Ölelj ​meg (Szívdöglesztők 3.) 71 csillagozás

Ollie
A. L. Jackson: Ölelj meg

Tizennégy évvel ezelőtt az életem örökre megváltozott.
A testvérem eltűnt. Aznap önző voltam, saját magamat választottam helyette. És aznap mindent el is vesztettem.
Beleértve Nikki Walterst.
Ő az, akit egész életemben szerettem. Csodálatos, gondoskodó lány, megtestesít mindent, amire mindig is vágytam.
Nikki volt a testvérem legjobb barátnője, és már esélyem sincs rá, hogy megbocsásson.
Most azonban veszélyben van, úgyhogy itt a lehetőség, hogy megmentsem, és visszaszerezzem őt, mégis… amint beköltözik hozzám, valahogy mindent rosszul csinálok.
Elég a keze egyetlen gyengéd érintése, és máris elveszítem az irányítást.
A kettőnk közti lángolás egyre forróbb, és a szenvedélytől nem látjuk, milyen viharfelhők közelednek.
A legszörnyűbb az, hogy valószínűleg éppen Nikki Walters fog elpusztítani.

A. L. Jackson New York Times bestsellerszerző legújabb sorozatának, a Szívdöglesztőknek az utolsó kötete egy izgalmas, szenvedélyes és szívet tépő regény a második esélyről.

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
336 oldal · ISBN: 9786156067074 · Fordította: Varga Csaba
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067067 · Fordította: Varga Csaba

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Nikki Walters · Oliver "Ollie" Preston · Sydney Preston · Rex Gunner


Kedvencelte 5

Most olvassa 6

Várólistára tette 49

Kívánságlistára tette 62

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

turanett P>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

A sorozat nagyon jól indult, egész megszerettem. Oliver és Niki kellesz, nem kellesz vívódást, már az első résztől nyomon követhettem. Nagyon vártam a történetüket. Nekem ez most csalódás volt. Sok helyen vontatott. Ami viszont sokat dobott rajta, az a váltott szemszög és a múltba való vissza tekintés. Így megismerhettem Olie vívódásának okát. Viszont ez a vívódás, egy idő után sok volt. „Nem érdemellek meg”, „te ennél többet érdemelsz” ez a halálom. Nikit sajnáltam, mert ő próbált küzdeni, de mindig falakba ütközött. Sydney titokzatos eltűnésére is végre pont került, így mindenki lezárhatta múltat.

2 hozzászólás
L_B_Mariann P>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

Már az előző részekben is felkeltette az érdeklődésemet Ollie. Na de hát lehet, ezért engem kérdőre vonni?? Hiszen a nagydarab pasi nem csak, hogy jóképű és olyan izomkötegekkel rendelkezik, hogy két másiknak is elég lenne, még jól ki is van varrva! Na már most, ha ez nem elég figyelemfelkeltő akkor semmi.
Ollie, vállát olyan szintű bűntudat, és fájdalm nyomja hosszú évek óta, ami nem engedi, hogy újra éljen, vagy, hogy egyáltalán érezzen bármit is. Bár akárhogy is igyekszik, az amit Nikki iránt érez nem tudja elfojtani, az még tőle is erősebb.
Nikki, egy igazán belevaló csaj. Megkedveltem. Hosszú, hosszú évek óta vár Ollie-ra, hogy lépjen felé, hogy nyisson. Mert soha nem volt senki aki Ollie helyébe léphetett volna.
Közös a fájdalmuk, mégis külön vannak.

Mint már írtam, én szeretem ha van szenvedés és szífájdalom a történetben. Ettől, valahogy megérdemeltebbé válik majd a boldogság és valósabb is. Vagy szerintetek nem? Én így érzem. Ennél a történetnél, pedig nem volt hiány a fájdalomból, szenvedésből…na de a szenvedély sem utolsó! ;) És itt kell megemlíteni azt a bizonyos kémiát, lángolást, tűzbe borulást! Na jó picit elszaladt velem a ló! Egy szóval. Nem. Hárommal: fantasztikusak voltak együtt! ♡
Még ezt a huzavonát is bírtam, amit leműveltek.

A barátok itt is jelen voltak. Még összetartóbb kis csapattá váltak, ami egyre csak bővül…:)
A két hihetetlenül cuki gyerek itt is kapott jelentett. Frankie és Evan. Annyira aranyosak!

Számomra ez a sorozat, egy kis kincs volt. Ahogy haladtak előre a részek úgy lett egyre jobb és jobb. Így ez lett a nyertes. Szerettem!

Trice29 P>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

Ez a történet nagyon bő lére lett engedve. A könyv kétharmadáig ugyanazt a kört jártuk be milliószor. A vége tetszett, de nem tudtam túllépni a felesleges kavaráson.

