TharnType ​Story 4. (TharnType 4.) 57 csillagozás

Gyűlöletből szerelem
Mame: TharnType Story 4.

Voltál már szerelmes olyan pasiba, aki gyűlöl téged? És laktál már vele egy szobában?

Ha nem, itt az ideje megtudnod, milyen is lehet.

Tharn és Type története.

Szerelem és gyűlölet története.

Féltékenységek és ármányok története.

Tharn és Type elsőéves egyetemisták, és egy kollégiumi szobába kerülnek.

Type sötét bőrű, magas és helyes srác, gyengéd, de mélységesen homofób.

Tharn nagyon helyes, világos bőrű és egzotikus arcvonású srác, és nyíltan meleg.

Egy őrülten szexi meleg srácnak és egy heteró srácnak, aki mindennél jobban utálja a meleg pasikat, egy kis helyen kell osztozniuk az év hátralévő részében.

Hogyan fog végződni a történetük? Gyűlölettel? Vérrel, és háborúval? Vagy talán szerelemmel?

A TharnType napjaink legnépszerűbb BL regénye és TV sorozata.

Nemcsak Tharn és Type különlegesen alakuló kapcsolatát mutatja be, de az egyetemi diákélet hol drámai, hol szomorú, de legtöbbször felejthetetlenül szép pillanatait is.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: BL sorozat Művelt Nép

>!
Művelt Nép, Budapest, 2022
220 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635800391
>!
Művelt Nép, Budapest, 2022
338 oldal · ISBN: 9786156186362

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Tharn · Type


Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

Kollár_Betti I>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Ha valakibe szerelmes, azt nagyon tudja szeretni.

Örültem, hogy ezúttal többet is kaptunk, mint a testiség, valahogy mélyebbnek is éreztem ezt a kötetet, mint a többi részt. És végre Type sem kínlódott annyit, mint korábban. Jobban átjöttek a fiúk érzelmei, vívódási és a közös pillanataik is.

Ugyan nekem kicsit megtört a lendület emiatt a szétszabdalt, rövidebb részekre bontott sorozat miatt, de kíváncsian várom a folytatást!

Bookswideopen P>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Dráma, dráma, dráma, és még több dráma. Még kis sem tudtuk heverni a P'San okozta károkat, máris itt van Da. Éljen, remek, hurrá. Nehogy legyen egy kis nyugalom a tizedik emeleti lakásban! Type megint csak rendet kellett vágjon, igaz most nem volt olyan könnyű átlátni a helyzetet. 19-re kellet lapot húznia, de szerencsére bejött. Ezzel együtt ez nálam nem von le a sorozat pontértékéből, imádom őket! Csak egy kicsit vagyok morcos, pont ahogy Type egy átlagos helyzetben, egy átlagos napon :)

u.i. miért kell ennyi könyvre szétszabdalni a sztorit? miért kell ezt a jó néppel (akarom mondani a jó molyokkal) csinálni????

ladybird12>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Na itt már elkezdtek pörögni a dolgok. Szinte már vártam, hogy mikor lesz valami akció és lett is. spoiler Tharn exei meg csak úgy özönlöttek elő, Type meg állandóan csak majdnem felrobbant a méregtől. De mégis tetszett ahogyan utána nekiállt a dolgoknak, már kimutatta a szeretni való oldalát és jól kezelte a helyzeteket. spoiler Most nagyot nőtt a szememben.

Karinaa7 P>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Szó szerint egyre jobban utálom az összes szereplőt. És ez a „csavar” számomra iszonyatosan nevetségesre sikerült. De, nem baj, már, csak egy rész van hátra. Ezt már, csak végig szenvedem valahogyan.

