Olvassunk a saját monogramunk alapján kihívás cím szerint kezdőbetűs olvasós személyi adatos

!

heimviol 

Elolvasandó könyvek száma5
Elkezdődött2020. november 4., 20:59
Jelentkezés vége2022. november 1., 20:47
Véget ér2022. november 2., 20:47

Sziasztok!

Ez az első kihívásom, és ezért egy viszonylag különlegeset szerettem volna így elsőre. Remélem, nektek is tetszeni fog<3

A feladat: 5db olyan könyv elolvasása, amely címében benne van a te monogramod. Vagyis van a címben 2 olyan szó, ami ugyanazokkal a betűkkel kezdődik, mint a saját neved kezdőbetűi.

A szabályok:
◇ Csak a kihívás kezdete utáni, teljes idejű olvasásokat fogadom el
◇ Az olvasást bármilyen nyelven hozhatod, amennyiben hangjelölő
◇ Második nevet nem kell beleszámítani, de ha az is beleillik akkor jöhet:). Viszont az első keresztnevet muszáj hozni, tehát kiváltani a másodikkal nem lehet.
◇ Ha két keresztneved van, de a másodikat használod csak, akkor is az első kezdőbetűjét kell hozni
◇ A sorrend nem számít. A lényeg, hogy minden könyv címében legyen 1 szó, ami a vezetékneved kezdőbetűjével kezdődik, és még egy 1 szó, ami a keresztneved kezdőbetűjével kezdődik.
◇ Tehát a könyveknek legalább 2 szavas címe kell legyen. A címben lehetnek felesleges szavak. (Tehát az is lehet, hogy az 1.szó jó, a 2. nem, és a 3.szó is jó)
◇ Minden könyvhöz kell 1 szó, ami a keresztnevedhez illik, 1 pedig ami a vezetéknevedhez. Ez összesen 10 szó.
◇ Ha alliteráló neved van, akkor is legalább 2 szó kell egy könyvhöz spoiler
◇ A betűid csak kezdőbetűk lehetnek a címben spoiler
◇ Legalább csillagos értékelés kell minden könyvhöz. Hozhatsz szövegeset is, szívesen elolvasom:)
◇ Elfogadom az újraolvasást is
◇ A könyv minimum 100 oldalas legyen
◇ Mindenképpen jelöld be a könyv kiadását
◇ Hozzászólásban írjátok meg a teljes neveteket, ha hozzátok az olvasást (ha a profilodon ki van írva a teljes neved, akkor nem szükséges)
◇ Ha minden rendben, akkor küldöm a plecsnit:)

EDIT1: Mivel a kétjegyűmássalhagzókra és az ékezetes betűkre sajnos nem gondoltam eredetileg, ezért most ezt javítom: az ékezetest ékezet nélkül is elfogadom, és a duplamássalhangzókat is elfogadom úgy, hogy csak annak csak az első betűjét hozod.
Illetve a teljesítésben meg kell írni a teljes neved, ha ezt te nem szeretnéd nyilvánosan közölni, akkor sajnos nem tudsz résztvenni a kihívásban.

EDIT2: felvetődtek könnyítések, tehát még egy pontosítás: Ha alliteráló neved van az alábbi betűkből, vagy nem alliteráló, de mindkettő köztük van spoiler, abban az esetben 1szer KEZDŐBETŰNEK kell lennie, másodszor pedig a címen belül bárhol lehet. Vagyis nem muszáj kezdőbetűnek. De még mindig csak az olvasott nyelv címe ér. Illetve az ékezeteket itt is le lehet venni.

EDIT3:off Ne aggódjatok, ezek csak pontosítások, semmiképpen sem nehezítések! Hiszen szabálymódosítást nem végezhetek.
Tehát: ha két vezetékneved van, spoiler, akkor férjezett esetén a lánykorit hozd! Két saját vezetéknév esetén pedig az elsőt. Tehát semmiesetben nem kötelező 2nél több betűt kereseni. Az első vezeték,-és keresztnév kell, vagy a leánykori, ha férjezett vagy. Ha van még valami olyan eset, amire nem tértünk, akkor írj nyugodtan!

Ha van még kérdésed azt írd meg hozzászólásban!

Illetve nem feltétel, de örülök, ha megírod, hogy alapból tervezted olvasni a könyvet, vagy csak kiszúrtad benne a betűidet:)

Az új funkcióval is hozhatjátok a teljesítéseket, de Én és a könyv linkeket is elfogadok.

Példa, hogy értsétek:
Az én nevem Heim Viola(H.V) Victoria Aveyard: a Háború Vihara
vagy
Jennifer Niven: Veled minden Hely ragyogó

Jó olvasást és keresgélést!❤