Mi ​a gond a húsevéssel? 0 csillagozás

A. Parham – Anandamitra A. Acarya: Mi a gond a húsevéssel?

Mi a gond a húsevéssel: Ha vegetáriánus vagy, sokszor feltehetik ezt a kérdést. Ha nem, akkor kíváncsi lehetsz a válaszra.
Fizikai, egészségügyi, ökológiai, politikai, gazdasági és erkölcsi okai vannak a hús-nem-evésnek. A „Mi a gond a húsevéssel?” c. kiadvány mélyrehatóan vizsgálja ezen területeket, kórképet nyújtva a vegetáriánus gondolkodásmódról. A könyvecske olvasmányosan és közérthetően vezet el az egyetemességhez. Nyitott felfogása, véleményalkotása sok embert ráébresztett a vegetarianizmus előnyeire.
„A mi a gond a húsevéssel?” egy kicsi és egyszerű könyv, melyet arra terveztek, hogy mindenkihez eljuthasson. Hiszünk abban és meg szeretnénk osztani veled azt a személyes örömöt és egészséget, melyet a vegetarianizmus hozott el nekünk.

>!
Ananda Marga, Budapest, 2003
62 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632102967 · Fordította: Arany Györgyi · Illusztrálta: Andrea Carmen
>!
62 oldal · Fordította: Arany Györgyi · Illusztrálta: Andrea Carmen

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Rudolf Steiner: A táplálkozásról
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Schirilla György: A legnagyobb hazugság
Gabonaételek
Horváth Éva – Szepesi Dóra: Harmónia az ételben – Harmónia az életben
Anthony William: Gyógyító ételek
Joan van Rooijen: Napeledel
Christine Bailey: Smoothie-könyv