Te ​vagy az én titkom! 53 csillagozás

Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Lainey ​okos, vagány lány. Csak az a gáz, hogy jelenleg nincs állása. De egy apró turpisság (na jó, nem annyira apró) hozzásegíti az álommelóhoz. Tengerparti kisváros, csodás villa – ez Lainey új munkahelye. Csak annyi a feladata, hogy megvédjen egy visszavonult, idős hollywoodi sztárt a túlbuzgó rajongóktól. Ugye hogy megérte az a kis hazugság egy ilyen szuper munkáért?
Aztán felbukkan Seth, az idős sztár szexis, vonzó unokája, aki elképesztően jó hapsi. És ahogy kell, Lainey és Seth közt működésbe lép a kémia. De mit szólna a férfi, ha tudná, hogy Lainey hazudott?
Persze nem Lainey az egyetlen, akinek titkai vannak. Ebben a villában mindenki rejteget valamit…
„Könnyed, vicces, szívderítő. Tökéletes kikapcsolódás.” SOPHIE KINSELLA
NEW YORK TMES-, USA TODAY- és THE SUNDAY TIMES-bestsellerszerző új regénye. Jill Mansell művei eddig több mint 10 millió példányban fogytak el a világban. Világsikerének titkát már sokan próbálták megfejteni. Könnyed stílusa,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Lettero, Budapest, 2020
400 oldal · ISBN: 9786155685316 · Fordította: Hoppán Eszter
>!
Lettero, Budapest, 2020
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155685279 · Fordította: Hoppán Eszter

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Kit · Lainey


Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

Málnika P>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

”Sosem tudod meg, hogy sikerül-e valami, amíg meg nem próbálod.”

A Te vagy az én titkom! egy igazi kis szerelmi bohózat, amelyben egymást érik a félreértések és a hazugságok. A főszereplő, Lainey egy hatalmas füllentés árán kerül alkalmazottként a hollywoodi filmsztárhoz és családjához gyönyörű cornwalli házukba. Ráadásul hamarosan elkezd vonzódni munkaadói egyikéhez, amely csak tetézi a kezdeti bonyodalmakat. A történetben azonban nemcsak neki, hanem mindenkinek vannak titkai, sőt az is közös bennük, hogy keresik az igaz szerelmet. A romantikus lelkületűek garantáltan nem fognak csalódni, hiszen a szereplők a végére sorra megtalálják párjukat. Változatlanul vallom, hogy minden nőnek kell egy kis Jill Mansell, ám ez a legfrissebb megjelenése egyáltalán nem került közel hozzám, hiányoltam belőle a lelki töltetet. Egyszer olvasós limonádé, amely kikapcsol, de annyira könnyed, hogy szinte alig köt le.

3 hozzászólás
Naiva>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Szórakoztató, hangulatos strandolvasmányra számítottam. Azt is vártam, de ez több volt annál. Ez egy nagyon magával ragadó olvasmány és egy fajta örömteli kikapcsolódás a hétköznapoktól. A történet valósággal áramlik. Nincsenek benne a chick-litre jellemző félreértések, vagy mesterkélt problémák és ez különösen boldoggá tett. Nem beszélve a valóban szerethető karakterekről. Szóval ez a hangulata ellenére sokkal több, mint egy strandkönyv. Gyógyír lehet e léleknek a hosszú, borongós, szürke téli időszakban is.

csengeri_zsofia>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Jill Manselltől ez a második könyvem, és az előzőt még tinikorom környékén olvastam, és mikor szembe jött velem ez a regény akciósan, rögtön az ugrott be, hogy azt mennyire szerettem anno. Meg kell mondjam, kíváncsi lettem, hogy így..khm… pár évvel később… is meg tud-e fogni. Nagyjából azt kaptam, amit ígért a borító (és utólag elolvasva a fülszöveg- amit a rengeteg spoileres fülszöveg után már sosem olvasok el előre)
Könnyed romantikus történet, szerethető (igazából kicsit túlzottan is idilli) szereplőkkel. Szabadságra, hétvégére, strandra tökéletes, de nagy meglepetéseket nem okozott.
Az én ízlésemnek kicsit furcsa volt ez a mindenki kedves és cuki vonal, és azért elég sok közhelyesen romantikus dolog jött szembe velem, de ha erre készül az ember (márpedig a könyv nem is ígért mást) akkor minek meglepődni.
Néhol kissé együgyű jelenetekkel, de közben magával ragadó stílussal nálam ez egy négy csillagos élmény lett.

