A ​Street Kitchen bemutatja: Fördős Zé a konyhában 16 csillagozás

A Street Kitchen bemutatja: Fördős Zé a konyhában

Ez a könyv azoknak szól, akik ugyanazt gondolják a főzésről, mint én. Akik örülnek, hogy egy szupermarketben is össze tudják kapkodni maguknak a hozzávalókat egy jó vacsorához. Akik a házibuliban szeretnének valami nagyot villantani a barátaiknak. Akiket lázba hoz az olvadó sajt, a sistergő hús és a lecsorgó szaft. És persze akik nem félnek kinyitni a hűtő ajtaját este 10 után. Ha te is ilyen vagy, akkor csípni fogod ezt a könyvet. Tele van izgalmas, változatos, színes ételekkel és italokkal azért, hogy te is rákattanj a főzésre. Pacal forever, gyerekek!

>!
Lunchbox, 2015
208 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789631232158

Kedvencelte 1

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 46


Kiemelt értékelések

>!
meseanyu MP
A Street Kitchen bemutatja: Fördős Zé a konyhában

Zé nem csinál nagy ügyet a főzésből és ez tetszik, a képernyőn megszokott laza stílusa itt is megvan, néha szinte mintha hallanám. A receptek korrektek, vonzóak, sokszínűek, a képek szépek, étvágygerjesztőek.

>!
etlan
A Street Kitchen bemutatja: Fördős Zé a konyhában

Eddig bármit csináltam meg belőle, az mind finom lett.
Pedig messze állok a főzni tudástól. :)

>!
p_m_linda
A Street Kitchen bemutatja: Fördős Zé a konyhában

Igényesen kidolgozott, szép könyv, gyönyörű ételfotókkal. A receptek igazán változatosak, az egészen egyszerűektől a bonyolultakig találunk benne mindenfélét. Ez a gyűjtemény a bizonyítéka annak, hogy remekül megfér egymás mellett a körömpörkölt és a cassoulet, vagy a japán cheesecake és Joli mama fánkja… Plusz pont a humorért és a közvetlen hangnemért!