Olvassunk (nem csak) rockzenei memoárokat kihívás olvasós

!

Lexen P

Elolvasandó könyvek száma3
Elkezdődött2019. október 10., 00:32
Jelentkezés vége2019. november 30., 23:00
Véget ér2020. február 22., 12:00

Sziasztok!
Ebben a kihívásban olyan könyveket kell elolvasni, amelyek egy-egy előadó vagy együttes életéről szólnak. A címbe rockzenét írtam, de elfogadok más zenei stílusokat is.

Szabályok:
– A könyveknek egy-egy előadóról vagy bandáról kell szólniuk, tehát nem szólhatnak általában a zene történetéről, sem egy szubkultúráról vagy bármi más általánosbb dologról.
– A kihívás könnyűzenéről szól, klasszikus zenéről nem! (Jazz, rock, pop, blues, reggae, country, metal jöhet, Mozart vagy Smetana nem.)
– Bármilyen nyelven lehet olvasni, Magyarországon nem kiadott könyveket is. Az előadónak sem kell nálunk is ismertnek lennie.
– Összesen három szabadon választott könyvet kell elolvasni, ezeket a kihívás ideje alatt (csak ezeket tudom elfogadni).
– Az is számít, ha ugyanarról az előadóról olvasol több könyvet, de akkor azok tényleg különböző könyvek legyenek, ne ugyanaz a könyv új kiadásban vagy új borítóval.
– A véleményed érdekel a könyvről, ezért linket kérek az olvasásról, és azt, hogy írj a könyvről véleményt. Csillagozni nem kötelező, mert a szöveges értékelés szerintem informatívabb. Ebben két dolgot említs: írd le, hogy maga a könyv hogy tetszett (például alapos volt vagy inkább összecsapott, vagy például hogy mitől tartod jó életrajznak, mondjuk mert volt szó a dalszövegekről vagy bármi ilyesmi), és írd le azt is, hogy az adott zenekarról megtudtál-e valami újat (okozott-e meglepetést, esetleg csalódtál bennük vagy épp hogy szimpatikusabbak lettek). Ezeket legyetek szívesek kommentben linkelni!

A plecsnit ebből vágtam ki, köszönöm nekik a képet:
https://www.freepik.com/free-vector/rock-logo-collectio…

9 hozzászólás