Ani249>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Szerethető karakterek, könnyed nyári olvasmány. Inkább a család és a zsongás kap szerepet, mint maga a szerelem. Persze, azért a végére mindenki szerelmi élete helyreáll, és boldog befejezést kap. Pörgős, vicces, gyorsan olvasható történet. Nem semmi család volt, az biztos! Talán még a kutya és a macska volt a legnormálisabb! Pedig hát ők sem voltak 100-asak :P

Manoli >!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Egy könnyű romantikus történet, nem több, nem kevesebb. Szimpatikus szereplők, bár egy kicsivel több pár talál egymásra, mint megszokott egy romantikus könyvben (hármat is számoltam). Nagy nyüzsgő család, folyamatosan történik valami. Kikapcsolódásnak jó, de sokat nem kell várni tőle.

suzyfox>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Könnyed volt, azt mondani se kell, de nem sokat nevettem. Inkább kicsit bosszantó volt, hogy a hómofiszban dolgozó anya és a két tizenhét éves lány mellett alkalmazottakra van szükség, hogy élhető környezetben létezzenek. És egy házaspárra, mintha manapság a házasság garancia lenne az örök-élet-meg-egy-napra. Egyébként azt hittem, hogy Lainey és Seth kapcsolatából többet kapunk, az ő részük húzta fel a csillagozást, de majdhogynem annyira minimális volt a közös idejük, mint Wyattnek és Kitnek. Nem igazán érdekeltek az alkoholista nagypapa hálivúdi történetei és Nerys is nagyon hálivúdira sikeredett, meg kicsit levegőben lógósra. Meg a sok egyéb mellékszál se, a cím valami többet sejtetett, de annyira sok csavar nem volt benne. A borító meg kiégette a szemem.

Blanka2000>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Háát…ez nem az én könyvem volt. Pedig hónapokat vártam rá a könyvtárban. Sokkal de sokkal többet vártam tőle.
A fülszöveg alapján úgy gondoltam, hogy a történet nagyobb része Lainey és Seth kapcsolatát fogja boncolgatni, erre ezek az oldalak elenyészők voltak, vagyis számomra.
Nekem sok volt a felesleges story, az, hogy nagyobb hangsúlyt kapott Richard a vénséges sztáréletével, mint a főszereplők.
Ami a legnagyobb fájdalmam, hogy nem értem a könyv címét, vagyis ha jól értelmezem, hogy miért ez a címe, akkor kínomba nevetek:D
Azt kell, hogy mondjam, hatalmas csalódás volt.:(

BezTina>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Csodálatos: helyszín, tájleírási forma. Elképesztően színes: egyéniségek, problémák/megoldások, stesszkezelési formák. Nem mondom, hogy nagyon pörgött, de nem is topogpott egységben volt.

inci81 P>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Egy könnyed kis történet, amelyben nem bonyolódnak túlsagosan a dolgok. Viszonylag egyszerűen elrendeződik mimden szereplő sorsa, de ezt nem bántam.

Néha jó ilyen vidám, szívderítő történetet olvasni, ami felüdülés ket nehezebb olvasmány között.

Jót tesz az ember lelkének ez a könyv, itt nem kell attól félni, hogy felkavarják az ember érzelmeit a megrázó események, noha azért itt sem lehet unatkozni, mert mindig történik valami, ami kicsit megkavarja a cselekményt.

