Gombnyomásra ​2. (Gombnyomásra 2.) 151 csillagozás

A. O. Esther: Gombnyomásra 2. A. O. Esther: Gombnyomásra 2. A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mia ​és Russel a szökésüket tervezik Talbot házából, ám a ház intelligens számítógépe, Veronica minden lépésüket figyeli. Elég egy rossz mozdulat, és a csuklójukra csatolt bilincs áramütéssel sokkolja őket.
Liam és Dylan a cellájukban kuporogva tudják, vészesen közeleg a pillanat, amikor a többi halálraítélttel együtt a dzsungelbe száműzik őket az őrjöngő, vérszomjas mutánsok közé. Nincs rá esély, hogy bárki is túlélje a mészárlást, ám a két vadász sajátos tervet eszel ki a szabadulásra.
A Hobbs-birtok gyászba borul, miután a fényújságból értesülnek a 268-as kapunál történt mészárlásról, ahol Liam és Dylan halálát is látni vélik. Stella valósággal belerokkan a testvére elvesztése miatt érzett fájdalomba, és kétségbeesésében Ryannel Manipurába utazik, hogy legalább az életben maradt bátyjának, Russelnek segítsen a szabadulásban. Nem sejti, hogy az az ember hozza rá a legszörnyűbb iszonyatot, akiben megbízott.
A halott tudós, Doktor Cohen ismét megjelenik Mia… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tartalomjegyzék

>!
KÖR-ÍV, 2019
490 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786158085588
>!
494 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789631211665

Enciklopédia 14

Szereplők népszerűség szerint

Liam Blackwood · Mia Milton · Dylan Forest · Russel Blackwood · Stella Blackwood · Mason · Ria mama · Amanda Burke · Dr. Hobbs · Emily Milton · Max

Helyszínek népszerűség szerint

Manipura


Kedvencelte 34

Most olvassa 2

Várólistára tette 46

Kívánságlistára tette 84

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
FairyDust
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Nagyon megszerettem a sorozatot és a megalkotott világot, de az első résznél még jószívűen nem csiptem le a csillag számból a logikai hibák miatt, itt azonban annyira bosszantott egy-egy baki, hogy egy nyúlfarknyit elviszek az 5-ből. Így is a szivem csücske a könyv, és nagyon szeretnék a befejező kötetnek 5*-ot adni.
Na de…
A történet folytatódik, és már az első fejezet a könyvhöz bilincselt. Igen a kötődés megmaradt, ugyanis a közel 500 oldalas könyvet kevesebb, mint 2 nap alatt ettem meg, ami nálam igen is nagy szó! A szereplőket ugyan úgy szetettem, mint az első kötetben. Ó istenem, ezek a pasik!!! Liam, Dylan, Russel miért nem éltek?! Kifejezetten tetszett, hogy az irónő picit pihentette a Liam-Mia szálat és teret kapott egy új románc is. spoiler A három „vadász” között megmaradt a „bro” összetartás ami ismét sokszor mosolyt csalt az arcomra, de leginkább a könyv ironikus humora tetszett nagyon. Ahogy nézegettem az értékeléseket, szinte senki nem említette, pedig szerintem hatalmas logikai csapda volt spoiler Ez volt a legfőbb ami felhúzott a mások pedig, spoiler Ezektől eltekintve, még kisebb hibák szembetűntek, de az már csak kapkodásnak könyveltem el. Örültem, hogy új elemek kerültek a könyvbe, és nagyon kiváncsi leszek ezek milyen kihatással lesznek a 3. részre. A befejezés, konkrétan az utolsó pár sor pedig egy misét megér, most rághatom tövig a körmeim, amíg beszerzem a következő részt!! Nagyon jó sorozat, mindenkinek melegen ajánlom aki szereti a fantasyt, helyenként erotikával és romantikával meghintve. az esetleges helyesírási és ékezeti hibákért elnezést kérek, telefonról nehéz értékelést irni!

