A Formás szakácskönyvek a kezdő szakácsoknak is könnyen elkészíthető, egyszerű ételektől kezdve az ínyencek ízlésvilágának is megfelelő, különleges ételekig rengeteg receptet sorakoztatnak fel az oldalaikon. Az érdekes forma és a különleges konyhát idéző tartalom révén a sorozatnak ott a helye minden háziasszony konyhájában, hiszen új oldaláról ismerhetik meg a jól bevált alapanyagokat, például a tojást, a burgonyát, a paradicsomot vagy a gombát, de elkalandozhatnak a hamburgerek, lekvárok, koktélok, muffinok és macaronok világába is.
30 recept paradicsommal 5 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Formás szakácskönyvek Napraforgó
Várólistára tette 4
Kívánságlistára tette 4
Kiemelt értékelések
BakosJuci>!
3 hozzászólás
A 30 receptből…
… 14 tartalmaz halat
… további 4 bárányt, nyulat, bélszínt vagy szűzpecsenyèt
… 2 juh,- illetve kecskesajtot
Egyébkent a képek szépek, a leírások korrektek (bàr néha a kép nem volt konzisztens a leìrással…)
Hasonló könyvek címkék alapján
- Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás - Janits-Szabó Virág: Örömfőzés 98% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Praktikái: Fonom. Finom 99% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: A sűrűje 93% ·
Összehasonlítás