Nana92>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Ugyan azok a problémák állnak fenn mint az előző kötetben.
Tharn össze-vissza hazudozik és sumákol, aztán csodálkozik, hogy Type szakít vele. Beképzelt és magát állítja be áldozatnak, holott sehol se lenne megint, ha Type nem okosabb és nem segít rajta. Oké szakított vele, és? Nagyobb cél érdekében és nem csak sajnáltatta magát otthon anyucinak, meg a bátyjának, hogy szakítottak vele, hanem ténylegesen utána járt a dolgoknak és kitervelte a lebuktatást. Megint az van, hogy hazamegy nyígni és bátyóka intézkedik mert a „tökéletes félisten Tharn-t” mindentől meg kell védeni.
Da élete nagyon el lett baszva, és csoda hogy csóri még él. Őt azért sajnálom, még ha végig meg tudná verni az ember mert idegesítő karakter, akkor is sajnálja az ember.
Lhong a legelcseszettebb az egész történetben, börtönbe vele.
Type olyan karakterfejlődésen ment megint keresztül, hogy az ember el se hinné, hogy az első kötetben utálta, most meg már kb. csak miatta olvassa tovább.
Techno igazi barát, neki mindig is bírtam a karakterét, függetlenül attól, hogy az előző részben egyáltalán nem állt Type oldalán Tharn-nal szemben.
Tharn fell first, but Type fell harder. Aki mást mond az hazudik.
Ja igen és a végén nagyon elcsúszott a történet, nem tudom csak a fordításon-e, de a magyarázatnál sok helyen nem ott van a leleplezés időben és történetben, ahová azt utólag magyarázzák. Na ezt értelmesen megfogalmaztam, a lényeg, hogy a magyarázat több helyen hibádzik, kusza és nagyon szét van csúszva.
Nem tudok elmenni amellett sem, hogy Type, akinek hasonló traumája volt mint Da-nak, sokkal fiatalabban, ami persze csak úgy huss eltűnt. (Igen ezt minden egyes értékelésben ki fogom emelni mert NEM LOGIKUS) Szóval hogy neki nem jött vissza SEMMI a saját traumájából? Komolyan? Hát még egy olyan embernek is visszaköszönne a traumája egy ilyen videótól, aki terápiára jár és már jól van. Könyörgök még csak hányni se ment ki, se egy rémálom semmi. Még csak említést sem tesz rá, sem egy gondolat, hogy milyen szerencsés, hogy nem hárman kapták el és nem csináltak vele ennyire durva dolgokat.

Hagianna>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Gondban vagyok ezzel a könyvvel. A vége nagyon tetszett, nagyjából a hoteles résztől kezdve, és szerencsére a befejezés is jó volt. off De az elején nagyon nehezen ment az olvasás, mert úgy éreztem, sokkal gyorsabban haladna a sztori és mindenki kevesebbet szenvedne, ha jobban működne a kommunikáció. Tényleg csak pár őszinte szó kellett volna, és megoldódik a dolog, vagy legalább nem lesz ennyire súlyos.
Amúgy furcsa, de ebben a részben sokkal inkább Type-pal éreztem együtt, szerintem ő nagyon sokat fejlődött, Tharn meg mintha egy kicsit visszafelé…
spoiler

ValerinLanz P>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Én vagyok a kötet első szöveges értékelője? Jee! :D
Komolyra fordítva a szót, végre! Köszönöm, hogy nem kellett Type végeláthatatlan nyűglődéséről olvasnom, és köszönöm, hogy csak minimális szexjelenet volt benne! Így sokkal jobban tudtam értékelni az intim pillanatokat. Sajnos Tharn-ra továbbra is rájár a rúd, hiszen spoiler Nagyon érdekesnek találtam Tharn vívódását, mert ebből szinte semmit sem kaptunk a sorozatban. Itt most rengeteg érzelem felszínre tört benne, és olvashattunk arról, mennyire összetört a szíve. És a valódi indokot még nem is sejti!
Oké, a nagy WTF pillanatot lelőtte az élőszereplős sorozat, de hát ott jól eltátottam a szám. Mikor kiderült, hogy spoiler állt az egész mögött, alig akartam elhinni. spoiler Type dühös, féltékeny jeleneteit imádtam, a vége pedig egyenesen bravúros volt. spoiler Sokkal jobban élveztem, mint az előző kötetet. Techno-nak meg tessék több szerepet adni!
spoiler

Könyvmánia>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Ez igen! Tudtam, hogy lesznek még fordulatok, de erre nem gondoltam volna! Lenyűgöző, ahogy az író felépítette ezt a rendkívüli, hátborzongató ármánykodást, mely 4 köteten keresztül a háttérben lapulva arra várt, hogy a legtökéletesebb pillanatban fellebenjen a lepel, hogy Tharn szeme is felnyíljon. Így az egész eddigi történet egy kicsit más megvilágításba került, melynek köszönhetően számos kérdés válaszra lelt. Type nagyot nőtt a szememben, mert bevallom őszintén, kicsit kezdtem őt ellenszenvesnek érezni, de ez a csavar megtette a hatását. Kíváncsian várom, hogy mit hoz a befejező kötet, hogy a két fiú végül megkapja a megérdemelt happy endet, vagy esetleg még lesz egy két csavar, ami a gyomoridegeinkre is hatást gyakorol… :-)

Stamcsi>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Örülök, hogy végre nem a szexjelenetek részletezésével van tele ez a kötet. Végre egy kicsit finomabb hangvételű, de annál izgalmasabb ez a rész.
A sorozatot már láttam, de ennek ellenére is végig izgatottan olvastam, hogy vajon ki is áll az egész kalamajka hátterében. Úgy érzem kezdi kiforrni magát a történet.

mellons>!
Mame: TharnType Story 4.