>!
Mrs_Curran_Lennart P
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Elmúlt az újdonság varázsa (az első rész óta), egy kicsit szigorúbbra vettem az értékelést. A szerelmi szálak tetszettek, Mia és Liam mellett végre Dylan és Stella is egymásra találnak. De túl rövid idő alatt túl sok akciót zsúfolt össze az írónő. Manipurában mindenki gonosz, perverz vagy beteges. spoiler Vadászaink pedig úgy gyilkolnak, ahogy mások reggeliznek. Azt hiszem, kevesebb durvasággal is érdekes maradt volna a történet.
Kedvenc jelenetemben Stella barátkozik a hiúzkölyökkel. Két csetepaté között igazán cuki kis jelenet volt.

1 hozzászólás
>!
Vivi_
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Hú, azt se tudom mit írjak róla, annyi mindent történt a könyvben, csak kapkodtam a fejemet. Először is mindhárom könyv külsejébe és belsejébe is egyaránt beleszerettem. Esküszöm olvasás közben annyira jó illatúak voltak a lapok, hogy néha azon kaptam magam, hogy olvasás helyett megszagolgatom.

Alig vártam, hogy az első rész vége után a kezembe vehessem ezt a részt és folytathassam én is az életet velük. Nem igazán szeretnék elspoilerezni dolgokat, ha valaki kíváncsi, akkor ott a fülszöveg. Ami a szereplőket illet még jobban megszerettem őket és valakiket megutáltam. Számomra a könyv csúcspontja Dylan és Stella. Az előzőekben mondhatni picit háttérbe szorultak, azonban ezt a részt ők uralták, ellenben Liam és Mia szerelme nem igazán volt terítéken, hiszen külön helyen voltak, de úgy hiszem ez pont így volt jó.

A cselekmény pedig hú… Tényleg annyi minden történt, hogy nehéz spoiler nélkül elmesélni. Olyan jó ötlet volt Ria mama, imádtam a nála játszódó fejezeteket olvasni, meg aztán farkaskölyköket is tartott. Most mondjátok meg, ki nem imádna egy farkaskölykökkel teli helyen lenni? Szerintem új kedvenc trilógiát avatok, az első résznél még nem éreztem ezt de egyre jobban megszeretem.

Bővebben: http://vivi-konyves-blogja.blogspot.hu/2015/04/a-o-esth…

3 hozzászólás
>!
Fairy
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Ebben a kötetben aztán volt minden ami kell.
Izgalom kaland fordulat szerelem.
Annyi minden történik a könyvben több szálon fut a töténet,annyira olvasata magát alig bírtam letenni.
Mia és Liam annyira bírom őket.
Dylan és Stella annyira édesek.
Imádom Dylant és Ria mamát is nagyon megszerettem,vérbeli nagymama.
A vadászok poénjain sokat rötyögtem annyira lököttek a fiúk.
Olyan fura volt,hogy a jövőben játunk 2222-ben,hogy nem veszi észre Talbot,hogy spoiler ?
Viszont volt egy pár dolog ami nem tetszett.
Miért kellett Stellát így spoiler ? Hiszen annyira fiatal még.
Miért kellett ennyi spoiler ?

>!
ßißi
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Jajj de jó egy ilyen könyvvel kezdeni az évet!:)
Imádom ezt a sorozatot, ez AZ A KÖNYV amit konkrétan nem tudok lerakni, de még annyira se, hogy egyek. végére az éhségtől már fájt a hasam.. Persze voltak benne olyan részek,ahol már a szememet forgattam spoiler, de mivel szeretem a szereplőket, és az egész Esther alkotta Világot, ezért hamar szemet hunytam ezekre, és folytattam tovább A könyvet.
Jöjjön a következő rész:3

