Olvassuk együtt a Súgót! kihívás nem olvasós

!

worsi P

Elkezdődött2013. február 27., 16:59
Jelentkezés vége2023. december 31., 23:59
Véget ér2023. december 31., 23:59

(A kihívást átvettem @imma-tól. Ő írta a Súgót, én már csak pontosítgatok rajta itt-ott, ha szükséges. (Nem kell kukacolnotok, megkapom a frissben amúgy is, ha írtok ide.))

~~~

Nagyjából egy éve pepecselek a Súgó írásával, és őszintén unom már. Ugyanakkor hiszek benne, hogy sok hasznos tudást sikerült felhalmoznunk benne, és mindenkinek érdemes volna elolvasnia legalább egyszer.
Úgy gondolom, a Súgó sose lesz tökéletes, főleg mivel – ahogy a Moly is – folytonos változásban van. De a teljességre törekedni kell!
Arra kérlek tehát titeket, hogy olvassátok el a Súgót az elejétől a végéig (illetve amilyen sorrendben csak jólesik), és írjátok meg, ha hibát találtok benne (akár helyesírásit, akár hamis információt vagy rossz helyre mutató linket), jelezzétek, hogy mit hagytam ki belőle, és hogy milyen új információval lettetek gazdagabbak általa!
EGY LEGALÁBB ÖT MONDATOS HOZZÁSZÓLÁST VÁROK MINDENKITŐL, AMIBŐL EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL, HOGY A SÚGÓ MINDEN OLDALÁT ELOLVASTA, aki igényt tart erre a szép molylepkére, aminek elsődleges célja, hogy mindenki számára egyértelműen jelezhesse a profiloldaladon, hogy milyen felelősségteljes moly vagy :)
Az olvasások mostantól érnek!