SzRéka P>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

Muszáj azzal indítanom, hogy ez a kedvenc borítóm a három közül. Nagyon tetszik a kék szín, a meghitt ölelés, bár pár tetoválást el tudtam volna még képzelni a férfin, ha már egyszer ő lenne Ollie. :)
Ez a rész az eddigieknél is szomorúbb és szenvedősebb volt. A szenvedést felváltva okozta a fordítás (kedvencem: „dumcsizni akar kicsit” – gondolta Ollie, brrr) és a szereplők viselkedése, illetve múltja. Sydney még úgy is áthatotta a trilógiát, hogy egyedül ebben a könyvben kapott egyetlen egy szemszöget, amit mellesleg kicsit feleslegesnek éreztem. És az sem derült ki, hogy a rengetegszer emlegetett szitakötő honnan a francból került elő és lett olyan fontos szimbólum az életükben…
Végig az volt az érzésem, és ez vonatkozik a másik két férfi történetére is, hogy amíg egyikük sem kapott saját szemszöget, addig nagyon kedveltem őket. Aztán jött egy-egy páros, saját részekkel, én pedig mindig csalódtam egy kicsit. Nikki például egyáltalán nem volt olyan vagány, mint eddig. off
A gyerekeket imádtam, főleg a kisbabákat – velük állandóan le lehet nyűgözni. Mindig szerettem bárban dolgozó szereplőkről olvasni, ebből is kaptam eleget. Szeretem, ha egy történet izgalmas, ez azonban csak ritkán teljesült. Nem voltak meglepetések most sem, a szóhasználat megint sokszor idegesített, az idióta becézgetést nem is említve… Összességében ez egy újabb egyszer elolvasható, érzelmes, de kiszámítható történet. Nem bántam, hogy elolvastam a „Szívdöglesztőket”, viszont, a jó tulajdonságaik és testfelépítésük ellenére sem hódították meg az én szívemet. Nem tudom, hogy fogok-e még olvasni az írónőtől…

KMReni>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

Azt hiszem ez a kötet tetszett a legjobban.
Egy nap alatt kiolvastam. Mondjuk ehhez kellett egy jó kis COVID is, hogy itthon vagyok egyedül :)

Már Kale történetét is szerettem, de ez még azon is túl tett. Tökéletes volt benne az egyensúly. Az első két kötetben már jól megágyazott Ollie és Nikki történetének az írónő. Már igazán kíváncsi voltam, hogyan alakul az ő szerelmük, mert azért abban nyilván mindannyian biztosak voltunk, hogy az ő szerelmük is beteljesül.

A fiúk közül is Ollie hatalmas alakja volt a kedvencem. Rexxel fej-fej mellett haladtak, Kale nekem kicsit túl nyálas volt, egy nyálas szépfiú. Bár az írónő továbbra is szereti kasztrálják a férfiakat egy kicsit, vagy neki van más elképzelése a férfiakról, mint nekem. De iennél a sorozatnál nem volt számomra annyira zavaró.

A lányoknál nem volt ilyen nagy a különbség, de Nikki vagány szókimondó stílusát nagyon szerettem.

Szerettem ebben a sorozatban, hogy mindig mindenkinek jutott hely benne, mégha más-más volt a főszereplő is. Talán ez szokott leginkább hiányozni a sorozatoknál, hogy néha éppen csak megemlítik a korábbi szereplőket, de itt volt további életük.

Ani249>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

Ollie és Nikki kapcsolatába már az előző két részben is kicsit beleshettünk. Ollie túlgondolta és túlaggódta a dolgokat. Syd szelleme végig ott volt a történetben. Nagyon jó lett a lezárás.

pufivipi>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

Annyira vártam Oli-Niki párosának történetét, annyira akartam szeretni, de….
Túl lett ragozva, túl sok a kínlódás, a felesleges kör. A szereplők alapból kedvelhetőek, vonzóak, jó fejek. Együtt is jó párost alkotnak,csak ne lett volna ennyi felesleges szenvedés a semmiért.

Detty77 >!
A. L. Jackson: Ölelj meg

„Szitakötő, szállj fel!”

Nagyon tetszett!! Sok fájdalom, lemondás, szerelem és rettenetes bűntudat. Sejtettem, hogy Ollie története lesz a legmegrázóbb, és nem csalódtam. Tetszett, hogy olvashattam a sorozat eddigi szereplőiről is, a barátságuk fantasztikus volt. Olyan nagyon vártam, hogy kiderüljön valami Sydney-ről, hogy Ollie és Nikki túl tudjanak lépni és a magunk, bűntudatmentes, könnyed életét élhessék és élvezhessék a szerelmüket, mely gyerekkoruk óta izzott köztük. A visszaemlékezések szívszorítóak voltak, főleg spoiler. De végtelenül hálás voltam, hogy spoiler. Rex vallomása, majd Semmie-é… istenem…. nagyon tetszett, nem egy klisés szerelmes könyv. Tartottam attól, hogy annak a bizonyos éjszakának a nyomasztó emléke és Sydney eltűnése, soha nem engedi meg, hogy Nik és Ollie igazán egymásra találjanak. Mindketten hibásnak érezték magukat, de ahogy a spoiler
Egy „bestia” szívszorító története az elvesztés és lelkiismeretfurdalás fájdalmával. Az epilógus… ♥♥♥annyira ŐK….♥♥

