Újra én – Olvassuk el Góg Anikó könyvét kihívás fix könyvek olvasós

!

rekettyevirág P

Elolvasandó könyvek száma1
Elkezdődött2021. január 13., 07:54
Jelentkezés vége2021. május 15., 15:15
Véget ér2022. május 15., 20:00

A mozgás várandósan és szülés után is rendkívül fontos. A végezhető gyakorlatok tárházában nyújt hatalmas segítséget Góg Anikó Újra én c. könyve.

„Ez a könyv felér egy "versenyfelkészítéssel” – alapozással, formaidőzítéssel majd regenerációval – életed egyik legnehezebb erőpróbájára: a várandósságra, a szülésre, a gyermekágyi periódusra. De sokkal nemesebb célok érdekében kell rajthoz állnod, mint egy trófea: a gyerekedért, önmagadért, nőiességedért, az életminőségedért, terhelhetőségedért – a mindennapjaidért. Az, hogy jól legyél, legalább annyira a babád érdeke is, mint a tiéd!"
Ha aggaszt a kérdés, hogy sportolhatsz-e a terhesség alatt, hogy milyen gyakorlatok lehetnek veszélyesek a magzatra nézve, ha nem tudod, mit tegyél a szülés után, hogy mielőbb formába lendülj, akkor a legjobb helyen keresed a választ. Ebben a kedves, szókimondó, személyes hangvételű könyvben – amely a témát érintő tévhitekről és nehézségekről is őszintén beszél – meg fogod találni.

Olvassátok el Ti is!

Ezt kell tenned a kitüntetésért:
~ Nyomd meg a Részt veszek gombot
~ Írd meg, melyik a kedvenc gyakorlatod a könyvből (például: tárogatás hanyatt fekvésben E6D)
~ Kérném az „én és a könyv” linket
~ Csillagos értékelés és néhány mondatos szöveges értékelés kötelező, kíváncsi vagyok, neked mit adott a könyv, megkönnyítette-e a várandósságod és / vagy a szülés utáni regenerációdat.

Fontos! :
* Az olvasások csak a kihívás kezdete után érnek!
* Újraolvasást is elfogadok.

Köszönöm szépen a részvételt és mindenkinek kellemes olvasást kívánok!
Hajrá fitt anyukák! :)

Dorina