Nem mondom, hogy a kedvenc íróm, a kedvenc történetem lett, de jó volt olvasni, bár nem tartom valószínűnek, hogy ismét előszedem majd.

nana1>!
Jill Mansell: Te vagy az én titkom!

Ez a könyv a könnyed műfaj azon képviselője, ami már túlzottan könnyed. Itt végképp nem kell semmin gondolkodni, senkiért szorítani, hiszen az első oldalaktól tudjuk, hogy kinek mi lesz a sorsa a kötet végére. De pont e miatt időnként kell ilyet is olvasni.


Népszerű idézetek

BezTina>!

Miért sokkal könnyebb mindig mások szerelmi életét rendbe hozni, mint
a sajátunkat?

BezTina>!

– Sosem tudod meg, hogy sikerül-e valami, amíg meg nem próbálod.

BezTina>!

– Ne aggódj, minden rendben lesz.
Rengeteget dolgoztak, mindent megtettek, hogy az előttük álló hétvége
tökéletes legyen. Ugyan mi baj lehetne?
Persze bármikor szétrobbanhat valahol egy vízcső, beomolhat egy
mennyezet, esetleg kigyulladhat egy villanyvezeték, végül is egy régi
francia kastélyról volt szó, de erre most gondolni sem volt szabad.

BezTina>!

– Ó, de hát én azt reméltem, hogy máris leszalad, fiacskám. A májam
kezdi azt hinni, hogy elvágták a torkomat.

Guminudli P>!

Judi kedves, szórakoztató, extrovertált fickóként írta le az unokaöccsét. Sajnos azt elfelejtette megemlíteni, hogy drogdíler, valamint idióta seggfej.

216. oldal

Anikó_Kádár P>!

– Anyám szerintem nem bánja, ha egy darabig nálunk vagy, amíg nem találsz más megoldást.
Lainey rámosolygott a férfira.
– Biztos vagyok benne, hogy anyukád pont olyan aranyos, mint te.
– Majdnem. De komolyan mondtam, szívesen látunk. Megpróbál téged is feltáplálni egy kicsit.
– Ez remekül hangzik.
– Annyira nem – felelte Kit. – Borzalmas szakács.

Kapcsolódó szócikkek: Kit · Lainey
BezTina>!

– De nem szeretnél megismerkedni valakivel és összejönni egy rendes
pasival, ha lehetne?
– Hát…
Harry nem adta fel.
– Mert Mr. Elliott a suliban elvált, vele randizhatnál, ha gondolod.
– Nagyon formában vagy, Harry – nevetgélt Violet. – Mesélj nekünk
erről a Mr. Elliottról. Milyen ember?
– Állandóan zöld nadrágot hord, szeret biciklizni és csapnivaló vicceket
mesél. De nagyon kedves, mindenki szereti. És dalokat ír a földrajzról.
– Tökéletesnek tűnik – bukkant fel Dawn Seth mellett, és ujjait ráfonta
a férfi ujjaira. Rámosolygott Harryre: – Na és hány éves ez a Mr. Elliott?
– Ugyanannyi, mint a legtöbb tanár – vonta meg a vállát lazán Harry, és
belemarkolt a kenyérbe. – Úgy ötven lehet.

nypiro P>!

Az év hátralévő részére kivonom magam a forgalomból. Mostantól legalább karácsonyig pasimentes zónává nyilvánítom magam. Szakítok az ellenkező nemmel.

showtimee>!

– Láttad a tévében azokat a szülős műsorokat?
Komolyan mondom, olyanok, mint a texasi láncfűrészes gyilkosságok.


Hasonló könyvek címkék alapján

Milly Johnson: Őszi románc
Lucy Score: Amin sosem leszünk túl
Pippa Grant: Az utolsó facér milliárdos
Dolly Alderton: Szellemek
Sophie Kinsella: Mézeshetek
Jodi Taylor: Semmi lány
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen
J. K. Smith: Ismert ismeretlen
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre