Science fiction/Fantasy – szakértői képzés kihívás olvasós

!

Felhő_olvasónaplója

Elkezdődött2017. augusztus 22., 13:42
Jelentkezés vége2022. december 30., 23:59
Véget ér2022. december 31., 23:59

A MOLY-Szaki Hivatásos Olvasóképző Főiskola (székhely: Könyvcity, Fantázia utca 2.) szeretettel ajánlja kedves figyelmébe minden könyvmoly hallgatónak most induló ötéves szakértői képzését!

Az Ön választott szakja: fantasy/science fiction

Bizonyára rengeteg könyvet olvasott már, vannak kedvenc könyvei, alkotói, kiadói, műfajai, és ez a kihívás az utóbbit hivatott megcélozni. Két műfaj – egy kihívás. Most lehetősége van bebizonyítani, hogy Ön a legtapasztaltabbak egyike egy adott műfajon belül!

Feladatok a Science fiction/Fantasy szakértői címért:
– olvasson el 55 könyvet a science fiction és/vagy a fantasy műfajban (ha nem biztos benne, hogy a választott könyvei ide illenek, segítenek a moly címkék)! Olyan könyvek is jöhetnek, amiket esetleg már egy másik kihívásban felhasznált, ezek ugyanúgy számítanak.
– küldje el az „én és a könyv”-linkeket!
– hozzon létre egy top 10-es listát az olvasmányélményeiből!
– csak a top 10 listában szereplő könyvekhez kötelező a csillagos értékelés, de ha pluszban mást is csillagoz, vagy ír szöveges véleményt is, a tanszék azt is nagy örömmel elolvassa

Az olvasások a kihívás kezdete után érvényesek, feltétel a teljes olvasási link. A bírálóbizottság minden újra- és előszöri, magyar vagy idegen nyelvű olvasást elfogad, azokat viszont, ahol csak évszám van, vagy ún. „egyperces” olvasási link, nem veszi figyelembe.
A kihívás teljesítésére a hallgatók öt évet kapnak, tehát a 11 könyv/év átlagsebesség tökéletesen megfelelő.
A pályamunkák benyújtása hozzászólásban történik.

Sok sikert, kitartást és élményt kíván a teljes – történetesen egytagú – bizottság!
Felhő

Jegyzetek

170 hozzászólás