Pride ​and Modern Prejudice 3 csillagozás

A. J. Michaels: Pride and Modern Prejudice

What happens when Jane Austen’s immortal characters are thrust into 21st century Pennsylvania, with an all-male twist?

Liam Bennet has always been a good judge of character, but when William Darcy is thrown into his social circle, everything spins out of control. Darcy is proud, cold, arrogant—and strangely captivating. When Liam’s brother and Darcy’s business partner start seeing each other, Liam cannot avoid this enigmatic businessman. But does he want to?

As Liam struggles to find his identity in college and acknowledge his feelings, he must deal with the fortunes of his four brothers, his gossiping mother, and the possibility of a large inheritance that could save his family from financial ruin. Emotions come to a boil when George Wickham, a world-weary musician, stumbles into town and ignites a feud with Darcy. He threatens to expose a long-hidden past, and Liam must decide for himself who William Darcy really is and what he really wants.

>!
246 oldal · ISBN: 9781627987103 · ASIN: B00KTFARTK
>!
246 oldal · ISBN: 9781627987097

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

anemona P>!
A. J. Michaels: Pride and Modern Prejudice

Ősrégi, klasszikus kedvenc a Büszkeség és balítélet, és nagyon kíváncsivá tett ez a feldolgozás. Nemcsak abban hoz újdonságot, hogy a mai korba helyezi a történetet, hanem a meleg főszereplőkkel is. Így lesz Elizabeth-ből a szókimondó, éles eszű és szeretni való Liam, Mr. Darcy-ból pedig a félreértett, távolságtartó, de közben csupa szív William. Tovább nem is érdemes ragozni, nem lehet túl nagy újdonságot mondani róla. A részletekben sok eltérés van, hiszen értelemszerűen igazodnia kell a modern korhoz, de a lényeges dolgok változatlanok, és éppen olyan szerethető, mint az eredeti.

lilice>!
A. J. Michaels: Pride and Modern Prejudice

Én már semmin nem lepődöm meg, M/M csavarral mindent meg lehet fejelni, ezért mikor megláttam, hogy érkezik hozzánk a meleg Mr. Darcy, csak nyugtáztam magamban, hogy igen-igen, újabb olvasandó könyv.
Az austeni hagyományok nyomdokain haladva jóóóó vontatott a történet, de ez nem kritika, csak megállapítás. Szinte tisztára hűen „másolja” a sztori az eredetit. Persze azért teljesen nem lehet, és szerencsére nem is lett ugyanaz, de annyira jó volt viszontlátni a kedvenc jeleneteket újrafogalmazva!
Mindenkit bírtam. Liam csípős beszólásai, Darcy-piszkálásai nagyon tetszettek, Mr. Darcyt meg ugye alap szeretni; hogy milyen béna volt szegényem időnként! Aztán ott volt a háttérpáros, Bingley és a másik Bennett gyermek, Jamie kapcsolata, az ő szösszeneteiket is jó volt olvasni. Charlotte itt hangsúlyosabb szerepet kap, mint az alapsztoriban, és nekem szimpatikusabb is a karaktere.
Elég tartózkodó a könyv, gyakorlatilag mindent a képzeletre bíz, csak néhány csók csattan hőseink között, bár az eredeti sztori tükrében én ezen is meglepődtem picit. De direkt tetszett, hogy nincs hangsúly a testiségen, tisztára visszahozta az original P&P hangulatot. Igazi romantikus történet!


Népszerű idézetek

anemona P>!

It is a truth universally acknowledged that a delicate balance must be formed between studies, work, and social life.

Chapter Nine


Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: City of Ashes
Suanne Laqueur: A Charm of Finches
N. R. Walker: The Weight of It All
Connie Bailey: Something for Nothing
Lynn Hagen: Robert's VP
Heidi Cullinan: Dance With Me
Aimee Nicole Walker: Someone to Call My Own
Z. A. Maxfield: Family Unit
Marie Sexton: A to Z