Olvassunk kéket kihívás borító szerint olvasós

!

Kettinger_Laura P

Elolvasandó könyvek száma1
Elkezdődött2019. november 1., 17:14
Jelentkezés vége2020. március 10., 17:00
Véget ér2020. március 10., 17:00

FONTOS!
A kihívás örökbe lett fogadva. Igyekeztem mindent visszaellenőrizni, de mivel 340 komment felett járunk, ez nem egyszerű feladat.
– Ezért ha még novemberben hoztad a teljesítésed, és nem kaptál plecsnit, kérlek írj nekem privátban, vagy csak kommentelj egy újat. Ígérem pótolni fogok mindent.
-Ugyan ezen okból, ha 5 napig nem veszem figyelembe a kommentedet, kérlek ne hagyj még 5 kommentet, nem leszek tőle gyorsabb, sőt, csak megnehezíted az átláthatóságot.
Megértés és a türelmet nagyon szépen köszönöm.

Ennek a kihívásnak során 1 darab olyan könyvet kell elolvasni a kihívás ideje alatt (újraolvasás is ér) amelynek kék színű a borítója (50% is elég)
•Csak akkor küld be a teljesítményed ha pontosan tudod hogy az meg fog felelni a feltételeknek. Ha ebben nem vagy biztos akkor: vagy kérdezz meg engem privátban spoiler címmel, vagy válassz egy olyat ami tuti megfelel az elvárásoknak!
•Az Én és a könyv és a Borító link KÖTELEZŐ! Ezek nélkül nem tudom elfogadni
•Miután megvan a plecsnid NE iratkozz le a kihívásról (magyarul ne nyomd meg mégegyszer a Részt veszek! gombot) MERT akkor bukod az egészet. El akarom kerülni az ebből adódó incidenseket!
•Az egypercesek kíméljenek meg azzal hogy nem jelennek meg de ha mégis és ezt kétszer is megteszik törlöm őket. Ugyanez vonatkozik a hamis dátumot beírókra…

Kihíváskép forrása : https://pin.it/5qspge6s5lm5ge
Kitüntetéskép forrása: https://pin.it/bffh3szfgct6rl
Kihívás és a plecsni ötletét adta: @Lilla. Ha esetleg érdekelnek hasonló kihívások akkor nézzétek meg az ő kihívásait is! (@Lilla)

Én teljesítésem:
https://moly.hu/konyvek/eoin-dempsey-feher-rozsa/en-es-a-konyv/kettinger_laura
Borítója:
https://moly.hu/system/covers/big/covers_573214.jpg?1571848268

Jegyzetek

844 hozzászólás