Random romantika kihívás chick lit címke szerint erotikus fantasy olvasós romantikus

!

Blonde_Cherry

Elolvasandó könyvek száma5
Elkezdődött2020. november 20., 10:16
Jelentkezés vége2021. október 20., 08:06
Véget ér2021. november 20., 08:06

Sziasztok! A legelső kihívásom romantikus jellegű, mivel leginkább ilyen könyveket szeretek olvasni, viszont sokszor a bőség zavarában alig tudok választani. Így jött létre a random romantika kihívás: 5 kategóriában választok nektek romantikus olvasnivalót.

A feladat:
♡ Egy polcra pakoljatok olyan romantikus címkével ellátott könyveket, amelyeket szívesen elolvasnátok és el is tudtok a kihívás végéig! Kategóriánként 5 könyvet tegyetek fel (tehát összesen 25 db legyen a polcotokon) és kérlek megjegyzésként írjátok oda, hogy az adott könyv melyik kategóriába tartozik!
Kategóriák:
* fantasy
* erotikus
* new adult
* chick lit
* történelmi romantikus
Ezeknek a címkéknek szerepelnie kell a választott könyveknél, pl. romantikus és fantasy vagy romantikus és erotikus. A történelmi romantikusoknál elég az ugyanilyen nevű címke.

♡ Az általam választott könyveket a kihívás végéig, azaz 2021. november 20-ig kell elolvasni és legalább csillagosan értékelni. Jelentkezni 2021. október 20-ig tudtok.

♡ Az olvasásokat egyben hozzátok, egy hozzászólásban (vagy polcon, ha úgy szeretné valaki), én és a könyv linkkel, illetve a kategória megnevezésével.

♡ Ha bármilyen okból nem tudjátok elolvasni az egyik könyvet, egy cserelehetőséggel tudtok élni.

♡ Egy könyv esetében lehet újraolvasás, a többinek mind új olvasásnak kell lennie.

♡ Pár perces olvasásokat nem fogadok el.

♡ Egy könyvet csak egy kategóriába tegyetek, tehát hiába illik az adott olvasmányra pl. az erotikus és a chick lit is, válasszatok, hogy melyikbe soroljátok!

♡ Idegen nyelvű olvasások is lehetnek.

♡ A könyvek legalább 100 oldalasak legyenek.

Aki legelőször hoz polcot, amiről választok olvasnivalókat, az a moly fog az én polcomról válogatni nekem könyveket.

Jó olvasást mindenkinek! :)