Vallomások ​szexuális fűszerekről és perverziókról 4 csillagozás

Czére Gyöngyvér: Vallomások szexuális fűszerekről és perverziókról

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

– ​A show még nem ért véget. Georges kijelentette, hogy a kiskutya közben szukává nőtt, s el kell vinnie a kankutyákhoz. Ugyancsak pórázon vitte Marie-t egyik férfitől a másikig, akik hátulról megdugták, nemcsak a punciját, hanem a popsilukát is, a legtöbbje bele is élvezett, ugyancsak gyorsan, mert felizgultak az előző jelenettől.
– És a többi nő mit csinált?
– Legtöbbnek jutott férfi, hiszen Marie-vel egyszerre csak egy foglalkozhatott, ne felejtsd el, hogy összesen tízen voltak. Két nő egymással játszadozott, egy nő pedig mindig annak a férfinak a szája elé tartotta a punciját, aki éppen Marie-t dugta hátulról, a másik pedig Georges-nak furulyázott. Aztán elvesztettem a fonalat, mert engem is elkapott valaki, belém nyomta, de nem ott élvezett el, hanem a számban. Aztán nem is tudom mi történt, valaki még a melleim közé spriccelt; egy ilyen kavargásban nem lehet követni az eseményeket, különösen akkor nem, ha az ember maga is aktív résztvevő.
Aztán egyszerre… (tovább)

>!
Magánkiadás, Budapest, 1990
200 oldal · ISBN: 9634001424

Enciklopédia 1


Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Zakkant_Tudós>!
Czére Gyöngyvér: Vallomások szexuális fűszerekről és perverziókról

Az írónőnek ez a könyve nekem sokkal jobban tetszett, mint a korábbi műve, A férfiak elárulása. A keretet most is az adja, hogy interjúkat készített különféle korú, nemű, helyzetű emberekkel, akikkel történt valamilyen az akkori időkben nem szokványos szexuális élmény. Majd a hallottakból novellákat készített, méghozzá remek stílusérzékkel. Látszik, hogy Czére Gyöngyvér tehetséges. Nem kell itt nagyon durva perverziókra gondolni, ezek inkább csak finomabb dolgok, mint pl. gruppenszex, enyhe szado-mazo, párcsere stb. Szóval semmi illegális, 1-2 kivételt leszámítva. Összességében úgy éreztem, ez egy kifejezetten kellemes olvasmány! A szereplői is szimpatikusak, kettőt leszámítva, akiket utáltam: egyikük Vince (mert egy izomagyú, homofób tahó), a másik pedig Magda (mert egy erkölcscsősz, szenteskedő hülye p….). A sztorik háromnegyede oké volt, becsúszott néhány gyengébb történet is, de összességében elégedett voltam.


Népszerű idézetek

Zakkant_Tudós>!

Meggyőződéssel vallom, hogy mindent ki lehet mondani, ami emberi, ami két embernek – vagy akár több embernek egyszerre – örömöt, izgalmat szerez.

5. oldal, A szerző előszava

Zakkant_Tudós>!

Mindenkiben van egy kis voyeur hajlam. Ha nem így lenne, akkor nem lehetne eladni a szex- és pornófilmeket.

112. oldal

Zakkant_Tudós>!

– Véleményem szerint tulajdonképpen semmi sem tekinthető elítélendő perverzitásnak, ami mindkét félnek jól esik. De ez nem jelenti azt, hogy nem perverz a te hagyományostól ugyancsak elütő ösztönvilágod.
– Na jó, akkor én perverz vagyok – kacag fel újra. – Perverz, perverz – úgy ízlelgeti, forgatja a szájában a szót, mint egy különleges ízű rágógumit.

135. oldal

Zakkant_Tudós>!

Megítélésem szerint az ösztöneikben és az érzelmeikben deviáns nők és férfiak mindig sokkal izgalmasabbak, mint a hagyományos szexuálerkölcsi normákhoz igazodó, „jólfésült” emberek.

146-147. oldal

Zakkant_Tudós>!

Ha valakinek a sorsa a tét egy versenyben, de már a rajtnál tudja, hogy eleve vesztésre van ítélve, akkor versenyezni sincs kedve.

64. oldal

Zakkant_Tudós>!

Párttitkárnő bugyi nélkül – kuncogtam magamban; ha ezt tudnák az elvtársak, meg a községbeliek…

75. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Fekete István: Szerelmem
Szalontay Zoltán: Nyírtől Bakonyig / Pere sirató
Illés Lajos (szerk.): Ifjúság, ifjúság!…
Sági Veronika: Papírhajók
Jack Canfield – Mark Victor Hansen: Erőleves a léleknek – 2. porció
Semsei Angelika: Lemanguria – Élettánc
B. E. Belle: Szépségek
Hamvas Béla: A bor filozófiája
Lux Elvira: Lépéspróbák egymás felé
Pirisi Ákos: Azanyjaköcsögit!