>!
Felixa P
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Annyira szép a borítón az ezüst-kék párosítás! Sokat vártam erre a könyvre, mire meg tudtam szerezni (ezért külön köszönet Eszternek!), de megérte! Már azért is, mert amikor elkezdtem olvasni, tudtam, hogy nem fogok tudni addig szabadulni, amíg a végére nem érek; annyira beszippantott a fordulatos cselekmény. Szó szerint egy szuszra kiolvastam…
Voltak benne hibák, szerintem nem is kicsik, de ennek ellenére nincs szívem nem 5 csillagot adni.
Örültem, hogy Liam-Mia páros itt a háttérbe szorultak, mert jó volt belelátni Stella és Dylan érzéseibe.
Tetszettek a helyszínek leírásai, Manipura utcáin én is szívesen elkocsikázgatnák, de Ria mama hegyi házikójában is örömest elidőznék. Max ♥ …, persze, hogy nekem is a szívemhez nőtt! :)) (…és pont ugyanúgy viselkednék vele, ahogyan Stella tette…)
Mason és a fiúk humora fenomenális! :))
Mia és az álmai érdekesek… Kíváncsi vagyok, hogy ez hogyan fog tovább gyűrűzni a továbbiakban…
Persze ismét kaptam egy függővéget, de most már nem esem annyira kétségbe, hiszen kéznél van a folytatás…

>!
brena
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Picit megtorpantam olvasás közben, majd egy szussszra elolvastam a könyv véget! Az izgalom megvolt, romantika szintén, és mindkettőből jó adag:) ennek is voltak hibái, de annyira olvastatta magát, hogy nem érdekelt, most viszont örülök, hogy a harmadik rész a polcomon van!
@AniTiger örök hálám hogy kölcsön adtad!

1 hozzászólás
>!
catilde
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Köszönöm az írónőnek, hogy be tudtam szerezni ez a nagyon jó folytatást.
Kicsit lemaradt a második rész az elsőtől, de így is nagyon jó volt olvasni.
Stella, hogy megbízott Ryanben nagyon bosszantott, de utána annyira jó volt olvasni Dylan részeket.
De Mianak is voltak meggondolatlan tettei, amit nem tudtam hová tenni.
Alig várom, hogy elkezdjem a harmadik részt.

>!
Tamlilla
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Az első rész ertékelését ide másolhatnám, nagyjából ugyan az a véleményem. Talán Mia és Liam története nekem jobban tetszett, de ez a szerelmi szál is igazán aranyos volt. Az előre vetített konfliktusra kíváncsi vagyok, ki nem állhatom Ryant. Remélem jó befejezést kapunk.

>!
deen
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.

Azt hiszem, ez a könyv azért működik nálam, mert megvan bene az egyensúly az izgalom és romantika között. Mindig nagyon jó időzítéssel váltja az írónő a két vonalat és ettől olyan kellemesen hullámzó az egész. A cselekmény nagy része két szálon fut, az egyik Manipurában, az ott rekedt Miával és Russellel, a másik pedig a birtokon (és egyéb helyeken) a többiekkel. Örülök, hogy ebben a részben Dylan és Stella kapott nagyobb hangsúlyt, így az ő kapcsolatuk is kibontakozhatott. A szereplők számomra kicsit mások lettek, Stella szerintem valóban nagyon kislány még, és azt sem értem, hogy lehet a vele történteket három nap alatt kiheverni. Mia kicsit pedig sok volt nekem, valahogy olyan eddiginél is jóval meggondolatlanabb és naivabb lett. Russel, Liam és Dylan maradtak, akik voltak, igazi vadászok, akik nem gondolkodnak, megteszik, amit kell, hogy visszakapják szeretteiket. Az új fenyegetés szintén nagyon jó lökést adott a történetnek, így nem éreztem azt, hogy ugyanazokat a köröket futnánk. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy Amanda nem szerepelt sokat, mert ami kijön a száján az pofonért kiállt. Jöhet a harmadik rész!

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Vivi_

– Megpróbálom! – nyögte ki végül keserűen, mire Liam felcsattant.
– Ne próbáld! Ha csak próbálod, az azt jelenti, hogy lélekben már félig lemondtál arról, hogy sikerrel járj!

42. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Amanda Burke · Liam Blackwood
>!
mrsp

Emily, a könny a lélek vére. Ha néha megengeded, hogy kicsorduljon, magával viszi a fájdalmadat, érted? Nem szabad visszatartanod.

488. oldal, 19. fejezet - Édes otthon

Kapcsolódó szócikkek: Dylan Forest · Emily Milton
>!
Annie04

Stella tornacipője váratlanul beleakadt egy korhadt gyökérbe, és elbotlott, de Dylan nem engedte, hogy elessen. Az elvétett lépés nyomán újabb gödör tárult fel előttük, a korábbihoz hasonló, gyilkos karókkal megtűzdelve. A lány levegőért kapkodott az ijedtségtől, de Liam is megdermedt.
– Te Dylan – hümmögött Mason a félhomályban. – Mondd, ilyen szar úton hogy jön ki a nagyihoz az ügyelet?

281. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dylan Forest · Liam Blackwood · Mason · Stella Blackwood
>!
mrsp

– Stella, te haza akarod hozni azt a hiúzt? – kérdezte Mason, miközben a puskáját lustán a vállára vetette. – Hobbs ki fog tőletek akadni.
– Miért akadna ki? – felelte a lány. – A te sólymodat is befogadta.
– No, ezért Félix mégiscsak magasabb rendű lény ennél a bolond macskánál… – hümmögött a szőke vadász, mire Stella a könyökével oldalba bökte.
– Csak egy madár. Ha bepaníroznám és megsütném neked, észre sem vennéd, hogy őt eszed meg.

376. oldal, 15. fejezet - Viharos éjjel

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Hobbs · Mason · Max · Stella Blackwood
>!
Annie04

Hisz ismered Russelt. Ahol számítógép van, ott ő az úr…

108. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Hobbs · Russel Blackwood
>!
Annie04

– Dylan Forest! Hogy mondhatsz nekem ilyet azok után, hogy a hupikék festékem egyenesen a szívedbe talált?
Az indián csak nézte-nézte a maszatos lányt.
– Hagytam magam.
Stella felnevetett.
– Nem, nem, ez nem igaz! Ismerd el, hogy eltaláltam a szíved!
Dylan hirtelen megfordult vele, így újra Stella került alulra.
– Eltaláltad a szívem… – mondta egészen komolyan, de a lány már nem nevetett.

260. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dylan Forest · Stella Blackwood
>!
mrsp

– Ebben bajos lenne hegyet mászni.
– Már miért lenne az? Igazán szexi.
– Mason – nézett rá Liam –, a húgom legfeljebb helyes, oké?
– Ez nem normális! – tátogott Stella felé a szőke vadász, de Liam nyakon vágta.

352. oldal, 14. fejezet - Max

Kapcsolódó szócikkek: Liam Blackwood · Mason · Stella Blackwood
>!
Annie04

Ha nem eszel, lenyomlak paintballban, mint egy bélyeget – kacsintott rá Dylan.

227. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dylan Forest · Stella Blackwood
>!
mrsp

– Hát jó… – dünnyögte Liam, majd a lóhoz fordult, és felemelte a mutatóujját. – Most már vegyél vissza az arcodból, jó? Attól, hogy a húgom befonta hajad, még nem vagy menő.

273. oldal, 11. fejezet - Fiús játékok

Kapcsolódó szócikkek: Liam Blackwood
>!
AniTiger MP

– Kicsikém, semmi sincs kőbe vésve. Ez nem a jövő, csak egy lehetséges út. Azért nem baj, ha szembenézünk a rosszal, mert akkor fel tudunk rá készülni, és nem ér váratlanul minket, érted? Nem kell félni a lapoktól!

354. oldal, 14. fejezet - Max (Decens Magazin Média, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Ria mama

A sorozat következő kötete

Gombnyomásra sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Diana Gabaldon: Őszi dobszó 1-2.
On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?
Lucy Keating: Dreamology – Álomgyár
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Laurell K. Hamilton: Égő áldozatok
Nalini Singh: Vonzódás
J. R. Ward: A király
Christina Dodd: A sötétség árnyékában