Return (Journey 3.) 5 csillagozás

Aaron Becker: Return

The eagerly-anticipated finale of Aaron Becker's wordless trilogy – a spectacular, suspenseful and moving story that brings its adventurer home. Aaron Becker, creator of the award-winning Journey and its stunning, celebrated sequel, Quest, presents the final chapter in his luminous, wordless fantasy. Failing to get the attention of her busy father, a lonely girl turns back to a fantastic world for friendship and adventure. It's her third journey into the enticing realm of kings and emperors, castles and canals, exotic creatures and enchanting landscapes. But this time, it will take something truly powerful to persuade her to return home, as a gripping backstory is revealed that will hold readers in its thrall.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Walker Books, London, 2016
40 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781406368437 · Illusztrálta: Aaron Becker

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Bence P>!
Aaron Becker: Return

Eddig is nagy rajongója voltam a sorozatnak, és kicsit féltem, hogy ez a rész már nem tud újat mondani az előző kettő után, de szerencsére nem kellett csalódnom. A rajzok még mindig szépek, a világ még mindig tetszik, és nem maradunk izgalom nélkül ebben a kötetben sem. Ez az újabb bőr még kétségtelenül rajta volt.

8 hozzászólás
a_bookworm_named_honey P>!
Aaron Becker: Return

Szintén az egyetemi, silent book kiállításon olvastam ezt az apróságot.
Nagyon tetszett, hogy a képekre szinte bármilyen történetet rá lehet húzni, csak a képzelőerőnk szab ennek határt. Azt hiszem, pont ez a lényege ezeknek a típusú könyveknek…
A borítója fogott meg. Először csak a türkiz és narancs színeket láttam, aztán végül bele is vetettem magam, mert miért ne? :)
Tetszett, de nem estem tőle annyira hasra, mint a többi kiállított könyvtől. Puhaságot vártam tőle, de nem kaptam meg. Ez nem is baj, hiszen ez talán már nagyobbacskáknak íródott, és gyanítom, inkább fiúknak. Lehetséges, hogy azért nem aratott nálam elsöprő sikert, mert az előző két részét nem olvastam.
Tetszett a varázsceruza és a könyörületesség is; ezek egészen megelevenedtek a szemem előtt, a könyvön belül. Jó volt! :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Eric Fan – Terry Fan: The Night Gardener
Lauren Oliver: The Magnificent Monsters of Cedar Street
Alexa Pearl: The Best Birthday Party Ever
Mary Pope Osborne: Mummies in the Morning
Beryl Evans: Charlie the Choo-Choo
Lemony Snicket: The Dark
Amy Krouse Rosenthal: Uni the Unicorn
Matt Haig: Shadow Forest
Katie Weaver: When The Sky Roars
Mallory Loehr: I'm a Dragon