BezTina>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

Pont. Múlt-jelen – jövő, kusza örvénye. Pusztitja a csapatot – akik családdá kovácsolódtak- a múlt, s csak árnyékként lebegnek a jelenben, akkor is ha ketten már kikötöttek. Erre nincs szabály, mindenki egyedi módon küzd meg a démonokkal. Szövevényes, szívfacsaró minden ami a könyvben történik, ami Úgy tesz pontot a történtek végére, hogy ugyan mindig velük marad lélekben aki testben eltávozott az élők sorából, de nem igazán marad fent több kérdés és Ő is békében nyugodhat. Imádtam ezt us mint az első két részt, szeretten, hogy , ilyen szorosan kapcsolódik egymáshoz a három történet. Imádtam, ahogy egyé olvadt minden a végén!

hovi P>!
A. L. Jackson: Ölelj meg

Mindegyik rész fájdalmas volt, de valahogy ez csapott meg igazán.
Sorról sorra olvasva magába szívott a történet és nem eresztett.
Ollie szíve hatalmas, csak erről őt magát igen nehéz meggyőzni. Nehéz elereszteni a fájdalmat és belekapaszkodni a jövőbe. Még akkor is, ha egy olyan odaadó társ van melletted, mint Nikki.
A sötét múlt értelmet nyer, újra előmerészkedik és olyan igazságot hoz magával, amibe majdnem mindenki belerokkan.
Most nem szaporítom tovább a szót. Ez a történet magáért beszél. Olvasd el ha érdekel Ollie és Nikki története.


Népszerű idézetek

nypiro P>!

Azt hiszem, éppen azok a dolgok a legfontosabbak, amik a legnagyobb bánatot okozzák, igaz? A jók és a rosszak is. Ők formálnak minket. Így lehet belőlünk az, aki vagyunk. Utat mutatnak az ösvényen, amin leginkább el szeretnénk indulni. Azt hiszem, mindenki felismeri, ha nem maradt más kiút számára. Én pedig többé már nem félek attól, hogy a magam útján járjak.

Kapcsolódó szócikkek: Sydney Preston
1 hozzászólás
L_B_Mariann P>!

Az erős érzelmektől elsápadt, zihálva kapkodott levegő után.
Szerettem volna lenyelni minden halk zihálását. Megőrizni őket, mert arra emlékeztettek, hogy mit éreztem ebben a pillanatban. Hogy soha ne felejtsem el.

L_B_Mariann P>!

Micsoda test!
Hatalmas, gyönyörű férfiállat.

nypiro P>!

Mindig is csodálkoztam azon, hogy az emberek hogyan lehetnek ennyire ostobák.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Nikki Walters
zuna19>!

– Keményen dolgozunk. Küzdelem az életünk. Elfogadjuk, hogy néha nem olyan szép, mint amennyire szeretnénk. Beletörődünk abba, hogy nem úgy alakul, ahogy azt valamikor elképzeltük.

L_B_Mariann P>!

A legjobb barátok sosem hagyják cserben egymást.

SzRéka P>!

– Látogatód érkezik három óra magasságában – adta le Rex a riasztást, én pedig megfordulva észrevettem a felém totyogó Rylandet.
Mind a két kezét a magasba emelte, és gügyögve döcögött felém, arra számítva, hogy fel fogom emelni.
Fel is emeltem.

Kapcsolódó szócikkek: Oliver "Ollie" Preston · Rex Gunner
1 hozzászólás
SzRéka P>!

– […] Csak egy egyszerű döntést igényel az, hogy valakivel úgy bánjunk, ahogy arra rászolgált.

Kapcsolódó szócikkek: Nikki Walters
SzRéka P>!

– Az élet néha nem engedi, hogy válasszunk. Időnként elvesz valamit tőlünk. Nem tudjuk befolyásolni. Nem szólhatunk bele abba, hogy mit veszítünk el. – Halkabban, könyörögve folytattam. – Néha pedig egyszerűen csak az számít, mit csinálsz azzal, amit az élet eléd sodor. Hogyan bánsz a körülötted lévő emberekkel meg saját magaddal.

Kapcsolódó szócikkek: Nikki Walters

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
L. J. Shen: Vagány
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: A beosztott
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj
Kristen Proby: Közel hozzád