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Tharn néha annyira lágy szívű és törődő, hogy ettől nagyon esendő. Ráadásul elég kettős is ebben a könyvben. Bizonygatja magának is, hogy Type az igazi, hogy nagyon szereti, ugyanakkor felbukkan a régi szerelem, és máris bizonytalanság költözik a szívébe. Majd megint biztos a dolgában, aztán megint nem. Szegény Dától pedig, bármin is ment át, a falnak tudtam volna már menni. Ő is próbálkozott, meg nem is, ellenben rengeteget bőgött, és hol kis szemétnek tűnt, hol meg tényleg annak az esendő srácnak, akivel az történt, ami. De nem hiszem, hogy tényleg annyira szereti Tharnt, mint mondja, különben tudta volna milyen ember, és hogy mindent megtett volna érte és segítette volna. Ehelyett az állítólagos legjobb barát űzhette tovább a játékait. Type-nak rengeteg hibája van, de legalább egyenes, kiadja magából, ha baja van, rákérdez, tiszta vizet akar önteni a pohárba. Da még nagyon gyerek, őszintén nem is értem, Tharn mit keresett mellette. Annyiszor ki volt hangsúlyozva, hogy törékeny, gyerek arcú, túl fiatal srác volt még. Ugyanakkor Type-pal sem fogta meg épp az isten lábát. Szó se róla, sokat változott, már kimutatta a kötődését, szeretetét, de még mindig ráférne egy pszichológus, és valójában az sem normális, hogy Techno is fél tőle, amikor ennyire indulatos. Mert olyankor szinte nem is ember. Valóban félelmetes. Ironikusan mindezek ellenére ez a kötet már bemutatta, hogy Tharn és Type összecsiszolódott, ez már igazán egy valódi kapcsolat, ahol mindkét fél törődik a másikkal. Csak épp betegesen féltékenyek, nem lábaltak még ki a lelki problémáikból, és ott van Lhong spoiler Az pedig, hogy ő ott van, nagyjából mindennek az eleje és a vége. Ismerve a sorozatot, nem tudom az utolsó kötetet mivel töltötték még meg, hiszen ebben nagyjából körbeértünk.


Népszerű idézetek

DzsDzs88 IP>!

– Mondd csak bátran! – mondja Type higgadtan. – Nem tudsz olyat mondani, amivel ronthatnál a helyzeten.

192. oldal

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

1 hozzászólás
DzsDzs88 IP>!

Miért reszket így a kezem?

163. oldal

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Bookswideopen P>!

– Na idefigyelj! Én őszinte ember vagyok. Szeretem az egyenes beszédet. Ugyanígy, mástól is elvárom, hogy egyenesen beszèljen velem. Rühellem a titkolózást. Ezért ha van képed közénk tolakodni, hogy visszaszerezd magadnak Tharnt, akkor legyen benned annyi bátorsàg, hogy elmondod az igazat! Megértettük egymást?

207. oldal

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

ValerinLanz P>!

– Hazahoztam. Tök részeg, Hova tegyem?

124. oldal

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Kapcsolódó szócikkek: Type
ValerinLanz P>!

Ha valakibe szerelmes, azt nagyon tudja szeretni.

44. oldal

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Kapcsolódó szócikkek: Tharn
ValerinLanz P>!

Type többször megkérdezte már tőle, hogy mit szeret enni, de Tharn folyton azt válaszolta, hogy ő mindent megeszik, kivéve egy-két dolgot. De ez az egy-két dolog valahogy minden ételben benne volt. Megeszi a hamburgert, de csak ha nincs benne savanyú uborka. Megeszi a halat, de csak sütve. Megeszi a papajasalátát, de csak spárgabab nélkül. Megeszi a sült rizst, de csak borsó nélkül. A kenyeret is megeszi, de csak akkor, ha nincs a tetejére szórva fehér szezámmag.
Olyan, mint egy ötéves.

23. oldal

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem

Kapcsolódó szócikkek: Tharn · Type
Bookswideopen P>!

Végül mégiscsak buzit csinált belőlem.
Type halk sóhajhal vonja le a végkövetkeztetést, de elkeseredettség helyett megnyugvást érez, mintha beletörődött volna a helyzetébe.
Ha így kellett lennie, legalább sikerült a legjobb buzit kikapnom.

45. oldal

Mame: TharnType Story 4. Gyűlöletből szerelem


A sorozat következő kötete

Mame: TharnType Story 5. Gyűlöletből szerelem

TharnType sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
B. B. Easton: Az öltönyös
Hayden Moore: Csendkirály
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll – Csinos új babácska
L. J. Shen: Vakmerő
Vi Keeland: Órákon át kívánlak
Rebecca Reed: Neon Moon
M. L. Rio: Mintha gonoszok volnánk
Sally Rooney: Normális emberek
Kendall Ryan: A szobatárs