3-5-8 ​perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz 3 csillagozás

3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz

Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után! Itt egy gyűjtemény, amiből választhattok 3 perces mesét, ha későn kerültetek ágyba, 5 perces mesét, ha kicsit több időtök van még, sôt akár 8 perces mesét is, ha hamar sikerült fogat mosni. Akár vízpartra utaztok, akár nagyokat kirándultok az erdőben, ha városnézéssel vagy a játszótéren töltöttétek az egész napot, elalvás előtt válogassatok Marék Veronika, Berg Judit, Dániel András és még 16 nagyszerű kortárs magyar szerző utazós, kalandozós meséiből!

Kiadói ajánlás: 3 éves kortól · Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A művek szerzői: Marék Veronika, Berg Judit, Dániel András, Adamik Zsolt, Dávid Ádám, Gévai Csilla, Gimesi Dóra, Harcos Bálint, Igaz Dóra, Kertész Edina, Kertész Erzsi, Kiss Judit Ágnes, Lackfi János, Majoros Nóra, Mészöly Ágnes, Molnár T. Eszter, Stiglincz Milán, Vadadi Adrienn, Wéber Anikó

A következő kiadói sorozatban jelent meg: 3-5-8 perces mesék

>!
Pagony, Budapest, 2019
120 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634104735 · Illusztrálta: Kismarty-Lechner Zita

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
girardella
3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz

Az ilyen, kortárs meseszerzők által írott antológiákkal mindig bizalmatlan vagyok, sikerült már több olyanba belefutnunk, ahol a könyv max. felét tudtam csak felolvasni, és a fiam azokat se értékelte túlzottan. Ennek a könyvnek viszont a nagy nevek miatt (és azért is, mert a könyvhéten vettük, ahol több író dedikálta is a kisfiamnak a könyvet) bizalmat szavaztunk. És milyen jól tettük! Szinte egytől egyig olyan mesék, amik nemcsak tetszenek a gyermeknek, de újra és újra szeretné őket meghallgatni.
Nehéz „legjobbakat” választani, talán ha valaki csak a könyvesboltban olvasna bele, az Örögdinnyét semmiképp ne hagyja ki! (Stiglincz Milán)
A fél pont levonás csak az illusztrációk miatt van, bár ez teljesen szubjektív dolog, de nem a mi világunk. Igazából ezek a mesék képek nélkül is megállják a helyüket, sőt, úgy az igaziak szerintem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bombicz Judit: Mesék elalvás előtt
Elveszett alvókák
Lovász Andrea (szerk.): Elfelejtett lények boltja
Csapody Kinga (szerk.): Sokszínű mesék
Bombicz Judit: Csodák könyve
Kisgombos-mesegyűjtemény
A kalóz nagypapa
Csányi Dóra – Edinger Katalin – Szabó Sándor (szerk.): Egyszervolt…
Lovász Andrea (szerk.): Tejbegríz
Halász Csilla (szerk.): A titokzatos csizmaevő szörny