a süllyesztőben, Dank átment nyavalygós szerelmesbe, Pagan pedig spoiler. Miért, miért, miért kellett ezt így?
Sajnálom, de nekem ez most szörnyen kevés volt, mint sorozatzáró kötet. Pedig úgy szerettem az első két részt!

4 hozzászólás
ViveEe P>!
Abbi Glines: A jövőm

Egy végtelenül egyszerű, és nagyon szerelmes könyv ez, de engem az előző rész a Halál eszméjével és megjelenítésével nem Dankre gondolok megvett magának, így nem borulok ki ezen.
Zavaró-e, hogy megint a nulláról indul Pagan és Dank kapcsolata egy trilógia utolsó részében? Hogy Miranda nagyon kislány még? Hogy Jay ilyen kis szerencsétlen helyfoglaló volt, nem okozott igazi konfliktust? Hát engem picit zavart, de mégis tetszett az egész.
Ilyen az, amikor annyira szeretsz valakit, hogy még Isten sem képes ezt eltörölni.
Megértettem Danket, hiszen fájdalmas lehet a lehetőség, hogy végleg elvesztheted azt, aki a tiéd volt, mindezt szabályok miatt.
Ne várjatok a könyvtől akciódús eseményeket, mert az nincs benne. Csak a mindenre elszánt küzdelem a szerelmedért. Nekem itt és most ez elég volt. :)

Ella19>!
Abbi Glines: A jövőm

A sorozatból ez a könyv volt a legjobb. Izgalmas volt. Pagan talán itt már egy kicsit szimpatikusabb is lett. Sajnáltam, azért amit tettek vele. Pagannek választania kellett a szerelem és a lélektárs között. Jay-t is sajnáltam, hiszen én az előző részből azt hittem, hogy ő egy nagyon rendes fiú és nem egy nőcsábász. Bár az írónő nem adta meg az esélyt arra, hogy Jay ebben a részben jobban kibontakozzon, egyből el lett könyvelve egy nőcsábász pasinak. Bár ez Dank mellett nem is lehetett volna neki annyira egyszerű. Örülök, hogy elolvastam ezt a sorozatot.

ancsee P>!
Abbi Glines: A jövőm

Az olvasás nem azért tartott hetekig, mert annyira rossz volt, hanem mert elkezdtem olvasni a repülőn, aztán a nyaralás alatti héten és utána sem vettem elő jó pár napig. Amikor ismét leültem olvasni, akkor egyben befaltam 150 oldalt. :) Számomra tökéletes befejező rész, bár vannak hibái. Például szerintem Pagan nem akadt ki annyira, mint elvárható lett volna, hogy 2 napos ismerősök milyen bizalmasak vele, illetve Dank és ő alig beszélgettek, mégis totál odavolt érte. Egy 16-os karikát raknék rá, mert az előző két résznél több, részletesebb szex jelenet volt benne. Az udvarlás nem volt túl hosszú, még lehetett volna pörgetni, de annyira összecsapottnak se éreztem, szerencsére sok szenvedés sem volt benne. Lehetett volna benne még egy kis küzdés, több részlet és Lief. Továbbra is Team Dank! :D (még hangosabban) Jó volt ez a váltott nézőpont, Pagan és Dank mellett szívesen olvastam volna kis színesként Gee fejezeteit is.

loveQhuay>!
Abbi Glines: A jövőm

Én totálisan imádtam ezt az egész sorozatot. Minden hibája ellenére!

Féltem a befejező résztől, de szerintem jót tett neki, hogy kis szünetet hagytam az előző részek és ez között. Ez a kötet simán elmenne egy első résznek is, és ezért is szerettem. Egyszerre volt kezdet és vég. Dank és Pagan újra egymásra talált, Dank továbbra is imádnivaló és nekem Pagannal sem volt semmi gondom, jó női karakter volt ő is.
Leif-et még mindig sajnálom amiért ilyen szerep jutott neki.
Gee eszméletlen figura, és imádtam hogy ennyit szerepelt! Mirandát nem tudtam hova tenni onnantól hogy ágyba esett új szerelmével, bár annak örültem hogy Wyatt lelke szerepet kapott.

Sajnálom, hogy vége, tényleg szerettem. Nem tudtam milyen végre számítsak, és kezdtem félni ahogy fogytak a lapok, de tökéletes volt!
azért még Leif rövid kis történetét elolvasom majd

3 hozzászólás
Ferger_Jolcsi P>!
Abbi Glines: A jövőm

Nem is tudom, miért halogattam ilyen sokáig ennek a sorozatnak az elolvasását. 2015-ben kezdtem el olvasni a sorozat első részét, tavaly végre a folytatást is elolvashattam, s most már be is tudtam fejezni a sorozatot. Szerintem nagyon kellemes olvasmány, segített kikapcsolni a stresszes időszakban. Nem ad semmi újat, és lehet, hogy néha klisés is, de pont a könnyedsége miatt esett most olyan jól, hogy olvashatom.
Dank-et nagyon megkedveltem, nagyon aranyosan tud viselkedni, bár van egy rosszfiús beütése is. Gee is egy tök jól kidolgozott karakter, bár a valóságban nem biztos, hogy bírnám őt, de a cselekménybe nagyon jól beépült és jókat nevettem rajta, mikor a leglehetetlenebb helyzetekben állt elő a leglehetetlenebb beszólásokkal.


Népszerű idézetek

Sheila_7>!

Az ember társaságban is érezheti magát egyedül.

ap358 P>!

Nem tudom, hogy az utunk innen hová vezet.
De ott vagyok, ahol lennem kell, ha fogom a kezed.

252. oldal

Viktória_Erdei >!

A lelked tesz téged azzá, aki vagy.

192. oldal, 18. fejezet

Gothic01>!

Alig bírtam elviselni, de tudtam, hogy ennek meg kell történnie.

136. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dank Walker
11 hozzászólás
Gothic01>!

– Mit csinálsz itt?
Rád vártam.

137. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dank Walker · Pagan Moore
Sippancs P>!

Kopogtak a fürdőszobaajtón. Összerezzentem, és riadtan megragadtam az első dolgot, ami kézre esett: egy hegyezőt. Nem épp a legfenyegetőbb önvédelmi fegyver.
– Nyisd ki szépen az ajtót, Peggy Ann, vagy magamtól is bemegyek. Nem okoz gondot.
Talán Gee is a Halál megszemélyesítője? Több is van belőlük? Mind rockzenekarban énekelnek és emósan öltöznek?
– Na jó, nem fogok könyörögni – közölte Gee, majd megjelent a szobámban.
– Mi vagy te? – kérdeztem, miközben hátrébb húzódtam az ágyon, és magam elé tartottam a hegyezőt.
– Mégis mit fogsz tenni? Jól kihegyezel? Komolyan?

19. fejezet

Gothic01>!

Dank szeme felvillant, és megragadta a kezem.
– De igen! Ha bármit akarsz tőlem, csak kérned kell. Akármit.
Izé….Oké. Ez egy kicsit, hát, túl hevesnek tűnt.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dank Walker · Pagan Moore
1 hozzászólás
Gothic01>!

Nekem nagyon tetszett Danknek ez az énje. Amelyik nem volt olyan laza és magabiztos.

156. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dank Walker
1 hozzászólás
Gothic01>!

– Gyűlölöm a halált. Tragikus dolog, ami előbb-utóbb mindenkit utolér. Van, akit sokkal inkább előbb, mint utóbb.
Dank megdermedt, aztán elhúzódott tőlem. Valami rosszat mondtam?

158. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dank Walker · Pagan Moore
Gothic01>!

– Lehetne a ma esti program az, hogy a Vámpírnaplókat nézzük és fagyit eszünk?

106. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Vámpírnaplók

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Árnyak ura
Rick Riordan: Az Olimposz vére
Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz
Michelle Hodkin: The Retribution of Mara Dyer – Mara Dyer végzete
Melissa Marr: Veszélyes játék
Richelle Mead: Dermesztő ölelés
Csóti Lili: Hetedvérig
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Elizabeth Chandler: Angyalok és emberek
Joss Stirling: Summer